Orijinalini görmek için tıklayınız : D14Z2(99 1.4is) Beyin ?
Arkadaşlar bu aracın bu motorun Beyni nedir bilen varmı?
yani araç sohc vtec yapılcak p28+harness herşey yolda ama obd2b midir obd0 obd1 nedir?
elektrik tesisatı distribütör uygunmudur bilen arkadaşlar yardımcı olsun :Deli:
bana motor altını atarsan resim olarak buraya koyarsan sana ne gerektiğini söyleyebilirim sanırsma gerekmiyicekti dynoda iken bakmıştım genede resim koyarsan süper olur kesin çözüm olur
bana motor altını atarsan resim olarak buraya koyarsan sana ne gerektiğini söyleyebilirim sanırsma gerekmiyicekti dynoda iken bakmıştım genede resim koyarsan süper olur kesin çözüm olur
araç komple boyada ayın 25i alıcam:Deli: hem altını çekiim hemde beyni çekip koyim ozaman hızlı cevap için teşekkür ederim:))
araç komple boyada ayın 25i alıcam:Deli: hem altını çekiim hemde beyni çekip koyim ozaman hızlı cevap için teşekkür ederim:))
motorundaki Distributorun bu şekildemi ?
http://menesesinc.com/civicsi/si.engine.stock.jpg
BAHADIR24
12-10-2010, 14:49
obd2b olmalı
Distributor yukarıdaki resimdeki ile aynı...
evt herşey aynı gözüküooo kapak hariç :))
evt herşey aynı gözüküooo kapak hariç :))
ozaman sadece beyin alman lazım harnesss ile p28 en ucuzu p72 p30 Vb gibi beyinler alabilirsin
Konu kirliliği olmasın mahsuru yoksa bende burdan 1-2 bişey sorayım.
Bahsi geçen d14z2 kodlu benim motorumda. Şimdi güzel bir, air intake kit, 4.2.1 header, 51düz boru ve egzoz yaptık diyelim. Sonra bi p28 ve harness sonrada güzel bi map. Ne getirisi olur bana ?
9-14 Denemedim hiç ama MAximum değerler bunlarolur bence
VteC_MaNiaC
13-10-2010, 00:06
9-14 Denemedim hiç ama MAximum değerler bunlarolur bence
güzel bi d16 emmesiyle fazlasını çıkartırsınız bence :)
obd2b beyin senın
obd1 to obd2b harness alıp p28 takabılırsın
Konu kirliliği olmasın mahsuru yoksa bende burdan 1-2 bişey sorayım.
Bahsi geçen d14z2 kodlu benim motorumda. Şimdi güzel bir, air intake kit, 4.2.1 header, 51düz boru ve egzoz yaptık diyelim. Sonra bi p28 ve harness sonrada güzel bi map. Ne getirisi olur bana ?
1. si bunların sana illaki getirisi olacaktır ama çok büyük atılımlar bekleme hacim olmadığından şanzumana girmeden yürümüyo araç
2.si 51 lik boru o setupta bir 1.4 e çok fazla 48 lik düz boru çok tatlı olur.
3.cüsü başlarsan eğer sonunun çıkacağı yeri hayal bile edmezsin 1.4 yürütmek istiyorsan biraz uğraşman gerekiyo :) tavsiyem eğer gerçekten 1.4 yürüsün se sohc yapıp şanzumana önem vermen. Benim dilimin döndüğü bu kadar gerisinide üstadlar yazacaktır.
evt beyler bugun radar hondaya gittim gösterdim beyni harness'ı. distributor gerekmiomuşş sevindirik oldum:)) çarşamba günü montajlar başlıoo...
VteC_MaNiaC
01-11-2010, 11:22
evt beyler bugun radar hondaya gittim gösterdim beyni harness'ı. distributor gerekmiomuşş sevindirik oldum:)) çarşamba günü montajlar başlıoo...
çok sevindim dediğim gibi çıkmasına ... kolay tertemiz :)
aynen misss sevindirik oldum :D
bugratemel
27-03-2011, 23:30
d14z2 motorumuza obd1 to obd2b harness alıp p28 imizi taktık ama bir sorunumuz var
rolanti iacv sensorunde sıkıntı var arıza yakıyor ayrıca rolanti düzgün çalşmıyo aşşa yukarı oynama yapıyor harnes ile ilgili bi sıkıntımız var sanırım bu konu ile ilgili bilgisi olan yada daha önce başına gelen varmı yardımlarınızı bekliyorum