Orijinalini görmek için tıklayınız : Kemerburgaz Sapağında Cooper S Kaza
Jam da Joker
07-10-2010, 00:55
Gece karşıdan dönerken 00:00 gibi Kemerburgaz Alibeyköy - Havaalanı sapağında karşı şeritte yanan bir araç görünce yardım için kenara çekip karşıya geçtim.. Gittiğimde iki tane ambulans hazırda bekliyordu, sürücüsünün durumu hakkında bir bilgi yok ama Allahtan içinde değildi.. Daha sonra itfaiye olay yerine geldi.
Plaka 34 DT 7897 füme Cooper S, eğer tanıyanınız varsa ulaşıp haber verirse sevinirim.
İnşallah önemli birşeyi yoktur.
AsN2z8giEuM
http://www.youtube.com/watch?v=AsN2z8giEuM
http://img178.imageshack.us/img178/6452/img0342h.jpg
http://img826.imageshack.us/img826/2628/img0348t.jpg
http://img198.imageshack.us/img198/1746/img0347i.jpg
http://img215.imageshack.us/img215/592/img0345pz.jpg
Low-Rider
07-10-2010, 00:58
kötü patlamış
araç sahibinde bişey yoktur inş..
focus musty35
07-10-2010, 00:59
neden tutuşmus acaba allahtan tup takılmıyor coper s e sımdı hemen tupten yandı derlerdı umarum surucude bırsey yoktur
S.Özeren
07-10-2010, 01:01
haftada 3-4 kere girdiğim sapak çok ilginç nasıl patlamışki orda =/ öyle patlanılcak bi sapak değil
Dikkatli kullanmak lazım, kötü olmuş ya içim cız etti..
Geçmiş olsun sahibine kendinde bsey yoktur insallah cana gelecegıne mala gelsın
Bu cooper lar kafadan darbelerde genelde alev mi alıyor yoksa banamı denk geldi acaba?
allah korumus gercekten fena olmus insallah surucusu saglamdir
alarm für kobra 11 gibi
serhat99
07-10-2010, 01:17
çok büyük geçmiş olsun. umarım kullanandan bişey yoktur....
zorbeykesman
07-10-2010, 01:18
Geçmiş olsun şu ıkı gunde 2 cooper patladı allah yardımcımız olsun.
sanırım sapaga gırsemmı gırmesemmı muammasına dutu gecmıs olsun cok kotu olmus
sapak hergün şekil değiştiriyor. kemerburgazda oturmama rağmen hergün farklı bir şekilde sapıyoruz. yol çalışması diye .ok ettiler orayı.
bence yagıstan kaymıs olabılır umarım bır sey yoktur
CasabLanca
07-10-2010, 07:09
az önce haberlerde izledim 37 yaşında bir bayan kullanıyormuş kendinde birşey yokmuş
kötü olmuş cidden.geçmiş olsun kullanan kişiye
geçmiş olsun.çok kötü bi olay.kullanana bişey olmaması sevindirici
az önce haberlerde izledim 37 yaşında bir bayan kullanıyormuş kendinde birşey yokmuş
gecen gun cafeye elinde çocugu ile arka sağ koltukta çocuk koltugu olan bi cooper s geldi bu renk,plakasını hatırlamıyorum ama bayan kullanıodu dediğin yaşlarda...
hatta alp2'la işte bu arabayı alıcaksın diye konusunu geçirmiştik.İnşallah o değildir.Çocukla filan geziyor,allah saklasın...
fsunnetci
07-10-2010, 08:10
O nasıl bir kelime öyle yaa kötü patlamış kelimesi:( İnsanız sonuçta herkes kaza yapabilir bu şekilde argo kelimeler ile olaya açıklık getirmek bence pekte yakışık birşey değil:icon_wack
Dikkatsizlik sonucu olmuş bir kaza içindeki sürücüye geçmiş olsun,yağmurdan dolayı yollar kaygan sürücüler bunu farkedemiyor malesef:o
Allah korusun yau çok kötü bir şey...
sapak hergün şekil değiştiriyor. kemerburgazda oturmama rağmen hergün farklı bir şekilde sapıyoruz. yol çalışması diye .ok ettiler orayı.
o keşme keşliğin en az 1 yılı daha var..
Selcuk_RoL
07-10-2010, 09:06
Buyuk gecmis olsun
son anda dier tarafa gitceeni hatırlamış sanırım.. kötü olmuş..
olcay_bora
07-10-2010, 09:31
dalgınlık olabilir yani cana gelmesin de
geçmiş olsun..
joker o saate kadar jantı bekledinmi :S vah garibim :D
kifanhom
07-10-2010, 09:42
çok geçmiş olsun , inşallah içindekilerde önemli bir problem yoktur
bahadırtelli
07-10-2010, 10:17
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15979771.asp?gid=373
haberi burda kazada önemli bir yaralanma olamamış.
ahmet3425
07-10-2010, 10:22
kullanan bayansa yuksek ihtimal kemeri baglıdır ve kemeri baglı oldugu icinde hiç bisey olmamıstır...
yine de kotu olmus uzuldum cayır cayır yandı alet :(
omercanilica
07-10-2010, 12:39
ayse dınckok dıe bır bayanmıs kaza yapan haberlerde verdıler sımdık kontorlu kaybetmıs aracın yaralanmamıs falan dendı ....
bayan surucu diregsyon hakımıyetını kaybet miş sabah haberlerınde wardi
araçdan son anda yoldan geçen söförler tutup cıkarmıslar
oda haberin manyeli :)
çok kötü olmuş be..allah korusun
34ER2890
07-10-2010, 15:03
Araca yazık olmuş muhtemelen bilmediği bi yol ve hzılı gidiyor arkadaşar dikkat edin genelde kazalar hep ıslak yollarda oluyor bi yağmur yağmasın kaza haberkleri ardı ardına geliyor bunu çok iyi bilmeme rağmen 3 ay önce yine öndekine ufak bi dokunuş yaptım sonuç 650 tl cik :) Kulağınıza küpe olsun yakın takip yapmayın ve gazlamayın ıslakta ;)
Alıntı:
alex´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
oda haberin manyeli :)
haberlerın yalancısıym abi :D
allah korumus gercekten fena olmus insallah surucusu saglamdir
alarm für kobra 11 gibi
Almanlara özenen bir genç daha cana geleceğine mala gelsin..
Manimillion
07-10-2010, 16:30
can kaybinin vede agir bir yaralanmanin olmamasini duymak gercektende guzel bir haber.
Sierra Rs
07-10-2010, 17:15
Fox'da çıkmışsın Cem gösterdi haberlerde foto çekiyordun aracın basınca.
sabah haberlerinde ilk haberde verdiler sahibi kurtulmuş çok şükür bir iş kadınıymış...
buyuk gecmıs olsun cok kotu olmus ya
dragstar
07-10-2010, 20:46
büyük geçmiş olsun allahtan bşy olmamış kullanan bayana büyük ihtimalle girsemmi girmesemmi diye tedirginlik yaşamıştır
yucelebeci
07-10-2010, 22:24
geçmiş olsun..
geçen günde yenibosnada vardı cooper s çok fena girmişti bariyerlere dikkat etmek lazım cidden
SOMEONESPECIAL
08-10-2010, 07:45
Alevlerin arasından aldılar!
Akkök Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Ayça Dinçkök dün gece ölümden döndü
Alevlerin arasından aldılar!Yağışlı havanın etkisiyle otomobilinin hakimiyetini kaybedip bariyerlere çarpan Dinçkök’ün aracı bir anda alev topuna döndü. Yardıma koşan diğer sürücüler tarafından alev alan otomobilden son anda çıkarılan Dinçkök uzun süre kendisine gelemedi.
Akkök Şirketler Grubu ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ayça Dinçkök (37) dün gece geçirdiği trafik kazasında ölümden döndü. Gece saat 00:30 sıralarında Mini Cooper marka otomobiliyle evine dönüş yapan Dinçkök, Okmeydanı-TEM bağlantı yolu Kemerburgaz yol ayrımında yağışlı havanın etkisiyle otomobilinin hakimiyetini kaybetti. Kaygan yolda bir anda bariyerlere doğru önelen Dinçkök’ün otomobili yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır hasar gören otomobil bi anda yanmaya başlayarak alev topuna döndü.
Yardımına sürücüler koştu
Yanan otomobilinin içerisinde sıkışan ve dışarı çıkamayan Ayça Dinçkök’ün yardımına yoldan geçen diğer araç sürücüleri koştu. Alevler içerisindeki otomobilden çıkartılan Dinçkök’e, o sırada şans eseri yoldan geçen bir ambulansın sağlık görevlileri müdahale etti. Kazanın ardından şok yaşayan ve kendisine gelmekte güçlük çeken Dinçkök, ambulansa alınarak tedavi edildi. Olay yerine gelen ifaiye ekipleri yanan otomobili uzun uğraşlar sonucu söndürdü. Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Dinçkök daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Ayça Dinçkök kimdir?
Ayça Dinçkök, 1973’de İstanbul’da doğdu. Boston Üniversitesi’nde işletme eğitimini tamamladıktan sonra 1994 yılında Türkiye’ye dönmüş ve iş yaşamına Akkök Şirketler Grubu’nda başladı. Dinçkök, Akkök Sanayii Yatırım ve Geliştirme A.Ş. Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu üyeliği görevine ek olarak grup şirketleri yönetim kurullarında da bulundu. Bilgi Üniversitesi Danışma Kurulu ve Merkezi Belçika’da olan CIRFS (Internatioal Rayon and Synthetic Fibres Committeee) Yönetim Kurulu üyesi olan Dinçkök, Mercan ve Kaplan isimli iki çocuk annesi.
Ayça Dinçkök’ün otomobili direğe çarptıktan sonra bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Kısa süre içinde aracı alevler sardı. Çevreden yetişen sürücüler genç kadını aracın içinden güçlükle çıkarabildi. Dinçkök, yanmaktan son anda kurtarıldı. Dinçkök, ambulansa bindirildiğinde yaşadığı şok gözlerinden okunuyordu.
Çağdaş ULUS / VATAN İSTİHBARAT
http://haber.gazetevatan.com/alevlerin-arasindan-aldilar/333373/1/Gundem
ChtArdARSL
08-10-2010, 09:09
http://haber.gazetevatan.com/minisi-kul-oldu/333373/1/Gundem
ya bu cooperde kazada yana hastalıkmıdır bızım nejatta kazadan sonra arabası tutusmustu
Vurduktatn sonra motor asagi dogru indiginden yada kulaklari koparttigindan dolayi yakitla ilgili bir problem vardi ve alev aliyordu. Cok ciddi onden hasarlarda araba yaniyor dogrudur