Orijinalini görmek için tıklayınız : Opel Corsa D benzin göstergesi sorunu
Merhabalar yeni 2.el aldığım corsa 1.3cdti (90hp) aldığımda kırmızı ışık yanıyordu deposunu fulledim.Toplam 570 km yapmama rağmen ibre son 200km dir,aynı noktada duruyor hareket etmedi.Araba stop edince ibre eski haline geliyor ve daha önce de ibre aşağı konuma geçtiğini gördüm.Bugun o kadar devirli kullanmama rağmen ibre yerinden oynamadı.Sizce sorun ne olabilir?
http://img202.imageshack.us/img202/1558/06102010.jpg
ohhhhhhh araba mazot yakmıyor :) güle güle kullan bir sorun var bu işte :)
blackboard
06-10-2010, 23:22
arabayı kim okuyup üflediyse adres ver be abi :D Her arabaya lazım öyle hoca :D
S.Özeren
06-10-2010, 23:24
araba az yakıyo be kardeşim ahahha o değilde 570 çeyreğin üstünde olması lazımdı o bi servise göster bence :) baya bi hatalı gözüküyor
sametim valla 570 oo ibre baya geride olması gerek uzun yolda ben tam ortada 600 gördüm ama :)
S.Özeren
06-10-2010, 23:33
bilmiyorum kanka benim araba şehir içinde öyle yapıyo :D 670 - 700 arası ışık yakıyo genelde :D
Çeyrek depoyla İzmirden Gebzeye kadar geldiğimi bilirim. İstanbula girince direk yarım depoya indi:) Bu hayli hatalı gözüküyor. Mazot bitipte yolda kalmadan bir servise götürseniz iyi olur.
önce bi depoyu fullemeyi deneyin kaç lt alacak yaklaşık 15 civarı alması lazım şu durumda.eğer çok daha fazlasını alırsa servis yolu gözükmüş
Valla önceleri mutlu olmuştum da artık yaksın istiyorum:)Genelde fazla trafiğe girmedim düz yol yapıyorum ama 2 gündür oynamaması delirtti.O zaman yarın depoyu fullemem iyi olucak.
kronik bir sorun bende mesela kolay kolay artmıyor azalmada problem yok hatalı şamadıraları ama gdp genede gösterin
S.Özeren
06-10-2010, 23:59
kronik bir sorun bende mesela kolay kolay artmıyor azalmada problem yok hatalı şamadıraları ama gdp genede gösterin
pompaya yanaştığınızda anahtarı çıkartıp alın öyle doldurun ;) o problem bi çok kişide var ama anahtarı çektiğinzde sorun kalmıyor denenmiştir :)
pompaya yanaştığınızda anahtarı çıkartıp alın öyle doldurun ;) o problem bi çok kişide var ama anahtarı çektiğinzde sorun kalmıyor denenmiştir :)
valla hepsin, denedim lanet ışık yaktıgında 20 milyondan aşagı mazot alırsan begenmio:D
S.Özeren
07-10-2010, 00:11
bende oluyor vallahi anahtarı çıkartınca :)
bugun arabayı fulledim 30lt mazot aldı yani kesin bir sorun var.İlginç olan fullememe rağmen bu sefer ibre önce hiç hareket etmedi bir süre sonra tam 3/4 depo dolu gözükmeye başladı. Yarın servis yolu gözüktü :)