Orijinalini görmek için tıklayınız : Cnr expo tuning show 2011
Beyler bu yıl fuar olmayacak diye söylentiler vardı katılım her geçen sene azalıyormus böyle birşey varmıdır yoksa yalan haber mi ?
Ses sistemleri fuarı olacaksa olmasın artık. :)
phantomLord
09-10-2010, 23:21
caddelere çıkan araçlar fuardakileri aratmiyor artık nedeni budur bence :))
gerekli destek saglanmıyormus dıye duydum gerçi her gecen sene azalıyor en ıyısı olmasın
dünyanın en büyük üreticilerin katılmadığı fuarı kim ne yapsın
Aslinda stant vercekler forumlara,zaten fuara katilan tum araclardan cogu forumun(istisnalar disinda,gerci bi cogu bilmiyo oda ayrida:D) araclarini sergilesinler..
Sirketler artik demo car bile yapamiyo cunku,gerci 2005ten sonra nerdeyse hic yapmadilarda diyebiliriz,1jant takiliyolar,yada bi mid tiz bas hediye ediolar kisinin yaptigi araci kendi standlarina koyuyolar...
Stant(kiralancak yer iste stantmi artik yermi herneyse adi) fiyatlarinda large davranip,kirayi dusurseler,fuar forumlarin araclarindan olussa cok cok cok daha ragbet gorur..En azindan fuarda hit yapabilcek arabalari belirleyip 550~800hp arasi araclar bu yil fuarda..(gibi)bir sey olsa,birton insanin haberdar olmadigi ama bircok insaninda a$ina oldugu araclar neden ragbet gormesin..Aptal saptal bodykit`lerdense..
Saygilar..
BüLenT GöReN
09-10-2010, 23:30
bi abimiz sierranın sponsoru ve fuarda araç çıkarmak için daha geçen seneden stant ayırtmışlardı ve demo car yapımına başlandı bunu yaptıklarına göre kesin olarak fuar yapılacak die düşünüyorum ama dediğiniz gibi ilgi iyice düştü nerde 2007 nin 2008 in fuarları :)
Aslinda stant vercekler forumlara,zaten fuara katilan tum araclardan cogu forumun(istisnalar disinda,gerci bi cogu bilmiyo oda ayrida:D) araclarini sergilesinler..
Sirketler artik demo car bile yapamiyo cunku,gerci 2005ten sonra nerdeyse hic yapmadilarda diyebiliriz,1jant takiliyolar,yada bi mid tiz bas hediye ediolar kisinin yaptigi araci kendi standlarina koyuyolar...
Stant(kiralancak yer iste stantmi artik yermi herneyse adi) fiyatlarinda large davranip,kirayi dusurseler,fuar forumlarin araclarindan olussa cok cok cok daha ragbet gorur..En azindan fuarda hit yapabilcek arabalari belirleyip 550~800hp arasi araclar bu yil fuarda..(gibi)bir sey olsa,birton insanin haberdar olmadigi ama bircok insaninda a$ina oldugu araclar neden ragbet gormesin..Aptal saptal bodykit`lerdense..
Saygilar..
dedıklerın cok dogru usta forumlara verılse katılım ve göz zevkı olarak daha guzel olacak
bi abimiz sierranın sponsoru ve fuarda araç çıkarmak için daha geçen seneden stant ayırtmışlardı ve demo car yapımına başlandı bunu yaptıklarına göre kesin olarak fuar yapılacak die düşünüyorum ama dediğiniz gibi ilgi iyice düştü nerde 2007 nin 2008 in fuarları :)
eski fuarlar derken 2005 2006 yıllarını hıc bır seye degısmem :icon_tup:
dedıklerın cok dogru usta forumlara verılse katılım ve göz zevkı olarak daha guzel olacak
+ bu sekilde buyuk uretim,+ piyasaya hitab edipte fuara girmekten cekinen(Bosa masraf..) mantigindaki bircok firmada gircek fuara..Uretici kazancak tuketici kazancak,alincan verilcek ekonomiye can verilcek,sadece perf. uzerine degil,cokguzel hazirlanmis olan showcarlarda var gunluk hayatta insanlarin kullandigi vsvsvs...
Neyse benim yorumum bu yonde,hayirlisi.
DBS okçu zamanı en iyi fuar o seneydi lisedeydik boozer(bilal) hayal kurardık be ne günlerdi :D
Her sene kötüye gittigi dogru.
En son 2005te güzeldi, ondan sonrası hikaye.
Fahis m2 fiyatları yüzünden insanların stand acamaması bence en büyük etken...
Stand alanları uygun olsa yine cok büyük katılım saglanır.
Her sene kötüye gittigi dogru.
En son 2005te güzeldi, ondan sonrası hikaye.
Fahis m2 fiyatları yüzünden insanların stand acamaması bence en büyük etken...
Stand alanları uygun olsa yine cok büyük katılım saglanır.
pekı ne amacla boyle guzel orginazsyonu kötü yöne kullanıyorlar neden fiyatları arttıryor bu adamlar anlıyamıyorum her sene ıyıye gıdıcegı yere kötüye gıdıyor :mad:
fiber fuarı olur olursa gene hiç olamsı ndaha iyi yada olacaksa adam gibi arabalar olsun
onursumer
09-10-2010, 23:43
yapmasınlar daha iyi
ay sonu auto show var otomobil üzerine yapılan tr deki tek düzgün fuar bence ;)
yapmasınlar daha iyi
ay sonu auto show var otomobil üzerine yapılan tr deki tek düzgün fuar bence ;)
cnr dan mıllet artık oraya akıyor yavas yavas zaten
pekı ne amacla boyle guzel orginazsyonu kötü yöne kullanıyorlar neden fiyatları arttıryor bu adamlar anlıyamıyorum her sene ıyıye gıdıcegı yere kötüye gıdıyor :mad:
Aslında fiyatlar hep yüksekti.
Ama eskiden tuning shoplar olsun ithalatcı firmalar olsun güzel paralar kazanıyorlardı ve bunu fuarlarda degerlendiriyorlardı.
Son senelerde kisisel veya garajlar tarafından yurtdısından bircok ürün getirilebiliyor. Bu da tuning shopların ve ithalatcıların isini zorlastırıyor kazancını azaltıyor.
Bir de fuara gelen apaci tayfası, kuru kalabalık insanlardan fuar sonrası satıslarına olumlu bir etki görmedikleri icin fuara katılmayı gereksiz görüyorlar.
Aslında fiyatlar hep yüksekti.
Ama eskiden tuning shoplar olsun ithalatcı firmalar olsun güzel paralar kazanıyorlardı ve bunu fuarlarda degerlendiriyorlardı.
Son senelerde kisisel veya garajlar tarafından yurtdısından bircok ürün getirilebiliyor. Bu da tuning shopların ve ithalatcıların isini zorlastırıyor kazancını azaltıyor.
Bir de fuara gelen apaci tayfası, kuru kalabalık insanlardan fuar sonrası satıslarına olumlu bir etki görmedikleri icin fuara katılmayı gereksiz görüyorlar.
anlıyorum tabi kar azalınca ilgide azalıyor
apaçi tayfasına dıyecek söz bulamıyorum arabalara bakmayamı gelıyorsunuz yoksa mankenleremı anlıyamıyorum adam resmen kadını cekıyor ya ne yapıcaksa onu anlamadım :ofk:
evde asılıcak napıcak? yada feysine koyucak. Dragger abi haklı stand açmak için önce tuning shopları garajları cezbetmeleri lazım.
ahmet3425
10-10-2010, 00:07
tuning denince turkiyede akla sadece yere basık angellı borbetli zartlı zurtlu arabalar geliyor.
bu benim hiç tarzım değil mesela ben o fuarda 1000 hp supra gormek istiyorum 800 hp skyline gormek istiyorum 600 hp civic turbo gormek istiyorum M3 turbo gormek istiyorum vs vs vs...
performance firmalarının standlarının olmasını (aem,wossner,wiseco,toda racing vs gibi) yeni urunlerini incelemek bilgi almak istiyorum ama hiçbiri yok malesef hal boyle olunca fuarla benim isim olmuyor...
ilginin artmasını istiyorlarsa manken sokmasınlar fuara,ben şahsen istemiyorum..baldır bacak görmeye değil araba incelemeye gelicek olanlar gelsin.
yani sadece gerçekten bu işle ilgilenen,merak duyanlar gelsin.
mankenler hep vardı evet,ama artık son yıllarda arkadaşına telefonunu veripte kızların yanına geçip foto çektiren tiplerden midem bulanır oldu.
Oldschool
10-10-2010, 01:05
eski fuarlar derken 2005 2006 yıllarını hıc bır seye degısmem :icon_tup:
+ birmilyon 3 hall di fuarr bir cok firma ve hevesli müşterilerrr... 2006 degişilmez ;) geriye sadece özlemek kaldı
SPORTING
10-10-2010, 01:17
tam hatırlamıyorum ama 2008 di heralde beyaz bir jipin olduğu standın üst katında 2 manken dans ediyor aşağıda yüzlerce kişi cepten video çekiyor.
Rockford
10-10-2010, 08:12
kullanması yasak olan ürünün nası fuarını yapıolar onuda anlamıs deilim yıllardır :)
Benim "fuar" kelimesinden anladığım; görmediğim bir ürünün sergilendiği yerdir. Zamanımı ve paramı harcayarak fuara gittiğimde daha piyasaya çıkmamış ürünleri görmek, bilgi almak isterim. Her tuning shopta bulabileceğim ve ezberlediğim jantları, componentleri, hava filtrelerini görmek için neden para harcayayım?
Fuar olacaksa bu şekilde olmalı. Tuning shopları toplu olarak gezebileceğimiz bir yer değil, yenilikleri görebileceğimiz bir yer olmalı. Firmalar bu ve bunun gibi ürünleri tanıttığında talep ve kalite artar.
Örnek vermek gerekirse, çok yeni bir ürün olmamasına rağmen Mustafanın Varex Egsosu bu talebimi karşılıyor. Ufak bir similasyon veya kaliteli bir sunum yapıldığında bu benim ilgimi çekebilecek bir aktivite olur.
Aksi takdirde geçmiş senelerin bir kopyası olacaksa fuar değil et pazarı olmaktan öteye gidemez.. Sıradanlaşmış arabalar, bol bol kıçı başı açık manken, bacak-meme çekmek için kıçını yırtan apaçiler, en çok apaçiyi standına toplamaktan mutlu olan stand sahipleri...
olmasın ya, fuar amacına olaşmıyor ki; apache meeting oluyor...
Mankenlere bakmaya gelen kırmancılerden fırsat kalmıyoki gezelim araclara bakalım arac dedigim fiber yıgını 10 tane bass 10 tane midden olusan araclar...
Neyi incelemek için gidiceksinki artık caddede daha güzelleri dolasıyor..
Olmasın bence bu şekilde olucağına hiç olmasın....
Baldırı açık mankenler yurt dışındaki fuar lardada var ama ordakiler bukadar azman değil birbirinin üzerine çıkmıyo millet baldır görcem die o yüzden olmasın.
Hala fiber yığını alexsanro fiberoviç in arabaları geliyo fuara artık tuning dünyasında moda bu değil gelmesin...
10 Bas 10 mid 10 ekranlı araba istemiyorum görmek....
1000 HP supra görmek istiyorum parça listesini inceliyip merak etmek istiyorum GTR-M3-TYPER-S2K Tarzında araçlar görmek istiyorum
HKS-TODA-EVOTECH vs markaların hazırladıkları araçları sundukları ürünleri görmek istiyorum
Yerle bir giden JDM-GERMAN STYL otomobiller görmek istiyorum....
+ Olarak tr de bu kadar potansiyel varken neden tuning devleri bu fuarlara katılmıyo ?
Zaten satılan ürünleri alıp aracımıza takınca arabalarımızı bağlıyıp bizi mağdur edicekleri için HİÇ YAPILMASIN diyorum.
+ birmilyon 3 hall di fuarr bir cok firma ve hevesli müşterilerrr... 2006 degişilmez ;) geriye sadece özlemek kaldı
aynen geriye sadece özlemek ve ah eskiler ah kalır ;)
Bu fuar olayıda bende kanayan yara. Malesef Türkiyede aklayan destek olandan çok boklayan insan var. 2001 yılından beri Türkiyedeki otomotiv forumculuğunun içindeyim. Biz bu sayede Türkiyede bir çok öncülüğü zaman zaman gördük, zaman geldi biz öncüde olabildik. Ancak unutmayınki herkes biz değil, herkes 30 yaşını geçmişte değil. Hergün ama hergün 18 ini dolduran yeni ehliyet alan bir toplum var. Yada hergün evine pc alıpta nete girebilem özgürlüğüne sahip yeni otomotiv sevdalısı kardeşlerimiz var. Kimileri diorki "fuarda benim bilmediğim ürün yoksa ben ne yapayım fuarı" fuar bir adama yada sınıf özgü yapılmaz. Bu ürünleri görmeyen etmeyen binlerce milyonlarca insna var hala. Kimi diorki "müzik sistemi ağırlıklı olacaksa ne anlamı var fuarın" arkadaş otur çabala, müzik sistemleri fuarıda ayrı bir fuar olsun. Kimi der " fiber arabalardan geçilmicekse, neon lu arabalar göreceksek hiç gitmeyelim" kusura bakmada hakikaten gelme... Gelme çünkü bir tek Türkiyeye özgü bu bir yıl içinde 3-4 defa moda oluşturma hevesi. Tüm dünyada fibercilik, ışıklandırma abartısı, sleeper mod, jdm style, german style ve sayamadığım birçok etkinlik eş zamanlı devam ediyor. Biri bitip diğeri başlamıyor. Bizde ise 3-4 kendini bilmiş çıkar; bu sene "20 inç ve üstü krom jant out, neon takmak kroluk, 1000 wata yakın ses sitemi kurmak hayvanlık, fiberden araç yapmak ayıp," gibi nlam veremedşğim triplere girer.
Kardeşlerim bırakın ya fuar olsun, olsunda kötü olsun. Olsunda kötüden al sen iyiye götür. Sen içinde olki kendinden bişi kat. Olmayana ne yprum yapacaksın?? Onada olsaydı en kralını ben yapardım diyeceklerin olduğuna eminim.
Zamanında biz İstanbuldakine ek olarak İzmirde Modifiye fuarı yaptık. İnanın harcadığım mesainin hatti hesabı yok. Biri ilkbharda diğeri sonbaharda olsun dedik. Fuarı yaparken ne engellemelerle karşılaştık SRK shop serkan size anlatsın. Burda fuar olmasını itemeyen arkadaşlar kalktı başka sitelerde giden üyelerini bile siteden atmakla aforoz etti. Biz bu zihniyete sahibiz ne yazıkki. Aman ben bişi yapmıyaım, ama başkasıda yapmasın belki bendne ii yapar.
Yani bu konudsaki yaram büyük, daha olumlu yazalım...
Eskisi gibi değil artık..Yapılmasada lur yani.
Bu fuar olayıda bende kanayan yara. Malesef Türkiyede aklayan destek olandan çok boklayan insan var. 2001 yılından beri Türkiyedeki otomotiv forumculuğunun içindeyim. Biz bu sayede Türkiyede bir çok öncülüğü zaman zaman gördük, zaman geldi biz öncüde olabildik. Ancak unutmayınki herkes biz değil, herkes 30 yaşını geçmişte değil. Hergün ama hergün 18 ini dolduran yeni ehliyet alan bir toplum var. Yada hergün evine pc alıpta nete girebilem özgürlüğüne sahip yeni otomotiv sevdalısı kardeşlerimiz var. Kimileri diorki "fuarda benim bilmediğim ürün yoksa ben ne yapayım fuarı" fuar bir adama yada sınıf özgü yapılmaz. Bu ürünleri görmeyen etmeyen binlerce milyonlarca insna var hala. Kimi diorki "müzik sistemi ağırlıklı olacaksa ne anlamı var fuarın" arkadaş otur çabala, müzik sistemleri fuarıda ayrı bir fuar olsun. Kimi der " fiber arabalardan geçilmicekse, neon lu arabalar göreceksek hiç gitmeyelim" kusura bakmada hakikaten gelme... Gelme çünkü bir tek Türkiyeye özgü bu bir yıl içinde 3-4 defa moda oluşturma hevesi. Tüm dünyada fibercilik, ışıklandırma abartısı, sleeper mod, jdm style, german style ve sayamadığım birçok etkinlik eş zamanlı devam ediyor. Biri bitip diğeri başlamıyor. Bizde ise 3-4 kendini bilmiş çıkar; bu sene "20 inç ve üstü krom jant out, neon takmak kroluk, 1000 wata yakın ses sitemi kurmak hayvanlık, fiberden araç yapmak ayıp," gibi nlam veremedşğim triplere girer.
Kardeşlerim bırakın ya fuar olsun, olsunda kötü olsun. Olsunda kötüden al sen iyiye götür. Sen içinde olki kendinden bişi kat. Olmayana ne yprum yapacaksın?? Onada olsaydı en kralını ben yapardım diyeceklerin olduğuna eminim.
Zamanında biz İstanbuldakine ek olarak İzmirde Modifiye fuarı yaptık. İnanın harcadığım mesainin hatti hesabı yok. Biri ilkbharda diğeri sonbaharda olsun dedik. Fuarı yaparken ne engellemelerle karşılaştık SRK shop serkan size anlatsın. Burda fuar olmasını itemeyen arkadaşlar kalktı başka sitelerde giden üyelerini bile siteden atmakla aforoz etti. Biz bu zihniyete sahibiz ne yazıkki. Aman ben bişi yapmıyaım, ama başkasıda yapmasın belki bendne ii yapar.
Tago abi tecrübeli bu konuda gerekli açıklamayı yapmış gel gelelim serkan abide olup biteni özetle söyliyeblir belki ama durum her sene kötüye gidiyor artık pekte yorum yapmaya gerek kalmadı.
bence fuarı düzenleyen kimse onda iş yok dünya devleriyle yazışmalar olsun ücretsiz stand temini yapılıp ziyaretçi sayısını arttırmaa yönelik ilk sene bir hareket yapılsa dünya devlerinin gelen talebi görmemezlikten gelemeyeceği aşikar.seneye o standları yine satsın.ama bizde para kazanma düşüncesi olmakta malesef...
olursa yine çinden gelen jantlar bir kaç oto müzik firması olur onada fuar denmez :P
İşin acı yanı son 2 yıldır bu konuya hatta 3. yılı bu yapılacak bu fuarların. Ben benzer yorumlar yapıyorum, ancak aynı yorumlarıda alıyorum. :D Yani düzelme olmadı olmayacak.
Burada konu açıyorum, arkadaşlar fuar yapmayı düşünüyorum, varmı yardımcı olabilecek vakti olan kimse?? Artık Reklam Organizasyon şirketleri değil (kaldıki benimde reklam organizasyon şirketim vardı), bizler bu işe gönül verenler olarak bir fuar düzenliyelim o halde diorum. Hoooooppp, o yorum yapanların alayı yok oluyor. Yani eleştiri sadece " ben bunu sevmedim, şu güzel değil, bu böyle olmaz" demek değildir. Yapıcı eleştiride vardı ama malesef halkımız bunu bilmiyor.
İşin acı yanı son 2 yıldır bu konuya hatta 3. yılı bu yapılacak bu fuarların. Ben benzer yorumlar yapıyorum, ancak aynı yorumlarıda alıyorum. :D Yani düzelme olmadı olmayacak.
Burada konu açıyorum, arkadaşlar fuar yapmayı düşünüyorum, varmı yardımcı olabilecek vakti olan kimse?? Artık Reklam Organizasyon şirketleri değil (kaldıki benimde reklam organizasyon şirketim vardı), bizler bu işe gönül verenler olarak bir fuar düzenliyelim o halde diorum. Hoooooppp, o yorum yapanların alayı yok oluyor. Yani eleştiri sadece " ben bunu sevmedim, şu güzel değil, bu böyle olmaz" demek değildir. Yapıcı eleştiride vardı ama malesef halkımız bunu bilmiyor.
Açıkçası ben olumsuz eleştiri yapanlardan biriyim. Kabaca, ben bir müşteriyim. Satılan mal ya da hizmet hakkında yorum yapmak da en doğal hakkım. Bu biraz şeye benziyor, maç izlerken futbolcu hakkında olumsuz yorum yapıldığında yandaki kişinin "hadi gel beraber takım kuralım daha iyisini yapalım" demeye..
Şuan sadece potansiyel bir müşteriyim. Müşteri olarak beklentilerimi dile getirip verilen hizmeti değerlendiriyorum.
Daha iyisini yapmaya gelince, bunu yapmak için harcayacak zamanım ve maddi imkanım yok. Ayrıca işin ticari bir tarafı olduğundan da buna mesai ve para harcamayı kârlı bulmuyorum. Bu işten para kazanan 10'larca firma varken benim müşteri sıfatımı bir kenara atıp daha iyisini yapmak için emek ve para harcayıp neticesinde sıfır kazançla günü kapatmamın bir anlamı yok.
Bende zaten diyorumki; farz edelim bende fuarı yapabilecek olan kişilerden biriyim. Yani senin dediğin futbol takımını kurabilecek biriyim. Birde ayağına gelmişim diyorumki "oldu ben bu futbolcu kötü, oynayamıyor...peki yerine kimi koyayım?" dediğimde sen bu üstteki yazılarındaki gibi "yok bence sadece kötü" diyerek kalıyorsan. Sen aslında futboldandsa anlamıyorsun, pararlel evrende çokta iyi bir modifiye ekipman müşteriside değilsin... Bu yazdıklarımı kişisel algılama, sen cevap yazdın diye 2 li dialog gibi oldu.
Futbol zaten iyi bir örnek değil. Çünkü herkes futbol oynamıyor (örnek ben) ama izliyor. Ancak sen modifiye yapıyorsun, prof olmasan bile amatör bir modifiyecisin demektir. Ayrıca bu fuarda prof futbol ligi kadar süerrli vede popüler bir iş değil. Bu sizin işinizide kolayaştırıyor.
Tek savunduğumi daha fazla yapıcı eleştiri. Müzik sistemleri, Fiber, Neon vs Bugün nerdeyse bunlarsız SEMA Autoshow düşünülemes. Demekki bunlarsız olmuyor. Zira bu fuar bu işin zirvesinde. Sadece bu eldeki sınıflarla bu fuar en güzel nasıl yapılabilire yorum yapalım bence.. bence..bence
by serçe
10-10-2010, 10:55
bence artık fuarlara gerek kalmadı ....
Bende zaten diyorumki; farz edelim bende fuarı yapabilecek olan kişilerden biriyim. Yani senin dediğin futbol takımını kurabilecek biriyim. Birde ayağına gelmişim diyorumki "oldu ben bu futbolcu kötü, oynayamıyor...peki yerine kimi koyayım?" dediğimde sen bu üstteki yazılarındaki gibi "yok bence sadece kötü" diyerek kalıyorsan. Sen aslında futboldandsa anlamıyorsun, pararlel evrende çokta iyi bir modifiye ekipman müşteriside değilsin... Bu yazdıklarımı kişisel algılama, sen cevap yazdın diye 2 li dialog gibi oldu.
Futbol zaten iyi bir örnek değil. Çünkü herkes futbol oynamıyor (örnek ben) ama izliyor. Ancak sen modifiye yapıyorsun, prof olmasan bile amatör bir modifiyecisin demektir. Ayrıca bu fuarda prof futbol ligi kadar süerrli vede popüler bir iş değil. Bu sizin işinizide kolayaştırıyor.
Tek savunduğumi daha fazla yapıcı eleştiri. Müzik sistemleri, Fiber, Neon vs Bugün nerdeyse bunlarsız SEMA Autoshow düşünülemes. Demekki bunlarsız olmuyor. Zira bu fuar bu işin zirvesinde. Sadece bu eldeki sınıflarla bu fuar en güzel nasıl yapılabilire yorum yapalım bence.. bence..bence
E ben bu konuda sadece "kötü" deyip geçiştirmedim ki. Olmasını beklediğim yapıyı somut bir ürünle örneklendirdim. Üzeirnde beyin fırtınası yapıldığında daha çok örnek çıkabilir. Bir çırpıda üzerinde fazla düşünmeden 3 somut ürün-aktivite örneği verebiliyorsam fuarı gerçekleştirip bu konu hakkında düşünenlerin bundan fazlasını bulmalarını beklemem abes karşılanmamalı.
Mesela vakti zamanında internette bir elektronik düzenek vasıtasıyla renk değiştirebilen cam filmi görmüştüm. Belli bir akım verildiğinde koyu, akım kesildiğinde orjinal cam rengi sağlıyordu. Videolarını izlemiş, araştırmıştım biraz ama detay bulamayınca bırakmıştım.
Bunun dışında dünya çapında bir çok firma var. Durmadan ürün geliştiren. Getir yeni beyinleri, sunumlarla anlat müşterilere... Getir plug and play sc'leri, turbo kitleri. Hatta abartayım, fuar süresince gece gündüz çalış bir sc uygulaması yap canlı canlı. Dyno sonucu ile öncesi ve sonrası kıyaslamayı göster müşteriye..
Fuarda ben bunları görmek isterim.
Et pazarına gidip fiberci ahmette göreceğim body kitleri ya da jantları değil..
Sefa_vts
10-10-2010, 12:25
Bu fuar işinin 2010 yılında içinde biri olan biri olarak söylüyorum artık kimse kimseye kendini kanıtlama çabası içerisinde değil.. İnternetteki haberleşme fotoğrafla beraber görsel paylaşım herşeyin önüne geçti..
Örneğin Sema Show a gitmeyi düşünüyorsunuz.. Ancak elinize tüm fotoğrafların ya da videoların gitmediğiniz takdirde de ulaşacağını biliyorsunuz açıkçası ben bu halde gitmem :)
Benzer mantık.. Zaten bu seneki fuara hiç bilinçli bir kimse gelmedi.. Bir tane cezayir'li mapper geldi ve standda biraz sohbet edebildik 2 araba var sadece fuarınızda dedi(APR sti-Evo 6) :D
Birde işin asıl boyutu var.. Para getiren kısım standa öncelik verir.. Elektronik parçalar-müzik sistemleri herkese hitab eder.. Ve açıkçası firmalar aynı malzemeyi kullanmasına rağmen farklı fiyatlara satabilirler bunları işçilik görsel uygulama diyerek.. Ama tutupta kimse sizin tabiriniz ile ''jdm-german style'' bir araç götürüp para kazanma çalışmasına girmez.. Sonuçta en fazla coil over far-stop ikilisi janttır olay.. Herşey istenilen gibi olmuyor ama ben eminim seneye bu seneden de kötü olucak :)
hiç olmamasından iyidir kötü oldgun düşnen herkes bir el atsa kıydan köşeden eminim daha iyi olur :D
oto modifiye fuarı organizesinden sorumlu emre bey işe elini attıgından bugüne sagolsun hep kötüye gitti, okadar uyardıgımız halde yanlış kişilere inandı onlara kapıldı. sanırsam bu senede o yapacak ve fuarın sonu olacak, arabasını arka kapıya sıraya sokan herkes fuara katılıyor, her sene aynı araçlar, aynı malzemeler ile extra birşey yapmadan sadece farklı taraflara park ederek fuara katılıyor. korna çalmak yasak motor çalıştırmak yasak, tesisat açmak yasak, geri kalan herşey serbest,
adam arabasına dünya masraf etmiş, yurt içi yurt dışı birçok parça getirtmiş, yani modifie ettirmiş arabasını 600 hp yapmış, getirmiş fuara koymuş, bir sürü insan toplanmış başına camlarında 600 hp gücünde yazıyor, insanlar merak içinde sesini duymayı bekliyor, ama boşuna az önce kurallara uymayıp çalıştırdı diye anahtarını emre beyin talimatı ile güvenlikler aldı :)
bu modifiye işi rahatsızlıktır, jant beyaz çorap gibidir, lastiklerde boyalı ayakkabı gibi, cam flimleri gömlek gibi aracın boyasıda ceket gibidir, aynı çorabı, ayakkabıyı, gömlegi ve ceketi sürekli giyersen kokarsın ;) rengini yazmıyorum anlayana megan gibi :)
Saygilar..
Yani birnevi tuning fest havası olsun aslında onun için fuar tarihi şart değil festival
tadında bütün herkezi toplayacak kapsayacak forumları belirgin birşekilde ayrı ayrı
düzenlemeli org olsa aslında çok eğlenceli olur :)
Artık geride kaldı bu tarz olaylar. 3. resimdeki gibi konulara yoğunlaşmalı fuarlar.
http://img126.imageshack.us/img126/1878/05042007353ys9.jpg (http://img126.imageshack.us/i/05042007353ys9.jpg/)
http://vthumb.ak.fbcdn.net/vthumb-ak-sf2p/v33377/235/98/100000772592927/b100000772592927_133444973357922_1415.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_yzb91PHHy60/SZa96VjeWjI/AAAAAAAAHUA/NEwm8YGxppM/s400/RE-Xtreme_OAM09b.jpg
Artık geride kaldı bu tarz olaylar. 3. resimdeki gibi konulara yoğunlaşmalı fuarlar.
http://img126.imageshack.us/img126/1878/05042007353ys9.jpg (http://img126.imageshack.us/i/05042007353ys9.jpg/)
http://vthumb.ak.fbcdn.net/vthumb-ak-sf2p/v33377/235/98/100000772592927/b100000772592927_133444973357922_1415.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_yzb91PHHy60/SZa96VjeWjI/AAAAAAAAHUA/NEwm8YGxppM/s400/RE-Xtreme_OAM09b.jpg
evet abi 3. resimdeki gibi daha saglam ve degısık otomobiller gelmesi lazım;
RX8 GC8 MUSTANG VS VS
Parası olan Fiberci fuara girmesin..
busene sierra firmasi iyi projeler hazırlıo
bılgım dogrultusu ıle
degısık seyler yapılıcak
busenekı fuar daha ıyı olcagını dua edıorm ınsallah katılım yuksek olur fırma + forum sıtelerınınde araç cıkarması + guzellık olsa cok guzel oluırR
busene sierra firmasi iyi projeler hazırlıo
bılgım dogrultusu ıle
degısık seyler yapılıcak
busenekı fuar daha ıyı olcagını dua edıorm ınsallah katılım yuksek olur fırma + forum sıtelerınınde araç cıkarması + guzellık olsa cok guzel oluırR
adam gıbı bırseyler cıksında ne cıkarsa cıksın
motor Modifiyesi üstüne 1 ton araç yapılıyor bole fuarlara neden cıkartılmıyor anlamıs deılım benn
emirhan sph
11-10-2010, 09:41
Turkiedeki modifiye fuarinda yenilige dair hic bsey yok ve olmuo. Istiyorumki yeni modelleri tanitsinlar ama hc bsi yok fiber yigini sipastik arabalar abuk subuk yapilmis inanilmaz abartili gumbur gumbur gurultu yapan arabalar. Gereksiz yapilmasin bence artik. Biz bi bulusma yapalim iste fuar olsun :D
nitrO_Oxide
11-10-2010, 09:47
3 sene boyunca katılımcı olduk,2 senedir gitmiyorum bu sene giderim belki :)
Oldschool
13-10-2010, 21:08
tam hatırlamıyorum ama 2008 di heralde beyaz bir jipin olduğu standın üst katında 2 manken dans ediyor aşağıda yüzlerce kişi cepten video çekiyor.
SANIRSAM BUNLAR :D:D:D:D:D:D:D
http://img176.imageshack.us/img176/6213/dsc00533b.jpg
Oldschool
13-10-2010, 21:10
motor Modifiyesi üstüne 1 ton araç yapılıyor bole fuarlara neden cıkartılmıyor anlamıs deılım benn
Adamı zaten tanıyan tanıyorr :D:D fazlası zarar apachelerin azına düşmüyor işte ne güzel :D gelicek üç beş apachi 700 hp lik subiye benim araba bunu geçer dicek gelde öldürme kendini :D:D
oto modifiye fuarı organizesinden sorumlu emre bey işe elini attıgından bugüne sagolsun hep kötüye gitti, okadar uyardıgımız halde yanlış kişilere inandı onlara kapıldı. sanırsam bu senede o yapacak ve fuarın sonu olacak, arabasını arka kapıya sıraya sokan herkes fuara katılıyor, her sene aynı araçlar, aynı malzemeler ile extra birşey yapmadan sadece farklı taraflara park ederek fuara katılıyor. korna çalmak yasak motor çalıştırmak yasak, tesisat açmak yasak, geri kalan herşey serbest,
adam arabasına dünya masraf etmiş, yurt içi yurt dışı birçok parça getirtmiş, yani modifie ettirmiş arabasını 600 hp yapmış, getirmiş fuara koymuş, bir sürü insan toplanmış başına camlarında 600 hp gücünde yazıyor, insanlar merak içinde sesini duymayı bekliyor, ama boşuna az önce kurallara uymayıp çalıştırdı diye anahtarını emre beyin talimatı ile güvenlikler aldı :)
bu modifiye işi rahatsızlıktır, jant beyaz çorap gibidir, lastiklerde boyalı ayakkabı gibi, cam flimleri gömlek gibi aracın boyasıda ceket gibidir, aynı çorabı, ayakkabıyı, gömlegi ve ceketi sürekli giyersen kokarsın ;) rengini yazmıyorum anlayana megan gibi :)
bu emre kel emre dimi ...
eyer o ise kiriyoduk kafasini kacicak delik aradi ortaya cikamadi fuarda .....
bu emre kel emre dimi ...
eyer o ise kiriyoduk kafasini kacicak delik aradi ortaya cikamadi fuarda .....
hahahaha hacı ben kırdım 2008 de onun kafasını sıkıntı yok :D o...ç... fuarın 2. günü bizim standı boşaltmaya geldi gürültü yapıyomuşuz diye :D akşam saati bildiğin fuar güvenlikleri falan birbirimize girdik bu kelede çaktım 2 dene :D
ama eminim benim yerimde olmak isteyen 50 tane adam vardır :D
hahahaha hacı ben kırdım 2008 de onun kafasını sıkıntı yok :D o...ç... fuarın 2. günü bizim standı boşaltmaya geldi gürültü yapıyomuşuz diye :D akşam saati bildiğin fuar güvenlikleri falan birbirimize girdik bu kelede çaktım 2 dene :D
ama eminim benim yerimde olmak isteyen 50 tane adam vardır :D
biz deli gibi aradik herifide ne delige girdiyse fuarin son gunu ortadan kayboldu herif.
odasina falan daldim okadar aradim yani ust katta falan :D
bu arada hatirliyon demi :D
hahahhaha hatırlanmaz mı kanku yaw :D
Hacı senin yapmadığın apaçi meetingler hariç hiç bi org katılmam :D
hahahhaha hatırlanmaz mı kanku yaw :D
Hacı senin yapmadığın apaçi meetingler hariç hiç bi org katılmam :D
fuar icin gecmi kaldim acaba :soru::soru::soru::soru:
ahhahah
Boost Up
13-10-2010, 21:35
Sorun şuki bilinçli olarak motorla ilgilenen bir siteye üyeyiz, kaç kişi aktif olarak takip ediyor ki? Çoğunluk fiberden tesisattan zevk alıyor, Türkiyenin kaderi bu yapabilecek birşey yok
Benim "fuar" kelimesinden anladığım; görmediğim bir ürünün sergilendiği yerdir. Zamanımı ve paramı harcayarak fuara gittiğimde daha piyasaya çıkmamış ürünleri görmek, bilgi almak isterim. Her tuning shopta bulabileceğim ve ezberlediğim jantları, componentleri, hava filtrelerini görmek için neden para harcayayım?
Fuar olacaksa bu şekilde olmalı. Tuning shopları toplu olarak gezebileceğimiz bir yer değil, yenilikleri görebileceğimiz bir yer olmalı. Firmalar bu ve bunun gibi ürünleri tanıttığında talep ve kalite artar.
Örnek vermek gerekirse, çok yeni bir ürün olmamasına rağmen Mustafanın Varex Egsosu bu talebimi karşılıyor. Ufak bir similasyon veya kaliteli bir sunum yapıldığında bu benim ilgimi çekebilecek bir aktivite olur.
Aksi takdirde geçmiş senelerin bir kopyası olacaksa fuar değil et pazarı olmaktan öteye gidemez.. Sıradanlaşmış arabalar, bol bol kıçı başı açık manken, bacak-meme çekmek için kıçını yırtan apaçiler, en çok apaçiyi standına toplamaktan mutlu olan stand sahipleri...
Sonuna kadar katılıyorum.
Çetindemir
14-10-2010, 11:07
Arkadaşlar tek sorun şu bana göre! Bir otomobil fuarı ile kıyasladığımız zaman yenilik yok sadece yapılmış bazı otomobiller sergileniyor e bu otomobilleri bu piyasanın içinde dolanan arkadaşlar biliyor. Önemli olan bunun uluslar arası bir organizasyona dönüşmesi. Örneğin Almanya dan Hamman gelecek MTM gelecek Japonya dan Jun, Spoon ve daha ismini sayamayacağım bir çok firma katılacak. Ozaman gerçekten bir fuar olur. Fakat bu firma ve markaların gelmemesi de Türkiye de yeteri kadar distribütör olmaması veya çok küçük firmalar olması yahutta bu malların kaçak veya internet yoluyla ülkeye sokulması ile alakalı. Sonuç olarak fuarın gelişmesi için bu ülkede bir alt yapı olması lazım. Yerel bazı firmalarımz var ama yetmiyor...
Valla fuara gitmeye gerek bile yok aslında. Tech Turkey fotoğraflar ve otomobilleriniz kısmını otur kahve çikolata eşliğinde baştan sona gez yeter . ;)
Şahsen ben ve bir kac arkadasım fuar olduğu sürece gidecez ne kadar kötü olsada...
elimizde iyi kötü bir organizasyon var onu kaybetmeyelim diye düşünüyorum..???
Gecen sene fuara Wide Body Q7 V8 hazirlamistim...
Cok onemli markalarin mallari vardi;
Hofele-Eisenmann-Evotech-BMC gibi ama ziyaretciletin cok azi gercekten ilgilendi cok emek verilmis otomobille...
430 da vardi,Cargraphic manifold vardi ve Evotech yazilim ama kimse motor kaputu acik 430 a bakmaktansa,icine baktilar :(
Bu sene 4 otomobil hazirladim,eger gecen seneki gibi olursa,bu son olucak...
SekoLive
23-03-2011, 10:28
fuar nezaman varmı tam tarih v.b. bilgiler
Sercan K.
23-03-2011, 11:24
fuar nezaman varmı tam tarih v.b. bilgiler
[ CNR EXPO] CNREXPO, CNREKSPO, CNR, ITF, FUAR, FUAR MERKEZİ, Sine, Ekspotur, Expotour, Dünya Gıda, Standart,fuarlar, IF, Autoshow, Tatef, Moda, Texgate, Natural Stone, Ef, Ideco, Ef, Endustri, Gıda, Ipack, Promoturk, Hediyelik Eşya, Milyoner, million (http://www.cnrexpo.com/tr_etkinlik.asp)
fatih(fb)
23-03-2011, 11:30
bugün denizcilik fuarı başladı gemilere makinalara vb şeylere ilgi duyanlara tavsiye ederim cuma günü gidiyorum:)
Emre İlbi
23-03-2011, 12:05
abi yazdığın herşey çok doğru,ben 23 yaşındayım ama 2005-2006daki fuarları bilmem,fuarın devam etmesi için kötüde olsa bırakmamalıyız,eğer bu işe gönül vermişsek ki öyle,bırakmamalıyız:)
bide haluk abinin yazdıkları var ki,bu zihniyetteki yöneticilerle bu fuarların devam etmesi imkansız gibi gözüküyor,devam etse bile anca apaçiler et parçası görmeye giderler:rolleyes:
Devam etsin ama birazda kaliteli ve orgaznize olsun...
Bu sene bizim icin tamam yada devam olucak...
tolgakaynak
23-03-2011, 12:12
tuning denince turkiyede akla sadece yere basık angellı borbetli zartlı zurtlu arabalar geliyor.
bu benim hiç tarzım değil mesela ben o fuarda 1000 hp supra gormek istiyorum 800 hp skyline gormek istiyorum 600 hp civic turbo gormek istiyorum M3 turbo gormek istiyorum vs vs vs...
performance firmalarının standlarının olmasını (aem,wossner,wiseco,toda racing vs gibi) yeni urunlerini incelemek bilgi almak istiyorum ama hiçbiri yok malesef hal boyle olunca fuarla benim isim olmuyor...
aynı fikirdeyim. caddelerde gördüklerimiz soft tuning zaten
türkiyedeki bütün fuarcılık öyle dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından cebite nerdeyse hiç bi büyük firma katılmıyo 2008 yılında bnde vardım fuarda artık tamamen değişmesi lazım tüm sistemin ya mesela ufak bi fikir orda nası drift organizayonu yapıldıysa katılan araçlardan en iyileri dynoya çıkabilir canlı olarak...
berkay_aydin
23-03-2011, 14:11
Bence fuardan mankenlerin kaldırılıp gerçek kitlenin gelmesini sağlamak gerekiyor.. Hem bu Tuning camiasının karı-kız'la olan ilişkisini anlamış değilim.. Üzerinde manken oturan otobillere bakmak istemiyorum :(
Mahoları yok edersek fuarlar çok güzel olacak bencede mankenler gereksiz oluyor,.
http://otoresim.net/slides/Fuar%20Mankeni%20Gizli%20Cekim.jpg
by serçe
23-03-2011, 14:23
Mahoları yok edersek fuarlar çok güzel olacak bencede mankenler gereksiz oluyor,.
http://otoresim.net/slides/Fuar%20Mankeni%20Gizli%20Cekim.jpg
yuhhhhhhhhhh daha neler ya o resim ne :eek:
HLLVTECII
23-03-2011, 14:25
bazı arkadaşlara katılıyorum gercekten arabayı fibere batırıp fuara cıkarıyolar kaput altı boş.. bencede boyle olacaksa olmasın zaten
Bu sene fuara firmalar fuar alanının metre karesi pahalı oldugu için katılmıyorlar
ya fiber araçları kötüleyen arkadaşlara sesleniyorum ayıptır şurada birkaç sene öncesinde ağzı açık ayran budalası gibi o araçlara bakıp iç geçiriyordunuz ;)
HLLVTECII
23-03-2011, 14:38
ya fiber araçları kötüleyen arkadaşlara sesleniyorum ayıptır şurada birkaç sene öncesinde ağzı açık ayran budalası gibi o araçlara bakıp iç geçiriyordunuz ;)
:) sende haklısın hocam ama şahsım adına fiberden her zaman nefret etmişimdir..
uluckaban
23-03-2011, 14:45
Evet mesela Muştu abide vardı turuncu si komple fiber :D :hahaha:
hahaha aynen kendime hakaret sayıyorum o yorumları :D dünyanın parasını döktük emeğini verdik o zamanlar ağzı açık bakanlar şimdi başımıza keichi kesildi :D :D
Gün olur devran döner fiber domalır, evc gömer :D
Gün olur devran döner fiber domalır, evc gömer :D
Koray kanka ceza yersin. Dün ben bişey yazdım saniyesinde lank 5 puan ceza yedik artık kimse o sevkili muhterem bana özen gösteriyor.
Koray kanka ceza yersin. Dün ben bişey yazdım saniyesinde lank 5 puan ceza yedik artık kimse o sevkili muhterem bana özen gösteriyor.
Seni dün ben ispiyonladım zaten :hehe:
:p
:allaalla::allaalla::allaalla::china::evil:
Ozan Özer
23-03-2011, 15:27
:D çok iyi
Ozan Özer
23-03-2011, 15:31
Gecen sene fuara Wide Body Q7 V8 hazirlamistim...
Cok onemli markalarin mallari vardi;
Hofele-Eisenmann-Evotech-BMC gibi ama ziyaretciletin cok azi gercekten ilgilendi cok emek verilmis otomobille...
430 da vardi,Cargraphic manifold vardi ve Evotech yazilim ama kimse motor kaputu acik 430 a bakmaktansa,icine baktilar :(
Bu sene 4 otomobil hazirladim,eger gecen seneki gibi olursa,bu son olucak...
Emeğine sağlık abi ;) Standa gelip,araçları görüp;seninle tanışmak isterim;)
nitrO_Oxide
23-03-2011, 15:35
:icon_tup:
2008 deki kırmızı megane iç geçirerek baktım halada kötülemem haksızlık olur çünkü.... ama artık o kadar kötü işler çıkar oldu ki ayağa düştü türkiye katliamda bir numara konusunu görmüşsünüzdür.ne arabalar nelere dönüşmüş neler yapılmış... insanlar bnce ondan soğudu birazda body kit olayından...
+1453 abi bende bi 206 gtı vardı bi tavanda fiber yoktu bütün millet hayranlıkla bakıyodu :D
Fiber görünüm olarak kötü değil ancak çatladıktan sonra kırıldığında tamir olmaması kötü birşey...
Onun dışında için hoparlör doldurulmuş su kaynatan şov arabaları yüzünden bu hale geldiğine inanıyorum...
Evet mesela Muştu abide vardı turuncu si komple fiber :D :hahaha:
bikere 4.levent Mc de yemek yerken gelmişti turuncu si kim bu acaba diye tip tip bakmıştım Muştu abida bana bakmıştı ters ters :D megerse forumdanmış oda :D :D
fuar görselliktir motor felan (ona pist lazım ) hikaye tabi fiber ve hatunlar olacak :D
nitrO_Oxide
24-03-2011, 11:02
Fiber görünüm olarak kötü değil ancak çatladıktan sonra kırıldığında tamir olmaması kötü birşey...
Kırıkta çatlakta vs Tamiri en kolay olan fiberdir :)
İyi malzeme ve işçilikle cok uzun yıllar kullanabilirsin :icon_tup:
Geçen sene eşimle gittim kartaldan kalkıp yolları aştım :D holün birini hızlı bir şekilde gezdim diğer hollere zaman kalsın diye daha sonra diğer holleri sorduğumda 'Başka hol yok abi tek hol' ŞOKU :D birkaç yıldır gidemiyordum eski fuarlar aklımdaydı giderken. Sinirden 3 saat yol çektiğim fuarı gezmeden geri döndüm ..
Eminim ziyaretçi talebi daha çok geçen yıllara göre ancak firmalar geri dönüş alamadıkları fuara yatırım yapmak istemiyorlar tahminim... İnternetten herşey bulunuyor firmalara ulaşmak daha kolay ...
Cok guzel yazmıssınız.Fuardan donus sadece 1-2 tane oldu...
Malesef fuar anlayısı,resım heykel muze sergısı gıbı,bakıp cıkılıyor malesef...
hahaha aynen kendime hakaret sayıyorum o yorumları :D dünyanın parasını döktük emeğini verdik o zamanlar ağzı açık bakanlar şimdi başımıza keichi kesildi :D :D
SL 548'miydi abi senin araç?
Üni.'ye ilk geldiğim yılda fuardaki otoparkta görmüştüm.Hemen fotosunu çekmiştim.Tabi o zamanlarda dergide;nette vs. gördüğüm araçlardan birisiydi.Hakkaten de ağzım açık atran budalası gibi bakıyordum..:D
Krom angel seçimin güzeldi.;)
Edit:Fotoyu aradım pc'de ama bulamadım..
berkay_aydin
25-03-2011, 02:28
İstanbul garage fuarda çıtayı yükseltti bence ne kadar beğenmediğim/beğendiğim araçları olsada isimlerini net bir şekilde duyurdular.. Reklamın iyisi kötüsü olmaz bugün 1 kişi gelir yarın 10 kişi.. :)
VTec_king
25-03-2011, 13:46
Tuning garajların fuarlarda daha fazla olmaları gerektiğini düşünüyorum..
Kesinlikle katiliyorum ama herseyiyle onaylsnmis otomobillerle birlikte katilmalilar...
Kysursuz iscilik,kaliteli malzeme ve guzel sunum...
Umarim bu fuar bizi sasirtir...
bide gazetelerden dergilerden bedava bilet vermeyı bırakmaları lazım sırf 2-3 tane manken görebilmek için çil yavrusu gibi dolanan tiplere gerek yok bence.
uluckaban
28-03-2011, 19:05
Vallaha İstanbul'da olupta geçen sene gidenler isyanlarda biz ne yapalım o zaman ? :D 20 kişi kalkıp İzmir'den gittik fuara kırık jant kapaklarıyla full stock olup 2 bass 1 amfi koyup fuara çıkan araç bile gördük :) Fakat çok iyi araçlarda vardı şahsen ben gittiğime pişman olmadım bu senede fuardayız inşallah.Fuar birazcık bahane olsada :D
Simdiye kadar gitmedim ama bu sefer giderim heralde . İyi ya da kotu gidip bi bakalim . Bu arada 2 davetiye ayarlayabilecek var mi :D
VMax Tuning den alabilirsin,isteyene veriyoruz...
bakalım bu sene kımler nasıl arac hazırlıcak
VMax Tuning den alabilirsin,isteyene veriyoruz...
Tamamdir Murat bey . Bi haftasonu ugrarim :)
Tabıkı,davetıyelerı oyuzden dukkanda hazır tutuyoruz...
Yurtdışındaki fuarları aramıyorum istemiyorumda doğrusu.İlk yapıldığı seneden beri herzaman gittim kötüde olsa iyide olsa ama artık hakkaten tadı kaçtı varoş mankenler etrafında elde cep telefonu hödükler tesisat fuarımı tunıng fuarımı belli değil 1 hol gezmek için artık erenköyden oralara gitmiyorum.Gidenlere ve stand açanlarada şimdiden iyi eğlenceler bol kazançlar.
tam fuar tarıhı ne zaman yıne nısan ayında falanmı
22 Nisan diyolardı ama tam emin değilim
bu hafta sonu fuara katılacak yada gelecek olan varmı?
eylencesıne gıderım ama bakalım :) guzel araclar varsa resım cekekrım :)
nan meliii :) bilet varmı hiç askerden önce hanımı alıp gideyim
nan meliii :) bilet varmı hiç askerden önce hanımı alıp gideyim
kanka ayarlarsam bılet bende gıderım ama bendede bılet yok sanaıdekı arklardan ısterım yada kapıda tanıdık varsa yardımı olabılırm :)
biletler ne kadar acaba öbür sayfalara bakmadım yazıldıysa k.bkmayın.
v max a rica etmek lazım :D
v max a rica etmek lazım :D
dur kanka cozuyourm ısı loadıng :D
abi sen bize yakınsın zaten sanırım buyur gel hem tanışmış oluruz hemde 2 tane bilet veririm sana :)
seni seviyore :D
bende sana sevıyore :D
abi sen bize yakınsın zaten sanırım buyur gel hem tanışmış oluruz hemde 2 tane bilet veririm sana :)
ben gelıcem yanına :D
bende sana sevıyore :D
ben gelıcem yanına :D
tamamdır beklerim abi :)
Fatihöztürk
19-04-2011, 16:24
Bilet fiyatları 15 tl biletixde 18 tl 3 tl hizmet bedeli alıyorlar..
haha banamı dedin gülüm :) meliiii totosu alınmış üstüne hemen :D
haha banamı dedin gülüm :) meliiii totosu alınmış üstüne hemen :D
evet abi melih abi ben uğrar alırım dedi gerçi ama sende yakındasın ayırdım ben 2 tane sana istersen buyur gel abi ;)
evet abi melih abi ben uğrar alırım dedi gerçi ama sende yakındasın ayırdım ben 2 tane sana istersen buyur gel abi ;)
sağolasın gülüm :) pm at bahim sen adresini :D
halilkarakas
19-04-2011, 16:46
biletler girişte h.içi 10 h.sonu 15 tl ymiş
sağolasın gülüm :) pm at bahim sen adresini :D
tamamdır attım abi :D
ıkı sene ust uste o kadar gereksiz paralar harcamışımkı su fuar ıcın aklıma s..cıyım valla bir heves yapılıyor ama ılerıdekı acısı buyuk sonra cok kızıyor ınsna kendıne ....
ıkı sene ust uste o kadar gereksiz paralar harcamışımkı su fuar ıcın aklıma s..cıyım valla bir heves yapılıyor ama ılerıdekı acısı buyuk sonra cok kızıyor ınsna kendıne ....
hahaha dimi ama dadlım :D ulen cidden düşündüğün zaman aboww çok para harcadık bee :eek: :D
zamanda golf vr6 var babama dedim fuara giriyim diye babam dedi arabanın icine ediyorlar dedi beni caydirdi :) zamanında kendi girmiş 300 e amg le :D
VMAX dan alabılırsınız,yeterınce davetıye mevcut arkadaslar...
caddelere çıkan araçlar fuardakileri aratmiyor artık nedeni budur bence :))
:icon_tup: Aynen Katılıyorum :)
Giden arkadaşlar lütfen foto çeksinler.Ona göre gidecekler için de referans olur.:)
Stand insaatlari suruyor,bakalim ne gibi sonuc cikicak ortaya??
JapanVsGermany
20-04-2011, 21:37
eminim ki otopark da çok daha ilgi çekici araçlar olacaktır ;)
melih ö katılacak sanırım :D
nakres93
22-04-2011, 18:17
Gittim,baktım,beğenmedim,10 dk. durup çıktım,bilet yok,10 tl. gitti pişmanmıyım ? Pişmanım...
kervanoglu
22-04-2011, 18:23
Sitem dolu bi ilk mesaj :D
Bad-Fast
22-04-2011, 18:36
gidenlerden foto bekliyoruz arkadaşlar :)
foto linki yokmu arkadaşlar
foto cekilmeyecek kadar kötu bı fuardı
onursumer
27-04-2011, 20:07
fuarmı vardı haha haberim bile yok :D devam ediyormu yarın bi goz gezdiriym dicemde bişey yoksahiç uğramıyım