Orijinalini görmek için tıklayınız : Hanki dizeli alayım :)
Teknopaket ve bu km'de az bulunur :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-focus-2006-cok-temiz-focus-tdci-32419792/detay
teknopaket versiyonunda neler var?
ALTILIYI TUTTURDUM AZ ÖNCE yuppiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D
helal olsun su ellerını bana sür olm kısmetlısın bu sıra hadı bakım hayırlı olsun
ben böyle altılı ikramiyesine başlayım...
281 lira verdi :ofk: :mad:
Hayırlı olsun abi altıl :D
Hep tek ayaktan yatıyorum ben böyle tutturdum diyip yeniden kanıma zehiri sokma çok param gitti altılıya :D
alım-satıma parasına katkı kalanıda depoya yakıt işte abi dha ne olsun
OnurÖzden
10-10-2010, 20:26
ben böyle altılı ikramiyesine başlayım...
281 lira verdi :ofk: :mad:
Benim babam 15 senedir oynuyor abi adam gibi para kazandığını görmedim.:D
Altılı gelincede senin gibi 200 lira 300 lira geliyor:D
ya ilk ayakta 7.00 ganyanlı at 1. gelmişti.. şöyle 2-3 milyar alırım diye heveslenmiştim.. moralim bozuldu.. :(
Low-Rider
10-10-2010, 20:34
2depo parası çıkmış işte:D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-megane-2-privillage-1-5-dizel-100-beygir-29738927/detay
az önce bunun sahibi ile görüştüm.. araba çok iyi hatasız boyasız ama rengi siyah :( :(
Adaptif xenon far,sunroof, daha güçlü hoparlörler başka ne var bilmiyorum.
bora1311
10-10-2010, 20:57
-Sürüşe duyarlı hareketli halojen farlar
-Güneş ışınlarını yansıtan özel ön cam (colormatik)
-Ön cam rezistansı ve ısıtmalı silecek suyu
-Bluetooth ve sesli kontrol sistemi
çıtırdan şeyler yani... cruise olmadıktan sonra bunların benim için hiç anlamı yok...
Daha güçlü hoparlörler yalanmıymış abi ya bende ghia zaten gümbür gümbür tekno paket nasıldır diyordum:D
çıtırdan şeyler yani... cruise olmadıktan sonra bunların benim için hiç anlamı yok...
abi 105lik megane bulsana yaw , 100lükde iyidir ama 105lik yazılımla 300-330 tork alıyor....
bora1311
10-10-2010, 21:00
teknopaket zaten ghia donanımına ekleniyor, ghia da da cruise kontrol mevcut...
cruise tüm ghia ve collection larda var zaten.
Vazgeçtim 30.000TL 2006 focusa çok olur o zaman.
abi 105lik megane bulsana yaw , 100lükde iyidir ama 105lik yazılımla 300-330 tork alıyor....
Efe 105 lik var var da görüşmedim henüz. ama haklısın almışken 105 liğini alayım değil mi? ağrı patnostaki arabayı aradım, sahibi subaymış yani görev icabı orada. sadece sol ön çamulukta bir çizikten bahsetti.. fotoları çekip emaille yollayacak.. van uçağına binip almaya giderim belki..
Low-Rider
10-10-2010, 21:02
100lük ile 105lik arasında ki fark ne motorda?
100lük ile 105lik arasında ki fark ne motorda?
k9k bloğa sahip 2 motorda...
Turbo manifold boruların(cooler vs) motordaki düzeni ,sıkıştırma oranı, enjektörler beyin farklı :)
şanzumanda 6 ileri....
Low-Rider
10-10-2010, 21:06
6ileri olması zaten değer 105lik almaya
Efe 105 lik var var da görüşmedim henüz. ama haklısın almışken 105 liğini alayım değil mi? ağrı patnostaki arabayı aradım, sahibi subaymış yani görev icabı orada. sadece sol ön çamulukta bir çizikten bahsetti.. fotoları çekip emaille yollayacak.. van uçağına binip almaya giderim belki..
Abi avrupada yıllardır satan motor 105liktir 80lik 100lük satılmaz yurtdışında , asıl 1.5 dci 'ın alınacak versiyonu 105liktir , 106diyede geçer.... 40 nm tork farklı var 100lüklerle....Biraz daha sesli çalışır 100lüklerden ... Güç artınca doğal dizelde ses de artıyor tabi....
6ileri olması zaten değer 105lik almaya
Kesinlikle aralıkları çok güzel kısa ayarlanmış ,
Megane 3 kullanıyorum dci 6 ileri , 1-2-3 focusla aynı ondan sonra 1- 1.5 boy açıyor arayı şanzuman etkisi çok büyük....
o zaman 5 ilerilere hiç bakmayayım... ağrıdaki 6 ileri ve 30.000 küsürlerde..
Kesinlikle aralıkları çok güzel kısa ayarlanmış ,
Megane 3 kullanıyorum dci 6 ileri , 1-2-3 focusla aynı ondan sonra 1- 1.5 boy açıyor arayı şanzuman etkisi çok büyük....
1 den başlarsanız focusun açması normal, çünkü 1-2 arası oran çok kötü.
Şöyle diyeyim, 1. vites 41 de bitiyor (o da 5000 e kadar gelirseniz), 2. viteste 3000 lere falan düşüyor haliyle hatta daha da altında kalıyor.
2. vites 40 deneyin farkı görün :)
Şanzıman büyük etken tabi ki, baya kısa tasarlanmış.
efe; bununla mesajlaştım şimdi. sadece arka tamponu değişmiş.. antalya kemerde..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-acill-full-full-2009-privillage-megane-31183911/detay
efe; bununla mesajlaştım şimdi. sadece arka tamponu değişmiş.. antalya kemerde..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-acill-full-full-2009-privillage-megane-31183911/detay
Yanlış anlamayında ağzına kadar dolu olsun isterse üretimden kalkmış bir arabaya 30.000TL'den fazla verilmez bence.
Sıfır astra,focus alınır o paralara.
k9k bloğa sahip 2 motorda...
Turbo manifold boruların(cooler vs) motordaki düzeni ,sıkıştırma oranı, enjektörler beyin farklı :)
şanzumanda 6 ileri....
kapak farklı en başta
Yanlış anlamayında ağzına kadar dolu olsun isterse üretimden kalkmış bir arabaya 30.000TL'den fazla verilmez bence.
Sıfır astra,focus alınır o paralara.
35-36 liraya nasıl astra focus alınıyor? üretimden kalkmış o zaman TypeR larda para etmez :D
güzel araç rengi de cilalandığında farklı duruyor ton değiştiren cinsten......
tercih senin öncelikle kafanda tam modeli oturtman iyi olur abi ,
fluence veya megane 3 HB değil megane 2 sedan alacağım demelisin kendine....
kapak farklı en başta
Doğru.....
1 den başlarsanız focusun açması normal, çünkü 1-2 arası oran çok kötü.
Şöyle diyeyim, 1. vites 41 de bitiyor (o da 5000 e kadar gelirseniz), 2. viteste 3000 lere falan düşüyor haliyle hatta daha da altında kalıyor.
2. vites 40 deneyin farkı görün :)
Şanzıman büyük etken tabi ki, baya kısa tasarlanmış.
yok ben geçiyorum zaten ya.....
Sen kalbinin sesini dinle abicim içine sineni al
güzel araç rengi de cilalandığında farklı duruyor ton değiştiren cinsten......
tercih senin öncelikle kafanda tam modeli oturtman iyi olur abi ,
fluence veya megane 3 HB değil megane 2 sedan alacağım demelisin kendine....
fluence asla almam.. megane 3 pahalı diye almıyorum... megane 2 sedan :icon_tup: :icon_tup:
mehmetelt
10-10-2010, 21:49
1.6 tdi polo iyi seçim olur.
burakburn
10-10-2010, 21:52
polonun son kasası çok basarılı.bence de polo
35-36 liraya nasıl astra focus alınıyor? üretimden kalkmış o zaman TypeR larda para etmez :D
Typer'la megan aynı mı Soner abi ?:)
Birde o kadar ekonomik olması şart mı?
308'i bile tercih ederim 6 senelik kasaya.(megane 2)
1,6 TDCi 109 hp Focus'ların yakıt tüketimi nasıl?
sifir astra sedan dizel 37bin garantisi falan derken daha avantajli megandan
http://fiyatlistesi.opel.com.tr/
sifir astra sedan dizel 37bin garantisi falan derken daha avantajli megandan
http://fiyatlistesi.opel.com.tr/
başkanım 1.3 ufacık motor kasa büyük problem çıkarmasın sonra :)
fluence asla almam.. megane 3 pahalı diye almıyorum... megane 2 sedan :icon_tup: :icon_tup:
polo ufak abi bir süre sonra pişman olabilirsin....
Megane sedan gepgeniş araç ufak segment ufak kalır yanında..
o link werdiğin araç güzel...
astra cdti ile ilgili ise tek diyeceğim perf. dağlar kadar fark war astra eşşek gibi yürümüyor 2 aracıda kullanmışlığım var....
90bg çıkarmaz kanımca combocular napsın? 70bg :o
MuratGürakan
10-10-2010, 22:32
sizin listedeki arabaların hepsini tek tek test edip karar vermeniz gerek bence. Herkes kendi arabasını övüyor sadece hepsi bu :D
sizin listedeki arabaların hepsini tek tek test edip karar vermeniz gerek bence. Herkes kendi arabasını övüyor sadece hepsi bu :D
hah murat konuya geldiğin iyi oldu.. :)
bravonun koltuk döşemelerini hiç beğenmedim. sünger üzerine siyah tülbentle kaplamışlar gibi.. şu an senin döşemeler ne durumda?
gazliyim derdin varsa kia kerata alicaksin chiple ucuyor cunku,
frenler yol tutus yeterli dersen astra...
gazliyim derdin varsa kia kerata alicaksin chiple ucuyor cunku,
frenler yol tutus yeterli dersen astra...
cerato dan önce rio-accent'ler var daha hızlı:)
da viraja girmicen işte :)
abi eradan sonra bu essek gibi geliyor sonra alısıyorsun.
bende astra hb3 classic easytronic konfor paketli var biraz agırkanlı ama uzunda vs. cruise control 140km/h deyip bagdas kurup gidiyorsun gayet guzelde yol tutuyor gidis haric tavsiye ederim :icon_tup:
suan karısık kullanım 6,2 lt diyor oyle cokta yakmıyor haberin ola ..
Alicanrs
10-10-2010, 22:57
hala dizel alamadın mı abi :D ben satıcam alıcam yenisini artk :D buhafta sen hala dizel alıcan :D bırak git rs al yine rs'ten başka dizelmi var 50 milyona 210 km yol :D
hala dizel alamadın mı abi :D ben satıcam alıcam yenisini artk :D buhafta sen hala dizel alıcan :D bırak git rs al yine rs'ten başka dizelmi var 50 milyona 210 km yol :D
len daha konuyu cuma akşamı açtım :D :D el insaf...
RS iyiydi geç buldum çabuk kaybettim RS ciğimi :(
MuratGürakan
10-10-2010, 23:03
hah murat konuya geldiğin iyi oldu.. :)
bravonun koltuk döşemelerini hiç beğenmedim. sünger üzerine siyah tülbentle kaplamışlar gibi.. şu an senin döşemeler ne durumda?
Yok vallahi koltuklar konusunda sıkıntı yaşamadım 2 bravomdada, yaşayan arkadaşımda olmadı. İlk defa sizden duydum :eek:
bu arada Benim size sport tavsiye etmemdeki sebeplerden biriside koltuklar . Bütün sebep 17 jantsa satması çok kolay 16 jant alırsınız satıp üstüne para bile kalır. Ama koltuklar iç döşemelerl spoiler marşpiyel gibi ayrıntılar epey güzel şeyler bence. Koltuklarıda kırmızı siyah gayet spor ;)
-----
Ama tabi karar sizin tavsiyem hepsini test edin sürün koltuğuna oturun işlevselliğine ve sunduklarına iyi göz atın. SAdece ilanlardan deilde canlısını görün bence ve kimseninde gazına gelmeyin:hahaha: Herkes kendi arabasını çok övüyor çok normal bir şekilde :icon_tup:
Alicanrs
10-10-2010, 23:04
len daha konuyu cuma akşamı açtım :D :D el insaf...
RS iyiydi geç buldum çabuk kaybettim RS ciğimi :(
ehehehe kaybettin artık geri dönüşü yok =) al artık bi dizel 10 gündür aynı konu bıktım ya :D:D:D
Yok vallahi koltuklar konusunda sıkıntı yaşamadım 2 bravomdada, yaşayan arkadaşımda olmadı. İlk defa sizden duydum :eek:
bu arada Benim size sport tavsiye etmemdeki sebeplerden biriside koltuklar . Bütün sebep 17 jantsa satması çok kolay 16 jant alırsınız satıp üstüne para bile kalır. Ama koltuklar iç döşemelerl spoiler marşpiyel gibi ayrıntılar epey güzel şeyler bence. Koltuklarıda kırmızı siyah gayet spor ;)
-----
Ama tabi karar sizin tavsiyem hepsini test edin sürün koltuğuna oturun işlevselliğine ve sunduklarına iyi göz atın. SAdece ilanlardan deilde canlısını görün bence ve kimseninde gazına gelmeyin:hahaha: Herkes kendi arabasını çok övüyor çok normal bir şekilde :icon_tup:
dediğini yaptım işte ctesi günü önce neziroğluna, sonra da aşağısındaki Fiat bayii'ne gittim. 2. el megane 2 sedana baktım, sonra sıfır KM Bravoya baktım. Bravoyu sevemedim, hemen yanındaki Punto Evo daha sevimli ve güzel geldi.. ama onun da motoru ve içi ufak..
MuratGürakan
10-10-2010, 23:07
dediğini yaptım işte ctesi günü önce neziroğluna, sonra da aşağısındaki Fiat bayii'ne gittim. 2. el megane 2 sedana baktım, sonra sıfır KM Bravoya baktım. Bravoyu sevemedim, hemen yanındaki Punto Evo daha sevimli ve güzel geldi.. ama onun da motoru ve içi ufak..
Aynen en iyisi ;) Kafanızda en ufak bir sıkıntı bile varsa almayın o markayı ;) Sonra pişman eder illaki. :icon_tup:
maxpower
11-10-2010, 09:44
1,6 TDCi 109 hp Focus'ların yakıt tüketimi nasıl?
meganedan 1-1.5 lt daha fazla yakıyor abi
ya kafam çok karıştı.. 35-37 milyarı verdikten sonra acaba sıfır Leon 1.4 TSi (manuel) 125 hp veya 2. el 2009 Golf 1.4 TSi (manuel) 122 hp mi alsam?
Kişisel görüşüm, artık TR koşullarında "gazlama" amaçlı araba alınmayacaksa, günlük kullanım için benzinli araç lüks.
O yüzden ben ne Leon'a ne de Golf'e bakmazdım benzinli bakılacaksa. Tabi herkesin kendi görüşü, ben dizel araç bakardım.
Kişisel görüşüm, artık TR koşullarında "gazlama" amaçlı araba alınmayacaksa, günlük kullanım için benzinli araç lüks.
O yüzden ben ne Leon'a ne de Golf'e bakmazdım benzinli bakılacaksa. Tabi herkesin kendi görüşü, ben dizel araç bakardım.
Yillik yaptigin kilometreyle dogru orantili olarak dizel/benzinli arac alimi en mantikli olani aslina bakarsan ;) yillik 10~15K km yapip dizel araba almaya ne gerek var ki :beuj:
Ama yillik 25~35K km yapiliyorsa tabi ki mantikli olani dizel..
mertacar
11-10-2010, 10:13
ya kafam çok karıştı.. 35-37 milyarı verdikten sonra acaba sıfır Leon 1.4 TSi (manuel) 125 hp veya 2. el 2009 Golf 1.4 TSi (manuel) 122 hp mi alsam?
o fiyat aralığında seçimim bu ikisinden biri olurdu. Yüklenmeyince gayet tatminkar yakıt tüketiyor.
Yillik yaptigin kilometreyle dogru orantili olarak dizel/benzinli arac alimi en mantikli olani aslina bakarsan ;) yillik 10~15K km yapip dizel araba almaya ne gerek var ki :beuj:
Kilometre başına 15-20 kuruş yakmak varken, aynı koşullarda 30-40 kuruş arası yakmak bence kaç kilometre yaparsanız yapın gereksiz.
Tabi alırken aradaki fiyat farkı önemli, o konuda haklısın.
o fiyat aralığında seçimim bu ikisinden biri olurdu. Yüklenmeyince gayet tatminkar yakıt tüketiyor.
ama işte TSi alırsam rahat durmam, chip filtre yaparım.. başladığı noktaya geri döndü soner.. hani aile spek ekonomi moduydu :confused:
yılda 20-30 bin km yol yaparım.. dizel alırsam daha fazla yol yaparım :)
Kilometre başına 15-20 kuruş yakmak varken, aynı koşullarda 30-40 kuruş arası yakmak bence kaç kilometre yaparsanız yapın gereksiz.
Tabi alırken aradaki fiyat farkı önemli, o konuda haklısın.
Teskur ettim canim hak verdigin icin :) + Yedekparca,bakim masraflarida var bu durum icersinde ,o yuzden birazda KM ile alakali yani :) En guzeli LPG ama turkiyede pek tutulmuyo orasida ayri:D
yılda 20-30 bin km yol yaparım.. dizel alırsam daha fazla yol yaparım :)
O zaman insallah,tez zamanda temiz guzel bir dizel araba bulmaniz dilegimle.. :)
Dizel almadıktan sonra RS'yi niye sattın abi veya vtec 2 'yi ... zarar çünkü alım-satım
dizel almalısın....yılda 12.000 yapıyorum dizel aldım iyikide almışım depo inmiyor....
dizel araba cok mantıklı artık.. alırken pahalı evet, ama satarkende ona gore yine yuksek satılıyor.. zarar yok yani. bakımları da farklı değil aynı..
focus tavsiye etmem hiçbisekilde.. kullanımı cok keyifsiz ticari arac gibi.. megane guzel arac..
dizel araba cok mantıklı artık.. alırken pahalı evet, ama satarkende ona gore yine yuksek satılıyor.. zarar yok yani. bakımları da farklı değil aynı..
aynılarını ben yazıcaktım şimdi ağzına sağlık abi.aynen alırken fark var ama satarkende fark var alım-satımda zarar olmuyorki yani.yaptığın yakıt ekonomisi cebine kar kalıyor.
astra 1.3 cdti vardı chiplemiştim stok tdci focusu geçiyordum ve yakıtda düşmüştü.
şimdi o astram perte çıktı yine astra aldım 1.3 çokta memnunum yakıtından gidişinden çipleyince diğerlerinden herhangi bi eksiği kalmıyor.
SekoLive
11-10-2010, 15:02
Focus ghia gider soner abimize :)
astra düşünmüyorum.. focuslar için de olumlu düşüncem yoktu.. megane 2 sedan olacak artık...
VTec_king
11-10-2010, 17:00
Soner Abi ayak yapma vti alıcaksın sen ben biliyorum :)
astra düşünmüyorum.. focuslar için de olumlu düşüncem yoktu.. megane 2 sedan olacak artık...
o 105likten ne haber abi?koyu grimsi olan
bravonun döşemelerinde sıkıntı yaşayan duymadım ama araç içinize sinmediyse alsanızda kullanırken keyif vermeyecektir. yalnız o fiyata en iyi donanımı sunan bir araç sınıfında.
corsa bence
+vergi avantajı
erkin006
11-10-2010, 17:45
407 executive 1.6 hdi:)
içi sarı olsun ama:)
Yahu 33-35 verip eski kasa megane alınır mı?
Git bravo al 2010 model, 4500kmde araba 33 lira iste dolu da ici dısı.
Megane alacaksın 33-35 lira vereceksin, kasası 2005 ile aynı. Yazıktır günahtır.
Yahu 33-35 verip eski kasa megane alınır mı?
Git bravo al 2010 model, 4500kmde araba 33 lira iste dolu da ici dısı.
Megane alacaksın 33-35 lira vereceksin, kasası 2005 ile aynı. Yazıktır günahtır.
Bravoya içim ısınmadı ki.. Punto Evo çok daha albenili bence Bravodan... Arkası çok kötü yusyuvarlak ve yüksek.. fiat logosuna da ısınamıyorum :D :D
millet kasası eski ne arabalar alıyor.. Golf veya Jetta 1.6 TDi lar ucuz olsa onları alırdım ama çok pahalılar..
Low-Rider
11-10-2010, 18:17
Yahu eski dediğiniz arabada 2008-2009 model , tamam kasası eski ama hala güzel bence.
O dolulukta ve okadar az yakan başka alternatifi yok bence , ama genel olarak megane fiyatları yüksek geldi bana
Yahu eski dediğiniz arabada 2008-2009 model , tamam kasası eski ama hala güzel bence.
O dolulukta ve okadar az yakan başka alternatifi yok bence , ama genel olarak megane fiyatları yüksek geldi bana
Türkiye'deki renault prestiji pek iyi olmadığından genelde insanlar fiyatları görünce şok oluyorlar ama sınıfında belkide VW'den sonra geliyordur :hahaha:
Ona rağmen etraf 55 liralık fluenceler megane 3'ler kaynıyor demekki var birşeyi :)
MuratGürakan
11-10-2010, 19:23
vallahi ortalık şahindende geçilmiyor olaya bu açıdan bakmamak gerek.
Renolar motor güzel tasarım güzel. Megane 2 makyajlı makyajsız kasasına sahiptim 1.6 benzinlisi mankyajlı olan privelege ve en fulldu rengi iç döşemeleri harikaydı. Ama trim sesleri beni illallah ettirdiği için sattım. + servislerindede bişeyden anlamaması dolayısıyla gıcık oldum. Bir sorun için 5 kere gidip elimde bişi olmadan geldiğimi biliyorum. Fiat ta aynen öyle kesinlikle savunmam fiata. Hayatım boyunca binmem dedim ama bindim hemde ikinci fiatım ama böyle olması gerektiği içindi.
Ama bu dandik fiatta bile reno dan çıkan trim lerin %10 çıkmıyor. Hemde jant ve yay olmasına rağmen. Sorunsuzluk konusundada benim sahip olduğum 2 megane dende çok çok daha iyi durumda ;)
100 hp megane sahibi biriyle konuştum bugün. bir iş için bizim fb'ya gelmişti. şehir içi 1000 km, uzun yolda 1200-1300 km yol yaptığını söyledi... çok iyi tüketim rakamları bunlar.. ;)
fsunnetci
11-10-2010, 19:51
100 hp megane sahibi biriyle konuştum bugün. bir iş için bizim fb'ya gelmişti. şehir içi 1000 km, uzun yolda 1200-1300 km yol yaptığını söyledi... çok iyi tüketim rakamları bunlar.. ;)
Gerçekten dedikleri doğru Megane ile 1100-1200km gidenler çok
80lik meganede ibre bozuk sanırdım ciddi az yakıyor dci makinalar....
80lik meganede ibre bozuk sanırdım ciddi az yakıyor dci makinalar....
Efe 105 hp 6 ileri Exception mu yoksa 100 hp 5 ileri Privilege mı?
Exc'larda cruise yok, priv'larda var.. 105 hp 6 ileri Priv'lardan çok az var..
Low-Rider
11-10-2010, 21:21
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-607-sahibinden-satilik-hasarsiz-peugeot-607-ivoirepack-1/detay
tam kesene göre:D:D
cruise sonradan takılabiliyorda servis fiyatı 1250tl gibi bişeydi , çıkma falan halledilebilir daha ucuza
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-607-sahibinden-satilik-hasarsiz-peugeot-607-ivoirepack-1/detay
tam kesene göre:D:D
cruise sonradan takılabiliyorda servis fiyatı 1250tl gibi bişeydi , çıkma falan halledilebilir daha ucuza
CD.Elektirikli cam.elektirikli koltuk.ESB.Dijital Kilima.Sis Lanbası.Park Sansürü.Radyo/Kaset.Hidrolik Direksiyon.Isıtmalı Koltuk.Sabit Hız Kontrolü.Xenon Far.Merkezi Kilit.Elektirikli Ayna.Katatystor.ABS.ASR.Deri Koltuk.Hava Yasdıgı 12 Adet FULL.Sunroof.Rezistan Yan Aynalar.Yol Bilgisayarı.Metalik Boya.Direksiyon Ayarı.Far Sansürü.Renkli Cam.Dört Lastik Sıfır Makam Aracı NOT, Hasarsız Full+Full servis bakımlı Sıralı Sistem Oto Gaz
Demiş. Sanırım 2.2 benzinli bu dizel diye ilan açmış.
yusufbatırel
11-10-2010, 21:42
gorsellık cokmu onemlı bılmem ama ben 2008 seat cordoba dızel aldım 75hp torklu araba cok serı 120 bın lıra km yakıyor al 2009 bı tane 25 26 dunyayı dolas
Efe 105 hp 6 ileri Exception mu yoksa 100 hp 5 ileri Privilege mı?
Exc'larda cruise yok, priv'larda var.. 105 hp 6 ileri Priv'lardan çok az var..
ne olursa olsun cruise control olsun ;)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-megan-2-privilige-1900cc-110-beygir-1-30477453/detay
vitesi mandallı yalnız abinin ufak bir sıkıntısı var aracın 1900 cc olduğunu iddia ediyor :D
38 milyara megane 3 dynamique 1.5 DCi 105 hp
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-sahibinden-sifir-gibi-megane-3-dizel-31084235/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-13500-km-de-2010-model-megane-3-hb-32096434/detay
38 milyara megane 3 dynamique 1.5 DCi 105 hp
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-sahibinden-sifir-gibi-megane-3-dizel-31084235/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-13500-km-de-2010-model-megane-3-hb-32096434/detay
Bunlara değer işte :)
meganeların depo 45lt mi? eğer onnla 1300km yapıyorsa helal olsun :)
ama işte TSi alırsam rahat durmam, chip filtre yaparım.. başladığı noktaya geri döndü soner.. hani aile spek ekonomi moduydu :confused:
uzun yolda 1000 km civarı gidersin 90-100 km sabit kullanımda ;)
meganeların depo 45lt mi? eğer onnla 1300km yapıyorsa helal olsun :)
megane deposu 60 lt....
OYAK indirimiyle Megane 3 HB dinamik 105 hp dizel alabilirim. Az sonra bayii'den fiyat gelecek. 37-38 milyarı bulacak sanırım...
megane deposu 60 lt....
60 lt olmaması lazım. 55 litre max alıyor çünkü o da zorlarsan ağzına kadar doldurursan.
60 lt olmaması lazım. 55 litre max alıyor çünkü o da zorlarsan ağzına kadar doldurursan.
kanka deponun boş tam takır hali 60 lt.. dizelde depoyu boşaltıp mazot alamayacağına göre; 55 lt ile 1200-1300 km yol yapılmış diye kabul edebiliriz.
megane 3 e ne dersin?
kanka deponun boş tam takır hali 60 lt.. dizelde depoyu boşaltıp mazot alamayacağına göre; 55 lt ile 1200-1300 km yol yapılmış diye kabul edebiliriz.
megane 3 e ne dersin?
Çılgın bir makina. E sen de çılgın olduğuna göre harika olur derim :D
mertacar
12-10-2010, 10:12
OYAK indirimiyle Megane 3 HB dinamik 105 hp dizel alabilirim. Az sonra bayii'den fiyat gelecek. 37-38 milyarı bulacak sanırım...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-kacmaz-daha-200-km-de-29655643/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-kacmaz-daha-200-km-de-29655643/detay
Bunu alacağına 2 lira fazla ver sıfır bildiğin arabayı al ;)
mertacar
12-10-2010, 10:19
meganelardan tam anlamıyorum ama göstergeler dijital olunca ithal oluyordu galiba. sıfır almak o fiyatlarda tabi daha mantıklı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-megan-2-privilige-1900cc-110-beygir-1-30477453/detay
vitesi mandallı yalnız abinin ufak bir sıkıntısı var aracın 1900 cc olduğunu iddia ediyor :D
1.9 olabilir avrupada kullanılan motor ama onlarda 110 değil 120 beygir
görmüştüm bende bikaç tane 1.9 dizel megane 2
Low-Rider
12-10-2010, 12:44
Yerli üretim meganelarda dijital gösterge falan yok onada dikkat etmek lazım , en güzel detayı eksik sunuyor adamlar
Low-Rider şuna 34 teklif edip almaya geleyim mi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-sitedeki-en-temiz-arac-32819174/detay
Low-Rider
12-10-2010, 12:52
Et bakalım teklif kabul ederse gel al güzel araba , tek eksik cruise işte
Et bakalım teklif kabul ederse gel al güzel araba , tek eksik cruise işte
veya 2011 model 1.5 HB 105 hp DCi mı alayım? 39 milyara oyak indirimiyle..
Low-Rider
12-10-2010, 13:01
39liraya çıkabiliyosan tabi ki yenisini al donanımlarda istediğin gibiyse
evet donanımları tam istediğim gibi de, megane II sedanın tipi duruşu daha çok hoşuma gidiyor.. :( :(
Low-Rider
12-10-2010, 13:04
Megane2 candır:D
valla katılıyorum megane2 sedan megane3hb den daha güzel
ya top gibi dötü başı yuvarlak arabaları çok sevmiyorum.. bravo da öyle.. biraz sert hatları olmalı araba dediğinin..
astra classic dizeller 34.5 du ona niye bakmıyorsun? bence en mantıklısı :) ( konya yolunda mazda,chevy ve opel satan yerde pazarlığını ettik bir arkadasa) celik jantlı - sis farlı felan 35.5 a mı ne bıraktılar
astra classic dizeller 34.5 du ona niye bakmıyorsun? bence en mantıklısı :) ( konya yolunda mazda,chevy ve opel satan yerde pazarlığını ettik bir arkadasa) celik jantlı - sis farlı felan 35.5 a mı ne bıraktılar
1.3 cdti 90 hp lik araba.. diğeri 105 hp ;) astraya ısınamadım..
1.3 cdti 90 hp lik araba.. diğeri 105 hp ;) astraya ısınamadım..
15 hp 5000TL :)
tercih senin :)
Megane 2 sedan daha çok hoşuma gidiyor.. 2. el de olsa megane 2 alacağım sanırım... içimin ısınmadığı arabaya daha ucuz, daha hızlı, vs diye binemem..
ahmetbaha-drs
12-10-2010, 13:30
39.900tl Sıfır km Yeni Skoda Octavia Classic 1.6TDI varmış bakılabilir..:beuj:
http://new.skoda-auto.com/TUR/model/newoctavia/look/Pages/look.aspx?ff=0
Low-Rider
12-10-2010, 13:32
15 hp 5000TL :)
tercih senin :)
Sadece 15hp değil ki arada ki fark , hacim farkı var en başta.
Birde 39tl olan megane güncel kasa , 35lira olan astra eski kasa:)
ahmet bunu ben de gördüm sabah ama bu en boş versiyonu sanırım..
ahmetbaha-drs
12-10-2010, 13:41
Donanıma bakmadım ama tasarımı,motoru v.s gayet iyi..+Cidden çok geniş araç,bagajı v.s:) 2011-2010 model bir araç bakılması daha mantıklı olur bence eğer 39.000tl civarına çıkılabiliyorsa..Yakınlarda varsa bayii uğrayıp bakabilirsin bence..
Sadece 15hp değil ki arada ki fark , hacim farkı var en başta.
Birde 39tl olan megane güncel kasa , 35lira olan astra eski kasa:)
ben 39 u megane 2 sandım. cunku onuda satıolar hala 0 olarak .
Ahmet_28
12-10-2010, 13:47
40+ bütçe var ise ben yeni kasa citröen c5 öneririm.1.6 hdi 110 hp manuel geniş geniş :)
Low-Rider
12-10-2010, 13:48
Hala var mı ya megane2 bitti sanıyorum , sitesindede fiyat bilgisi falan yok hiç.
Ahmet_28
12-10-2010, 13:52
Hala var mı ya megane2 bitti sanıyorum , sitesindede fiyat bilgisi falan yok hiç.
bitsin ya kurtulalım artık miğde bulantısı geliyor megane sedan görmekten:D
2.eli çok iyi satılıyor eyvallah ama kazık gibi araba 2 yıldır kullanıyorum czt bundan daha esnek:)
az önce skoda bayii'ni aradım.. adamlar sanki elmas satıyorlar.. indirim yapamazlarmış.. h.ss.... nah müşteri bulursunuz böyle...
Low-Rider
12-10-2010, 13:54
bitsin ya kurtulalım artık miğde bulantısı geliyor megane sedan görmekten:D
2.eli çok iyi satılıyor eyvallah ama kazık gibi araba 2 yıldır kullanıyorum czt bundan daha esnek:)
1sene önce megane2'yi alırken araba yoktu falan arayıp bulmuşlardı ben dedim bitmiştir çoktan şimdiye kadar:D
Boost Up
12-10-2010, 13:55
az önce skoda bayii'ni aradım.. adamlar sanki elmas satıyorlar.. indirim yapamazlarmış.. h.ss.... nah müşteri bulursunuz böyle...
Abi telefonda çok kaale almazlar bence yüzyüze ciddi niyetini olduğunu gösterirsen birşeyler yaparlar düşüncesindeyim:rolleyes::D
Xenomorph
12-10-2010, 13:56
onlar altın satıyor mubarek vw grubu...bi tane boyasız tayyar bulsam vallahı alıcam kaporamı gerı..!....nefret edıyorum model model konusmalarından...
eski kasa astra kullanıyorum 2 haftadır bana çok odun bi araba geldi ya şahsen beğenmedim ben ayrıca 1.3 motoru yuksek devırlı kullanmak gerekıyor bazen yokuslarda debrıyajjjj dıye bagrıyor :)
Xenomorph
12-10-2010, 13:58
Abi telefonda çok kaale almazlar bence yüzyüze ciddi niyetini olduğunu gösterirsen birşeyler yaparlar düşüncesindeyim:rolleyes::D
yok pederle gıttık sıparıs vermeye dogus otomotıve adam 3 laf soyledı 20 dk telefonda konustu...resmen suratımıza bakmamıslardı..
adamların pek umurlarında degıl genelde q7 musterılerıne falan bakıyor onlar...55 lıra lık scırocco musterısını pek adam yerıne koymuyorlar...peder agır kufurlerle terketmıstı mekanı..allahtan avek'le ıyı aramız..skoda audı vs ıcın avek'e gıdın orayı arayın
Shadow_Dancer
12-10-2010, 14:00
Madem uzun süreli binecegin bi araba alacaksın en azından kasası güncel olsun ki aldıgın araba bi müddet sonra yüzü eski durumuna düşmesin. Megane2 yaklaşık 6 yıldır piyasada hatta 2010'un sonuna geldik oldu sana 7 yıl.
2*3 yıl sonra satacam desen üstünde ne donanım olursa olsun zorlanırsın, 35 36 lira ikinci el megane2'ye para baglamak çok mantıklı gelmiyor. Sıfırın huzurunu yaşamak için bile 2*3 lira fazla vermeye deger.
Tabii bu benim şahsi düşüncem, nacizane tavsiyem.
ben 39 u megane 2 sandım. cunku onuda satıolar hala 0 olarak .
nerde satıyorlar hemen alayım :)
Soner sen karar verene kadar yaz gelir piyasa canlanır adamım. Tek bir şeye odaklan ve en iyisini almaya çalış. Renault eski kasada olsa her zaman 2. eli avantajlıdır. Allah göstermesin sıkıştığında 1000-1500 altına her zaman değerlendirirsin. Sende temiz bakarsın zaten arabaya, satarkende sorun olmaz. Ama eski pazar yok artık bunu sende biliyorsun. Araba prim etmiyor, aldığına satarsan bindiğin yanına kar. Onun için alırken hesaplı almak lazım.
sağol dostum.. 34 milyara 2009 megane II sedan mı alayım?
yoksa 39 milyara sıfır km 2011 megane III HB mi alayım?
Alicanrs
12-10-2010, 22:16
hala bu konu duruomu abi alıosan al almıosan çek git :D:D:D:D
hala bu konu duruomu abi alıosan al almıosan çek git :D:D:D:D
sen RS i satmadan almıyorum len :D :D
Paran varsa yeni her zaman yenidir Soner. Megane 3 hayırlı olsun:icon_tup:
Alicanrs
12-10-2010, 22:49
sen RS i satmadan almıyorum len :D :D
ehehe =) belli olmaz binerim şanzımanı yaptırdım aldım arabayı gıcır gıcır sorunu kalmadı expertizde yapıldı bakalm kısmet=) artık al bi dizel :D
Megane "III-3-ÜÇ":)
0 megane 3 HB değilde , 2009-2010 İspanya üretimi (ithal) hb dci106 almanı tavsiye ederim(2.el yepyeni araçlar) , en fazla navigasyonun olmayacakki 0 yerli alsanda std donanım değil ekstra parayla...onun haricinde işçilik - malzeme farkı heryerinde hissediliyor aracın....Yüksekliğine kadar farklı....
vw caddy 1.6 tdi ların yenisi gelmiş bayiye daha doğrusu
limanda 4 tane ayrılan kotadan anında satılmış
vw satış danışmanı tanıkla birlikte üst katlarında satılan yeni caddyleri inceledim
adamlar gereken herşeyi koymuşlar araca comfortline 40000TL sıfırı makyajlısı
bana uygun geldi donanımına ve geniş bir aile aracın göre
eski eksiklikler giderilmiş kaplamalar torpido kapağı kol dayanağı eklenmiş , arka koltuklar değişmiş
* ESP
* Yokuş yukarı kalkış yardımı
* 7 ileri DSG şanzıman*
* 1.6 l TDI motor
* Klimatronik klima
* Hız sabitleyici
* Sürücü, yolcu ve yan hava yastıkları
* Ön sis farları
* Gündüz farları
* Otomatik yanan farlar
* Yükseklik ayarlı çift reflektörlü halojen farlar
* Yağmur Sensörü
* Gövde rengi tampon, kapı kolları ve yan aynalar
* Yeni dizayn farlar ve ön panjur
* CD-MP3 çalarlı Aux-in girişli radyo
* 6 hoparlör
* Deri kaplı radyo kumandalı direksiyon
* Deri kaplı vites topuzu ve el freni
* Servotronik direksiyon
* Otomatik kararan iç dikiz aynası
* Karartılmış arka camlar
* Alüminyum alaşımlı jant
* Yüksekliği ayarlanabilir yolcu koltuğu
* Yolcu koltuğu altında çekmece
* Soğutma özellikli, kilitli ve aydınlatmalı torpido gözü
* Yolcu ve bagaj bölümünde iç kaplama
* 2/3 parçalı, katlanabilir ve sökülebilir arka üçlü koltuk
* Sağ kayar kapıda açılır cam
* Kapaklı ve saklama gözlü orta konsol
* Orta konsol yükseklik ve konum ayarı
* Orta konsolda yolcu bölümü için üfleçler
* Orta konsol arkası ve bagajda 12 Volt soket
* Tavan rayları
http://ticariarac.vw.com.tr/images/models/caddy/gallery/comfortline/007.jpg
http://img.xcitefun.net/users/2010/07/192602,xcitefun-caddy-van-1.jpg
fiyat listesi ve donanım:
http://ticariarac.vw.com.tr/fiyat_listesi/vw_ticari_fiyat_listesi.pdf
hakikaten iyi olmuş bu fiyatlarla caddy
0 megane 3 HB değilde , 2009-2010 İspanya üretimi (ithal) hb dci106 almanı tavsiye ederim(2.el yepyeni araçlar) , en fazla navigasyonun olmayacakki 0 yerli alsanda std donanım değil ekstra parayla...onun haricinde işçilik - malzeme farkı heryerinde hissediliyor aracın....Yüksekliğine kadar farklı....
Efe nerden bulacaz bu dediğin ispanya üretimi megane'lardan?
by serçe
13-10-2010, 19:31
polo :icon_tup:
abi astra otomatik 425 km oldu yarım depo menzil yaklasık 450 diyor ort. 5 lt bolunmus yollarda 110 - otobanda 130 cruise control sehir ici ve kopru trafigi dur kalk arac 8000 e geldi sanki tuketim dusmeye basladı C segment 33-34 lere denk getirebilirsen al derim vergide az odersin o da guzel birsey ..
erkanayasli
13-10-2010, 19:59
ticari tip düşünülüyorsa fiorino veya bipper da alınır 25-26 bine üzerine kalan 10 bin lirada catır catır yenir.. :)
abi astra otomatik 425 km oldu yarım depo menzil yaklasık 450 diyor ort. 5 lt bolunmus yollarda 110 - otobanda 130 cruise control sehir ici ve kopru trafigi dur kalk arac 8000 e geldi sanki tuketim dusmeye basladı C segment 33-34 lere denk getirebilirsen al derim vergide az odersin o da guzel birsey ..
astra, bravo, focus istemiyorum :) illaki megane illaki megane... reno damarım kabardı :D :D
astra, bravo, focus istemiyorum :) illaki megane illaki megane... reno damarım kabardı :D :D
abi illa reno alacaksan yeni 105 lik 6 ileri olanlardan al bari :icon_tup:
Low-Rider
14-10-2010, 02:06
bırak megane'ı gel doblo alalım sana 180hp 400tork:D
cruise bile var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-doblo-combi-15bin-km-de-2010-model-yeni-kasa-2-0-multijet-doblo-premio-30669992/detay
8.000rpm
14-10-2010, 07:01
megane3 lerin ithallerinde dijital gösterge var , yerlilerinde analog
megane3 lerin ithallerinde komple cam tavan var , yerlilerinde ufak bir sunroof
bence de ikinci ellere bakıp megane3 almak daha mantıklı , ama yedek parçada megane2 kadar rahat olamazsın tabii ki
erhan sunroof benim tercihim değil.. dijital kadran da olmasa da olabilir...
erhan sunroof benim tercihim değil.. dijital kadran da olmasa da olabilir...
Abi dediğim gibi olay sadece bunlar değil...
Malzeme kalitesi,işçilik farkı var,araçların yüksekliği farklı kafadan....
İthaller 2009-2010 modeller , 2010nun sonlarına doğru yerli başladılar şuan yerli devam....
Farkı anlamak kolay 1-Göstergeler analog 2-Kapı altı çıtalar gövde rengi yerlilerde 3-Yükseklik farklı 4- 5- gider örnek vereyim....
İthal
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-megane-sahibinden-2009-satilik-temiz-megane-1-5-turbo-dizel/detay
Yerli
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-sahibinden-sifir-megane-ekstra-kamera-ekstra-alarm-31528449/detay
Arkadaşım ithal yayı taktıydı yerli 3'e indi iyi yeter diyordu bende eibach var :D sonu yok gerçi :D bnm araç çirkin 1 resmi :
http://img824.imageshack.us/img824/7905/31082010085h.jpg
Abi sakın megane alma bizim Hakanı biliyosun yeni annesine aldılar full paketini iade etmenin yollarını arıyorlar istersen görüştürebilirim Hakanla abi.
8.000rpm
14-10-2010, 10:07
megane II sedan 105hp + 6 ileri manuel
senin ilacın budur
abi corsa ecoflex 95 lik icin sehir dısı 3,1 lt gosteriyor imkanı varmı sence ?
senin ilacın budur
aynen erhan..bence de benim ilacım budur :)
SPORTING
14-10-2010, 13:17
doblo iyimiş cidden :)
Bak işte megan 2 güzel abi şirkette kullanıyoruz dizeli harika arabanın megan 3 tam bir rezalet ama 2 güzel daha geçenlerde uzun yol yaptık şehir içi şehir dışı tapa gaz hiç düşük devir kullanma yok hesapladık 23 kuruş yakmış nasıl kullandığımızıda bildiğim için çok etkileyici gelmişti bana sadece tek dikkatimi çeken kısmı ya bizim hondalardan indiğimiz için öyle yada bu arabalar hakkaten çok dengesiz bir türlü virajlara girerken ani hareketlenmelerde güvenemedim arabaya sonrasında biraz kullananlarla konuştum hakkaten o konuda sıkıntılı olduğunu söylediler aracın. Dayanıklılık konusunda Antalyada araç gözümün önünde önce kaldırıma çıktı sonra takla atarak şarampole indi kafası üstünde süründü biraz çok acımasız bir hasarı yoktu içindekilerde indi bindik gittik ordada gözümü doldurmuştu.
minimal_freak
14-10-2010, 13:33
35'lere çıkınca asla ve asla renault'a girmem, megane fln hiç düşünme bence
Ben de İstanbuldan Ankaraya bi toplantıya yetişmek için tapagaz gitmiştim. Depoyu İstanbulda fulledim saat sabah 11 de çıktım ve öğlen 2 ye 5 kala Ankarada Aydınlıkevlerde toplantıma girmiştim. Nasıl gittiğimi ben bilirim. Hava 30 derece ve hiç 180 nin altına inmemiştim. Viraj miraj Allah ne verdiyse tapagaz 200-210 klima açık yarım depo yakmıştım. Yani 400km yarım depo tapagaz klima açık 30 derece hava.
Tavsiye ederim.
Bak işte megan 2 güzel abi şirkette kullanıyoruz dizeli harika arabanın megan 3 tam bir rezalet ama 2 güzel daha geçenlerde uzun yol yaptık şehir içi şehir dışı tapa gaz hiç düşük devir kullanma yok hesapladık 23 kuruş yakmış nasıl kullandığımızıda bildiğim için çok etkileyici gelmişti bana sadece tek dikkatimi çeken kısmı ya bizim hondalardan indiğimiz için öyle yada bu arabalar hakkaten çok dengesiz bir türlü virajlara girerken ani hareketlenmelerde güvenemedim arabaya sonrasında biraz kullananlarla konuştum hakkaten o konuda sıkıntılı olduğunu söylediler aracın. Dayanıklılık konusunda Antalyada araç gözümün önünde önce kaldırıma çıktı sonra takla atarak şarampole indi kafası üstünde süründü biraz çok acımasız bir hasarı yoktu içindekilerde indi bindik gittik ordada gözümü doldurmuştu.
hasan sağol bilgiler için. hakanla da görüştüm.. annesinde benzinlisi varmış..
35'lere çıkınca asla ve asla renault'a girmem, megane fln hiç düşünme bence
Fluence alacağımı kim söyledi :D ne fluence'i? fluence almam.. 35 e çıkınca bana hangi modeli tavsiye dersin?
22 sayfa olmus karar ver :D
Xenomorphun rekoruna az kaldı haha :)
minimal_freak
14-10-2010, 15:18
hasan sağol bilgiler için. hakanla da görüştüm.. annesinde benzinlisi varmış..
Fluence alacağımı kim söyledi :D ne fluence'i? fluence almam.. 35 e çıkınca bana hangi modeli tavsiye dersin?
fluence??? ben öyle birşey yazmadım ??
fluence??? ben öyle birşey yazmadım ??
kusura bakma haklısın :) "fln" yazınca ben fluence anlamışım yorgunluktan :D :D
yaw hepimiz hondacıyız ama hondanın megane II gibi az yakan bir dizel arabası yok.. hangi markayı önereceksin? fokusu geç çok yakıyor içi dökülüyor, bravonun tipini sevmedim, golf ve jetta çok güzel ama çok pahalı.. geriye bişey kalmadı..
SercanTurkoz
14-10-2010, 15:35
Daha almadınmı abi :D
Bu gidişle bişey alamıcan gibime geliyor :/
Daha almadınmı abi :D
Bu gidişle bişey alamıcan gibime geliyor :/
para olduktan sonra kralını bile alırım.. niye almayayım.. kasım ayı gelmiş milletin istediği rakamların ayağı yere basmıyor.. sıfır fiyatına 2. el araba satıyorlar.. marka modele karar verdim de fiyatlar uçuyor.. 2010 model megane II sedan privilege'a adam 39.000 TL istiyor. gel de al bunu şimdi bu rakamlara :)
SercanTurkoz
14-10-2010, 15:49
para olduktan sonra kralını bile alırım.. niye almayayım.. kasım ayı gelmiş milletin istediği rakamların ayağı yere basmıyor.. sıfır fiyatına 2. el araba satıyorlar.. marka modele karar verdim de fiyatlar uçuyor.. 2010 model megane II sedan privilege'a adam 39.000 TL istiyor. gel de al bunu şimdi bu rakamlara :)
o konuda dogrusun abi, araba piyasısyla alakam olmadıgı için yorum yapamıyorum.
Madem öyle bi yılbaşı geçsin ayakları yere bassın ondan sonra almaya gidersin abi :)
minimal_freak
14-10-2010, 16:19
şu an fiyatlar uçuk ve anlamış değilim, kasım aralık derken kış geldi hala aynı, yakıt konusunda renault bu işde en iyi (dizel), ama donanım vs derken motor dışında geriye kalan herşey plastik :) wv grubu pahalı dedik, focus yakıtta çok cimri değil evet doğru, peki opel grubu ne alemde, astra (hb), volvo'da düşünülebilir, kaliteli ve sağlam 2. eli çokta uçuk değil sanki
şu an fiyatlar uçuk ve anlamış değilim, kasım aralık derken kış geldi hala aynı, yakıt konusunda renault bu işde en iyi (dizel), ama donanım vs derken motor dışında geriye kalan herşey plastik :) wv grubu pahalı dedik, focus yakıtta çok cimri değil evet doğru, peki opel grubu ne alemde, astra (hb), volvo'da düşünülebilir, kaliteli ve sağlam 2. eli çokta uçuk değil sanki
astranın motorunda hacim yok... o motorda corsa alırım belki ama o da B segmentinde bir araba.. volvoyu hiç düşünmedim pahalıdır kesin gerek yok...
astranın motorunda hacim yok... o motorda corsa alırım belki ama o da B segmentinde bir araba.. volvoyu hiç düşünmedim pahalıdır kesin gerek yok...
abi dahha öncede söyledim şimdide söylüyorum astrada gönlün varsa hacmi takma kafana chiple olay bitiyor ;) ben chipli 1.3 astrayla, benzinli astrayı geçmiştim
abi dahha öncede söyledim şimdide söylüyorum astrada gönlün varsa hacmi takma kafana chiple olay bitiyor ;) ben chipli 1.3 astrayla, benzinli astrayı geçmiştim
gönlüm megane II sedanda... :) meğer ben renocuymuşum da haberim yokmuş :D :D
Low-Rider
14-10-2010, 17:51
içten içe seviyomuşsun:D
ama bu 2.el piyasasıyla araba almak hakkaten zor çok uçmuş fiyatlar
80lik megane hb ile yokuşda , astra cdti 90lık gidemiyordu :)
astranın 1.3 CDTi motoru biz türklere, vw'nin 102 lik motoru gibi atılmış bir kazıktır...
2.el sıkıntı olmazsa saab 1.9 derım .
astranın 1.3 CDTi motoru biz türklere, vw'nin 102 lik motoru gibi atılmış bir kazıktır...
Yeni astra yaptılar dedim 1.6 bravo multijet makinası koyarlar belki felan ama ı-ıh , 5 ileri yaptılar torkunu 190a aldılar dahada kötüleştirdiler :D doluyken yokuşta napıyorlar merak ediyrum
bence 1.3 motorun hakkını yiyorsunuz.. 1.3 90 hp lik motor oldukca saglam bir motor. bırakın eurodizeli kırsal motorinle bile rahat rahat kullanabilirsiniz. turbosu saglamdır bozulmaz kolay kolay. yakıtı cok cok az değildir ama uzun yolda 1000 km den fazlayol yapar dolu depoyla.. sadece ilk kalkısı sıkıntılıdır. ara hızlanmaları vs gayet yeterlidir. chip yapıldıktan sonra da 1.6 tdci focus vs araclardan hızlıdır..
yeni motorda turbo değişmiş, şanzıman değişmiş.. aslında 5 ileri daha iyi bir secenek o arac için. cunku 6 ileride oranlar cok kısa oldugu için surekli vites değiştirmeniz gerekiyordu.. 5 ileri sanzıman cok daha konforlu.. 6 ilerinin tek avantajı uzun yolda dusuk devirde olup daha az yakıyordu..
yahu vw'nin 102 lik motoru türkiyeyemi satılıyor birtek ? :) tutturmuşsunuz türklere doğuşun armağanı vs..E link gösterdik 2008 model audi a3'te 102 lik motor var almanya ebayden..
bence 1.3 motorun hakkını yiyorsunuz.. 1.3 90 hp lik motor oldukca saglam bir motor. bırakın eurodizeli kırsal motorinle bile rahat rahat kullanabilirsiniz. turbosu saglamdır bozulmaz kolay kolay. yakıtı cok cok az değildir ama uzun yolda 1000 km den fazlayol yapar dolu depoyla.. sadece ilk kalkısı sıkıntılıdır. ara hızlanmaları vs gayet yeterlidir. chip yapıldıktan sonra da 1.6 tdci focus vs araclardan hızlıdır..
yeni motorda turbo değişmiş, şanzıman değişmiş.. aslında 5 ileri daha iyi bir secenek o arac için. cunku 6 ileride oranlar cok kısa oldugu için surekli vites değiştirmeniz gerekiyordu.. 5 ileri sanzıman cok daha konforlu.. 6 ilerinin tek avantajı uzun yolda dusuk devirde olup daha az yakıyordu..
Erhan ama sürekli "dizelde hacim de hacim" diyordunuz.. iş opele gelince hacmin önemi yok mu :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-jetta-2008-jetta-1-9-tdi-midline-31902870/detay
Abi bu tarz bir şey düşünmüyormusun?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-jetta-2008-jetta-1-9-tdi-midline-31902870/detay
Abi bu tarz bir şey düşünmüyormusun?
bu çok güzel de vergisi çok pahalı... :icon13: 2,0 lt kategorisinde
aynen abi bendeki 2001 bora bile 834 tl bu temiz bi tekliğin üstündedir :)
o zaman sen kedi sever birine benziyorsun abi gel sana caddy alalım :D
ama onunda içinde 40k yı zorlamak lazım 16 tdi mis
Tanıdıkta 270.000de 80lik megane var daha geçenlerde turbo değişti yaptığı en büyük masraf o :) km'sinin %30-40 ını normal mazotla yaptı ....Dci motorlarda old dayanıklı ...Tanışımızın doblosuna mazot koyulmuştu yanlışlıkla enj. felan yemişti araç
1.3cdti motorlu astra ile duzce izmit arasini devamli 160-180km/h temposunda gittim hicte hacim sorunu yasamadim, chipli olsa dahada keyifli olur
1.3cdti motorlu astra ile duzce izmit arasini devamli 160-180km/h temposunda gittim hicte hacim sorunu yasamadim, chipli olsa dahada keyifli olur
benim Corsa chipliyken o hızlarda seyretmesi rahat oluyor ama 100 kmh gibi hızlara düşmek zorunda kaldığınızda tekrar hızlanmasını beklemek yoruyor :)
uzunda gayet rahat bende ankaraya giderken 180 sabit gidiyorum ama bir era gibi yokusta hızı koruyamıyor 130-140 lara kadar iniyor :(
racing3000
15-10-2010, 13:59
gönlüm megane II sedanda... :) meğer ben renocuymuşum da haberim yokmuş :D :D
olurmu abi ya, sen dibine kadar hondacısın ama meretin motorine hiç gönlü yok :D
olurmu abi ya, sen dibine kadar hondacısın ama meretin motorine hiç gönlü yok :D
burak hondacıyım ama hondalar benzinli.. dizel civic sedan olsa tadından yenmezdi..
1000-1200 km benzin istasyonuna uğramadan gezmek güzel olsa gerek :D
burak hondacıyım ama hondalar benzinli.. dizel civic sedan olsa tadından yenmezdi..
Çook güzel :)
Erhan ama sürekli "dizelde hacim de hacim" diyordunuz.. iş opele gelince hacmin önemi yok mu :D
Yok ben öyle birsey soylemedim.. Yani en azından yarısmak istenmiyorsa öyle birseyin önemi yok. Sahsen oyle olsa gidip kendime 1.3 cdti almazdım :) Amac ekonomiyse dizel araba alarak ve günlük kullanılacaksa, en dusuk hacim en az vergi demektir yakıtı da az performansı da gunluk olarak yeterliyse, gidip daha yuksek hacim alıp fazla vergiye gerek yok. Ha illa performansta onemli diyorsan, 1.20d en guzel secim olur :)
Astra 1.3 CDTi, megane 1.5 DCi 105 den daha az mı yakıt tüketiyor?
hayır ya aynıdır yada megane daha azdır.
ben 5 lt tuketiyorum karma
aynı aractan sirkette baska arkadasta var o 4,4 lt tuketiyor cok dikkat ederek sanırım megane hem daha seri hemde daha az tuketiyordur.
bu araad bizim araclar easytronic
yok megane biraz daha az tuketiyor.. astra daha az tüketebilir ama onun için biraz daha dikkatli kullanmak gerekli..
yok megane biraz daha az tuketiyor.. astra daha az tüketebilir ama onun için biraz daha dikkatli kullanmak gerekli..
1,3 lt ile 1,6 lt arasında vergi farkı çok yok.. biri 405, diğeri 648 lira.. ;) megane daha az tüketiyor. hacmi daha büyük chip için avantajlı, torku daha fazla.. astrayı seçmem için bir neden yok ;)
tercih meselesi tabi. Ben 2. el megane alacagıma sıfır km astra tercih ederdim. vergi avantajı var tabiki ama öyle abartı bi fark değil. hacim dedigin için ben 2.0 ile ilgili soyledim onu :) 1.5 ile 1.3 hacim farkı o kadar yok cunku :) bi tane küçük pipetli meyve suyu kadar fark var :)) demek istedigim o kadar basarısız bi motor değil 1.3
Valla hacimsiz dizel keyif vermiyor.
Nasıl verir benim gibi 980kg araba olur chiplersin keyif alırsın.
Agır arabalarda sahsen ben o keyfi almıyorum.
Ama ben de bundan sonra dizel alırsam 1.3 tercih etmem.
1.3 arabanın amacı zaten keyif değil ki ekonomi.. keyif beklenirse tabiki keyif bulunamaz cunku keyif verebilecek kadar guc yok.. beklentilerle alakalı..
bugün şikayetvar.com a baktım.. otomobil şikayetlerinde opel sıralamada 1.liği kimseye kaptırmamış :D :D
1.3 arabanın amacı zaten keyif değil ki ekonomi.. keyif beklenirse tabiki keyif bulunamaz cunku keyif verebilecek kadar guc yok.. beklentilerle alakalı..
1.5 ondan ekonomik ama ;)
Valla dizellerin arasında Honda olmadığı için ben tarafsızım :D :D
gönül ister ki Golf 1.6 TDi alabileyim ama Megane ile eşit donanımdaki bir Golf en az 5-6 milyar daha pahalı Megane'dan..
Yarın önce reno mais, sonra seat ve skoda bayii'lerini gezeceğim. belki bravo'ya bir kez daha bakarım. ama astrayı düşünmüyorum, olursa Corsa belki..
Sen bravoya bi daha bak, 33 liraya 2010 4500kmde var mis :D
Döseme begenmediysen en kral deriyi yaptırırsın yine 35 lirayı bulmaz ;)
ben 23 e aldım 2010 model hemıde orj 110hp hehe
Sen bravoya bi daha bak, 33 liraya 2010 4500kmde var mis :D
Döseme begenmediysen en kral deriyi yaptırırsın yine 35 lirayı bulmaz ;)
yavuz deri döşemeyi hiç sevmiyorum :D :D deri döşeme bence sadece üst düzey merso, bmw, audi, vs gibi arabalarda olmalı.. :icon_tup: koltuk ısıtıcısı, soğutucusu olan arabalar mesela ;)
ben 23 e aldım 2010 model hemıde orj 110hp hehe
len seninkinde sadece motor var başka bişey yok kine :D :D :D bomboş :D
1.5 ondan ekonomik ama ;)
ikisi aynı fiyat oldugunda haklısın fakat birinin 2. eli fiyatına digerinin sıfırını alabiliyorsam, baştan daha fazla oduyorum ekonomi falan kalmıyor demektir..
bugün şikayetvar.com a baktım.. otomobil şikayetlerinde opel sıralamada 1.liği kimseye kaptırmamış :D :D
sıkıntı var fakat araclarda deil bu sıkıntı servislerde.. gercekten servisleri ve distributoru sorunlu.. araclar hiç sorunlu degil zira gecenlerde gelen bir mailin bi parcasını ekliyorum altta..
Opel, Corsa modeliyle dinamik tarzı ve eğlenceli sürüşüne ek olarak, kullanıcısına birinci sınıf kalite sunma konusunda çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bunun somut bir göstergesi Almanya’da hazırlanan 2010 DEKRA Arıza Raporu, Corsa’yı test edilen tüm araçlar içinde en düşük arıza oranıyla (yüzde 2,4) birinci ilan etmesi. DEKRA (Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein), güvenli ve verimli karayolu trafiği hizmetleri sağlayan bir müessese ve Avrupa’nın lider teknik ve uzman kuruluşu.
ikisi aynı fiyat oldugunda haklısın fakat birinin 2. eli fiyatına digerinin sıfırını alabiliyorsam, baştan daha fazla oduyorum ekonomi falan kalmıyor demektir..
ama satarken de pahalı satıyorsun.. aynı fiyatta iki tane 2009 megane-opel bulamazsın ;)
len seninkinde sadece motor var başka bişey yok kine :D :D :D bomboş :D
10mılyar fazla ver senınkı dolu olsun:rolleyes: benımkı bıle anca tatmın edıor daha dusuk guctekıler kullanım zevkı yok sollama felan unut :)
DogukanB
15-10-2010, 18:28
astranın arka diz mesafesi megane göre yarı yarıya neredeyse
ama satarken de pahalı satıyorsun.. aynı fiyatta iki tane 2009 megane-opel bulamazsın ;)
çok var aslında :) neyse yani burda konuyu megane astra olayına cevirmeye gerek yok. beklentilerle alakalı. belli bir paranın uzerine cıktıktan sonra sahsen sıfır km olması kullandıgımda bana daha fazla rahatlık saglayacak olması benim tercihim olurdu.. Zira bikaç yıl sonra satarken bunun farkını daha rahat gorebilirsin.. cunku birisini ikinci el alıcaksın 40-50 bin km de olacak, 2 yıl eski olacak, satarken 40-50 bin km de sen yapmıs olsan, araba geldi 100 bin kusurlere.. ee 2 yıl sonra sattıgını hesap etsek, 4 yasında, garantisi biteli 2 yıl olmus, 100 bin km yi devirmiş bir araba mı daha cok para eder daha kolay satılır? yoksa garantisi yeni bitmiş veya hala devam ediyor, 40-50 bin km de 2 yasında ilk sahibinden bi arac mı daha kolay satılır ve daha cok apra eder.. :) dizel araclarda km önemlidir 2. elde ;)
bir de herseyden ote, garanti altında olması buyuk bir guven.. basit araclar degil sonuc olarak parcaları da hiçte ucuz sayılmaz. supriz bir masrafın olmayacak.. e tabi ilk kez senin binmenin verdigi rahatlık baska birsey.. :)
erhan dur yaw belki sıfır megane alacağım ;) astrayı 1.3 motoruyla almak vallahi zoruma gidiyor.. almam :D 1.5 , 1.6 üretsinler alayım :D :D
ben 2. el olarak dusundum.. sıfır megane da tercih edilebilir tabiki.. Bi de otomatik olursa super olur :)
8.000rpm
15-10-2010, 18:57
bence sıfıra hiç girmemek lazım
megane3 hb dci / 6 ileri manuel / cam tavan 2009 modelleri ikinci elde 40 civarında
megane2 sedan dci / 6 ileri manuel farklı aksesuar paketlerinde mevcut
astra hb cdti / 6 ileri manuel / cam tavan var birkaç tane ama eski kasa tabii
aslında asıl amacı belirlemek lazım
minimum maliyetlerle maksimum performans mı = megane
bir miktar daha fazla maliyetle daha yüksek kalite mi = astra
Bende katılıyorum 2009-2010 ithal versiyon megane 3 dci106 ile ömür boyu devam :)
Bende katılıyorum 2009-2010 ithal versiyon megane 3 dci106 ile ömür boyu devam :)
yaw bahsettiğiniz ikinci el fiyatlarına ben 2011 sıfır km alacam ;) dynamik donanımlısını hem de ;)
Low-Rider
15-10-2010, 19:11
astra iyi güzelde konsolda telefon bile koyucak yer yok o yönünü hiç sevmiyorum
yaw bahsettiğiniz ikinci el fiyatlarına ben 2011 sıfır km alacam ;) dynamik donanımlısını hem de ;)
Güzel araçdır , tercih meselesi ama detaylı gözden geçir ithalle yerliyi derim....
Güzel araçdır , tercih meselesi ama detaylı gözden geçir ithalle yerliyi derim....
yıllar önce broadway'lerin de ithalleri araba pazarında "oricinal fransız" diye satılırdı.. yıl 2011 oldu hala mı ithal üretimlerin daha kaliteli olduğunda kararlısınız. ispanyanın işçileri bizim işçilerimizden daha mı akıllı :) sonuçta üretim prosesleri tüm reno fab'larında aynıdır.. :icon_tup: bizzat el becerisi belirler kaliteyi..
yıllar önce broadway'lerin de ithalleri araba pazarında "oricinal fransız" diye satılırdı.. yıl 2011 oldu hala mı ithal üretimlerin daha kaliteli olduğunda kararlısınız. ispanyanın işçileri bizim işçilerimizden daha mı akıllı :) sonuçta üretim prosesleri tüm reno fab'larında aynıdır.. :icon_tup: bizzat el becerisi belirler kaliteyi..
sene 2001 clio'muz vardı ithal. koltuk ileri geri itme kolu vardı plastikten de olsa vardı. 2002 megane full aldık onda yok, sene 2009 yerli clio'muzda da yok.
ithal ile yerli fark ediyor fark denirse bunlara.
racing3000
16-10-2010, 00:05
valla haklısın abi. bir anlasam niye üretmediklerini kurban kesecem
sene 2001 clio'muz vardı ithal. koltuk ileri geri itme kolu vardı plastikten de olsa vardı. 2002 megane full aldık onda yok, sene 2009 yerli clio'muzda da yok.
ithal ile yerli fark ediyor fark denirse bunlara.
Nasıl yani koltugu ileri geri alamıyomusunuz 2009 clio'da
Yürüyen eşşek röno ama eşşektende tasarruflu yav :D
Bugün 4,5 litreyi gördüm "08 sümbülde :)
Yürüyen eşşek röno ama eşşektende tasarruflu yav :D
Bugün 4,5 litreyi gördüm "08 sümbülde :)
çok az bi deger değil ki?
corsa aldım yeni, arabanın ilk deposu, ki bilenler bilir dizel arabalar ilk başlarda biraz fazla yakarlar, 45 lt deposu var. 1 depoyla 1000 km yol gitti.. ortalama 4.5 gosteriyodu zaten yol bilgisayarı da..
çok az bi deger değil ki?
corsa aldım yeni, arabanın ilk deposu, ki bilenler bilir dizel arabalar ilk başlarda biraz fazla yakarlar, 45 lt deposu var. 1 depoyla 1000 km yol gitti.. ortalama 4.5 gosteriyodu zaten yol bilgisayarı da..
1.3 Combo'dan sonra çook geliyor bana :)
bugün yeni megane III hb için mais'e gittim. ana baba günüydü. arabanın döşeme rengi (açık sarı) ve kalitesi hoşuma gitmedi. bir de stepne bagajın içinde değil, arabanın altında. bu durumu da hiç sevmedim. yarın tekrar gidip bir de deneme sürüşü yapacağım. ama sanırım megane II alacam bu gidişle..
baktım mais kalabalık, arkadaşı da alayım hipodroma gideyim dedim. 6 ganyanda yattık, ama 2 liraya oynadığım sırasız ikili tuttu ve 300 lira kazandım :D :D
Nasıl yani koltugu ileri geri alamıyomusunuz 2009 clio'da
ileri geri alıyoruz tabi ama ithal olanında plastikten tutacak vardı, yerlide demir çubuk gibi birşeyden ileri geri alınıyor:D .
bugün yeni megane III hb için mais'e gittim. ana baba günüydü. arabanın döşeme rengi (açık sarı) ve kalitesi hoşuma gitmedi. bir de stepne bagajın içinde değil, arabanın altında. bu durumu da hiç sevmedim. yarın tekrar gidip bir de deneme sürüşü yapacağım. ama sanırım megane II alacam bu gidişle..
baktım mais kalabalık, arkadaşı da alayım hipodroma gideyim dedim. 6 ganyanda yattık, ama 2 liraya oynadığım sırasız ikili tuttu ve 300 lira kazandım :D :D
temiz bi megane 2 sedan bak o zaman abi sen kararını vermişsin artık :)
Stepne bende bagajın içinde :) abi ithal bin beğeneceksin plastikler farklı....
ben kendi arabamdan sonra yerlide rhatsız oluyorum yaw....
döşeme de donanıma bağlı bende koyu..ithallerde açık hiç gelmemişti zaten....
Sanırım daha araç alınmamış.Bu durumda Fiat Bravo 1.6 Multijet'e de bir bakmanızı tavsiye ederim..
Vergi sorun olur demişsiniz ama yinede tavsiye ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-seat-leon-hatasiz-2008-1-9-tdi-105-hp-beyaz-leon-31902285/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-seat-leon-trptronik-tdi-dizel-dsg-sanziman-29152866/detay
senin ilacın budur
Aynen Soner abi son kasanin da içinden geçer o kadar diyorum.ızmir reno bayi bizim damat bi gece onun meg3 dci coupe ile cıktım 212 gordum max zar zor, ertesi gun sirketten meg2 dci 105 sedanla cıkmıstım 220yi gectik ayni yerde ki gaza hafif basılı gidiste bile 180lere geliyo cabucak, kısacası bambaska gidiyorlardı.
Bu arada meg3 ithal yerli farkları o kdrla sınırlı deil.
On koltukları tamamen farklı, bel desteklerinden anlayabilirsin en basit sekilde,
Tavan cıtaları,
Ithal 205/55r16 yerli 205/60r16 lastik olcusu kullanıyor ve 3cm civari toplam yukseklik farkı var.yanyana koyup baktık diger kuzenin ithal ile kuzenin yerliyi (coupe deil hb, coupe damadın).
Ic mekan plastik kalitesi apayrı, ithaller cok daha iyi duzeyde.
Meg2 de guzel genel olarak bence direksiyonu cok hissiz ordan kaybeder, geri kalan hersey yeterli.170le giderken otobanda 3 serit birden degistiriyodum gık demedi yol tutusuda tatmin eder, yeterli stok arac icin:)
Meg3 un coupe de denedim yol tutusu, bilen bilir izmirden cesme istikametine giderken otobanın seferihisar cıkısında sola u seklinde bi viraj var, esp acmadan 120ile dondu orayi ve tam puanı aldı:) arkadasta fd6 civic var onun 122 kmde esp yi devreye soktugu yerde 138 ile esp actı coupe , ikisindede ben kullandım aynı cizgide donmeye calıstım mumkun oldugunca.
Kısacası servis hizmeti dusuk tuketim vs de isin icine girince meg 2-3 guzel secim olacaktır abi:) hayırlısı olsun simdiden:)
<<buğra>>
17-10-2010, 07:53
Bu ay bende megane-astra kıyaslamasında kalmıştım.
Megane II yol ve fren tutusu olarak hosuma gıtmemıstı, daha az yakıyordu ve daha ıyı gıdıyor ama kasa ve konfor olarak ıcıme sınmedı. Motor sesı ıcerı daha cok verıyor. Servis ve parça fiyatları daha uygun. Sedan modelını kasasında dolayı sevemedım.
Tercihim Astra'dan yana oldu, bıraz daha hantal ama konfor vs. beklentilerimi buldum.
Görünüm olarakta içime sindi. Benzinli 206'dan sonra hala dizele alışamadım ama devir ekonomi devri.
Eğer 2.el dizel alınacaksa çok dikkat edilmeli, piyasa dolandırıcılarla dolmuş.
ha dün yazmayı unuttum.. EFE'lerin skoda ve seat bayiilerine (ki aynı salondalar zaten) uğradım. kampanyalı fiyattan töbe indirim yapmıyorlar. zaten leon hoşuma gitmedi. skoda fena değil gibi ama çok pahalı meret. anladımki vw den başkası yalan, seat falan uymaz.
Bende yeni merivaya baktım bugün fena değil enjoy dizeli 45.000TL
erh-Erhan bugün çayyolundaki Opan'a gittim. eski kasa astra sedan vardı simsiyahtı araba, jantları smoked gri.. çok seksi duruyordu.. içi de mükemmeldi.. ah bir de o motoru olmasa.. 39 a veririz dedi satış temsilcisi.. 2011 model..
Low-Rider
17-10-2010, 19:28
test sürüşü yapsaydın keşke , beğenirdin belki
adamların başı çok kalabalık ve eleman sayısı da yetersizdi.. o nedenle vakitlerini çalmak istemedim.
ya low raydır; şu linkteki arabanın sahibini aradım az önce, megan'ın bu kasasında 1.9 yok dedim var abi bu ithal versiyonu dedi.. hata boya yokmuş..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-megan-2-privilege-1-9-motor-dizel-110-beygir-33108083/detay
erh-Erhan bugün çayyolundaki Opan'a gittim. eski kasa astra sedan vardı simsiyahtı araba, jantları smoked gri.. çok seksi duruyordu.. içi de mükemmeldi.. ah bir de o motoru olmasa.. 39 a veririz dedi satış temsilcisi.. 2011 model..
Ya bu zevk meselesi tabi ama sedanını tavsiye etmem ben. HB Konfor paketlisi gayet dolu bir arac.. yagmur sensorunden orjinal park sensorune vs vs donanımı da fena deil. Corsadan 70 kg daha agır sadece :) bence bi kullan.. ilk kalkıs dısında performans sıkıntısı yok pek turbonun oldugu devirlerde.. Ki chipte düşünüyosun zaten sıkıntı kalmaz.. 39 yüksek bi fiyat. 39 a hb easytronic olanını alabilirsin. Ki bence easytronic cok guzel bi arac olur. dizellerde surekli vites değiştirmek zorunda kalıyosun ve bu da konforu dusuruyor. zaten performans gerekliligi yok, bari otomatik olsun rahat rahat gez. duz vites hb için de 37 ye fln alırsın..
corsa düşünüyosan da 32 ye fln 111. yıl dizeller var
clio da fena deil 85 hp olanlar 32-33 e fln onlarda var ama ben tipini sevmiyorum sahsen o yuzden tercih etmedim.
Low-Rider
17-10-2010, 19:45
valla dediği doğru olabilir araç gerçekten 1.9dur ama özel getiripte bayide satmazlar
belki zamanında getirdiler müdürler yöneticiler için , onlardan biri olabilir
valla dediği doğru olabilir araç gerçekten 1.9dur ama özel getiripte bayide satmazlar
belki zamanında getirdiler müdürler yöneticiler için , onlardan biri olabilir
Sence alınır mı 1,9 lt 110 hp? sadece vergisi fazla olacak...
adamların başı çok kalabalık ve eleman sayısı da yetersizdi.. o nedenle vakitlerini çalmak istemedim.
ya low raydır; şu linkteki arabanın sahibini aradım az önce, megan'ın bu kasasında 1.9 yok dedim var abi bu ithal versiyonu dedi.. hata boya yokmuş..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-megan-2-privilege-1-9-motor-dizel-110-beygir-33108083/detay
bildigim kadarıyla TR de yok benimde ama eger ki gercekse de
vergisinin fazla olması, piyasada pek olmaması ve parcalarının pahalı olması, piyasada tutulmaması ve bu yuzden 2. elde satma zorlugu vsvs gibi bissuru sebep var almamak için.. 1.5 ini tercih etmelisin bence..
Ya bu zevk meselesi tabi ama sedanını tavsiye etmem ben. HB Konfor paketlisi gayet dolu bir arac.. yagmur sensorunden orjinal park sensorune vs vs donanımı da fena deil. Corsadan 70 kg daha agır sadece :) bence bi kullan.. ilk kalkıs dısında performans sıkıntısı yok pek turbonun oldugu devirlerde.. Ki chipte düşünüyosun zaten sıkıntı kalmaz.. 39 yüksek bi fiyat. 39 a hb easytronic olanını alabilirsin. Ki bence easytronic cok guzel bi arac olur. dizellerde surekli vites değiştirmek zorunda kalıyosun ve bu da konforu dusuruyor. zaten performans gerekliligi yok, bari otomatik olsun rahat rahat gez. duz vites hb için de 37 ye fln alırsın..
corsa düşünüyosan da 32 ye fln 111. yıl dizeller var
Erhan baktığım sedan astrada tavan hariç herşey vardı.. cruise, vs.. ben otomatik istemiyorum.. HB düz vitesi ama cruise'lu olanını kaça alırız?
Low-Rider
17-10-2010, 19:55
Sence alınır mı 1,9 lt 110 hp? sadece vergisi fazla olacak...
vergisi ne kadar?
valla bu motorlar hakkında pek bilgim yok , 1.5dci kadar sorunsuz ve tüketimi iyiyse alınabilir
erh'nin dediği gibi parça olayıda var , eğer bir önce ki kasa megane 1.9larda ki motorla aynısıysa parça sıkıntısıda olmaz pek
Erhan baktığım sedan astrada tavan hariç herşey vardı.. cruise, vs.. ben otomatik istemiyorum.. HB düz vitesi ama cruise'lu olanını kaça alırız?
konfor paket bahsettigin.. hersey var onda.. 37 ye alınır
1 yıllık vergisi 1793 lira... çok para ya...
ya bir de şunu anlamıyorum: arabaların kataloglarında mahsus yabancı üretim (orda kullanılan) araçların fotolarını gösteriyorlar, hepsi basık basık.. gel görki bizim arabaların poposu tavşan kıçı gibi yukarda.. Bravonun kataloğunu aldım bugün, araba fotolarda harika görünüyor ama canlı hali bu kadar etkileyici değil.. keza megane 3 fotoları da aynı..
ya bir de şunu anlamıyorum: arabaların kataloglarında mahsus yabancı üretim (orda kullanılan) araçların fotolarını gösteriyorlar, hepsi basık basık.. gel görki bizim arabaların poposu tavşan kıçı gibi yukarda.. Bravonun kataloğunu aldım bugün, araba fotolarda harika görünüyor ama canlı hali bu kadar etkileyici değil.. keza megane 3 fotoları da aynı..
Öyleki zaten kendi megane 3'ümle yerli megane 3 arka arkaya denk park etmiştim yana geçip baktım benim araç 3lük yaylı yerli gibiydi stock'dan ....
yol şartlarına göre ithalatcı ayar çekiyor veya çektiriyor :)
Renault / Megane / 1.5 DCi Privilege / megan 2 privilege 1.9 motor dizel 110 beygir sahibinden.com'da (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-megan-2-privilege-1-9-motor-dizel-110-beygir-33108083/detay)
Doğru var bunlar Bursa'dan direkktt yurtdışına yol alıyorlar....
Donanımlarıda fazla olabiliyor denk getirebilirsen harika olur....
Bursa'da bulunuyorlar genelde....
2005 model 1.9 120lik dci vardı satılık 320 tork esp+deri koltuklu felan ....
Öyleki zaten kendi megane 3'ümle yerli megane 3 arka arkaya denk park etmiştim yana geçip baktım benim araç 3lük yaylı yerli gibiydi stock'dan ....
yol şartlarına göre ithalatcı ayar çekiyor veya çektiriyor :)
Efe yerli megane 3'ler hiç hoşuma gitmedi.. döşeme rengi açık sarı, stepne aracın altında, şikayetvar.com da da birisilastik tamir kiti yok diye yazmış..
Doğru var bunlar Bursa'dan direkktt yurtdışına yol alıyorlar....
Donanımlarıda fazla olabiliyor denk getirebilirsen harika olur....
Bursa'da bulunuyorlar genelde....
2005 model 1.9 120lik dci vardı satılık 320 tork esp+deri koltuklu felan ....
ama bu 2009 modelin yıllık vergisi 1800 lira :( :icon13: