Orijinalini görmek için tıklayınız : Focus Sport trend vs focus 2 tdci
flexamin
09-10-2010, 01:05
http://www.streetfire.net/video/focus-sport-trend-vs-focus-2-tdci_2070566.htm
http://www.streetfire.net/video/focus-sport-trend-vs-focus-2-tdci_2070567.htm
specler :
sport : filtre + krank filtresi +2 kişi + full bagaj+lpg
tdci : ecu remap + kutu içi
2. vites roll
Selcuk_RoL
09-10-2010, 01:06
araçlara maşşallah
flexamin
09-10-2010, 01:10
araçlara maşşallah
tşk ederiz 2 araçta kendi aracımız kardeşimiz israrcı oldu deneyek die bende kıramadım :) ama biraz üzüldü yapcak bişi yok :D askerlik :D haha arada iddaa yok zevkine denendi
focus musty35
09-10-2010, 01:18
kardesım sımdı senın st mı ıyı gıdıyor yoksa dıger st lerdemı sorun var bılmıyorum ama masallahı var yanı cunku 145 hp vardır dızel bırde tork u var ıı yanı baya egzozda ıyımıs :D
flexamin
09-10-2010, 02:08
kardesım sımdı senın st mı ıyı gıdıyor yoksa dıger st lerdemı sorun var bılmıyorum ama masallahı var yanı cunku 145 hp vardır dızel bırde tork u var ıı yanı baya egzozda ıyımıs :D
kanka valla bilmiom bende egzoz yok orjinal egzoz war :) sadece yed filtre + jsv krank filtresi war. yakında yazılım gelicek :) bakalım ozmn nasıl olcak :D
maşalah güzel gidiyo araban :) bide hızlı vites atsan dah farklı olur :)
flexamin
09-10-2010, 02:30
maşalah güzel gidiyo araban :) bide hızlı vites atsan dah farklı olur :)
eyw kanka :) uzun süre baskı bitik kullanınca daha alışamadım :) yenisine
tekrar şu dötü bi toparlayımda yapcaz bişiler ***** evlilik hazırlıkları falan bir sürü iş war :)
redbaron
09-10-2010, 11:40
krank filtresiyle bi 10hp almışsındır:)
flexamin
09-10-2010, 11:58
krank filtresiyle bi 10hp almışsındır:)
evet 10beygir den fazla aldım töbe yarrabim ya sizi inadınamı yolluolar bana . süpriz yumurtadan mı çıktın sen ? ben hp aldım falan dedim mi ? abuk sabuk yorum yazacagına hiç yazma
Fcus 1.6 demeyin sakın :) maş. araçlara....
JapanVsGermany
09-10-2010, 13:01
hacı bu dizele remap yapan adam arabayı bozmuş heralde :)
maşallah maşallah :D
flexamin
09-10-2010, 13:03
hacı bu dizele remap yapan adam arabayı bozmuş heralde :)
maşallah maşallah :D
bozma yok moruk ;) yazılımla çok çok ii oldu yazılımdan önce 7-8 boy wardı 4 boya indi
pepecura
09-10-2010, 13:19
araç lpg demi yürüdü? ayrıca dizel hiç kafa bıle cıkaramıyor kımın devrıne göre denendi acaba?
pepecura
09-10-2010, 13:20
araçlarımız aynı olması lazım VOLTAJ.. krank fıltresını nereye taktın ? ben takacak bıyer göremedım aracımda :S
redbaron
09-10-2010, 13:57
evet 10beygir den fazla aldım töbe yarrabim ya sizi inadınamı yolluolar bana . süpriz yumurtadan mı çıktın sen ? ben hp aldım falan dedim mi ? abuk sabuk yorum yazacagına hiç yazma
modifiye listene krank filtresi yazman komik olmuş ondan yazdım sanki güç katıyormuş gibi...hem lpgli,hem dolu bagaj 2 kişi,filtre hariç hiç birşeyinin bulunmaması kit yazmadığına göre muhtemelen güç kaybetmişsindir sadece kafayla ,senin aracın yılların eskime payıyla,109luğu anca stock geçersin,chipli nerde baksan 140hp 300 civarı torkla kusura bakma hiç inandırıcı değilsin + lpg +rollde bide yani baya gülesim geldi:heyoo:
flexamin
09-10-2010, 13:59
araç lpg demi yürüdü? ayrıca dizel hiç kafa bıle cıkaramıyor kımın devrıne göre denendi acaba?
araçlarımız aynı olması lazım VOLTAJ.. krank fıltresını nereye taktın ? ben takacak bıyer göremedım aracımda :S
araç lpg de yürüdü ;) o 2000 devir bende 2500 de 40 -50 gibi bastık yani anlayacağın onun devrinde yürüdük ;) eğer benimkine göre denense 4000 -5000 arası denemek gerekiordur.
yazılımdan önce 4000 den sonra araç yığılıordu şuan 5500 den sonra araç yığılıo focus2
krank filtresinin takılıdığı yer
http://img258.imageshack.us/img258/9743/krn.jpg
flexamin
09-10-2010, 14:01
modifiye listene krank filtresi yazman komik olmuş ondan yazdım sanki güç katıyormuş gibi...hem lpgli,hem dolu bagaj 2 kişi,filtre hariç hiç birşeyinin bulunmaması kit yazmadığına göre muhtemelen güç kaybetmişsindir sadece kafayla ,senin aracın yılların eskime payıyla,109luğu anca stock geçersin,chipli nerde baksan 140hp 300 civarı torkla kusura bakma hiç inandırıcı değilsin + lpg +rollde bide yani baya gülesim geldi:heyoo:
madem öle getir ankaraya bi chipli tdci nasıl saplıorum sana 10 boy mu istersin yok 50 boy mu ? delikanlı isen beklerim seni.. al msn adresimde chronic-sound@hotmail.com
ayrıca sonradan millet soruo arabanda neler war diye bizde olanları yazıyoruz ne war ne yok sölüoruz götümüz başımız oynamıor.
Low-Rider
09-10-2010, 14:05
krank filtresi şirinmiş
flexamin
09-10-2010, 14:06
haa saplayıncada yok arabam sorunlu yok bilmem ne diiceksen hiç gelme koç yumurtası. Benim aracın stock bu halde nasıl yürüdüğünü bilen biliyor. ;) baskım bitikken bile nasıl yürüdüğüm aşikar ki. bana saplayacağını bile bile reşo ile bile denedim ki zaten zevkine deneme yapıyoruz haa iddaa warsa ortada boşaltırım aracımı iice egzantriğimi pistonumu takar 100 shot ımı basarım ozmnda önüme gelenle yürürüm fn2 ep3 sk2 evo vs vs.. biz burda efendi oldukca milletin g.tü kalkıyor ona deliriyorum
maşllah araçlara allah kaza bela vermesin
bravo hgt
09-10-2010, 14:13
kanka sinirlenme yaa biz biliyoz senide arabanıda diğer focuslardan farklı bi araç maşşallah
mert0640
09-10-2010, 14:14
maşallah maşallah...canlı gördük biliyoruz bu focus başka focus:icon_tup:
redbaron
09-10-2010, 14:15
madem öle getir ankaraya bi chipli tdci nasıl saplıorum sana 10 boy mu istersin yok 50 boy mu ? delikanlı isen beklerim seni.. al msn adresimde chronic-sound@hotmail.com
ayrıca sonradan millet soruo arabanda neler war diye bizde olanları yazıyoruz ne war ne yok sölüoruz götümüz başımız oynamıor.
forumun giderlisi senmisin:D hiç birisine saplama gibi bir iddam yoktur ama birazda gerçekler var yani,yazdıkların çok saçma.dizelle 2.viteste roll yapıyorsun ve böyle fark açıyorsun tdci kafa bile çıkaramıyor, arabanda filtreden başka birşey yok belki aracın 2001 +lpg + dolusun+ yılların yıpranmışlığı belki tekerlek gücün 100hp ,yeni kasa chipli dizeli rollde yiyorsun ne diyimki sana,drag yapsan bu fark olabilirde... filtrende turbo var herhalde.o dizel stocksa böyle bir olay olur gerisi yalan.bana inandırmanada gerek yok bulduğun bütün chiplilere lpg ne nos bas öyle sık belki o zaman 50 boy açarsın.
flexamin
09-10-2010, 14:18
kanka sinirlenme yaa biz biliyoz senide arabanıda diğer focuslardan farklı bi araç maşşallah
kanka sinirlenme değil. adam hayatında roll yapmış mı acaba. gülüormuş ya gelsin ankaraya hem çayımı çorbamı içsin hemde denesin benle.. kimseye veya kimsenin aracına biz b.k atmıyoruz. nede olsa net alemi. işte söledim söliceğimi. gelsin denerim. ;)
focus2 1370 kilo boş ağırlığı aracı kullanan arkada 100 kilo civarı bişe
benim bu ne denemedi toplam ağırlık max 1310 -1320 kilo..
filtre ve egzoz lı std ile denediğimde aramda 3 boy fark oluyor.
flexamin
09-10-2010, 14:22
forumun giderlisi senmisin:D hiç birisine saplama gibi bir iddam yoktur ama birazda gerçekler var yani,yazdıkların çok saçma.dizelle 2.viteste roll yapıyorsun ve böyle fark açıyorsun tdci kafa bile çıkaramıyor, arabanda filtreden başka birşey yok belki aracın 2001 +lpg + dolusun+ yılların yıpranmışlığı belki tekerlek gücün 100hp ,yeni kasa chipli dizeli rollde yiyorsun ne diyimki sana,drag yapsan bu fark olabilirde... filtrende turbo var herhalde.o dizel stocksa böyle bir olay olur gerisi yalan.bana inandırmanada gerek yok bulduğun bütün chiplilere lpg ne nos bas öyle sık belki o zaman 50 boy açarsın.
zamanında stok haldeyken dyno da pasaoglunda whp 118 werdi !! kardeşim gülüp geçiyorum . DELİKANLIYSAN GEL GETİR TDCİ BAK BAKALIM NOLUYOR. ÖZEL BİR SORUNUN VE YA YARAN WARSA ÖZELDEN PAYLAŞ BENLE..
pepecura
09-10-2010, 14:29
http://img258.imageshack.us/img258/9743/krn.jpg[/QUOTE
:soru: valla bende yok aracım 2000 model. peki buraya filtre takmasan nereye takılıodu yanı orjınalını soruyorum hocam yanlış anlaşılmasın tamamen bilgi sahıbı olmak ıcın...
flexamin
09-10-2010, 14:31
http://img258.imageshack.us/img258/9743/krn.jpg[/QUOTE
:soru: valla bende yok aracım 2000 model. peki buraya filtre takmasan nereye takılıodu yanı orjınalını soruyorum hocam yanlış anlaşılmasın tamamen bilgi sahıbı olmak ıcın...
benim aracta 2000 model. ufak filtrenin takıldığı yerden bir adet hortum war oda kutu içine giriyor ;) kutunun içinde ufak bir süngerimsi bişe görürsün onu kaldırınca :) o hortumun oraya girdiğini görürsün.
pepecura
09-10-2010, 14:35
benim aracta 2000 model. ufak filtrenin takıldığı yerden bir adet hortum war oda kutu içine giriyor ;) kutunun içinde ufak bir süngerimsi bişe görürsün onu kaldırınca :) o hortumun oraya girdiğini görürsün.
abicim bende kutuyu söktüm .. ama hıc öle bı hortum yok piyasada :) çok grip geldi ilk iş gidip o hortumu arıcam :D ayrıca senın fıltren kucuk..
teşkkurler saygılar
flexamin
09-10-2010, 14:36
o filtre değişti onun yerinde daha büyüğü geldi :)
kapağın ordan çıkan hortumu takip et elinle nereye gittiğini görürsün
redbaron
09-10-2010, 15:28
zamanında stok haldeyken dyno da pasaoglunda whp 118 werdi !! kardeşim gülüp geçiyorum . DELİKANLIYSAN GEL GETİR TDCİ BAK BAKALIM NOLUYOR. ÖZEL BİR SORUNUN VE YA YARAN WARSA ÖZELDEN PAYLAŞ BENLE..
zamanında ne zaman?2003 te yaptysan araban 2 senelikken çıkar tabi,sen lpde çık şimdi filtrenle gör.ben kimsenin aracını kötülemiyorum artist artist saçma şeyler yazıp durma, lafları biryerinden anlama.bende bilirim ağzımı bozmaya senden akıl alacak halim yok,seninle muhattap değilim yoksa yazardım özelden mesaj,gelirdim ankaraya alırdım ifadeni.klavye başında sinirlenip olayları saptırtma,bende delikanlıyım.ben düzgünce yazıyoru sen hala giderli.madem buraya bir video koyuyorsun iyi yorumada kötü yorumada açık olacaksın!
bir senin gerçeklerin var birde hayatın gerçekleri.ben senin aracın yürümüyor demiyorum,bkta attığım yok yazılarımı birdah oku.bu olayda bir sorun var.ya dizel focus chipli değil yada senin aracında başka şeyler var yoksa dizelde onun devrinde böyle birşey imkansız üstelik ağırlıklarınız birbirinize yakınken,atmosferikte ağırlık her zaman daha dezavantaj.aranızda 60 -70kg fark varken,sen lpgde,aranızdaki 10-15hp farkı ayrıca 130nm farkı nasıl kapatacaksın birde rollingde?bu senin videon sadece dizel chipsizken olur dahada uzatmıyorum.
pepecura
09-10-2010, 18:10
evet gördum ucu boşta duruyormuş kutu soktukten sonra aralara girmiş gözden kaybolmuş. ilk iş bı fıltre koymak ..
aracına maşallah..
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=18828
kusura bakmayın hocam ama benim aracımda ford ile aynı motor var. Megachips ve 60lık komple boru var. Filtrem stok güç kaybımda var yani ama burada hiç tüp takılmamış sport trend sanırım 2.0 136hp. Denemelerimzde kesinlikle böle olmuyor. Benim aracımda 17" jant ve tesisat var. Hatta blow off vardı basınç bile kaybediyordum. 2 aracada maşallah diyelim. Pek kendi aracımla şehirler arası yolculuk yapmam ve kesinlikle iddamda yoktur kesinlikle yanlış anlşılmasın. Ankara'ya yolum düşerse benimle de denermisin ? 150hp 330nm 1370kg stok
flexamin
09-10-2010, 22:52
kusura bakmayın hocam ama benim aracımda ford ile aynı motor var. Megachips ve 60lık komple boru var. Filtrem stok güç kaybımda var yani ama burada hiç tüp takılmamış sport trend sanırım 2.0 136hp. Denemelerimzde kesinlikle böle olmuyor. Benim aracımda 17" jant ve tesisat var. Hatta blow off vardı basınç bile kaybediyordum. 2 aracada maşallah diyelim. Pek kendi aracımla şehirler arası yolculuk yapmam ve kesinlikle iddamda yoktur kesinlikle yanlış anlşılmasın. Ankara'ya yolum düşerse benimle de denermisin ? 150hp 330nm 1370kg stok
tabiki nedemek beklerim herzmn. sırf amac denemek olmasa bile beklerim.;) özelden cebimi msn imi atarım.. hem sohbet ederiz hem sıkarız hem çay çorba :) rakı balık yaparız :D
flexamin
09-10-2010, 23:01
zamanında ne zaman?2003 te yaptysan araban 2 senelikken çıkar tabi,sen lpde çık şimdi filtrenle gör.ben kimsenin aracını kötülemiyorum artist artist saçma şeyler yazıp durma, lafları biryerinden anlama.bende bilirim ağzımı bozmaya senden akıl alacak halim yok,seninle muhattap değilim yoksa yazardım özelden mesaj,gelirdim ankaraya alırdım ifadeni.klavye başında sinirlenip olayları saptırtma,bende delikanlıyım.ben düzgünce yazıyoru sen hala giderli.madem buraya bir video koyuyorsun iyi yorumada kötü yorumada açık olacaksın!
bir senin gerçeklerin var birde hayatın gerçekleri.ben senin aracın yürümüyor demiyorum,bkta attığım yok yazılarımı birdah oku.bu olayda bir sorun var.ya dizel focus chipli değil yada senin aracında başka şeyler var yoksa dizelde onun devrinde böyle birşey imkansız üstelik ağırlıklarınız birbirinize yakınken,atmosferikte ağırlık her zaman daha dezavantaj.aranızda 60 -70kg fark varken,sen lpgde,aranızdaki 10-15hp farkı ayrıca 130nm farkı nasıl kapatacaksın birde rollingde?bu senin videon sadece dizel chipsizken olur dahada uzatmıyorum.
fazla konusma gel al kardeşim.. benle muhattap deilsin madem konuma ne yazıon .. Ben bekliyorum kardeşim.. ben sana açık açık gel diyorum.. ALLAH'A şükür bizim kimseye bir yamuğumuz olmadı . benim arabamda ne olup olmadığını herkes çok iyi biliyor. ;) bilenlerde şunlar erh, görkem , mert, ferhat , ve binimum kişi.. sana göre benim aracım dolu ozmn :) ahah madem inanmıyorsun bende sana teklif yapıom al gel diye daha ne uzatıon yok bu chipsiz yok bişeysiz die. bu yazdıklarımın üzerine daha yazacağına gel kardeşim msn imi de werdim msn de cep nomu da weririm gelince ararsın deneriz. olur biter. .. 15 bg fark derken ? ahah ya bırak allah aşkına bi boktan anladığın yok konuşuyon .. 1370+100 =1470 kg 1470-1320 =150 kg nerde 60 70 kg ?
şunu anlamıyorum neden millet yürüyen bir focus veya bir araç görünce saplanan araca turşu ne bilim sende sölemediğin bişeler war ne bileyim yok arac sorunludur kesin bilmem ne diyor.
ben filtreli egozlu sport trend e 3-4 boy saplıorum bagajım full olmasına rağmen.. bu speclerimle .. BENDE SADECE FİLTRE WAR OKADAR başka bişe yokkkkk... bunu kafanıza sokun abicim.
Ertug_T.
09-10-2010, 23:40
ortada anlaşılmıycak bişey yok gayet geçiyo işte..boşa uzatmayın..arabanın nası gittiğini 50 kerede gözümle gördüm..ortada yalan dolan yok..
flexamin
09-10-2010, 23:59
bu saatten sonra yüklediğim zamanda aracımda hiççbir şey yok diicem milllet gibi ertuğ. :D nede olsa bişe olmasada bişe war denior bişeler de olduğunda da öle densin fark etmicek .. Şu düğün müğün faslı geçsin benim ondan sonra anyayı konyayı görcekler. öle saplanmaz böle saplanır..
chiefkadir
10-10-2010, 00:44
Voltıyı kızdırmayın hepımızı elek eder :D
flexamin
10-10-2010, 01:11
şef valla biliorsun şu düğünüm geçsin ondan sonra direk gelio şaka makinesi
dizel olan focus 90 hp dir belki ;)
flexamin
10-10-2010, 01:23
hıhı soner 90 beygiri senin o çakma 142.5 hp lik vtec 2 ini boy boy alırdı.. yüzsüz yüzsüz konuşuon kendine bulaştırma çok kötü şeyler olur ona göre yolda falan denk gelme bana... yeter lan ..
hıhı soner 90 beygiri senin o çakma 142.5 hp lik vtec 2 ini boy boy alırdı.. yüzsüz yüzsüz konuşuon kendine bulaştırma çok kötü şeyler olur ona göre yolda falan denk gelme bana... yeter lan ..
:hahaha: :hahaha: sakin ol fung kucu dostum.. öfkene hakim olamıyorsun bunu sana öğretmediler mi fung ku derslerinde :p benim vtec senin fokusu eleğe çevirirdi. arabana bindik, binmedik değil yürümüyor.. ;)
Juggernaut
10-10-2010, 01:28
Sport trend için 2300cc yazılmıştı başka konuda sanki..
Dizel focusunda başlarda daha iyi gitmesini beklerdim.
flexamin
10-10-2010, 01:30
:hahaha: :hahaha: sakin ol fung kucu dostum.. öfkene hakim olamıyorsun bunu sana öğretmediler mi fung ku derslerinde :p benim vtec senin fokusu eleğe çevirirdi. arabana bindik, binmedik değil yürümüyor.. ;)
ozmn okadar çağırmama rağmen nie gelmedin hep bir bahane buldun öyle atıp tutmak kolaydı.. egzantriğimi takayım ozaman ben senin rs ini eleğe çevireyim. .. sanki bana benle hayatı boyunca hiç denedi de konuşuo.. fazla konuşma sen .. okadar aradık seni deneyek deneyk die hatta kendin diodun deneyek die.. ama nedense hiçbir zmn gelmedin :) ezikliğin nedeni galiba... hadi öptm cnm hayallerinle yaşa sen.. millete *** atmayla yaşa. yolun açık olsun
ozmn okadar çağırmama rağmen nie gelmedin hep bir bahane buldun öyle atıp tutmak kolaydı.. egzantriğimi takayım ozaman ben senin rs ini eleğe çevireyim. .. sanki bana benle hayatı boyunca hiç denedi de konuşuo.. fazla konuşma sen .. okadar aradık seni deneyek deneyk die hatta kendin diodun deneyek die.. ama nedense hiçbir zmn gelmedin :) ezikliğin nedeni galiba... hadi öptm cnm hayallerinle yaşa sen.. millete *** atmayla yaşa. yolun açık olsun
1000 hp lik lancia diyorum.. :icon_tup: uzatmaya gerek yok :D
RS'in yeni sahibi ile dene boy boy farkları yersin ;)
flexamin
10-10-2010, 01:35
1000 hp lik lancia diyorum.. :icon_tup: uzatmaya gerek yok :D
RS'in yeni sahibi ile dene boy boy farkları yersin ;)
ahah deneriz ayarla sen.. sonra bişeleride arka tarafında hissedersin.. ah umarım biyerde karşılarız senle.. gerçi senin suratına tükürsek yarrabi şükür dersin
ahah deneriz ayarla sen.. sonra bişeleride arka tarafında hissedersin.. ah umarım biyerde karşılarız senle.. gerçi senin suratına tükürsek yarrabi şükür dersin
sen hissettin arkanda sanırım o yüzden dost oldun di mi? anladın sen :D :D atıp duruyodun öldürecem kesecem diye sonra kuzu gibi dost oluverdin.. :D :D
dizel olan focus 90 hp dir belki ;)
Doğru. focus 90 hp. 109 luk motor sadece titaniumlarda var artık. Bu araç da titanium değil.
Sport trend için 2300cc yazılmıştı başka konuda sanki..
Dizel focusunda başlarda daha iyi gitmesini beklerdim.
2.3 çok çok zor emre bu motorda. Anca dragcılar falan çıkar o stroklara ki 100 mm ye yakın.
Doğru. focus 90 hp. 109 luk motor sadece titaniumlarda var artık. Bu araç da titanium değil.
ömer gerçekten 90 hp mi o focus? :)
Juggernaut
10-10-2010, 01:40
2.3 çok çok zor emre bu motorda. Anca dragcılar falan çıkar o stroklara ki 100 mm ye yakın.
Burda öyle yazılmış ona istinaden dedim.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?p=1676930#post1676930
ömer gerçekten 90 hp mi o focus? :)
Gördüğüm kadarıyla araç titanium değil. Titanium dışındakiler de 90 hp oluyor.
redbaron
10-10-2010, 02:05
30 liralık filtrenle bu alemde teksin modifiye listeni bunla doldurmuşusun seni kimse geçemez:eek: bmw 320 egzantriğinide bekliyoruz...
tabiki nedemek beklerim herzmn. sırf amac denemek olmasa bile beklerim.;) özelden cebimi msn imi atarım.. hem sohbet ederiz hem sıkarız hem çay çorba :) rakı balık yaparız :D
Teşekkür ederim alkol almıyorum ama nargileni içerim narqıellada :)
flexamin
10-10-2010, 02:17
30 liralık filtrenle bu alemde teksin modifiye listeni bunla doldurmuşusun seni kimse geçemez:eek: bmw 320 egzantriğinide bekliyoruz...
beni kimse geçemez dedim mi ? ya amma karı gibi konuşuorsun sana gel kardeşim deneyelim dedim. sen yok o yok bu . gel deneyek kardeşim. . boşuna cewap weriom götü başı oynayanlarla işim olmaz. hadi yürü sen. anca netten konuşursunuz.. neyse .. imkanım olsa şuan ben gelirim kütahya ya orda denerdik. ama ankaraya gelirsen beklerim. araç 109 lukmuş yazılım ve kutu içi war sadece neyse daha ne yazarım ne bişe sölerim.
flexamin
10-10-2010, 02:18
Teşekkür ederim alkol almıyorum ama nargileni içerim narqıellada :)
tabiki başım üstüne..
flexamin
10-10-2010, 02:23
sen hissettin arkanda sanırım o yüzden dost oldun di mi? anladın sen :D :D atıp duruyodun öldürecem kesecem diye sonra kuzu gibi dost oluverdin.. :D :D
ben kimseyle dost most olmadım galiba yaran var sana dokundurdu düşman oldun sen.. bazı şeyleri konuştuk anlaştık .. benim kimseyle dargınlığım bilmem neyim olmaz. insanlar konuşarak anlaşır. bizimkisi yanlış anlaşılmaymış ve ozmndan itibaren hiç oturup adam gibi konuşmamıştık. konuştuk sonra tatlıya bağlandı . gördüğümde merhaba derim. bişe sorduğunda cewap veririm ederim. ..
ayrıca kimin ne dost ne arkadaş olduğunu çok iyi anladık. için rahat olsun cnm..
1.4 corsaya gecilen focus nasıl 140hp320nmlik aracı geciyor merak ettim :D
1.4 corsaya gecilen focus nasıl 140hp320nmlik aracı geciyor merak ettim :D
değil mi o benimde aklıma geldide polemik olmasın diye birşey yazmadım var mıydı onun videosu :)
değil mi o benimde aklıma geldide polemik olmasın diye birşey yazmadım var mıydı onun videosu :)
valla videoyu tam hatırlamıyorumda once gectim demisti sonra gecildigini kabul edip tanısmak kaynasmak ne guzele getirmisti konuyu onu hatırladım:D
editttt
buldum konuyu
redbaron
10-10-2010, 13:06
beni kimse geçemez dedim mi ? ya amma karı gibi konuşuorsun sana gel kardeşim deneyelim dedim. sen yok o yok bu . gel deneyek kardeşim. . boşuna cewap weriom götü başı oynayanlarla işim olmaz. hadi yürü sen. anca netten konuşursunuz.. neyse .. imkanım olsa şuan ben gelirim kütahya ya orda denerdik. ama ankaraya gelirsen beklerim. araç 109 lukmuş yazılım ve kutu içi war sadece neyse daha ne yazarım ne bişe sölerim.
senin gibi 320 egzantrikli focusla kapismak icin 400km yol gelemem kusura bakma,sonuc belli zaten ezilip gideceksin,cok istiyorsan chipli focuslu arkadasim var birtane ankarada onla denersin .madem cok istiyorsun sen gel buraya,herseyin kolpa atip atip tutuyorsun ortada birsey yok,giderden baska birsey yaptigin yok.seninle su sacma muhabbete ayridigim zamana aciyorum.aracinda filtre kafasindan baska birsey yok diyorsun +lpg ve aranizda en az 10hp ve yaklasik 130nm fark var ve rolling yapiyorsun dragda degil,ve hala gecebilecegine inaniyorsun daha seninle ne denemesi yapayimki ben...:icon_wack bunun teknik bir aciklamasini yap o zaman denemeye gelcem.
focus lu arkadas cok hararetli gerği yokta:) acaba hgt ile denedi mi focus merakımdan soruyorum:)
Vts_Power
10-10-2010, 14:26
sakin olun arkadaşın bi konusunu daha hatırlatmadan geçemicem :D
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=12555