Orijinalini görmek için tıklayınız : yardımyardımyardımyardım
bilgisayrdan anlayan arkadaşlar bişey sormam lazım ( ben anlamıyorumda :) ) şimdi bu bilgisayar her otomatik güncelleme yaptığında windowsum doğrulamayı geçemiyo..
her bilgisayarı açtığımdada orjinal yapılsınmı diyo 5 saniye bekliyo flm.. şimdi korkum bi sabah hiç açılmıyabilirmi bu bnm windows :icon_wack hani orjinal windows değil artık açamssınız hesabı.. hayır ewdeki cd de zaten sahtte şmdi gidip orjinal almammı gerekiyo format için yoksa devat yoluna o hep uyarır bişey olmazmı !!! yada otomatik güncelleştirmeyi kapıymmı ?! bi bilen açıklasın yaw :(
-Bilgisayarı çöpe at .. :D
güncelleştirmeyi kapat...yeni birşey yüklediğinde orjinal yazılım isticek olmadığı içinde yeni sürüm çalışmıcak buda pc de aksamalara yol açıcak..o yüzden kapat olduğu gibi kalsın...bu şekilde gittiği yere kadar gidicek birgün gelicek yeni virüslere karşı yazılım güncellenmediği için korumasız kalıcak ve pc lerimiz sapıtıcak seve seve gidip alıcaz orjinal sürümü :)
yaw yine gece araştırması yaptım ve bööle bişey buldum şimdi :icon_wack
http://www.forumay.com/showthread.php?t=28551
valla işe yarıyosa süper :) bunu biraz daha araştırmak lazım aslında başka yerlerden web de...
walla oldu :) işe yaradı ha hiçbişey çıkmıyo adam bill gatesi yakmış :D
yalnız arkadaşlar benim gibi sorunlu olanlara şiddetle tavsiye ediyorum windows media player 11 sahte olduğundan yüklenemiyodu şimdi yükledim çatır çatır çalışıyo.. explorer7 de öyle,güncelleştirmelerde oldu.. tavsiye ederim işe yarıyo :) ;)
bende okudum şimdi yorumları bi deneyelim ozman :)
walla dedim neolucaksa olsun artık napalım ama ciddi işe yaradı ne uyarı çıkıyo artık nede engelleniyorum.. tavsiye ederim kolay gelsin :)
bunun olacağı duyurulmuştu ben de o tarihlerde güncelleştirmelerimi kapadım yuvarlanıp gidiyoruz bill den habersiz :D
evet bende yaptım şimdi gayet güzel oldu :D hayırlı uğurlu olsun :D
Tholl-ga
12-04-2007, 10:10
len ayberk bişiynde sağlam olsun :)
Low-Rider
12-04-2007, 10:21
herşeyin crack i var ya rahat olun :D
len ayberk bişiynde sağlam olsun :)
mauhauhauaha :D olum arabayı yaptrdım neyse sigorta diilmş kabloda sorun warmış tam dedim oldu dün sabah arabayı çalıştrcam aküsü bitmiş :D meersem kısa devre olmş arabayı kapadığımdada kalariför çalışmış :D akü makü kalmamış..
buarada televizyonmda bozuk :D ekranı aşşaa kaydı alt yazı malt yazı göremiyorum :icon_wack :D
TAM35GNY
13-04-2007, 11:36
Yaşasın Linux;)
MUGENPOWE®
13-04-2007, 11:40
bu olay doruyosa zaten battı billcik:D