Orijinalini görmek için tıklayınız : MiaMi Vtec 10/10/2010
Motor yapıldıktan sonra hiç video çekmemiştim haftasonu için komple düz borulu hali ile video çektim. Yarın orta susturucuları takılacak.
Araçta kapak standart oynanmadı rektifiyede sadece subap lastikleri sıfır takıldı. 9 sıkıştırma wiseco ve eagle kollar mevcut.
Airmass egsoz ve komple izmir işi 51 lik borular mevcut standart filtre standart headers.
Video hadımköy yolunda çekildi yeni asfaltladı bi deneyeyim dedim.
http://www.streetfire.net/video/miami-vtec-vti-fun_2071158.htm
http://www.streetfire.net/video/miami-vtec-vti-fun_2071158.htm
İyi seyiler.
Maaşallah güzel görüntüler.
maşallah . mrk ettim neden 51 mm ve orj headers ? tamamen duygusalmı.yoksa başka bir nedenimi var.
haydaaa ben senin aracını tc biliyordum :S
sökmüşsün
yusufbatırel
10-10-2010, 16:40
bu turbo olmadan oncekı son vıdeon galıba tayfun turbolu gorebılcekmıyız bu arabayı rodajı bıtmıs vazıyette ınsaallah
Tc olmadı henüz :) oynuyoruz işte tc olmadan hatıra olsun. :)
yolda güzel videoda güzel maşallah :)
yusufbatırel
10-10-2010, 16:43
ne turbo kullanıcaksın arabanda tayfun
Abi 1 bar basacağım max oda yeter t3super60 olur gt28 olur holsethx35 olur veya yeni turbolar çıktı b/w usd biraz daha düşşün alacağım güzel şeyler :)
GokhanRS
10-10-2010, 16:56
güzel araba. turbolu halide sorunsuz olur inş.
redlinemst
10-10-2010, 17:05
0dan kalkış güzel olmuş hocam :icon_tup:
Sıfırdan kalkış berbat aslında başka bir sebepten öyle uzun tuttum kontrol amaçlı.
ahmet3425
10-10-2010, 17:06
bende araba turbolu zannediyorum diyorum bu araba niye gitmiyo :D:D
masalllah 9 sıkıstırmayla boyle gidiyorsa turbolandıktan sonrasını dusunemiyorum:)
Teşekkürler arkadaşlar valla allah ne verdiyse sıkıyorum turbo yapmadan olacaksa bişey olsun bakalım. Avansıda açıcan ilerki günlerde.
41 kere maşallah tayfun,bende ilk önce videoyu izlediğimden sıfırdan kalkışta dedim neden bu kadar kesicide bıraktı :) hazır atmosferikken tc yapmadan tadını çıkaralım dimi,keyifle bin inş :icon_tup:
akucukdogan
10-10-2010, 17:39
Maaşallah diyelim. Bende turbo oldu diye biliyordum. Turbolu videolarıda bekleriz :)
kanka 9 şıkıştırma ile ies gibi :)olmuş araba :D:D
Aynen erolum az kaldı güzel videoları çekeceğim bide saklamayacam arabayı her fırsatta videosunu görürsünüz allah c.c. ezan vakti kısmet eylesin amin.
amin amin inş. canım cigerim..
tayfun abi gt2871r al onu kullan iy ibi manifold ile wastegate di herşeydi... 2 bar bas temizd evam et lagsız güçle
serdar_07
10-10-2010, 18:39
maşşallah kesiciye güzel oturmuş vallla ta tat ttata:D:D
8.000rpm
10-10-2010, 18:43
maaşallah tayfun'um :)
en kısa zamanda hayırlısıyla sorunsuz şekilde projeni bitirmeni dilerim kardeşim :)
uzun uzun sorunsuz sorunsuz gazlarsın inşallah :)
8.000rpm
10-10-2010, 18:51
şimdi dikkat ettim de , sen arabayı çalışır durumda kapı baca cam çerçeve açık bıraktın da 50 metre öteye mi gittin arabaya arkanı dönüp? :eek::eek:
ne bıcım araba bu ya... hiç gitmiyor gıbı. ıes mı bu?? burda ınsanları kandırma koçum :D
araban nıe öle yuksek duruyo senın?
Olm Mehmet o reçeller bi kaybolsun bittin sen :) , Araba yüksek huzur var sorun yok yani kardeşim sen istanbula getirene kadar ben basınçlıyacağım o zaman meeeeeletecem seni temde :)
şimdi dikkat ettim de , sen arabayı çalışır durumda kapı baca cam çerçeve açık bıraktın da 50 metre öteye mi gittin arabaya arkanı dönüp? :eek::eek:
Kanka arabayı açık bırakıp gittim evet ama kontrolümde :) ,
HondatugraL
10-10-2010, 19:47
çok kapsamlı bır vıdeo olmuş. Civic kadranından beyaz ayakkabılara kadar herşeyi çekmişsin :D
aynı şeyi düşünüyordum ben de :)
Uğurum allta bakıyorsun gördüm seniiii
maşallah tayfun kazasız belasız bin
Shadow_Dancer
10-10-2010, 20:13
Maşallah Tayfun ses çok güzel.
Abi sesi güzelde yok yani düz boru geçmiş bizden yarın veya salı orta susturucusunu takarım ve daha fazla gazlamam lazım paso her yerde gördüğüm her düzlükte sıkmam lazım vtec motoru bu sağır kalmamalı.
masallah tayfun abi araç çok guzel gıdıyor
maşallah.. 0 dan kalktığında 2 ye attığında araba çok geriye düştü nerdeyse vtec altı kalcaktı bi sorun olabilirmi.. ??
bu motorun ne farkı var sağır kalmıcak? sağır kalmak ne demek
maşallah.. 0 dan kalktığında 2 ye attığımda araba çok geriye düştü nerdeyse vtec altı kalcaktı bi sorun olabilirmi.. ??
Tuncer çok bekledik 1 de ayrıca kollarda ağır biliyorsun. Yani 1. viteste 60 da 3. kesici sesi yeterli 2 atmak lazım. Sorun olsa 3 ve 4 dede olur.
bu motorun ne farkı var sağır kalmıcak? sağır kalmak ne demek
Anlamadımki semih ne demek istediğini. Hani yeni motor yapıldı rodajı bitti artık sıkma zamanı diyorum ben sen ne anladın.
senna konu ile alakası yok ama kardeşim imzana hastayım :)
Anlamadımki semih ne demek istediğini. Hani yeni motor yapıldı rodajı bitti artık sıkma zamanı diyorum ben sen ne anladın.
şunu diyorum eğer düzgün toplandıysa, sağırlık vs laf bunlar öyle birşey yok basmassan sağır olur vs kompresyon kaçırmasın sorun yok
senna konu ile alakası yok ama kardeşim imzana hastayım :)
kermit iyidir:)
o naciyeler nedir öle kardeşim tepeleme maşallah
şunu diyorum eğer düzgün toplandıysa, sağırlık vs laf bunlar öyle birşey yok basmassan sağır olur vs kompresyon kaçırmasın sorun yok
Tamam sıkıntı yok bi kırılmadiki sizede bahane olsun bak ipneye dedik zamanında gitti dandik bi yerde yaptırdı kırdı makinayı işte :) ,
Tam devir çevirmeye çalışıyorumki tüm parçalar max limitlerinde tam alışsın birbirine 2500 km bitti gitti bile. Kapakta yapmam gereken değişiklikler var subaplarımı sıfırlamam lazım pistonun tepesine yağ kaçıyor bi yerlerden sanırım.
by serçe
11-10-2010, 16:56
maşallah .....................
aslında eski video baktımda harbi gitmiyor şuan 9 sıkıştırma ile :) neyse cafurdamaya 5 kala hatıra olsun.
Turbo versiyonu için belgesel mi çekiyorsun Tayfun :D Turbo öncesi ve Turbo sonrası diye :D
Maşallah kardeşim.
nitrO_Oxide
11-11-2010, 18:15
Abi masallah sıfırdan kalkıstaki ses iyiymiş :)
D16inside
11-11-2010, 18:23
maaşallah.
maşallah :) hadi ne zaman çuff lıycak :)
sen de 10 gün ben diyim 20 gün kardeşim inşallah.
maşallah maşallah turbolu halini 4 gözle beklıyorm :)
Cihan Çizmeci
12-11-2010, 12:29
Maşallah abi zevkli olmuş :)
8.000rpm
12-11-2010, 15:00
ben diyim 15 güne bağlayalım hayırlısıyla :D
StyleALP
14-11-2010, 19:48
Harika, 5500 evrimi :)
Maşallah.