PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : gittigidiyor sorunsalı

turbo16
10-10-2010, 20:22
burdan bir ipohone alıcam teklif verirken kredi kartı bilgilerini istiyor vermek sakıncalı mı

bide burdan almak ne gibi sakıncaları var lütfen bilgi

axess taksit yapılıyo da;)

tool
10-10-2010, 20:27
burdan bir ipohone alıcam teklif verirken kredi kartı bilgilerini istiyor vermek sakıncalı mı

bide burdan almak ne gibi sakıncaları var lütfen bilgi

axess taksit yapılıyo da;)

satan kisinin profilinde kac tane satis yapmis ve ne yorum almis bunlar onemli, kart blgisi verirken herhangi bir e-alisveris sitesinden pek farkli degil aslinda...

YEY®
10-10-2010, 20:27
gittigidiyorda sıkıntı çıkmazda satıcıda çıkabilir.geçmişini yorumları vs güzelcene okumak lazım.

ozzi41
10-10-2010, 20:28
Teklif verirken kart bilgisi istememesi gerekiyor sizin Gitti Gidiyor üyeliğniz varsa sorun olmaz. Ben bu güne kadar 21 işlem yaptım hiç sorun yaşamadım.Arkadaşların dediği gibi kullanıcının profilinde ki aldıgı yorumlara dikkat edin.Alacağınız iphone 2. el mi?

turbo16
10-10-2010, 20:30
satan kisinin profilinde kac tane satis yapmis ve ne yorum almis bunlar onemli, kart blgisi verirken herhangi bir e-alisveris sitesinden pek farkli degil aslinda...

sıkıntı orda ilk satışı:beuj:

turbo16
10-10-2010, 20:32
Teklif verirken kart bilgisi istememesi gerekiyor sizin Gitti Gidiyor üyeliğniz varsa sorun olmaz. Ben bu güne kadar 21 işlem yaptım hiç sorun yaşamadım.Arkadaşların dediği gibi kullanıcının profilinde ki aldıgı yorumlara dikkat edin.Alacağınız iphone 2. el mi?

evet ikinci el

teklif ver dediğinde 2 seçenek cıkıyor ya kredi kartı yada mail adres degişikliği ki bunu hiç anlamadım

Kadyr
10-10-2010, 20:36
ben stıker alıcaktım ıphoneye adam var dedı ılk parayı yatırdım ama benım sanal kart vardı onu yazdım sonra adam dedı kalmamıs.sımdı para gerı yatıcak yarın yatar herhalde.

ozzi41
10-10-2010, 20:36
evet ikinci el

teklif ver dediğinde 2 seçenek cıkıyor ya kredi kartı yada mail adres degişikliği ki bunu hiç anlamadım

Bence oradan ıphone girme o kadar para verip istediğin gibi çıkmaya bilir.Sahibinden de bak yakın civarında varsa görerek al.

recky
10-10-2010, 20:38
kart bılgılerı sacma geldı bana yok oyle brı sey
kayıt da brı sorun war sanırımm
ben de teklıf le alıyorum kazanırsam alıyorum kart bılgılerını gırıyorum urunu alıyorum
ılk defa duyuyorumm

ecthelion
10-10-2010, 20:45
kart bılgılerı sacma geldı bana yok oyle brı sey
kayıt da brı sorun war sanırımm
ben de teklıf le alıyorum kazanırsam alıyorum kart bılgılerını gırıyorum urunu alıyorum
ılk defa duyuyorumm

saçma derken?

ilk kez teklif vermeden önce kredi kartı bilgilerini isteyip teyid ediyor. aksi taktirde başkasının satışını baltalamak isteyen bir insan direk üye olup teklif verebilir.

V.İ.P
10-10-2010, 20:49
satıcının profılıne bakınız aldıgı yorumlar ve teseeekurler onun saglam bır kısı oldugunu gösterir

recky
10-10-2010, 21:01
saçma derken?

ilk kez teklif vermeden önce kredi kartı bilgilerini isteyip teyid ediyor. aksi taktirde başkasının satışını baltalamak isteyen bir insan direk üye olup teklif verebilir.

alıcı ılk kez alısverıs yaparkenmı kart bılgılerı gırıyorr
ben eskı uyeyım hatırlamıyorum boyle bır sey

turbo16
10-10-2010, 21:06
beyler galiba işi çözdüm

ya kredi kartı yada mail adresi demiştim ya gittigidiyor hotmail veya diğer kolay alınan maili kabul etmiyor ttnet kullanıyorsan onun maili veya süper online kullanıyorsan onun mailini verirsen kredi kartını istemiyor yani adamlar sahte kişi için yapmışlar

ben yaptım aktivasyon bekliyorum:)

özgür67
10-10-2010, 21:34
Eğer kredi kartı kullanmak istemiyorsan ve satış formatı açık arttırma ise eft yapabilirsin.Ücret sen onay vermediğin sürece gittigidiyor havuzunda bekler.Eğer sorun olursa satışta ürünü iade edersin ve para gittigidiyordan direk sana geri döner.Ürünü almadan satıcı iade kabul ediyor mu buna çok dikkat et abi.

ecthelion
10-10-2010, 22:00
alıcı ılk kez alısverıs yaparkenmı kart bılgılerı gırıyorr
ben eskı uyeyım hatırlamıyorum boyle bır sey

son birkaç senedir bu uygulama var. ilk kez teklif verirken ya da teklif verip ürünün ücretini ödemediyse ya da çok fazla kötü yorumu var ise.

turbo16
10-10-2010, 22:07
Eğer kredi kartı kullanmak istemiyorsan ve satış formatı açık arttırma ise eft yapabilirsin.Ücret sen onay vermediğin sürece gittigidiyor havuzunda bekler.Eğer sorun olursa satışta ürünü iade edersin ve para gittigidiyordan direk sana geri döner.Ürünü almadan satıcı iade kabul ediyor mu buna çok dikkat et abi.

yorumlara tşk ler

iade nasıl yapılmalı bunu biraz daha açarmısın

Deagles48
10-10-2010, 22:11
iPhone alırken dikat edin Simkilidli olmasın sonra çok uğraştırır

özgür67
10-10-2010, 22:21
Abi öncelikle satıcının iade kabul edip etmeyeceğini sor.Ürün açıklamasından da inceleyebilirsin.Ürünü satın al.Adresine gelicek.Eğer içine sinerse onaylama işlemini yaparsın.Ücret gittigidiyordan alıcıya ulaşır.Eğer beğenmediysen gittigidiyora Destek Hattından bir de satıcıya iade durumunu bildir.kargo ücretini öder adresine kargolarsın.Ürün alıcıya tekrar döndüğünde ürünü kontrol eder ve teslim aldığını gittigidiyora bildirir.Ücret hesabına kesintisiz iade edilir.Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur:)

TEQUILA
10-10-2010, 22:27
1. K.K değil K.K na tanımlı sanal kart tanıt ve onu kullan. Riskin Sanal K.K. na aktardığın para kadar olsun.
2. Gittigidiyor da GET Ticaret yapılıyor. Yani Satıcı kargo bilgilerini girmeden ve siz gelen ürüne Onay vermeden para satıcının hesabına geçmez.