Orijinalini görmek için tıklayınız : Kadınlardan sonra erkeklerde başladı
Interlagos
10-10-2010, 21:42
Kadınlardaki masamın üstüne felan oraya buraya dan sonra erkeklerdede ilk kez 12 yasımda ilk kez17 yasımda felan basladı bunun ne anlama geldigini bileniniz varmı fesatlıga çekmiyim diyorumda insanın aklına baska bisey gelmiyor :D
ilk kez araba kullandıgın yaş..
Ya saçmalıktan başka bişey değil. Anlamıyorum millet bu tarz şeylerle nasıl eğleniyo nasıl zevk alıyo. . .
by_BuRoCk
10-10-2010, 21:56
bu nedir hakkaten ya bende anlamadım ???
Ne Demek İstediğini Anlayamadım Tolga Abi :D
ahmetbaha-drs
10-10-2010, 21:58
Bildiğiniz gibi Facebook'taki bayan arkadaşlar geçen sene sütyen renklerini bu sene de çantalarını nereye koyduklarını herhangi bir açıklama yapmadan Facebook iletilerine yazarak ve birbirlerinin iletilerini beğenerek bizi merakta bırakmışlar, kafamızı karıştırmışlar ve adeta dalga geçmişlerdir. Ortaya çıkan kaotik duruma da kadınların gücü yakıştırmasını yapmışlardır.
Şimdi sıra bizde. Erkek dünyasının gücünü gösterelim
LÜTFEN İLETİLERİNİZE HİÇBİR AÇIKLAMA YAPMADAN OTOMOBİL KULLANMAYA BAŞLADIĞINIZ YAŞI "ilk kez xx yaşımda..." BİÇİMİNDE YAZINIZ. Böylece trafik kazalarına dikkat çekeceğiz
HABER KAYNAĞINDA GÖRDÜĞÜNÜZ BU TİP İLETİLERİ YORUM YAPMADAN BEĞENİNİZ.
BU MESAJI LİSTENİZDEKİ ERKEKLERE GÖNDERİNİZ.
KADINLAR NE YAPARSA YAPSIN BU İLETİLERİN SIRRINI AÇIKLAMAYINIZ
Diye mesaj geldi:D:D:D
Bu olayıda bildiğim kadarıyla inci sözlükte biri çıkardı. İncide takılanlar bilirler. 12.5 yaş muhabbeti vardır. İnci'de büyük çoğunluk bu soruya 12.5 der
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/berkanokan?v=wall&story_fbid=164931870184832&il=0¬if_t=feed_comment_reply
hausdhusdhusdasd
ya nedir bu bnde bi anlam veremedim yok orda yok burda ne nerde :)
*ilk kez spermken. Şayet şu mesajımı da okuyabiliyosanız ne kadar hızlı kullandığımı da fark edersiniz.
Hele bana bi gelsin, direk böyle yazıp terslicem : )
Berkan Okan İlk kez hiç olmadı :(((
Elif Taştan ne diyon la
Mustafa Muştu o nedemek nan milli olmadın mı daha hduashdasd
Begüm Hotamış Yazık! üzülme oda olur rabbim başka dert vermesin kardeşim asdfds=D
Berkan Okan Yok Muştu elimden tutup kimse göstermedi nası yapcamı
Mustafa Muştu kanku ayıpsın desene sen abine mektebe götüreyim seni haha
Berkan Okan Hakkaten yaparmısın bana o iyiliği (A) hahah
Mustafa Muştu hacı ayıpsınn yaa randevuyu alıyorum :D
Berkan Okan ilkler unutulmaz yüksek motorlu olsun ama hahahahah
Mustafa Muştu hahahha hacı geniş hacimli bi motor olacak merak etme :D
Begüm Hotamış o zmn ''kütüphane''ye git biraz motor çalış reyiz asdfdssa =))
Berkan Okan Teoride sıkıntı yok pratikte var onuda çözüceklermiş işte hahaha
Mustafa Muştu berkannn bizim mektebin kütüphanesi arşivi baya geniş sıkıntı yok :D
Berkan Okan Pratik sorunum var benim pratik yapcak boş geniş biyer lazım
Mustafa Muştu hacı sınıflar çok geniş sayılmaz yannız uyandırayım :D
Begüm Hotamış dar alanda kısa paslaşmalar asdfdsa =))
Berkan Okan Öğretmen sıkı olsun yeteer gerisi teferruat hahahah
Mustafa Muştu kanka okul açılırken yardımda bulunduyduk :D kütüphanenin kapısında ismimiz var geniş ol :D
Berkan Okan hahaha abilerim ozmn elimden tutunda bi meeting yapalım hep beraber tek ürkerim şimdi ben
Mustafa Muştu hahahhahahahhaa apaçii meeting :D
Berkan Okan ahahahah yiter ya tak etti ztn hahahahhahaha
Mustafa Muştu yektayla sefayıda götürecem :D
Berkan Okan haahahaha şhhh
muştu hahahaha hahah
son cümleye bittim ama
haahahahah komıkmıs yaw :D
dragon07
10-10-2010, 22:16
ilk kez 12.5 felandım bende :D:D:
yalnız bırakmayız abi potansiyel fena iftar buluşmasında anladım :hehe:
berkan okan facebook listesinde olanlar dikkat etsin, eski sevgilime 2kere yakalanıyodum muhterem arkadaş facebookumu bilmeyen sevgilime pot kırmıştı birkere, bide son anda direkten dönmüştüm aynı şahıs yüzünden (= neyse ekledim arkadaşı geri single olmanın verdiği rahatlıkla
berkan sakın öyle bi hata yapma mustu seni tro ya götürür kazara :D:D:D mustu nasıl ögreticen lan tutucakmısın :D
hahah ulan solesene kız arkadsının bilmediğni neblim ben
Üniversteli Sevgili Onur Sezen hahahahahhaha
berkan sakın öyle bi hata yapma mustu seni tro ya götürür kazara :D:D:D mustu nasıl ögreticen lan tutucakmısın :D
hahahhaha ben sınıftan içeri sokarım hacı :D
Recep ivedik styla artık içerde kim ne ses çıkarır bilmem :hehe:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1238644444915
ulan hahaha iki makara yaptırmadınız adama hahahahha
hiç araba kullanmadım ben mustu onden vitesi kullandırcaksa sen kullandır normalini hahahahah
mustu sen bikere taksime koko yemeye gittiğimizde eskiden burda bi tanesi ile öğrenci iken ki hikayeni anlatmıştın, bigün gelicem param olunca demenden sonra karar verdim NOKTA :hahaha:
hahhahahahahahhahaha adi köpek taksimin ortasında ben aşık oldum diye bağıran kimdi :D
hahah ulan solesene kız arkadsının bilmediğni neblim ben
Üniversteli Sevgili Onur Sezen hahahahahhaha
Mal ilk patlatışında öğrendin ztn, 2.de millet arayıp uyardıda öyle yırttım hemen facei kapayıp.Ama 1sene oldu o defterler kapanalı...
Sorma yaa o haberde bitek benim haala uniye gittiği, bide dövme doğru, kalan herşey yalandı (=
neese kanka bundan sonra tekrar celeb bi sevgilim olduğunda daha dikkatli olucam ders oldu hahahhahaha pederde fena kaydı gazetede beni görünce hahahahahah
hahhahahahahahhahaha adi köpek taksimin ortasında ben aşık oldum diye bağıran kimdi :D
olm o kadın dı zaten... apaçi tayfasında herkes aşık oldu ama ilk ben :D
Mal ilk patlatışında öğrendin ztn, 2.de millet arayıp uyardıda öyle yırttım hemen facei kapayıp.Ama 1sene oldu o defterler kapanalı...
Sorma yaa o haberde bitek benim haala uniye gittiği, bide dövme doğru, kalan herşey yalandı (=
neese kanka bundan sonra tekrar celeb bi sevgilim olduğunda daha dikkatli olucam ders oldu hahahhahaha pederde fena kaydı gazetede beni görünce hahahahahah
:hahaha::hahaha::hahaha:
Facete Dj miami ye bağlanın devam sunday night party veriyorum konşular dayanacak kapıya birazdan.
HondatugraL
10-10-2010, 22:38
bı gıremde çek edem şu feys buku ya neymıs bu :D
Facebook'taki kişisel ileti kısmına "Kızıltoprak ikinci ışıkların oradaki çöp bidonunun yanına..." yazan genç kız, terörle mücadele şube ekipleri tarafından gözaltına alındı...
StyleALP
11-10-2010, 10:15
Facebook'taki kişisel ileti kısmına "Kızıltoprak ikinci ışıkların oradaki çöp bidonunun yanına..." yazan genç kız, terörle mücadele şube ekipleri tarafından gözaltına alındı...
Hahahahaaa :D :D
6-7 kişiye söyledim, virüs gibi yayılıyor. Herkesin iletisi değişti bir anda :)
ben baska bır sey sanıyordum ama sonradan olayı cozdum bırı sordu abı nerde tasıyorsun veya saklıyorusn dedı ılk basta anlamadım sonra jeton dustu abı ben cuzdanımda tasıyorum dedı bende bununuzerıne :D bana bır tane yetmez 12 lık serıyı corabımda tasıyrum dedım cocouk koptu orda :D
HondatugraL
11-10-2010, 15:13
hqhhaushuhuahushsuas :D:D:D:hahaha::hahaha:
O konunun inciyle boncukla alakası yok. Kadınların sütyen renklerini yazmalarının nedeni göğüs kanserine dikkat çekmekti. Ve o akım amerikadan çıktı. Bizim zındıklar utandıkları için hiçbir alakası olmamasına rağmen eve girdiklerinde çantalarını nereye koyduklarını yazmaya başladılar.
Elif Taştan ne diyon la
Mustafa Muştu o nedemek nan milli olmadın mı daha hduashdasd
Begüm Hotamış Yazık! üzülme oda olur rabbim başka dert vermesin kardeşim asdfds=D
Berkan Okan Yok Muştu elimden tutup kimse göstermedi nası yapcamı
Mustafa Muştu kanku ayıpsın desene sen abine mektebe götüreyim seni haha
Berkan Okan Hakkaten yaparmısın bana o iyiliği (A) hahah
Mustafa Muştu hacı ayıpsınn yaa randevuyu alıyorum :D
Berkan Okan ilkler unutulmaz yüksek motorlu olsun ama hahahahah
Mustafa Muştu hahahha hacı geniş hacimli bi motor olacak merak etme :D
Begüm Hotamış o zmn ''kütüphane''ye git biraz motor çalış reyiz asdfdssa =))
Berkan Okan Teoride sıkıntı yok pratikte var onuda çözüceklermiş işte hahaha
Mustafa Muştu berkannn bizim mektebin kütüphanesi arşivi baya geniş sıkıntı yok :D
Berkan Okan Pratik sorunum var benim pratik yapcak boş geniş biyer lazım
Mustafa Muştu hacı sınıflar çok geniş sayılmaz yannız uyandırayım :D
Begüm Hotamış dar alanda kısa paslaşmalar asdfdsa =))
Berkan Okan Öğretmen sıkı olsun yeteer gerisi teferruat hahahah
Mustafa Muştu kanka okul açılırken yardımda bulunduyduk :D kütüphanenin kapısında ismimiz var geniş ol :D
Berkan Okan hahaha abilerim ozmn elimden tutunda bi meeting yapalım hep beraber tek ürkerim şimdi ben
Mustafa Muştu hahahhahahahhaa apaçii meeting :D
Berkan Okan ahahahah yiter ya tak etti ztn hahahahhahaha
Puahahha :D
car wolf
11-10-2010, 16:31
ahahahahahahahaa komedi la :D:D:D
kadınlar geçen sene sütyen renkleri yazmışlardı ;
bu sene ise çantalarını nereye koyduklarını yazıyorlar :)
inci'dekiler boşalma tarzlarını yazıyor vs.
şimdilerde ise milli olma yaşı yazılıyor.
Boost Up
11-10-2010, 19:18
Berkan dur bekle çok az kaldı kafeslememe ahhahahaha:D:D
Berkan dur bekle çok az kaldı kafeslememe ahhahahaha:D:D
:hahaha::hahaha::hahaha:
GokhanRS
11-10-2010, 19:30
Koltuğu yatırıp bagajda :D