Orijinalini görmek için tıklayınız : lsd doors hakkında !!!
arkadaslar cok yakın bır abımın aracına (206 rc)lsd doors uygulaması yapmak ıstıorum fakat ne fıyatına nede nerden temın edebılecegıme daır somut bırseyer bulamadım yardımcı olurmusunuz :soru:
hazır kit leri var.
http://www.lsd-doors.de/uk/
yada sanayi işi hand made olucak...
maxpower
07-10-2010, 19:34
artık bi numarası kalmadı, modası geçti üstelik hiç güzelde değil :)
bence yapmayın
tr de nerden temın edebılecegım yada fıyatları hakknda bılgısı olan varmı arkadaslar?
Kapısında cam çerçevesi olan araçlara oldum olası yakıştıramadım. Trabzon'da umarım Ömer değildir o 206 RC sahibi. Güzel aracı var eğer o ise hiç ellemesin.
e21turbo mustafa abimiz daha once 206 için bi çalışma yapmıştı. lsd kitin birebir kopyasını imal ederek yapmıştı. ona ulaşırsan pmle sana bilgi verir fiyat konusundada bilgi konusundada..
eski fiestamda universal kitlerden kullandım şöyle söyliyim yapıcaksanız kararlıysanız kesinlikle orijinal LSD takın .. FT tuning yapıyor distribitörlüğünüde .. ama fiyatı nerden baksan 2.5 3.000 TL den aşşa değildir.. universal olan 100 TL de olsa girmeyin derim çıkamazsanız çok başım ağrıdı..
Lsd doors türkiye distribitörü ft tuning istanbul kartal e5 üzerinde asf otomotiv var onun içerisinde ft tuning satış ve garantili montaj yapar.fiyatları baya baya yüksek
ne lsd kapımı :D :D
yaw arkadaşlar uyduruk kaydırık işlere sakın girmeyin kaç tane çamurluk heba ettim aklınız çıkar :D
en ummadık yerde kapınız düşer havadan falan tatile gittim bodruma izmirde kapım düştü benzincide :D bodruma kadar gittim orda sanayiye girip bi şekilde kendi imkanlarımla yaptım sayılr
Kapısında cam çerçevesi olan araçlara oldum olası yakıştıramadım. Trabzon'da umarım Ömer değildir o 206 RC sahibi. Güzel aracı var eğer o ise hiç ellemesin.
ömer değil kardeşş ömerın aracını alan abımız rıca ettı bana kı böle böle dıye normalde pug larla zaten ısım olmazda bakma hatır kıramıorum
Bencede modası geçti ama istanbul adres...
Antalya şeyba fiberde sedat usta yaptı benim kapıları. sanırım 3. yılı emin değilim :D kusursuz bir şekilde çalışıyori ne tıkırtı ne hata var. tavsiye ederim. elinde 206 için menteşe vardır kesin.
İStanbulda Kardeşim yaptırdı. Pek sıkıntı yaşamıyor ama dikkat etmezseniz amortisör vs patlayabiliyor. :)
aman uyduruktan bırsey yapmayında kaldırırsın inmez indirirsin kalkmaz :D