Orijinalini görmek için tıklayınız : Kam vtec.. (60-180)
serdar_07
10-10-2010, 18:25
http://www.streetfire.net/video/kam-vtec_2071167.htm
aracımdaki ivmelenme hakkındaki fikirlerinizi almak istedim:)...
değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler:)
ufaktan bi yokuş vardı onuda söyliyim..
specler: aemv2-ITR egzantirkler-60lıkdüz boru egsoz
redlinemst
10-10-2010, 18:29
3 atarken dedim bişe çıktı yerinden :D maşallah güzelde specler nedir
serdar_07
10-10-2010, 18:36
3 atarken dedim bişe çıktı yerinden :D maşallah güzelde specler nedir
unutmuşum yazmayı pardon düzelttim:)
alikosar
10-10-2010, 19:52
spec lerde birde cip yoku .maşallah çok güzel..
m-power07
10-10-2010, 19:55
Güzel serdarım ama sanki biraz nazlanıyor gibi yokuştanmıdır nedendir anlayamadım önceki video daha canlıydı sanki ?
Manimillion
10-10-2010, 19:57
Yanlis hesaplamadiysam 60-180 arasi 13-12 saniye arasi birsey gibi gozukuyor.
Yanlis hesaplamadiysam 60-180 arasi 13-12 saniye arasi birsey gibi gozukuyor.
sizin baktığınız 60-160 :) bende ilk öyle gibi ölçtüm sonradan farkettim 19 sn civarı :)
Maşallah v2 yerine short ramli bir deneme yapmanı tavsiye ederim bujilerin yenimi değilse onlarıda bi değiştir daha güzel olacak.
serdar_07
10-10-2010, 21:53
nirde denedin len:D
aaa senle hep denediğimiz yer abi:)
spec lerde birde cip yoku .maşallah çok güzel..
imzamda yazdığı için yazmadım:D
Güzel serdarım ama sanki biraz nazlanıyor gibi yokuştanmıdır nedendir anlayamadım önceki video daha canlıydı sanki ?
abi kemerde adam gibi yokki dümdüz bi yer hafif yokuş olduğu için nazlandı biraz:D
Maşallah v2 yerine short ramli bir deneme yapmanı tavsiye ederim bujilerin yenimi değilse onlarıda bi değiştir daha güzel olacak.
bujiler yeni değişti:D short ram o kadar fark etmez sanırsam:)
dragon07
10-10-2010, 22:05
şort rem takınca turbolamış gibi oluyosun :D
aslında serdarım en önemli parçalardan biri yok :) DC hedırıs :)
maşşallah biraderim....
serdar_07
10-10-2010, 22:09
şort rem takınca turbolamış gibi oluyosun :D
aslında serdarım en önemli parçalardan biri yok :) DC hedırıs :)
maşşallah biraderim....
bide shortramle deneyelim o zaman:D
ya efecim bi hedırsımız bile yok :)
60-195 olmuş fena diil yokustan bıras nazlı herhalde + olarak hıdır tak bence :) Maşallah..
Shortrami Soğuk hava ile iyi besle bi dene derim.
Selcuk_RoL
10-10-2010, 22:23
maşşalah daha iyi olabilir eksikleri giderirsen
serdar_07
10-10-2010, 22:26
60-195 olmuş fena diil yokustan bıras nazlı herhalde + olarak hıdır tak bence :) Maşallah..
hıdır olcak inşallah yakında:)
:icon_tup::icon_tup:
süreler süper... 100-140 değerin hemen hemen typer a yakın. Hatta bir type r bulursan dene derim 160 a kadar kafa tutunabilirsin sora alıcaktır haliyle:)
DetailEF
10-10-2010, 23:08
süreler süper... 100-140 değerin hemen hemen typer a yakın. Hatta bir type r bulursan dene derim 160 a kadar kafa tutunabilirsin sora alıcaktır haliyle:)
Sen ne güzel yorumlar yazıyorsun öyle :D Serdar'ım değerler güzel kazasız belasız :)
hani sen bana afr ni yollıycaktın ?
maşallah maşallah şu anki gidişini tahmin edebiliyorum :) bence headers e ihtiyacı var en acilinden,+ olarak emmede çok güzel olur bak :icon_tup:
aynen bi emme ve yeni bir ayar güzel olur emme var elimde edelbrock :)
serdar_07
11-10-2010, 08:37
hani sen bana afr ni yollıycaktın ?
abi senin dediğin şekilde basacak bi düzlük olmadığı için çekemedim valla :o ama en kısa zamanda çekicem :D
serdar_07
11-10-2010, 08:55
maşallah maşallah şu anki gidişini tahmin edebiliyorum :) bence headers e ihtiyacı var en acilinden,+ olarak emmede çok güzel olur bak :icon_tup:
evet acilinden bi headers bulcam inşallah:)
aynen bi emme ve yeni bir ayar güzel olur emme var elimde edelbrock :)
öncelik hıdır'ın :D:D
serdar_07
11-10-2010, 09:03
teşekkür ederim..:D
Sen ne güzel yorumlar yazıyorsun öyle :D Serdar'ım değerler güzel kazasız belasız :)
teşekkür ederim kardeşim:)
herkes demiş zaten,ama ben yine 123123.kez diyorum headırs lazım:D dahada fena olucak inş
abi senin dediğin şekilde basacak bi düzlük olmadığı için çekemedim valla :o ama en kısa zamanda çekicem :D
bekliyorum.... ayarların düzgün olmayabilir bence zorlamamalısın.......
maşallah ,bir headers ile baya iyileşir :)
serdar_07
11-10-2010, 10:56
bekliyorum.... ayarların düzgün olmayabilir bence zorlamamalısın.......
:confused::confused: tamam en kısa zamanda videoyu gönderiyorum o zaman abi sana..
engin_ant
11-10-2010, 11:26
serdar güzel olmuş maşallah bizim burda yol sıkıntısı yok bi gel deneyelim saygılar......
JumboAli
11-10-2010, 11:38
Vıtes kolu yada konsol saglam mı :D Masallah
serdar_07
11-10-2010, 12:07
serdar güzel olmuş maşallah bizim burda yol sıkıntısı yok bi gel deneyelim saygılar......
şu sezonu tam olarak bi kapatayım gelcem inşallah:)
Vıtes kolu yada konsol saglam mı :D Masallah
sağlam sağlam :D:D
gurlekyasin
11-10-2010, 12:12
ivmelenmesi çok güzel,benzınde ıbreyle beraber iniyor :)
Kahraman castle
11-10-2010, 12:14
allah kaza bela vermesin ama ben standart vti ile fazlada farkı da yok gibi.
dragon07
11-10-2010, 15:51
bende bugün bindim...2 si süründürür :)
Kaa scirocco
11-10-2010, 20:21
maşşalah daha iyi olabilir eksikleri giderirsen
katılıorum banada sanki dahada iii gideri olabilirmiş gibi geldi illaki vardır :icon_tup:
ya benimde kafam karıştı bende de shortram var ama v2 ye geçmeyi düşünüyordum.bi artısı yoksa hata eksisi varsa boşuna 400 500 tl vermenin anlamı yok ozaman.
Short her zaman daha iyi doldurur. Nette vardı karşılaştırması.
Short her zaman daha iyi doldurur. Nette vardı karşılaştırması.
yani kısaoldugundanmı daha ıyi doldurur.shortram motor içinde kaldıgından daha cok sıcak çekmezmi.
Gerekli yalıtım yapılırsa çekmez çokta güzel olur, Rollinglere o kadar gittim hiç v2 olupta böyle yardıra yardıra gidenine denk gelmedim.
Al sana birde short ram flow sesi.
http://www.streetfire.net/video/vti-sound-by-miami-vtec_729632.htm
Gerekli yalıtım yapılırsa çekmez çokta güzel olur, Rollinglere o kadar gittim hiç v2 olupta böyle yardıra yardıra gidenine denk gelmedim.
açıklama için saol.
ikisi arasında çok ama çok az farklar var...öyle yarış kazandırıp yarış kaybettirecek farklar değil bahsettiğim....short ram tam can alıcı devirlerde yani vtec açışı öncesi ve hemen sonrası daha yüksek tork eğrisi yüzünden azıcık avantajlı...ama onada soğuk hava beslemek için tampona port açmak ordan soğuk havayı filtrenin ucuna beslemek şart...bu işlemi yapmazsanız short ram in bütün avantajını dezavantaja dönüştürüyorsunuz...
özetlemek gerekirse ben tampon delmekle soğuk hava taşımakla uğraşamam derseniz aem v2 sizin için ilaçtır....ama yok minicik te olsa avantajlı olsun ben tamponumuda keserim soğuk havamıda taşırım derseniz short ram denenebilir...short ram için filtrenin türü ''bence k@n ama en az 90/ 100 girişli olacak'' çok önemli ve ucunada güzel bir Velocity Stacks yaptırmak şart ayrıca kullanacağınız borunun çapı ve uzunluğuda v2 ye üstünlük sağalamaksa amaç çok çok önemli.... yani kısaca aslında short ram içinde harcayacağınız para hemen hemen v2 parasına geliyor....iyi düşünülmemiş ve iyi yalıtılmamış bir short ram le v2 yi mumla ararsınız :icon_tup:
ksinlikle katılıyorum özdin abiye + v2 üst devirlerde çok çok iyi short rama göre
simota twinchager cai:)
http://www.youtube.com/watch?v=Z9FzH8BJR1Q
by serçe
12-10-2010, 09:51
maşallah :icon_tup:
serdar_07
14-10-2010, 09:58
katılıorum banada sanki dahada iii gideri olabilirmiş gibi geldi illaki vardır :icon_tup:
daha gideri olcak ama burda 2 kişi olduğumuzdan birazda rampa olduğundan dolayı nazlanıo gibi ;)
ya benimde kafam karıştı bende de shortram var ama v2 ye geçmeyi düşünüyordum.bi artısı yoksa hata eksisi varsa boşuna 400 500 tl vermenin anlamı yok ozaman.
v2 nin eksiye götüreceğini düşünmüyorum..
ikisi arasında çok ama çok az farklar var...öyle yarış kazandırıp yarış kaybettirecek farklar değil bahsettiğim....short ram tam can alıcı devirlerde yani vtec açışı öncesi ve hemen sonrası daha yüksek tork eğrisi yüzünden azıcık avantajlı...ama onada soğuk hava beslemek için tampona port açmak ordan soğuk havayı filtrenin ucuna beslemek şart...bu işlemi yapmazsanız short ram in bütün avantajını dezavantaja dönüştürüyorsunuz...
özetlemek gerekirse ben tampon delmekle soğuk hava taşımakla uğraşamam derseniz aem v2 sizin için ilaçtır....ama yok minicik te olsa avantajlı olsun ben tamponumuda keserim soğuk havamıda taşırım derseniz short ram denenebilir...short ram için filtrenin türü ''bence k@n ama en az 90/ 100 girişli olacak'' çok önemli ve ucunada güzel bir Velocity Stacks yaptırmak şart ayrıca kullanacağınız borunun çapı ve uzunluğuda v2 ye üstünlük sağalamaksa amaç çok çok önemli.... yani kısaca aslında short ram içinde harcayacağınız para hemen hemen v2 parasına geliyor....iyi düşünülmemiş ve iyi yalıtılmamış bir short ram le v2 yi mumla ararsınız :icon_tup:
:icon_tup::icon_tup: nokta.
maşallah :icon_tup:
teşekkürler
hımmmm iki kişiyle fena değil gibi.....ama sen bana yinede afr ni göndermeyi unutma....
serdar_07
14-10-2010, 10:22
hımmmm iki kişiyle fena değil gibi.....ama sen bana yinede afr ni göndermeyi unutma....
bugün gönderiyorum :icon_tup:
Cihan Çizmeci
14-10-2010, 12:52
Kanka maşallah öncelikle ;) Ama şunu belirtiyim bu specler için 60 - 180 in normal sanırım ufak bayırdan dolayı biraz nazlı araba çünkü bence daha iyi gitmesi lazım ;) Headers'ın yokmuş bunu kesin al short ram yapmana gerek yok aslında aracı yüksekler için böylede güzel ama sana Antalya'da söylediğim şeye kesinlikle önem ver kanka o şart sizin orda sen biliyorsun ;) Headers + sizin orda yerinde ayar + benim dediğimle çok güzel olur heleki bide emme katar bu speclere birde yeni ayar çekersen tadından yenmez :icon_tup: V2 den memnun değilsen ve çook iyi Cia istersen Mugen var bende bu arada Serdar tampon falan delmene gerek yok direk Vti uyumlu :icon_tup:
yolun izmire düşünce görüşelim tayfun :D:D
özdin emmi doru demş delik asla açmam tampona,arabaya o yüzden v2 devam :icon_tup:
minimal_freak
14-10-2010, 13:06
short ram'i soğuk hava ile beslemeyeceksen v2'yle devam derim, zaten üst devirler biraz nazlı görünüyor, hafif yokuş ve 2 kişi ile yinede güzel bence, hıdır ile üst devirlerin çok daha hızlı döneceğine emin olabilirsin, v2 ve hıdır ile üst devirler çok daha iyi olucaktır, maşallah ciğer sağlam ;)
serdar_07
14-10-2010, 13:26
Kanka maşallah öncelikle ;) Ama şunu belirtiyim bu specler için 60 - 180 in normal sanırım ufak bayırdan dolayı biraz nazlı araba çünkü bence daha iyi gitmesi lazım ;) Headers'ın yokmuş bunu kesin al short ram yapmana gerek yok aslında aracı yüksekler için böylede güzel ama sana Antalya'da söylediğim şeye kesinlikle önem ver kanka o şart sizin orda sen biliyorsun ;) Headers + sizin orda yerinde ayar + benim dediğimle çok güzel olur heleki bide emme katar bu speclere birde yeni ayar çekersen tadından yenmez :icon_tup: V2 den memnun değilsen ve çook iyi Cia istersen Mugen var bende bu arada Serdar tampon falan delmene gerek yok direk Vti uyumlu :icon_tup:
teşekkür ederim kanka :) bayır vardı evet bide sanırım 2 kişi olmamın etkisi var galiba:)
dediğini unutmadım:D hıdır'a az kaldı bide senin dediğin cai bu şekilde mi
http://i626.photobucket.com/albums/tt349/elchunk/mugen%20CAI/DSCN0586.jpg
yolun izmire düşünce görüşelim tayfun :D:D
özdin emmi doru demş delik asla açmam tampona,arabaya o yüzden v2 devam :icon_tup:
tampona delik düşünmüyorum aslaa:))
dragon07
14-10-2010, 14:32
bayır yukarı+2kişi+hıdır yok...bence başarılı.
short ram alt devirde etkili ilk gaza basma anında bunu kimse inkar etmiyor :) ama v2 üst devir kaldıki ne yaparsan yap v2 oldugu yerden daha iyi hava cektiremezsin sagı solu kesmeden...rollerde ve draglarda üst devir kullandıgımız için,V2 rulez maceraya gerek yok :)
buddy club conta,skunk2 pro emme,megan 4-1 yada dc .2,5'' hıdır...nokta atışı ayarla silah gibi olur :)
benim zaten tanponum delik. portdan yokari short un agzina kadarda boru cektim.
Sadeze yalitim yapmakmi gerekir yada bukadar ugrastan sonra v2 ile arasinda bi fark yoksa v2 almamin bi mantigi varmidir acaba?
Cihan Çizmeci
14-10-2010, 15:00
teşekkür ederim kanka :) bayır vardı evet bide sanırım 2 kişi olmamın etkisi var galiba:)
dediğini unutmadım:D hıdır'a az kaldı bide senin dediğin cai bu şekilde mi
http://i626.photobucket.com/albums/tt349/elchunk/mugen%20CAI/DSCN0586.jpg
Bu şekilde değil , direk bu kanka :) Mugen'in cai'si :icon_tup:
Bu arada sana 2 şey söylemiştim :) Hangisini hatırlıyorsun :) Biri tavsiye 2. si sizin yollardan kaynaklı olan.
Ben 2 yi söylüyorum onu kesin yap kesin :icon_tup: Yapıcağın turbo hariç herşeyden daha yararlı olacaktır senin için :D
serdar_07
14-10-2010, 15:22
Bu şekilde değil , direk bu kanka :) Mugen'in cai'si :icon_tup:
Bu arada sana 2 şey söylemiştim :) Hangisini hatırlıyorsun :) Biri tavsiye 2. si sizin yollardan kaynaklı olan.
Ben 2 yi söylüyorum onu kesin yap kesin :icon_tup: Yapıcağın turbo hariç herşeyden daha yararlı olacaktır senin için :D
bi olay sölemiştin çok denedik fark oluo demiştin onu hatırlıyorumda öbürünü hatırlayamadım:D:D
maşallah kardeşim ++++10 numara
Cihan Çizmeci
14-10-2010, 15:34
bi olay sölemiştin çok denedik fark oluo demiştin onu hatırlıyorumda öbürünü hatırlayamadım:D:D
Pm attım kanka :icon_tup:
onursoytam
14-10-2010, 23:13
serdar ım fazla kurcalama motor u filitre ve hıdırlarla oynaş biraz, zaten arabanın eski sahibi ve tayfun abiyi dinle, zaten ciyerli araba ince ayrıntılarla yürür büyük ayrıntılarla yürümez, bunuda unutma, derim ben, iman power olarak hadi kolay gelsin...
Draglara az kaldı elini çabuk tut benden sonrakilere geçilme bare :) hep beraber kupa kaldırcaz ona göre :icon_tup:
serdar_07
14-10-2010, 23:24
serdar ım fazla kurcalama motor u filitre ve hıdırlarla oynaş biraz, zaten arabanın eski sahibi ve tayfun abiyi dinle, zaten ciyerli araba ince ayrıntılarla yürür büyük ayrıntılarla yürümez, bunuda unutma, derim ben, iman power olarak hadi kolay gelsin...
Draglara az kaldı elini çabuk tut benden sonrakilere geçilme bare :) hep beraber kupa kaldırcaz ona göre :icon_tup:
iman power:icon_tup::icon_tup: şu drag günüde belli olsa artık:D sen kaldırırsın orda yine kupada bakalım biz ne olcaz:)
serhat99
15-10-2010, 02:33
maşallah kardeş. kazasız belasız inşallah...
nakayama
15-10-2010, 09:13
1. belli zaten 3. kupamı geliyor :rolleyes: :D
:D:D yarışmı war ya? haberımız bıle yok
nakayama
15-10-2010, 10:20
:D:D yarışmı war ya? haberımız bıle yok
Varmış vallahi öyle diyorlar :D Senin makinayıda görebilcekmiyiz abi :D
Varmış vallahi öyle diyorlar :D Senin makinayıda görebilcekmiyiz abi :D
..........................
nakayama
15-10-2010, 10:29
araba bitti.rodajda bitti. salı gunu özgun buraya geliyor ayar için. kısmetse 24 unde izmire gidicez. burdakı yarışada onurcum cok ısrar ettı abi ne olur gır diye:D onu kıramam onun ıcın gırerım:D:D
Hadi hayırlısı kupaları bekliyoruz :)
serdar maşallah diyelim. acilen headers diyorum. zaten senın araban guzel gıdıyor.bı kaç bırseyle dahada ıyı olur.
serdar_07
15-10-2010, 13:23
arabam sıkıntılı abim. yurumuyor. buyuk ıhtımalle ayardan sonrada yurumicek istedımız gıbı. o yuzden kupa işi olmayabilir. ama zevkıne gırecem.
bu arada serdar maşallah diyelim. acilen headers diyorum. zaten senın araban guzel gıdıyor.bı kaç bırseyle dahada ıyı olur.
acilinden bi hıdır bulcaz inşallah:) teşekkür ederim ... peki senin araba neden istediğiniz gibi olmadı abi:soru:
.........................
ERDINC-VTI07
16-10-2010, 20:58
motor kulağı +5 beygır vermiş gibi sankı serdarrr :):)
serdar_07
16-10-2010, 21:22
motor kulağı +5 beygır vermiş gibi sankı serdarrr :):)
ahahahaahahhaha:hahaha::hahaha: aynen +5 hp abi..
KCANN_220
16-10-2010, 21:31
untar vtec
ju vtec
kc LS/vtec
vn vtec
yenı katılımlar oldu bu dragta neyın ne olucagı bellı olmaz tosunum kanımca...:D:D
serdarım masallah kardesım kazasız belasız..:)
serdar_07
16-10-2010, 21:47
untar vtec
ju vtec
kc LS/vtec
vn vtec
yenı katılımlar oldu bu dragta neyın ne olucagı bellı olmaz tosunum kanımca...:D:D
eyvallah kardeşim..bu arada vaf vtec de kumlucaya satılmış büyük ihtimalle oda girer yancak ortalık...
nakayama
16-10-2010, 21:49
eyvallah kardeşim..bu arada vaf vtec de kumlucaya satılmış büyük ihtimalle oda girer yancak ortalık...
Fena bir yarış bizi bekliyor :D Tarihi kaç ??
serdar_07
16-10-2010, 21:52
Fena bir yarış bizi bekliyor :D Tarihi kaç ??
valla şimdililik bi şey söylemiyorlar..pist arıyorlardı bildiğim kadarıyla çünkü o pistin etrafındaki bahçelere ciddi zararlar verilmiş adamlar klupten davacı felan olcaklardı son anda vazgeçirmişler bi daha aynı yerde olur mu bilemiorum....ama olcak inşallah bi drag tarihi ben yazarım:)
nakayama
16-10-2010, 21:58
valla şimdililik bi şey söylemiyorlar..pist arıyorlardı bildiğim kadarıyla çünkü o pistin etrafındaki bahçelere ciddi zararlar verilmiş adamlar klupten davacı felan olcaklardı son anda vazgeçirmişler bi daha aynı yerde olur mu bilemiorum....ama olcak inşallah bi drag tarihi ben yazarım:)
yapmadılar bi pist :ofk:
onursoytam
16-10-2010, 23:07
untar vtec
ju vtec
kc LS/vtec
vn vtec
Üntar ı anladık geçemeyiz de,Ben böle komik liste görmedim hiç fransız yok vayy bee :)
onursoytam
16-10-2010, 23:12
sağolasın yiğen ben inandım, sizde inanın yeter :)
serdar_07
17-10-2010, 00:06
sağolasın yiğen ben inandım, sizde inanın yeter :)
inanmak başarmanın yarısıdır kanka bende inandım;)
onursoytam
17-10-2010, 00:09
inanmak başarmanın yarısıdır kanka bende inandım;)
eyvallah kankam :)
kazanana ödül sadece kupamı
ciddi anlamda soruyorum
para ödülü felan varmı
serdar_07
17-10-2010, 00:41
kazanana ödül sadece kupamı
ciddi anlamda soruyorum
para ödülü felan varmı
sanmıyorum ödül kupa olur büyük ihtimal:D
ya kupayla ne işimiz var
o kadar para harcıyoruz ya kırılırsa patlarsa kendımzı guvenceye almak sart en az 3000tl ye varım
yusufcan_1982
19-10-2010, 11:12
Kardeş benzinin yarım depo olarak denermisin birde biraz daha fark yaratır diye düşünüyorum güzel yürüyor maşşalah kaza bela vermesin
gokcell13
19-10-2010, 22:54
Deli japon kocaman bir maşşallah