Orijinalini görmek için tıklayınız : nissan qashqai 1.6 benzinli....
evet arkadaşlar kullanan varmı aramızda nasıldır ? dizellerinden genelde memnunlar ama benzinlisi hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.....yakıt tüketimi komforu sorunu sorunsuzluğu ?
bence o arac için o kadar para werilmez. içi mekanı gercekten cok basit. siz bilirsiniz tabiki. zaten balon ödeme kampanyasıda war bu aralar. ama fiyat %15 artıyor:)
teşekkür ederim kullanma şansınız olmuşmuydu ?
teşekkür ederim kullanma şansınız olmuşmuydu ?
evet dun test aracını kullandım. arac sıkıntısız ama iç kaportayı begenmedım ben. cok basıt yapmıslar. demek ıstedıgım o fiyatlara ben olsam almam. yeni kıa sportage ondan daha guzel geldi bana:) turuncusu ama
çekişi felan nasıldı 1.6 benzinli motor o kasada kasılmıyormu birazda olsa ?
gayet güzel araba basit masit değil hiçbir tarafı. herkes yorum yapabilir kendince doğru yada yanlış o yüzden gider test edersin beğenirsen alırsın zevk meselesi. herhangi bir sorunu yok, kalitesiz bir tarafıda yok. sadece 1.6 alma derim alabilirsen 1.5 dizel al.. değer aradaki farka
Boost Up
12-10-2010, 14:11
Karşı komşumuz ilk çıktığında almıştı ilk kasasının yadırgamıştım biraz o zamanlar ama güzel bir araç bence, makyajlanınca makyajlısını aldılar dizel cam tavan otomatik vites. Gayet rahat ve şık bir araç..
Dip not olarak, dizeli çok güzel gidiyordu:)
makyajsız kasasını amcam 2008 den beri kullanıyodu 4 ay önce sattı yine makyajsız kasa en fulunden aldı benzinli bi ssıkıntı yaşadığını sanmıyorum olsaydı bilirdim bence çok güzel araba
ahmetbaha-drs
12-10-2010, 14:23
http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=38085
Bu konudanda yararlanabilirsiniz,güzel bilgiler var:)
http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=38085
Bu konudanda yararlanabilirsiniz,güzel bilgiler var:)
sağolasın yaaaaa...hiç aklıma gelmedi daha önce açılmış olacağı :icon_tup:
vkarayel
14-10-2010, 07:41
Benzinli alıcam diyosan bunun yerine Mitsubishi'nin Tütkiyeye 15-20 gün önce getirmeye başladığı bir araç var onu incele derim görünüş olarak hormonlu evo 10 :)
redbaron
14-10-2010, 19:34
Benzinli alıcam diyosan bunun yerine Mitsubishi'nin Tütkiyeye 15-20 gün önce getirmeye başladığı bir araç var onu incele derim görünüş olarak hormonlu evo 10 :)
asx den bahsediyorsun herhalde bende 10 gun once bir otoparkta gozucuyla gordum.on kismi gercekten cok etkileyici ama inceleme firsatim olmadi.yeti ve 3008 e de bakabilirsin.
gayet guzel araba dizeli cok iyi cokta az yakıyor kız arkadasımda vardı bnce kalitesiz bi arabada deil mantıklı bi arac..
dün siparişini verdik hayırlısıyla arkadaşım için...güle güle kullansın yorumlar için teşekkürler...2011 modellerde yol ve motor gürültüsü sorunuda aşılmış...daha farklı bir izolasyon kullanmışlar...bu bilgiyide ben aktarayım....
ben olsam dacia duster'ın 4x4 modellerine bakardım ;) benzinli dizel aynı motorları kullanıyorlar biliyorsun... 1.5 dci falan...
killererkan
16-10-2010, 14:55
şimdi 50 bin lira civarlarına 2011 yeni sportage var 1,5 manuel benzin
veya dizel 2 litre otomatik seçeneğide var ama o pahalıdır heralde, onada bakılabilir çelik motor sitesinden