Orijinalini görmek için tıklayınız : pet shop
pug yada fransız buldog arıyorum arkadaşlar bildiğiniz tanıdığınız pet shop yada köpeğini satan veren biri yada birileri varmıdır?
otuzdört
12-10-2010, 17:30
eser abi forum istanbulda vardı bitane
forum istanbul a bakıyım bi o zman pug olmaz ise fransız buldog ta olur
otuzdört
12-10-2010, 17:32
abi el kadar iti neyapacan git al rot :D
bizim bir abi doberman veriyordu o olmaz mı :D
abi el kadar iti neyapacan git al rot :D
rotu eve sokarsam rot la beraber evden kovuluruz :D
olcay_bora
12-10-2010, 17:41
frnsz buldogla girersende kovulablrsn küçüklere karşı biraz problemli oluor pugun öle derdi yok kendne hayrı yok ztn dilini çıakrıp gezior :D veren birini bulsam bende ofise alcm bi tane :D
bora walla yaklaşık 4 sene baktık fransız buldog a kımseye bır rahatsızlıgı (kız arkadaşım hariç) yoktu kedıden bıle bazen tırsıp kaçtıgı oluyordu
forum istanbuldaki satılmış
olcay_bora
12-10-2010, 17:51
ben petçinin telini bulursam yazcam hangi telde oldgnu unuttm :D
olcay_bora
12-10-2010, 17:57
Eser abi buyur :D 212 - 270 62 00 bnm tanıdıgın adı da birol yeşiltepe
bora nerde burası bizim taraftamı?
bora burayı biraz önce aramıştım canlı hayvan satışları yokmuş
RottingChrist
12-10-2010, 18:08
profilo avm de var netten tel bulup sorabilirsin. aradığın cinslerden genelde hep oluyor.
sportwagon
12-10-2010, 18:17
http://www.bullturk.com/ bu sitenin kurucusu french bulldog üreticisi veteriner ilker bey var kendisi bizim kızında doktoru:) bu ırk konusunda uzman bir kişi veterinerimiz kısımndan kendisne ulaşabilirsiniz yeri istanbul göztepede
evde besleyeceksen kedi tavsiye ederim :)
Msn: teleskoppet@hotmail.com İst'da petshop arkadaşım pug almıştı burdan memnun kaldığını söylüyodu.:) Yardımcı olur belki.
BosphorusBoys
13-10-2010, 08:25
Dostum izmirde bir arkım war Kopek üretim işiyle uğra$an
fransız buldogu bu hafta doğum yapacakmı$h
Görü$ürsen her türlü sana yardımcı olur..
05372121697
ch.arap@hotmail.com
ERHAN
bende warr tum asıları falan tamam :):)
Benim tavsiyem petshop lardan evcil hayvan almayın
hele hele AVM lerin içindeki petshop lardan asla almayın
dışardan bir tanıdıgınızdan yada sahibinden com aracılıgı ile petshop harici yerden satın alırsanız
daha iyi psikolojide bir hayvan satın alırsınız daha itaatkar
StyleALP
13-10-2010, 09:35
Benim tavsiyem petshop lardan evcil hayvan almayın
hele hele AVM lerin içindeki petshop lardan asla almayın
dışardan bir tanıdıgınızdan yada sahibinden com aracılıgı ile petshop harici yerden satın alırsanız
daha iyi psikolojide bir hayvan satın alırsınız daha itaatkar
+1
Ancak gidip barinaklardan almak daha daha iyi...
gurlekyasin
13-10-2010, 09:51
http://img87.imageshack.us/img87/9992/img81031600x1200.jpg
bu benim minik doberman remus,kesinlikle pincher almanı tavsıye ederım
çok hayvan besledım ama bukadar zekısını değil,bence bi bak derım
bende warr tum asıları falan tamam :):)
seni .... anladın sanırım ilk seni aradım zaten sen olmaz diyince yarım saat önce gittim aldım geldim
teşekkür ederim arkadaşlar sahibinden de pug yok :S acayip derecede şaşırdım,çok sevdiğim bir arkadaş istiyordu bu haftada doğum günü var bari pug alayım dedim neyse aradım taradım aldım tekrar teşekkür ederim
by serçe
13-10-2010, 10:25
bora walla yaklaşık 4 sene baktık fransız buldog a kımseye bır rahatsızlıgı (kız arkadaşım hariç) yoktu kedıden bıle bazen tırsıp kaçtıgı oluyordu
forum istanbuldaki satılmış
forumdakini söylicektim satıldığını ama geç kalmışım sipariş üzerine al dicem forumdan ama beklersin ve maliyetli olur bence sen direk mısır çarşısına git oradan direk pazarlıkla al bitane
eser köpegi almıs zaten arkadaslar bende erkek var oda erkek almıs eger varsa dişisi ile degiştirecek
mısır çarşısında vardıda güven olurmu bilmem hastalık vs.
aynen mısır çarşısından almak çok sakat bir durum 2 gun sonra ölme olasılığı çok yüksek bugüne kadar aldıgım duyumlar hep bu yönde o yuzden 3 kuruş fazla olsun sağlıklı olsun diyip başka bir yerden aldım
@ tunç erkek iyidir,dişi nin adet dönemi çok kötü oluyor evi kan götürüyor
aynen mısır çarşısından almak çok sakat bir durum 2 gun sonra ölme olasılığı çok yüksek bugüne kadar aldıgım duyumlar hep bu yönde o yuzden 3 kuruş fazla olsun sağlıklı olsun diyip başka bir yerden aldım
@ tunç erkek iyidir,dişi nin adet dönemi çok kötü oluyor evi kan götürüyor
ya onunda cozumunu bulmuslar ufacık bant seklınde bezlerı falan var dısı olsaydı bol bol uretirdik
Eser abi Petshoptan köpek alma :) Alıyorsan forum'dakini al Fransız var orda Kahverengi.Olmadı bende bulurum bulunmaz bir ırk değil.
olcay_bora
13-10-2010, 16:08
nasıl yani canlı hayvan satısı yok gecen sene satıordu :S konserve yapıp veriorlar herhalde :D nese bide metin abim var 683 15 06 dan ulaşabilirsin eser abi normalde sadece pitbull üretimi yapıo ama temin eder istersen bi alo de nerden ne çıkacagı bilinmez
aldım arkadaşlar,adını bile koyduk :) buddy ;) çok tatlı bir yaratık ya
olcay_bora
13-10-2010, 17:24
hayırlı olsun allah seni basından eksik etmesin :D
Boracım kendime almadım bir arkadaşıma hediye aldım amaw kendimede alıcam gibi gözüküyor,çok tatlı şerefsiz