Orijinalini görmek için tıklayınız : otomobıl kullanmayı ogretmek ıcın yer
evet arkadaslar bıldıgınız yerler nerelerı bı kardesıme araba kullanmayı ogretıcem cok ısrar edıyor sole genıs guzel nereler var autodrom ızın verıyomu bole bıseye
Vtec-SEDAN
06-10-2010, 22:54
Veliefendi hipodrom otopark. zaman zaman oradan geçerken eğitim yapanları görüyorum.
Selcuk_RoL
06-10-2010, 22:57
istanbul park otoparkı??
bayrampasa carrefour un arka tarafları.. bi arada drag yapıyorduk =)
Low-Rider
06-10-2010, 22:58
florya ispark otoparkı , yeteri kadar büyük
bakırköy adliyesinin arka tarafı cumartesi pazarının kurulduğu yer.cumartesi uygun olmuo tabi pazar kurulduğu için :D pazar günleri çok kişi gelio direksiyon dersine oraya ama haftaiçi müsait oluyor
yakınsan o taraflara halkalı toplu konutlar civarı
ecthelion
07-10-2010, 00:07
2. çevreyolundan bir yere sapılıyordu, google earth'te baktım ancak bulamadım. büyük boş bir alandı.
leader_T
07-10-2010, 00:27
olimpiyat stadı otoparklarından biri...
cabriolet
07-10-2010, 00:31
hadımköy mercedes truck store önü zaten bu taraflarda ki çoğu sürücü kursu orda eğitim veriyor :)
ozan beylıkduzu festıval alanı bu ıs ıcın yeterlı yer sanırım sanada yakın
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs276.ash1/20346_366019559761_787359761_5063870_5659242_n.jpg
bahçeşehirin dibinde bogazköy var alt yolları bombos araba zor gecer tavsiye ederim
Anadolu yakasında nereler var?
cok tsekkurler pekı autodromda bu tıp aktıvıteler yokmu
ümraniye carefour oto parkı alt katı bayagı buyuk sakın !!
SekoLive
07-10-2010, 13:07
bu iş için bence en uygun yerler birisi miniatürkün oldugu sütlüce sahil yolu ki sürücü kursları genelde burada eğitim verirler
biriside gazimahallesi karakolu ile yunus emre sondurak arasındaki yol çok idealdir
ikisinide tavsiye ederim.
edit:miniaturkn otoparkı geniş genelde önce orda bir iki tur atarlar işi bilenler,sonra yola çıkartırlar sende böyle yaprasan güzel ve daha kolay olur gibi.
Shadow_Dancer
07-10-2010, 13:52
yakınsan o taraflara halkalı toplu konutlar civarı
ömerim bizim buralar fena :) sürücü kursları istilasına ugramış vaziyette.. bu arada konu benim içinde çok faydalı oldu kız arkadaşıma ögretiyorum bende bu aralar
Low-Rider
07-10-2010, 14:34
cok tsekkurler pekı autodromda bu tıp aktıvıteler yokmu
autodrom sürüş eğitimi tarzında birşey veriyordu ama ehliyet şartı vardı galiba
DERAN_TUYNER
07-10-2010, 14:38
bu iş için bence en uygun yerler birisi miniatürkün oldugu sütlüce sahil yolu ki sürücü kursları genelde burada eğitim verirler
biriside gazimahallesi karakolu ile yunus emre sondurak arasındaki yol çok idealdir
ikisinide tavsiye ederim.
edit:miniaturkn otoparkı geniş genelde önce orda bir iki tur atarlar işi bilenler,sonra yola çıkartırlar sende böyle yaprasan güzel ve daha kolay olur gibi.
sekoya katılıyorum hem sutluceye gelırsen uykuluk ta ısmarlarım sana kardesım :)
Dudullu des sanayi sitesi içi. sokaklar, dönüşler, rampalar, park manevra yerleriyle şehir içi gibi, pazar günleri sakin vede güvenli ben birçok kişiye araç kullanmayı orada öğrettim. tek kusuru yolları çok iyi değil ama yinede çok verimli bir alan.
Bahçeşehir göletin yanındaki atatürk büstü olan tören alanı normalde otopark olarak kullanılıyor ve bomboş asfalt bi alan.