Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu araçlar hakkında bilgisi olan?
Cihan Çizmeci
07-10-2010, 18:08
İyi günler herkeze.2 araç hakkında kesin bilgisi olan arkadaşlardan yardım isteyeceğim..
Benimde biraz bilgim var araçlar hakkında ama beyin trafiği yapmak istedim.İsteyen Pm de atabilir.
1. si İndigo mavi araç.Eski plakası 34 FB 0369. 2001 model şuan Antalya Kemer'de plakasıda şuan 07 V 3811.Araç ist.teyken yarışlara katıldığını biliyorum.Sitemizdende M@dBLue nick'i ile aramızda..Yanılmıyorsam adıda Erdem GÜVEN başka bir sitedede adı Deli Mavi diye geçerdi ;)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-2001-model-orjinal-bakimli-otoban-faresi-31429299/detay/
2. si ise Sarı 2001 model.Sarı olduğundan ve 2001 olduğundan ztn birçoğumuz bilir.Sizdende bildiklerinizi paylaşırsanız öğrenmek istedim...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-yumurtadan-yeni-cikti-2001-106-gti-32546634/detay
Şimdiden ilgi alaka için tşk.ler :icon_tup:
indigo 106 istanbuldan gelen FB erdem in eski aracımı acep ?
sarı hakkınd abilgim yok.
Cihan Çizmeci
07-10-2010, 18:14
indigo 106 istanbuldan gelen FB erdem in eski aracımı acep ?
sarı hakkınd abilgim yok.
Evet o Göki.Ben yazdım zaten konuya.
Eski aracı Erdem GÜVEN'in FB 0369 eski plakasıbunları biliyorum bende.
Araç hakkında bilgin var mı neyi var neyi yok pm atabilirsen sevinirim?
Cihan Çizmeci
07-10-2010, 18:19
İndigo Mavi belliki belaltı yada komple boyalı ki zaten ilanada yazılmış.Ayrıyetten arka logo iptali haliyle macun tabiki boya var.Aracın komple tüm önü yani 2 çamurluk kaput ve tampon kaportacı tarafından sökülüp ayarlanmış bu net şekilde belli.Olması gerekenden hatta orj.den daha düzgün hepsi olması gerekenden iyi ayarlanmış far kaput boşukları çamurluk far boşlukları ve tampon kaput boşlukları olması gerekenden daha az :) Çünkü artık ezbere biliyoruz neyin nerde duracağını ;) Sanırım birde sağ ön taraftan tıkıda var buda net gibi birşey.Evet başka bişey çıkmıcak mı araçlar hakkında? :) Bunlar benim bildiklerim :icon_tup:
Bu arada Göki'ye tşk.ler benim bu postumdan sonra ondanda pm geldi :icon_tup:
ygtkrmdnz
07-10-2010, 18:24
sarı antepten giden galiba kayseriye satmıştık eğer oysa bir kaç parça boyalıydı kazası yok diye biliyorum
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs491.snc3/26827_1435282287016_1381712761_1184766_6930795_n.j pg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs491.snc3/26827_1435282247015_1381712761_1184765_2863157_n.j pg
Cihan Çizmeci
07-10-2010, 18:25
Tşk.ler Yiğit kardeşim ;) Evet konumuz halen güncel arkadaşlar.Sarı hakkındaki Pm'inde geldi saol kardeşim senden haber beklyorum ve daha gelicek bilgilere devam diyelim :icon_tup:
Valla kanka ıkısıde cok tatlı guzel duruo ama sarı daha cok hosuma gıttı :D
Indgo eskı kartaldakı FB plakalımı acaba oysa eger kartaldayken yururu olsun temzlıgı olsun cok guzel araba dıolardı..
Cihan Çizmeci
07-10-2010, 18:51
Valla kanka ıkısıde cok tatlı guzel duruo ama sarı daha cok hosuma gıttı :D
Indgo eskı kartaldakı FB plakalımı acaba oysa eger kartaldayken yururu olsun temzlıgı olsun cok guzel araba dıolardı..
Kanka walla duruş sorun değil :) Yapılınca hepsi güzel durur önemli olan Pug'da orjlik ve kondisyon biliyorsun.Arabanın biçok yeri değişip boyandıktan sonra cıncık dursada ben pug da ilgilenmiyorum :icon_tup: Honda olsa ayrı zaten kaporta boyası kötü hondaların onun için önemsemem yapılıysa daha işime gelir ama Pug için işler değişiyor :) Görünüme bakarsan ikiside alınır ama araştırdığımız o değil :D
İndigo evet eski FB 2001 ;) Kesin bilgi lazım birkaç ben biliyorum birkaçınada ulaştım ama bana biraz daha detay lazım :icon_tup:
Tşk.ler :icon_tup:
serdar_07
07-10-2010, 18:57
mavi pug kumlucada bildiğim kadarıyla alper abi görmüş sanırım arabayı ama bi araştıralım bakalım:)
Eğer yanılmıyorsam FB ile yürümüştüm eski Clio RS 'im ile. O zamanlar sadece CAI vardı RS' imde ve 2 boy arkamdan kopmadan 220 lere kadar yürüyordu. Yürürü gerçekten çok iyi olan bir araçtı.
hey gidi hey fb yi görünce anılarım canlandı..
Fb boyalı hatta 2 kez bel altı boya gördü ufak tefek hasarları olmuştur düzgündü vs ama bu fiyat edermi antalyadaki durumu nedir bilmiyorum..
Cihan istersen bu konu ile alakalı pm atim..
İndigo mavi istanbul kartal tarafındaydı temız bir araçtır..Canlı gördüydüm..
Sarı olan ise antepten giden daha öncede ankaradan antebe giden araç..(deyaları özelden istersen atabilirim)..
dangerahmet
07-10-2010, 19:12
İndigoyu Bilmem ama Sarının Sahibi Arkadaşım Olur İlandaki 106'larla Kıyaslayacak Olursak Gerçekten Diğerlerine göre Temiz ve Bakımlı Biniyor Uğur Arkadaşımız
Kaza Durumuda Yok Diye Biliyorum Yürürüne Laf Yok Gerçekten Diri ve Sağlıklı
Kayseriye Gelen en Temiz 106'lardan Biri Diyebilirim Görülmeye Değer Gerçekten :) Ayrıca Fotoğraflarını Bizzat Ben Çektim :) Kolay Gelsin
Fb yi erdem daha ucuza satmıştı gerçekten güzel koşan bi araba idi. Bu arada erdem nerde bişlen varmı uzun zamandır görmüyorum.
Fb yi erdem daha ucuza satmıştı gerçekten güzel koşan bi araba idi. Bu arada erdem nerde bişlen varmı uzun zamandır görmüyorum.
Erdem işine gücüne sardı iyice kanka uğraşmıyor artık biz bile telden görüşüyoruz..
maviyi yakından gördüm ve biraz inceledim kasası düzgün duruyordu fakat kaza durumu nedir o kadar incelemedim :)
dragon07
07-10-2010, 19:30
mavi eski FB antalyadada dragları kovaladı kumluca dragları ciddi yürürü vardı...kasa çok düzgün duruyor fakat.
m-power07
07-10-2010, 19:30
ikiside güzel araba:icon_tup:
Cihan Çizmeci
07-10-2010, 19:41
Cihan istersen bu konu ile alakalı pm atim..
İndigo mavi istanbul kartal tarafındaydı temız bir araçtır..Canlı gördüydüm..
Sarı olan ise antepten giden daha öncede ankaradan antebe giden araç..(deyaları özelden istersen atabilirim)..
Abim çok iyi olur sevinirim ama mavi hakkında aynı şeyleri söyleyemiyeceğim ;)
hey gidi hey fb yi görünce anılarım canlandı..
Fb boyalı hatta 2 kez bel altı boya gördü ufak tefek hasarları olmuştur düzgündü vs ama bu fiyat edermi antalyadaki durumu nedir bilmiyorum..
Tşk.ler Yasin ;) Fiyat etmez buna eminim :icon_tup: Alındığı fiyatları biliyorum :)
Eğer yanılmıyorsam FB ile yürümüştüm eski Clio RS 'im ile. O zamanlar sadece CAI vardı RS' imde ve 2 boy arkamdan kopmadan 220 lere kadar yürüyordu. Yürürü gerçekten çok iyi olan bir araçtı.
Tşk.ler ama baya eski sanırım dedğinizi :beuj:
mavi pug kumlucada bildiğim kadarıyla alper abi görmüş sanırım arabayı ama bi araştıralım bakalım:)
Araştırdım kanka birazda ben biliyorum zaten aracı :icon_tup:
Cihan Çizmeci
07-10-2010, 19:43
maviyi yakından gördüm ve biraz inceledim kasası düzgün duruyordu fakat kaza durumu nedir o kadar incelemedim :)
İnceledim abi yeterince sanırım Mavi yi :)
PM attım kurban :)
Seviyorum snei bebeem :D Saol abicim :) Ne zaman geliyosun yanıma yada ben yanına ? :)
Tşk.ler evet satış fiyatından haberim var ;)
İndigoyu Bilmem ama Sarının Sahibi Arkadaşım Olur İlandaki 106'larla Kıyaslayacak Olursak Gerçekten Diğerlerine göre Temiz ve Bakımlı Biniyor Uğur Arkadaşımız
Kaza Durumuda Yok Diye Biliyorum Yürürüne Laf Yok Gerçekten Diri ve Sağlıklı
Kayseriye Gelen en Temiz 106'lardan Biri Diyebilirim Görülmeye Değer Gerçekten :) Ayrıca Fotoğraflarını Bizzat Ben Çektim :) Kolay Gelsin
Çook tşk.ler ilginiz için saolun :icon_tup:
Cihan Çizmeci
07-10-2010, 19:45
ikiside güzel araba:icon_tup:
Konuşuruz Hacı abim :icon_tup:
mavi eski FB antalyadada dragları kovaladı kumluca dragları ciddi yürürü vardı...kasa çok düzgün duruyor fakat.
Saolasın Efe ;) Gidişim biraz ani oldu kardeşim bu arada tekrar saol karşılama için bir daha görüşme fırsatımız olmadı
34ER2890
07-10-2010, 19:47
İkiside güzel bence o kadar kurcalama cihan :)
Bnm merak ettiğim bu araçlara sen ne değer biçiyorsun sonuçta yazana bakma??
Seviyorum snei bebeem :D Saol abicim :) Ne zaman geliyosun yanıma yada ben yanına ? :)
Her an gelebilirim :)
Cihan Çizmeci
07-10-2010, 19:58
Her an gelebilirim :)
Heran beklerim bebekim :D Başımın üstünde yerin var abi her daim :icon_tup:
İkiside güzel bence o kadar kurcalama cihan :)
Bnm merak ettiğim bu araçlara sen ne değer biçiyorsun sonuçta yazana bakma??
Öyle bir mantık mı var ya :) Kurcalanmıcak olsa konu açmam kalkıpta Tech gibi bir yere.Güzel kavramı neye göre? Çok güzel kızlar var ama mideni kaldırır buda o misal bizim yada tanıdığımızında midesi kalkmasın sonradan :icon_tup:
Ben değer biçmek için zaten öğreniyorum sorduklarımı :icon_tup:
Edit:Yanlış anlama usta yazdıklarımı mimik olmadığından garip gelebilir gayet dosthane :icon_tup:
34ER2890
07-10-2010, 20:02
Yok be kardeş neden yanlış anlım çocuk değiliz büyüdük artık yaş 28 :)
PM attım bu arada :)
Cihan Çizmeci
07-10-2010, 20:07
Yok be kardeş neden yanlış anlım çocuk değiliz büyüdük artık yaş 28 :)
PM attım bu arada :)
Yok mimik yok ya sanki sert yazmış gibi olmuşum okuyunca farkettim ondan dedim ;) Olması gibi anlamanız sevindirdi beni ztn face'tende tanıyoruz birbirimizi sorun yok :icon_tup:
Ben alıcağımı aldım araçlarla ilgili sadece sarı hakkında bilgisi iyi olan biri varsa dinlemek isterim.İlgi ve alaka için çok tşk.ler arkadaşlar :icon_tup:
Yeni konu açmak istemedim benimde merak ettiğim bir 106 gti var arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim konunuzunda içine etmek istemem yanlış anlamazsınız umarım şimdiden teşekkürler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-99-model-kirmizi-full-full-32117106/detay
Yeni konu açmak istemedim benimde merak ettiğim bir 106 gti var arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim konunuzunda içine etmek istemem yanlış anlamazsınız umarım şimdiden teşekkürler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-99-model-kirmizi-full-full-32117106/detay
Sakın bulaşma diyorum :):)
serhat306
07-10-2010, 20:29
semtıne bıle ugrama...:D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-aaaaaaaaa-degisensiz-orjinal-gti-nasil-olur-29148018/detay
sinan abi bu nasıl biliyor musun?
34ER2890
07-10-2010, 20:33
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-aaaaaaaaa-degisensiz-orjinal-gti-nasil-olur-29148018/detay
Evet bnmde gözümde bu araç gerçi gti artık aban uzak ama zevk olsun diye bakıyorum araç düzgüne benziyor ama altında kim bilir neler çıkar :)
serhat306
07-10-2010, 20:34
uzak durmanız gereken bır arac daha...
resımdekıyle alakası yok
Evet bnmde gözümde bu araç gerçi gti artık aban uzak ama zevk olsun diye bakıyorum araç düzgüne benziyor ama altında kim bilir neler çıkar :)
tampon batları ve çıtalar boyalı acaba komple boyamı var? diri duruyor resimlerden
uzak durmanız gereken bır arac daha...
resımdekıyle alakası yok
:) Doğrudur fiyat düşündürücü zaten
onay vermiyorum :D:D
onay vermiyorum :D:D
saol abi engin tecrubelerine güveniyorum:icon_tup:
34ER2890
07-10-2010, 20:41
:) Doğrudur fiyat düşündürücü zaten
Fiyat düşündürücü derken arkadaşlar düzgün bi gti ne eder allah aşkına biriniz söyler misiniz merka ettiğimden soruyorum?
Mesela ben 10-11 tl ye gti alamaz mıyım şasileri genel görüntüsü düzgün varsın 1-2 değişeni olsun n'olur ki?
Bu yazılarından dolayı bi gün çizecekler seni :)
Fiyat düşündürücü derken arkadaşlar düzgün bi gti ne eder allah aşkına biriniz söyler misiniz merka ettiğimden soruyorum?
Mesela ben 10-11 tl ye gti alamaz mıyım şasileri genel görüntüsü düzgün varsın 1-2 değişeni olsun n'olur ki?
alırsın tabi ama benim tercihim 13 den yukarı olan GTI lardır çünkü alıpta para harcadıktan sonra yada adam edemedikten sonra anlamı yok. Eli ayağı düzgünler o paraya hiç yok
34ER2890
07-10-2010, 20:51
alırsın tabi ama benim tercihim 13 den yukarı olan GTI lardır çünkü alıpta para harcadıktan sonra yada adam edemedikten sonra anlamı yok. Eli ayağı düzgünler o paraya hiç yok
Valla 106 bizden geçti biz hondanın tadını aldık kendi şahsi fikrimi söylüyorum 13-14-15 gti alacağıma paşa paşa honda alır binerim :) Kimse alınmasın kendi yorumum bana gitmez yani yoksa alana lafım yok
Tekrardan teşekkür ederim :)
maxpower
07-10-2010, 21:05
Valla 106 bizden geçti biz hondanın tadını aldık kendi şahsi fikrimi söylüyorum 13-14-15 gti alacağıma paşa paşa honda alır binerim :) Kimse alınmasın kendi yorumum bana gitmez yani yoksa alana lafım yok
106 gti alacağına 1.4mü alırsın, herkesin ağız tadı farklı :D
34ER2890
07-10-2010, 21:12
106 gti alacağına 1.4mü alırsın, herkesin ağız tadı farklı :D
Şu açıdan ama ben ayda 1.300 civarı km yapıyorum ve lpg li o açıdan ben gazlamıyorum :) Neyse konuyu yeteri kadar pert ettik
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-106-gti-kazasiz-32215359/detay bu araç hakkında bana yardımcı olurmusunuz
Cihan Çizmeci
08-10-2010, 10:36
Alamazsın öyle bir gti yok.Adam gibi paraya adam gibi araba.Sizin gibi 10 11 liralık 106 kovalayanlar yüzünden böyle ztn 106 ortamı.K. bakma ama sölemiyim diyip duruyorum dünden beri sende konuyla alakasız biçimde yazıp çiziyorsun.
Şu açıdan ama ben ayda 1.300 civarı km yapıyorum ve lpg li o açıdan ben gazlamıyorum :) Neyse konuyu yeteri kadar pert ettik
Ben ayda 2000 km yapıyorum bunun hepsinide 106 ile yapıyorum.Gazlamıyorsan 1.4 civic'ine bin ne güzel kimse altına zorla 106 vermedi senin.Kimseye 106 alıcağıma civic alırım demene gerek yok.Alırsın iyide bunu sen yaparsın konu ile ne alakası var Allah aşkına.Biz mal mıyız 1.4 Civic'in 106 dan az yakıcağını bilmiyor muyuz?Yani karşılaştırdığın 2 araca bak gülünç
Ya 106 yı sevmeye bilirsiniz.Gel ben sana benim arabamı tanıtıyım bin gezelim getir Vti'ıda yanına yol tutuşu frenajı gidişi açısından karşılaştıralım.Vti fiyatı adam gibisi 22 benim arabamın 15 16 orjinal olarak.Kaporta boyası adam gibi kaç civic var orj?Yok alayı ya nerdeyse komple boyalı yada bitik boyaları kaporta desen ip ince saç. Benim aracım orj. Frenlerim 0 ladım orj parçalarıyla gel vti ıda orj leriyle yapalım aynı km de yanyana fren basalım bakalım işler nasıl olcak.yada gel aynı hızla viraja girelim orj sistemlerimizle.He şunuda unutmayalım sen 450 500 bin yaklarken ben 300 bineri yakıcam.Modifiye etmeye gelince sen yol tutuşuna frenlerine birde benim gibi yürümek için motoruna gir al sana 5 lira.ben ise 1.5 liraya işimi bitiririm aynı ayarda.Al sana Civic ben bunları bilmeme rağmen kimsenin civic'ine arabasına laf etmem.Ben Si'da vti'da sahibi oldum.Sen 106 yı ne kadar biliyorsun?.Sizde nedir bu 106 sorunu sevmiyorsanız zorla bindiren yok.
Şimdi ben suçlu olurum bozulursunuz.Ama madem laf ediyorsunuz alın bende konuştum
maxpower
08-10-2010, 11:27
Alamazsın öyle bir gti yok.Adam gibi paraya adam gibi araba.Sizin gibi 10 11 liralık 106 kovalayanlar yüzünden böyle ztn 106 ortamı.K. bakma ama sölemiyim diyip duruyorum dünden beri sende konuyla alakasız biçimde yazıp çiziyorsun.
Ben ayda 2000 km yapıyorum bunun hepsinide 106 ile yapıyorum.Gazlamıyorsan 1.4 civic'ine bin ne güzel kimse altına zorla 106 vermedi senin.Kimseye 106 alıcağıma civic alırım demene gerek yok.Alırsın iyide bunu sen yaparsın konu ile ne alakası var Allah aşkına.Biz mal mıyız 1.4 Civic'in 106 dan az yakıcağını bilmiyor muyuz?Yani karşılaştırdığın 2 araca bak gülünç
Ya 106 yı sevmeye bilirsiniz.Gel ben sana benim arabamı tanıtıyım bin gezelim getir Vti'ıda yanına yol tutuşu frenajı gidişi açısından karşılaştıralım.Vti fiyatı adam gibisi 22 benim arabamın 15 16 orjinal olarak.Kaporta boyası adam gibi kaç civic var orj?Yok alayı ya nerdeyse komple boyalı yada bitik boyaları kaporta desen ip ince saç. Benim aracım orj. Frenlerim 0 ladım orj parçalarıyla gel vti ıda orj leriyle yapalım aynı km de yanyana fren basalım bakalım işler nasıl olcak.yada gel aynı hızla viraja girelim orj sistemlerimizle.He şunuda unutmayalım sen 450 500 bin yaklarken ben 300 bineri yakıcam.Modifiye etmeye gelince sen yol tutuşuna frenlerine birde benim gibi yürümek için motoruna gir al sana 5 lira.ben ise 1.5 liraya işimi bitiririm aynı ayarda.Al sana Civic ben bunları bilmeme rağmen kimsenin civic'ine arabasına laf etmem.Ben Si'da vti'da sahibi oldum.Sen 106 yı ne kadar biliyorsun?.Sizde nedir bu 106 sorunu sevmiyorsanız zorla bindiren yok.
Şimdi ben suçlu olurum bozulursunuz.Ama madem laf ediyorsunuz alın bende konuştum
çok dolmuşsun kardeş, ama söylediklerin kesinlikle doğru :)
dragon07
08-10-2010, 11:40
+ dragon07 :D:D
hondacıyım ama gerçekleri yazdı adam :)
ne yazmıssın be cihan hll olsun :D
cembozbey
08-10-2010, 11:55
10-11 guzelini vermezler bence vtilar 35 lira artık:D
ben 27 bin tl yazıcam :D takas fiyatı 30bin lira :D
cembozbey
08-10-2010, 11:59
ben 27 bin tl yazıcam :D takas fiyatı 30bin lira :D
vti egemenligine son ver kardesim takas fiyato 50.000 usd antika pikaplan kafa kafaya olabilir
vti egemenligine son ver kardesim takas fiyato 50.000 usd antika pikaplan kafa kafaya olabilir
herkesin malı kendine kardeşim, isteyen istediği fiyatı yazmakda özgür, her kör topalın bi alıcısı vardır.. abartı olanlar zaten satılmıyor bi zaman sonra fiyat düşüyor. ama fiyatları buralara getiren bizleriz.. bana göre 10 yaşında olan araçların ederleri ne kadar da güzel önemli araçlarda olsa çok fazla.buna kendi aracımda dahil..:D:D
Jön Türk
08-10-2010, 12:10
Sarı 2001 Antepten gitti demişsiniz. Antalyadan Antep'e giden 2001 olabilirmi o ?
Cihan Çizmeci
08-10-2010, 12:11
Sarı 2001 Antepten gitti demişsiniz. Antalyadan Antep'e giden 2001 olabilirmi o ?
Ankara'dan gitti benim bildiğim kadarı ile :icon_tup:
bi ara antepde sarı 210 hp oldugunu idda eden vardı baya bi durdu satılıklarda 2 seneye yakın bu o olabilme ihtimali varmı :D
Jön Türk
08-10-2010, 12:18
Ankara'dan gitti benim bildiğim kadarı ile :icon_tup:
Haklıymışsın o gti adanada görünüyo
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-emsalsiz-2001-gti-30622580/detay#
Cihan Çizmeci
08-10-2010, 12:19
+ dragon07 :D:D
hondacıyım ama gerçekleri yazdı adam :)
ne yazmıssın be cihan hll olsun :D
Eywallah Efe :) Ama gerçekler kanka ben napıyım.Biz bunları bilerek davranıyoruz ama bilmeden bize yükleniliyor daraldım haliyle.*** at at nereye kadar.Herkeze kendi arabası güzel benim gıkım çıktı mı bu zamana kadar?Çıkmadı tamam işte herkez binsin arabasına
çok dolmuşsun kardeş, ama söylediklerin kesinlikle doğru :)
Ama napıyım.Sus sus nereye kadar.106 dan ne kadar anlıyor insanlar neyini ne kadar biliyor.Gidip turşu kıçı başı dağılmış 106 lar görüp genelleme yapılıyor.Biz mal mıyız paramızla rezil olucaz.On numara arabam var gramda sorunum yok.E buda 106 işte neden benimki yada bu sitede onlarca 10 numara 106 var onlarınki örnek değilde hava filtresini boğaz kelebeğine takan yada arabası 1.1 106 gibi giden 106 Gti'cılar örnek alınıyor?Olayım bu.Doldum biraz evet :)
Söylediklerimin 1 tanesine bile kimse hayır diyemez sanmıyorum.Çünkü bunlar gerçek.Ha ben yanlış biliyorsamda Allah aşkına biri çıkıpta desinki hayır deminki postta yazdığın yanlış.Bende yanlış bildiğim birşeyi düzeltiyim :icon_tup:
cihan gardaş boşver :D
:D :D
Cihan Çizmeci
08-10-2010, 12:20
10-11 guzelini vermezler bence vtilar 35 lira artık:D
Walla ne Vti bu paraları eder ne Gti nede Vts.Ama iyikide ediyorlar etmese daha kimlerin eline geçer bu arabalar biz ne sokakta rahat dolaşırız nede adam yerine koyuluruz başkaları yüzünden.Mal kıymetli olunca insanlar daha az apaçilik yapıyor :) İyiki bu fiyatlar bu arabalar :icon_tup:
Cihan Çizmeci
08-10-2010, 12:23
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-emsalsiz-2001-gti-30622580/detay#
:icon_tup:
Ya bu arada bu araba nasıl orj nası çakı gibi ne fullü :D :D Araba ne full ne çakı gibi ne darbesiz :D Neyin peşindeyiz Allah aşkına :) Böyle satılık ilanı olunca işte.Neyse..
cihan kardeşim seni kızdırmışlar:)yazdıklarına katılıyorum,tamamen doğruları yazmışsın
Cihan Çizmeci
08-10-2010, 13:19
cihan kardeşim seni kızdırmışlar:)yazdıklarına katılıyorum,tamamen doğruları yazmışsın
Saolasın Özcan'ım evet bunlar gerçekler ve bir kişide hayır öyle değil diyemez çünkü olan bu ama napıyım kardeşim şimdiye kadar 1928319 kere laf söylendi ağzımı açmadım ama o kadarda değil be kanka.Biz mal mıyız bahsedilen gibi bir arabaya binelim.Tüm 106 ları aynı kefeye koyuyorlar.Önce öğrenip sora gelinsinde tartışalım :icon_tup:
YavuzNaz
08-10-2010, 14:14
tampon batları ve çıtalar boyalı acaba komple boyamı var? diri duruyor resimlerden
on numara yürürü var araba benim değil alakamda yok sahibi ile dışı boncuk motor köfte 15-16 üstü isteyen 106lara göre o paraya fazla bile..
konuyla alakası yok ama bu yoruma cevap vermek istedim kusura bakma cihan
ygtkrmdnz
08-10-2010, 14:20
bu aracın sahibini de tanıyorum pek bir samimiliğimiz yok ama adanada olduğunu yeni öğrendim :D
BosphorusBoys
08-10-2010, 16:22
Yakın Tarihlerde geldi ztn araç adana'ya
Ne kdra almış keyfi koymu$h bilinmez..
bi ara antepde sarı 210 hp oldugunu idda eden vardı baya bi durdu satılıklarda 2 seneye yakın bu o olabilme ihtimali varmı :D
yok o degil,Proshopta yapılandan bahsediyosun :D
Es plakaydı o :D
jantlarıda 306 jantıydı :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-benim-qizim-29421195/detay
peki şu araç hakkında bilgisi olan var mı? pek bi diri pek bi güzel duruyor. bu trabzondaki pejolara harbiden bitiyorum
Cihan'ım bakma ele gune sen boşver neyın ne oldugunu anlıyan, bilen ınsanlar bılıo zaten.. :D
Bana sorarsan Pug ve Honda kavgası,tartışması veya karsılastrması ezelden beri var ve sona erıcegnde dusunmuorum :D Ama kişisel olarak herhangi birini kotulemek b.k atmak camur atmak v.s yakışık almaz die dusunuorum... Ikısınde kullandım(bir oncekı aracım 306 GTI idi) ıkısınnde ıı veya kotu yanları ıllakı var (Her aracın oldugu gbı)..Bırının kaportası saglamdır dgerınn daha zayıftır ,bırının fren sıstemı daha gucludur dgerınn daha zayftr v.s gbı.. İkisinnde duzgununn kurcalanmamışnın neler yapabıldgnı zaten bılıoruz.. :icon_tup: Soledgn dogru pıyasada (turşu) die adlandrılan bazı araclar yuzunden bazen HEPSI baz alınıokı (kurunun yanında yaşda yanıo hesabı) buda başlı başına yanlışşş... Fiyat olayna grecek olursak bu araclara (yani sınıfında ender die tabır edebılecegımz) ıstenen rakamları hıcde fazla bulmuorum yeterkı o paraları gozden cıkarıpda verecek, duzgun kullanacak ınsanlarda kalsın bu arabalar..:)
Cihan'ım bakma ele gune sen boşver neyın ne oldugunu anlıyan, bilen ınsanlar bılıo zaten.. :D
Bana sorarsan Pug ve Honda kavgası,tartışması veya karsılastrması ezelden beri var ve sona erıcegnde dusunmuorum :D Ama kişisel olarak herhangi birini kotulemek b.k atmak camur atmak v.s yakışık almaz die dusunuorum... Ikısınde kullandım(bir oncekı aracım 306 GTI idi) ıkısınnde ıı veya kotu yanları ıllakı var (Her aracın oldugu gbı)..Bırının kaportası saglamdır dgerınn daha zayıftır ,bırının fren sıstemı daha gucludur dgerınn daha zayftr v.s gbı.. İkisinnde duzgununn kurcalanmamışnın neler yapabıldgnı zaten bılıoruz.. :icon_tup: Soledgn dogru pıyasada (turşu) die adlandrılan bazı araclar yuzunden bazen HEPSI baz alınıokı (kurunun yanında yaşda yanıo hesabı) buda başlı başına yanlışşş... Fiyat olayna grecek olursak bu araclara (yani sınıfında ender die tabır edebılecegımz) ıstenen rakamları hıcde fazla bulmuorum yeterkı o paraları gozden cıkarıpda verecek, duzgun kullanacak ınsanlarda kalsın bu arabalar..:)
Cok dogru bi yaklasim kankacim katiliyorum soylediklerine :icon_tup:
Peugeot da hondada gercekten binildiginde zevk alinabilcek araclar
Ikisininde iyi kotu yanlari olmasi dogal..
Bu tarz araclar yanlis insanlarin eline gecip tursu diye tabir ettigimiz hale geliyor :D
Sonra onlar yuzunden tum marka kotuleniyor bu ne yazikki boyle..
Nasip olursa bende 106 almayi dusunuyorum ins :)
ıkısıde cok tatlı duruyor saglam araclar
Cihan Çizmeci
09-10-2010, 11:04
İşte olay budur baştan sona katılırım :icon_tup: Aynı düşüncedeyim ki bir önceki postumda da yazdım :icon_tup: İyiki bu fiyatlar araçlarımız yoksa durumumuz vahim.Demek istediğim o benimde Ferhat şimdi ben senin Vti'ını Tr'de kaç Vti ile kıyaslayabilirim? % 5 ... Demekki genelleme yapamam.Genel yorum yaparsam sana ve aracı seninki gibi olan Vti sahiplerine yasa Gti farketmez ayıp etmiş olurum durum bu.Hiçbir zaman ne Vti'a nede Gti'a laf etmenin alemi yok 2 sininde düzgünü fena makineler :icon_tup: Bence gti vti kavgalarına hiç gerek yok ikiside birbirinden üstün birçok özelliğe sahip arabalar :icon_tup: Elektronik aksam ve motor bakımından Vti eline o sınıflarda katagoride 1 tane daha su dökecek araç tanımam.Bunu Honda nın bir özelliği olarakta kelime haline getirebiliriz o konuda maşallahı var.Ama hiçbir araç 4 4 lük değil hali ile.Gti ında kendince çok iyi özellikleri var.Tercih meselesi ben hepsine binerim hangisi bana daha keyif veriyorsa hangisi daha mantıklıysa ondayım :) Vti danda Si danda Gti'danda çok büyük zevk aldım kullanırken hepsinin yeri farklı :icon_tup:
on numara yürürü var araba benim değil alakamda yok sahibi ile dışı boncuk motor köfte 15-16 üstü isteyen 106lara göre o paraya fazla bile..
konuyla alakası yok ama bu yoruma cevap vermek istedim kusura bakma cihan
Ne demek tabiki estafurullah bu konu hepimizin yorumları için konu ilede birbir alaklı tşk.ler :icon_tup:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-106-gti-kazasiz-32215359/detay bu araç hakkında bana yardımcı olurmusunuz
Araçta değişen yok ama kaporta boya sı iyi değil.Komple kaporta-boya istiyor araç.
Motoru pek sağlıklı değil almaya niyetlenmiştim beğenmedim ben.Ucuz kötü bi filtre egsoz ve 8.000 chip var araçta koltuk döşemeleri pek iyi değil ve sağ ön koltuk sabit durmuyor malesef yolda fena sarsıyor yolcuyu.Direksiyon simidide fazla aşınmış vs.
Benim gözümde ediceği fiyat 13 ü geçmez.Kaporta-boya ve ileridede motor isteyecek bi araç. :)
[QUOTE=Cihan Çizmeci;1746722]İşte olay budur baştan sona katılırım :icon_tup: Aynı düşüncedeyim ki bir önceki postumda da yazdım :icon_tup: İyiki bu fiyatlar araçlarımız yoksa durumumuz vahim.Demek istediğim o benimde Ferhat şimdi ben senin Vti'ını Tr'de kaç Vti ile kıyaslayabilirim? % 5 ... Demekki genelleme yapamam.Genel yorum yaparsam sana ve aracı seninki gibi olan Vti sahiplerine yasa Gti farketmez ayıp etmiş olurum durum bu.Hiçbir zaman ne Vti'a nede Gti'a laf etmenin alemi yok 2 sininde düzgünü fena makineler :icon_tup: Bence gti vti kavgalarına hiç gerek yok ikiside birbirinden üstün birçok özelliğe sahip arabalar :icon_tup: Elektronik aksam ve motor bakımından Vti eline o sınıflarda katagoride 1 tane daha su dökecek araç tanımam.Bunu Honda nın bir özelliği olarakta kelime haline getirebiliriz o konuda maşallahı var.Ama hiçbir araç 4 4 lük değil hali ile.Gti ında kendince çok iyi özellikleri var.Tercih meselesi ben hepsine binerim hangisi bana daha keyif veriyorsa hangisi daha mantıklıysa ondayım :) Vti danda Si danda Gti'danda çok büyük zevk aldım kullanırken hepsinin yeri farklı :icon_tup:
Aynen haklısın kanka dusuncelerımz aynı bu konuda + olarak dedgn gbı genelleme cok yanlış pıre ıcın yorgan yakılmaz :icon_tup:Sonuc olarak Honda'da bızım Pug'da Vti de bızım Gti da :D :D
Konu amacının dısına cıktı ama kanka bende senı patlamış gorunce ıcımden gecenlerı yazdım k. bakma :D
cihan amacın sorgulamak mı yoksa aramak mı, eğer arıyorsan bütçe biraz tuzlu olabilir ama hiç binilmemiş bakımları yapılmış ve kapalı garajda duran siyah bitane var... sahibi satmak istemiyor bildiğim son gördüğümde öyle diyordu. ama adamda binmiyor araç 20.000 km ye bile gelmedi sanırım. araç idealtepede ve yolda görmek imkansıza yakın. eğer ilgilenirsen (fiyatı temiz vti fiyatı ama :D ) iletişim kurabileceğin numarları bulurum...
sahibi daha yeni, yeni yeni toplamaya çalışıyor, masrafını etti ama gti alacaksan masraf edilmeyecek araç al derim...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-benim-qizim-29421195/detay
peki şu araç hakkında bilgisi olan var mı? pek bi diri pek bi güzel duruyor. bu trabzondaki pejolara harbiden bitiyorum
bu araçta önceden kartal sanayideydi, forumdan bir arkadaşın yakın arkadaşının aracıymış. boyalı parçaları mevcut araç diri duruyor, o arkadaş bilgi verebilir şu anki durumu için.
cihan amacın sorgulamak mı yoksa aramak mı, eğer arıyorsan bütçe biraz tuzlu olabilir ama hiç binilmemiş bakımları yapılmış ve kapalı garajda duran siyah bitane var... sahibi satmak istemiyor bildiğim son gördüğümde öyle diyordu. ama adamda binmiyor araç 20.000 km ye bile gelmedi sanırım. araç idealtepede ve yolda görmek imkansıza yakın. eğer ilgilenirsen (fiyatı temiz vti fiyatı ama :D ) iletişim kurabileceğin numarları bulurum...
Adam satmıyorsa fiyatı hangi arada belirlediniz ? :)
Cihan boş ver be kardeşim al bir typeR kurtul :)
Kayseridekini bugün mami ile sohbet ederken sordum bana srcsini saydı ama ne söyledi hatırlamıyorum diğerine linki tıklamadım bile sarı değilse artık bakmaya gerek yok 106 ları :)
diyip pimi çekeyim:D
Adam satmıyorsa fiyatı hangi arada belirlediniz ? :)
ortaam söylesem kalp krizi geçirirsin fiyatı ondan yazmadım, adam en son 23 milyar istiyordu ahanda söyledim :D
m-power07
10-10-2010, 19:51
Kusur yoksa ister tabi ben olsam isterdim 25 bile derim o km de olduktan sonra hatasızsa
O rakamlar delikanlıyız bozar :)
okanturan
11-10-2010, 00:35
O rakamlar delikanlıyız bozar :)
sarı olsaydı seni belki bozmazdı ;)
arkın_aLLen
11-10-2010, 21:47
210 Hp yazan halen satılık :D 15.000 istiyor... eski proshopun 06 GSR plakalı olan arabasıydı...
sarı olsaydı seni belki bozmazdı ;)
Sarıda olsa verilmez o rakamlar Okan