Orijinalini görmek için tıklayınız : 23 ekim izmir mahalli drag vol3
soncag35
24-10-2010, 08:34
http://dc190.4shared.com/img/hXyWde06/0.6900238676652275/ekim_2010_drag_015.avi (http://www.4shared.com/video/hXyWde06/ekim_2010_drag_015.html)
size video geldi arkadaşlar
kendi upload' um
23.10 cumartesi izmir ülkü yarış pistinde berbat ve rezil ötesi bi organizasyon vardı.İnternet sitesinden ve telefonla öğrendiğim saatte yani 17:00 da piste gittim ama ilk yarış saat 20:00 de başladı.Yüzlerce insan tam 3 saat soğukta boş boş bekledi.hızlı ve öfkeli serisinden modifiye manyaklığı bulaşan Dört yaşındaki oğlumuda götürdüm pınarbaşı ülkü yarış pistine.Çocuk hasta olacak diye korktum ama geri götürmeyede ikna edemedim.
neyse organizasyonun rezilliğini bi yana bırakırsak mehmet beyin polo'su da beni hayal kırıklığına uğrattı ve bi bmw'ye geçildi.Kardeşim yaz başında Akhisar'daki yarışta seyrettiği bu poloyu çok övmüştü,zaten forumlardan sürekli takip ettiğim bir arabaydı ama bmw ye geçilmesinden sonra bizde ufaklıkla pistten ayrıldık.
soncag35 in abisi :)
Bu motorsporları böyledir
Rezillik değildir kesinlikle tutkudur
3 yada 10 saat beklemek bu yarışın guzellikleridir :icon_tup:
The_Doctor
24-10-2010, 08:44
Kesinlikle Katılıyorum.
Ama Eminimki Çocuğunuz olmasa. Sizde Çocuğunuzu Düşünmeseniz Böyle Olmazdı Beklemekten Zevk Alırdınız...
İzmir İçin 2. Defa Niyetlendik Ama Yine Aksiliklerden Gelemedik.
Photo Video Beklemekteyiz...
Mehmet Gazihan
24-10-2010, 09:48
Mustafacım herşey için teşekkürler..Onca aksiliğe rağmen güzel bir yarıştı..
Bu sefer çok güçlü otomobiller vardı..
K supraya benimle basıncını kısıp denediği için teşekkür ederim ((: çok geliştirmişler otomobili..
Benim arabamda hiçbir problem yoktu. Gayet de hızlıydım.. Bu yarış yeni projeme hız vermeme sebep oldu.. bu polo buraya kadar hızlanır..
Eray araban gerçekten hızlı .. Allah kaza bela göstermesin..
Cglrgncl
24-10-2010, 10:35
Okadar beklememize ve okadar soğuya rağmen güzel bi organizasyon oldu,en kötü yanı okadar saat beklememiz oldu ama sonra yarışlar başlayınca herşey geride kaldı:) aydınlatma ve araçlar muhteşemdi. Maşallah bütün araçlara tebrik ederim:) ben c.tesiye alındı diye katılım pek olmaz diye düşünüyodum hele saat 16:00da piste gelince 3-5 araba görünce geri dönmeyi bile düşünmüştüm ama iyikide dönmemişim bi kaç saat geçtikten sonra gene pistimiz kendini gösterdi:D harika bi gecedi organizasyonu sağlayan abilerimize saygılar.;)
Eray Yümsel
24-10-2010, 11:23
Mustafacım herşey için teşekkürler..Onca aksiliğe rağmen güzel bir yarıştı..
Bu sefer çok güçlü otomobiller vardı..
K supraya benimle basıncını kısıp denediği için teşekkür ederim ((: çok geliştirmişler otomobili..
Benim arabamda hiçbir problem yoktu. Gayet de hızlıydım.. Bu yarış yeni projeme hız vermeme sebep oldu.. bu polo buraya kadar hızlanır..
Eray araban gerçekten hızlı .. Allah kaza bela göstermesin..
eyw moruk çok güzeldi gerçekten muhteşem bir 2 gün geçirdik :)
k supra nın evc bozukmuş moruk 1 bar üstüne cıkamamıs akşam biz roling yaptık denedı ettı bi türlü 1+ bar görmedı araba muhteşem ya 2jz olayın sonu :D
senin 2.5proje zamanı geldi sabırsızlıkla bekliyoruz ;)
eve daha yenı geldim izmirin yolları çok güzel ::D:D:D tam 10 saattir yoldayım :D
emeği geçen herkeze teşekkürler özellikle mustafa barış mansur bertan serkan usta kısaca tüm ekibe teşekkür ederim :)
Eray Yümsel
24-10-2010, 11:27
daha yeni geldim eve saat 4 :)
erayı ve ankara tayfasını yolcu ettik erkut tarantino mehmet falan...
iyi yolculuklar diliyorum kendilerine :)
draglar şahane oldu bence apaçi tayfası yoktu..
bu arada drag sonrası otoban oldu mu?
erayla kasupra denediler 200 e kadar eray yanyana gidiyo ksuprayla :)
eyw moruk 1bar a 1bar denedik benim 4 bittiğinde 220km de oluyorum sonra ağar ağar geçiyo yapcak bişey yok 2jz :D:D
Eray Yümsel
24-10-2010, 11:32
bu arada yarışta 8 araç vardı 1.saxo vts ahmet 2. porş ümit 3.k supra
ben ilk yarışta corvet c6 ile kalktım 2-1 elendım normalde ondan çok güçlüyüm ama 2.vites e atamadım zaten bonus kalkış yaptık mehmet gazihanla onu geçtim ama şanzıman cortladı :D k supra ile mehmet kalktığında yarım boy 1 boyla geçildi ben mehmeti 2 2,5boy geçtim keşke şanzımanım tırtlamasaydı çok güzel yarış olcaktı kısmet değilmiş ama mükemmel eğlendim gece drag ı bambaşka :D
güzel bir yarış oldu araclar gerçekden hızlıydı eski yarışlara nazaran..
ama en çok ahmet hocanın saxo su hoşuma gitti o nasıl bir gidiş mşllh. merak ettigim porhce ile kalkarken nos bastımı muştu ile çok düşündük işin içinden çıkamadık:)
soncag35
24-10-2010, 11:58
bulunduğumuz forumun içeriği olan araç teknik bilgilendirme dışında bana bişi öğretmeye kalkılmamasını öneririm.
bu işin mereklısı olmayanın o soğukta c.tesi akşamı pınarbaşında işi olmaz zaten
ama organizasyonun rezilliğini berbatlığını tutku görecek kadar da kör değilim.
gökh@n_gr
24-10-2010, 12:06
bulunduğumuz forumun içeriği olan araç teknik bilgilendirme dışında bana bişi öğretmeye kalkılmamasını öneririm.
bu işin mereklısı olmayanın o soğukta c.tesi akşamı pınarbaşında işi olmaz zaten
bence biraz emeğe saygısı olan insanda rezilliği berbatlığı diye konuşmaz;) düzenleyen kişilerin ne sıkıntılar çektiğini biliyor musunuz acaba?? kaç tane aracı oraya yetiştirdiğini biliyor musunuz?? tabiki bilmiyorsunuz..yada yapıcı olmuyorsunuz keşke daha az beklesydik vb. bu işlerin peşinden herkes koşturmuyor.koşturanlarada köstek değil destek olmak gerekli.aksaklıklara rağmen çok iyiydi yarış. başta mustafa abi olmak üzere herkesin emeğine sağlık.
soncag35
24-10-2010, 12:15
emeğe saygı göstermeden önce insana saygı göstermek ve sözünün arkasında durmak kanaatimce daha önemlidir.bu işler zordur mutlaka ama para ve itibar kazandıran üstünede zevk veren kolay iş zaten yoktur.Trafikte sarı ışıkta bile bekleme erdemini göstermeyen sabırsız ve vakti çok değerli halkımda söz konusu işlerde ki becerisi de ayrıyetten takdire şayandır.
uluckaban
24-10-2010, 12:16
Hava biraz soğuk olsada gayet güzel bir organizasyon oldu..
Düzenleyen,emeği geçen herkeze teşekkürler.
DaRkNeSs-
24-10-2010, 13:42
size birşey öğretilmeye kalkılmamasını ÖNERİYORSUNUZ bu önerinizin sebebi nedir önermek yerine rica mı edecektiniz yoksa? öneririm derseniz akıllı olun hepinizin canını yakarım gibi tehditkar bi hava sezinlenir. yaşınız anlaşılan çoğumuzdan büyük ama hepimizden değil ;) eminim içimizde ve hatta yarışa katılan ve izleyenler içinde sizden yaşça büyük insanlar da vardır...
emeğe saygı göstermeden önce insana saygı göstermek ve sözünün arkasında durmak kanaatimce daha önemlidir.bu işler zordur mutlaka ama para ve itibar kazandıran üstünede zevk veren kolay iş zaten yoktur.Trafikte sarı ışıkta bile bekleme erdemini göstermeyen sabırsız ve vakti çok değerli halkımda söz konusu işlerde ki becerisi de ayrıyetten takdire şayandır.
bu işler sandığınız kadar bol para kazandırmıyor öncelikle onu söyleyim.
organizasyonun biraz içinde olursanız ne demek istediğimi anlarsınız :) o pistin o kadar yüksek gideri var ki pist sahibi ümit ülkü bey e teşekkür etmek lazım pisti açık tuttuğu için,ben çok bi para kazandırdığını tahmin etmiyorum :) pistin aylık yaklaşık 40 milyar bi gideri var,kira hariç :) yıllık kirası 250 milyar. hesap ortada..
dünkü gibi aydınlatma giderleri de ekstra maliyet..
ayrıca organizasyonlarda her zaman sorun çıkabilir çünkü mekanik bir spor,organizasyonel değil mekanik olarak da gecikmeler yaşanabilir ve yaşanır.. ve gecikme nedeni de sadece pistte bitmiyor ;) organizasyonun tek ayağı pist değil sadece buna seyirciler ve hakemler de dahildir. geçen yarış mesela seyircinin pit alanı içinde çok kalabalık olmasından dolayı gecikme olmuştu.
herşeyden öte dün izmirin havasına güvenenler üşüdü, güvenmeyen ben üşümedim çünkü tedbirli davranıp ekstra birşeyler almıştım üstüme giymek için :) keşke sizde biraz havanın soğuk olacağını tahmin edip biraz kalınca şeyler alsaydınız yanınıza,o kadar da soğuk değil hava ama ekim ayını da geride bırakmak üzereyiz akşamları bu hava normal..
ayrıca son mesajınızın son satırında sarıyı bile bekleyemeyen sabırsız insanlardan bahsetmişsiniz ama sadece 1 saniye sonrasını sabredemeyen insanlar, bir organizasyonda da 2 saatlik gecikmeye sabredemez bence :) biraz kendinizi o kategoriye sokmuşsunuz son satırınızla :)
mehmet beyin polosu hala türkiyedeki en hızlı dizel ama geçildiği rakipleri de hiç de küçümsencek değil kendinden çok daha hızlı araçlar,akhisarda kalktıkları kendine daha denk rakiplerdi neticede..
geç başlamasına rağmen yine de güzel bi organizasyon oldu gerçekten hızlı araçlar vardı.. emeğe saygı diyor organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum :)
Bence bu soncag35 arkadaşın abisi ya memnuniyetsizlik hastalığına yakalanmış ya da amacı başka...
SifirinciMurat
24-10-2010, 14:15
edited
bana ne yahu, ülkedeki motorsporlarını da mı ben düzelteceğim
Uzun zamandan beri gittiğim organizasyonların içinde en güzeli ve en çok tat aldığım bir organizasyondu.Alt sınıflardan çok güne ismini koyacak kayda değerler araçlar olması bence herşeye değdi.VTS için söylemek gereken tek şey var mükemmel.Forumdan olan araçların ise rakipleri azınmayacak araçlardı ama EKE ve POLO gayet güzel yarışlar çıkardı.Burdan Eray(Ekeray),Ahmet(VTS_Power) ve Mehmet Gazihan'ada emeklerinden ve bu kadar yolu katedip bize güzel bir akşam geçirdikleri için kendilerine ve tabi organizasyona öncülük eden Mustafa(E21Turbo)ya teşekkür ederim.
ya kusura bakmayın artık ama benim organizasyonla bi alakam yok emeğim falanda geçmiş değil ama bence gerçekten gelme arkadaşım sen,nedir probleminiz ya ben gördüğümü söyliyim biz dahil çoğu kişi saat 6 ya doğru geldi piste,katılımcı sayısı azdı eğer o kadar saat beklenmeseydi ve kuralar çekilseydi oraya benden sonra veya benimle aynı zamanda gelen gördüğüm araçları yazayım,herkesin izlerken hayran kaldığı turbo saxo,34eke30 turbo 325,mavi sohc vtec,kırmızı corvette (sami nin yarıştığı),mai e36 m3, KaSupra daha yazıyımmı?? bunlar olmadan yapılsa yarış memnun olacakmıydı memnuniyetsiz arkadaşlar?
eyw moruk çok güzeldi gerçekten muhteşem bir 2 gün geçirdik :)
k supra nın evc bozukmuş moruk 1 bar üstüne cıkamamıs akşam biz roling yaptık denedı ettı bi türlü 1+ bar görmedı araba muhteşem ya 2jz olayın sonu :D
senin 2.5proje zamanı geldi sabırsızlıkla bekliyoruz ;)
eve daha yenı geldim izmirin yolları çok güzel ::D:D:D tam 10 saattir yoldayım :D
emeği geçen herkeze teşekkürler özellikle mustafa barış mansur bertan serkan usta kısaca tüm ekibe teşekkür ederim :)
her zaman baş üstünde yeriniz var kanka biliyosunn
Mustafa Birsesli
24-10-2010, 14:33
23.10 cumartesi izmir ülkü yarış pistinde berbat ve rezil ötesi bi organizasyon vardı.İnternet sitesinden ve telefonla öğrendiğim saatte yani 17:00 da piste gittim ama ilk yarış saat 20:00 de başladı.Yüzlerce insan tam 3 saat soğukta boş boş bekledi.hızlı ve öfkeli serisinden modifiye manyaklığı bulaşan Dört yaşındaki oğlumuda götürdüm pınarbaşı ülkü yarış pistine.Çocuk hasta olacak diye korktum ama geri götürmeyede ikna edemedim.
neyse organizasyonun rezilliğini bi yana bırakırsak mehmet beyin polo'su da beni hayal kırıklığına uğrattı ve bi bmw'ye geçildi.Kardeşim yaz başında Akhisar'daki yarışta seyrettiği bu poloyu çok övmüştü,zaten forumlardan sürekli takip ettiğim bir arabaydı ama bmw ye geçilmesinden sonra bizde ufaklıkla pistten ayrıldık.
soncag35 in abisi :)
sonçagın abisi kardeşim yarış 5te başlayacak dedik fakat bu mekanik bir spor herşey olabilir o çok zevkle seyrettiğiniz turbolu araçların bazı sorunlarını bütüngün boyunca halletmeseydik bu keyiften mahrum kalacaktınız ve o arkadaslarımızda 600km yolu boşa tepmiş olacaklardı biz sanayide sizleriçin arabaları yetiştirmek için anamız aglarken kulaklarımızı cınlatan terbiyesizde sizdiniz demek herneyse bu iş mekanik spordur bu işi seviyorsanız takipcisi olun yada dilegiğiniz gibi yaşayın biz bu işi canıgönülden yapıyoruz :icon_tup:
bu işin maliyeti + o kadar emegi göz önündede bulundurun lütfen kolay bir iş deil yani drag veya pist yarışı yapmak..
hee yarış berbat olur işler karışmıştır amenna ama sadece beklemekse sorun heleki izmir içindenseniz komik derim.:)
Taliksizliklerle dolu bi günün ardından yine talihsiz bi kuradan sonra Porche Vs kadett GSI :P
Katılım daha fazla olsa daha güzel olacak..
Taliksizliklerle dolu bi günün ardından yine talihsiz bi kuradan sonra Porche Vs kadett GSI :P
Katılım daha fazla olsa daha güzel olacak..
bence kadet in kalkışları daha profesyonelce olsaydı adını duyurmaması için sebep yoktu diye düşünüyorum.
DaRkNeSs-
24-10-2010, 16:23
kadet aynı benim yaptığım hataları yapmış erkan abi :D
2004 model lastiklerle 250 bg üstü önden çeker 900 kg altı bi arabayı kaldıramazsınız :D kalkmıyo patinajdan malesef :)
o çok zevkle seyrettiğiniz turbolu araçların bazı sorunlarını bütüngün boyunca halletmeseydik bu keyiften mahrum kalacaktınız ve o arkadaslarımızda 600km yolu boşa tepmiş olacaklardı
Bütün sıkıntılara, eleştirilere verilecek en güzel cevap Bence bu olmuş, Herşey olması gerektiği gibi oldu bence.
Pazar dendi, İnsanlara zorluk olacak diye Cumartesiye alındı, Gokart turnuvası var diye akşam olmak zorundaydı, Zaten gokartçıkar saat 5te terketti pisti. 3saatte hazılanmak bile başarıdır bence. okadar insan uzun yollardan geldi. Hepsi karşılandı, ağırlandı ve SAğa sağlim geri yolcu edildi. Daha iyisini yapacak varsa yapsın da Görelim ;)
Eray Yümsel
24-10-2010, 16:29
her zaman baş üstünde yeriniz var kanka biliyosunn
eyw yeğen de bi kanala giremedik nası olcak kolpa styla :D
napalım borcumuz olsun artık daha geniş bi zamanda her beraber kırallar gibi eylence yabarız:D
Eray Yümsel
24-10-2010, 16:46
videoları hazırlıyorum :D
bence kadet in kalkışları daha profesyonelce olsaydı adını duyurmaması için sebep yoktu diye düşünüyorum.
Lastikler gerçekten sıkıntılıydı elimden geleni yaptım ama ilk deneyimim :P Daha iyileride olacak.. oraya gelişimizi izleseniz gerçekten F1 takımı gibi herkes yardım etti... Emeği geçen herkese teşşekkürler Ankarada Her Zaman bi kapınız acık abii...
Organizsyon değilde Atmosfer Ortam Gerçekten mükemmeldi ...
Karter Yarıldı Yaptık ..
Aks kırdık Yaptık...
LAstik yoktu bulamadık :P
Hızlı_Fransız
24-10-2010, 17:07
Lastikler gerçekten sıkıntılıydı elimden geleni yaptım ama ilk deneyimim :P Daha iyileride olacak.. oraya gelişimizi izleseniz gerçekten F1 takımı gibi herkes yardım etti... Emeği geçen herkese teşşekkürler Ankarada Her Zaman bi kapınız acık abii...
Organizsyon değilde Atmosfer Ortam Gerçekten mükemmeldi ...
Karter Yarıldı Yaptık ..
Aks kırdık Yaptık...
LAstik yoktu bulamadık :P
Çeşke haberim olsaydı 15 michelin slicklerimi verirdim yarışlık daha iyi olurdu...
15 Fren kaliperlerini kurtarmıyor abi :( Ankarada uzun süre slick ama kimseden ses cıkmadı bende eldeki imkanlarla 2004 yılı lastiklerimle :)) girdim tutunamadık.. en son kasupra yla denemede giriyordum dubalara
,
video lar gelsede baksam hatalarıma... bi iki prof cekim wardı ama akşam güzel cıkmışmdır acaba
cidden zor iki gün oldu ankaradan sako turbo kadett let sohc vtec çıktık yola onlar çekiciyle ben yürüterek izmire gelirken egsoz borum çatladı free flow devam ettik kadettin kartel ve aksla savaştık arada soeun olan bütün araçları yetiştirmek için herkes canla başla çabaladı en son bazı araçları piste gönderip diğerlerini yetiştirmeye devam ettik bitek bertanınki yetişemedi ama sıkıntıyı bulmuş olduk yarış bizim için kötü geçti denemelerde yediğimiz senkromeçle 3 e bi türlü girmedi 2lt arabayla eşleştirdiler alakasızdı hatayı ilk sölyediğimde yanlış kişilere söylemiş olucamki 16-2.5 arası kategori olduğunu falan iddia eden yeni yetme arkadaşlar bile çıktı sonra yarış görevlisi arkadaşlar konuya el atıp hataları düzelttiler bunun için e21 mustafa denize teşekkür ederim sanırım aceleyle alakalı bi sorundu 3.üncü olduk zaten devam edemedik bijon kestik vakumluları takarken ancak çok keyifliydi
bi minik kupamız oldu izmirden ardından sanayiyi bize açan bijon saplaması ayalayan bizimle sabahlayan tüm arkadaşlara teşekkürler sizin gibi misafir ağırlayan bi yere ne gittim ne gördüm teşekkürler egetuning garaj
ahmet abiye aracı yüklemeden önce nosu nereye bağlayalım diye sorduk ne nosu yaa gerek yok dedi :) harbiden yokmuş maşallah abicim adını o asvalta kazıdın yine eray maşallah araban süper gidiyo akşamki ksupra denemelerin harikaydı katılan herkes keyif almıştır eminim organizasyon gayet güzeldi
thanks e21 pis bmwci mustafa
Eray Yümsel
24-10-2010, 17:36
eyw erkutum talihsizlikler hepimizin peşini bırakmadı ama genede çok güzeldi benım şanzımanda cortladı mehmetinde senınde muştu adımını attı hepimiz dağaldık abi bu ne ya :D
harbiden yaa ben o kısmı atlamışım muştu geldi
ve temas ettiği araçların hepsi birbirine girdi ne ceno bi adam anlamıyorumki neyseki sakoya yanaşmadı :))
dedebeto
24-10-2010, 18:50
mustunun laneti:)....
arkadas arabayla son 1 haftadir pata kute gittik hatta yaris a 3 saat kala hala birsey yoktu son anda bir sorun cikti..bu nedir arkadas bundan sonra gelmeden deve falan kesecem ustundeki laneti buraya yansitma diye:)......
saka bir yanada cok guzel gun gecirdik ne telas vardi tek lift vardi 4 tane arabanin yapilmasi gerekiyordu tam bir pitstop havasi vardi millet kostura kostura hal oldu...
bugun gun boyu yattim uyudum acayip yorulmusum en kisa zamanda bende sorunu halledip artik sahalara cikmak istioyorum...
emegi gecen herkese tsk ederim...
Mustafa Birsesli
24-10-2010, 19:49
olm sen kanala sıgmıyon sorun orada :D
cidden zor iki gün oldu ankaradan sako turbo kadett let sohc vtec çıktık yola onlar çekiciyle ben yürüterek izmire gelirken egsoz borum çatladı free flow devam ettik kadettin kartel ve aksla savaştık arada soeun olan bütün araçları yetiştirmek için herkes canla başla çabaladı en son bazı araçları piste gönderip diğerlerini yetiştirmeye devam ettik bitek bertanınki yetişemedi ama sıkıntıyı bulmuş olduk yarış bizim için kötü geçti denemelerde yediğimiz senkromeçle 3 e bi türlü girmedi 2lt arabayla eşleştirdiler alakasızdı hatayı ilk sölyediğimde yanlış kişilere söylemiş olucamki 16-2.5 arası kategori olduğunu falan iddia eden yeni yetme arkadaşlar bile çıktı sonra yarış görevlisi arkadaşlar konuya el atıp hataları düzelttiler bunun için e21 mustafa denize teşekkür ederim sanırım aceleyle alakalı bi sorundu 3.üncü olduk zaten devam edemedik bijon kestik vakumluları takarken ancak çok keyifliydi
bi minik kupamız oldu izmirden ardından sanayiyi bize açan bijon saplaması ayalayan bizimle sabahlayan tüm arkadaşlara teşekkürler sizin gibi misafir ağırlayan bi yere ne gittim ne gördüm teşekkürler egetuning garaj
kanka okadar yolu gelmişsin ortadamı bırakalım yakışmaz bize ayagınıza saglık gecenın yıldızı sakoya sonsuz teşekkürler
ahmet abiye aracı yüklemeden önce nosu nereye bağlayalım diye sorduk ne nosu yaa gerek yok dedi :) harbiden yokmuş maşallah abicim adını o asvalta kazıdın yine eray maşallah araban süper gidiyo akşamki ksupra denemelerin harikaydı katılan herkes keyif almıştır eminim organizasyon gayet güzeldi
thanks e21 pis bmwci mustafa
naparsın kanka bütün hondacılar senın gibi olsa bende hondacu olurum ;)
eyw erkutum talihsizlikler hepimizin peşini bırakmadı ama genede çok güzeldi benım şanzımanda cortladı mehmetinde senınde muştu adımını attı hepimiz dağaldık abi bu ne ya :D
muştunun adına film yapmak lazım (muştunun laneti)
harbiden yaa ben o kısmı atlamışım muştu geldi
ve temas ettiği araçların hepsi birbirine girdi ne ceno bi adam anlamıyorumki neyseki sakoya yanaşmadı :))
mustunun laneti:)....
arkadas arabayla son 1 haftadir pata kute gittik hatta yaris a 3 saat kala hala birsey yoktu son anda bir sorun cikti..bu nedir arkadas bundan sonra gelmeden deve falan kesecem ustundeki laneti buraya yansitma diye:)......
saka bir yanada cok guzel gun gecirdik ne telas vardi tek lift vardi 4 tane arabanin yapilmasi gerekiyordu tam bir pitstop havasi vardi millet kostura kostura hal oldu...
bugun gun boyu yattim uyudum acayip yorulmusum en kisa zamanda bende sorunu halledip artik sahalara cikmak istioyorum...
emegi gecen herkese tsk ederim...
olm sen kanala sıgmıyon sorun orada :D
naparsın kanka bütün hondacılar senın gibi olsa bende hondacu olurum ;)
muştunun adına film yapmak lazım (muştunun laneti)
noluyo lann burda :D
bizde yeni girdik eve :D çok güzel bi hafta sonu oldu
lanet kısmına gelince ticarete döktüm işi parayı verenin rakibini elliyor diskalifiye ediyorum bi şekilde ekmek kapısı ;)
gürkan18
24-10-2010, 22:38
güzel bi yarıştı yoldada eke yi izlemek apayrı bir zevkti :D
cidden cok güzel akşamdı saxo bizi bizden aldı ve fena gaza getirdi projeleri hızlandırma zamanı..:)
emegi gecen herkese cok tesekkürler yazdıgın tarihlerle sınırlı kalmasın mustafa abi :)
dedebeto
25-10-2010, 08:07
noluyo lann burda :D
bizde yeni girdik eve :D çok güzel bi hafta sonu oldu
lanet kısmına gelince ticarete döktüm işi parayı verenin rakibini elliyor diskalifiye ediyorum bi şekilde ekmek kapısı ;)
vay kanka...kimler ne kadar verdiyse benim araba icin ben iki katini veriyorum:)
Vts_Power
25-10-2010, 08:10
izmir tayfasına özellikle e21 mustafa ya herşey için teşekkür.
merak edenler için arabamda nos tüpü bile yoktu, 1.vites 1 bar 2.vites 1.5 bara çıktığım için nos gibi bir his vermiş olabilir size.sadece porshce da 1.8 bastım ama hiçde gerek yokmuş :)
ayrıca muştu arabası kırılan muştu kehaneti bahanesine son versin adam yanımdan ayrılmadı arabama kaç kere dokundu ama bozulmadı :D sen temizssin muştu. sana *** atanlar utansın hahahahahha
emegi geçen herkese tşler toplu sonuçları ve videoları bekliyoruzzzz
merak edenler için arabamda nos tüpü bile yoktu, 1.vites 1 bar 2.vites 1.5 bara çıktığım için nos gibi bir his vermiş olabilir size.sadece porshce da 1.8 bastım ama hiçde gerek yokmuş :)
ayrıca muştu arabası kırılan muştu kehaneti bahanesine son versin adam yanımdan ayrılmadı arabama kaç kere dokundu ama bozulmadı :D sen temizssin muştu. sana *** atanlar utansın hahahahahha
ahmet abi daha dur dun bir bugun iki gun oldu :D biraz daha bekle sen sonra yazarsın buraya işte öle oldu böle oldu :D:D
Mustafa Birsesli
25-10-2010, 09:02
sakoya bilerek bişey yapmıyo adı tam cıkar bıda klasmanda adam kalmaz
vay kanka...kimler ne kadar verdiyse benim araba icin ben iki katini veriyorum:)
hahaha kanka EKE için maddi değil manevi düşünüyorum :D
abim benim gelmiyodun bide Allahtan onca gaz vermişimde geldin :D izmirde çok ciddi fanların oldu dragtan sonra görüşemedik kusura bakmayın lütfen :)
ahmet abi daha dur dun bir bugun iki gun oldu :D biraz daha bekle sen sonra yazarsın buraya işte öle oldu böle oldu :D:D
olum sanayiye girdim eke boncuk sonra çalışan yürüyen e21 le tur attık araba bobin yaktı bobin değişti yine çalışmadı falan
sonra ankaradan kadet turbo geldi :D adamın zaten karteli delinmiş kurtarıcıda onu yaptılar ilk turda aks çıktı yerinden falan bunlar ekenin rakibiydi :D
sonra piste gittik gazihan Ksupra ile eşleşti start öncesi makarasını yaptık dedim verin canlıyı kutsayayım suprayı diye :D tam starta gidecekler supra 5-6 kere marş yaptı çalışmadı araba :D döndüm mehmete işlem tamam dedim yıkıldık orda zaten :D :D :D
Vts_Power
25-10-2010, 09:18
@özgür, ben inanmıom muştu temiz ona *** atanlar utansın :)
@muştu asıl siz kusura bakmayın ailem izlemeye geldiği için 2 de civciv yeğenim olduğundan bırakamadım onları. yoksa sizle takılacaktık plan öyleydi.
bu arada 4 yaşında cadı yeğenimi sakoya bindirdim kucağımda direksiyon sağ sol yapıo pit alanını bi an boş gördüm 1.vitesi bi bitirdim. korkacak sandım aaa dayı arabanın sesi ne güzelmişş dio hahahahah koptumm onu ısıra ısıra aydına geçtik :D
abim yarıştan sonra bende cem abilerle çıktım mustafalarla görüşemedim :(
bak sağlam iş yapan arabası sağlam olan belli oluyo abi :D adamların arabası kofti bahanesi ben oluyorum :D
bide eraya çok güldüm :D adam sanayide çok rahattı artık kabak olan arka lastikleri bile değiştirmedi 40 kere en azından ön arka yapalım diye :D ama piste gelip rakipleri görünce oda şaşırdı :D
corvete elendi sonrada Allahtan buna elendik eleseydik Ahmet abiyle kalkacaktık bütün foruma madara ederdi diyo :D
toplu sonuçlarrrrrrrrr yokmu arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrr
valla bi 106-saxo grubu vardı zaten birde 3000cc ve üstü :D
2 corvette
1 e30 turbo
1 saxo turbo
1 e36 2JZ swap
1 e36 m3
1 Porshe cup
1 gazihan vardı :D :D
diğer taraftada
2 saxo
2 106
1 gsı
1 sohc vtec vardı
Bir izmir Belgeseli adında nacizane videomu hazırlayacağım.
Aşk/Ihtiras/Sürat/Adrenalin/Burnout ve Muştu İçerikli :P
Fena eğlenceli bir haftasonu geçirdik yıkıldı resmen ortalık, Başta Erdem olmak üzere İzmirdeki tüm kardeşlerime selam.
Ahmet abi çok güzel videoların var dün geç geldik eve hazırlayamadım ama fena heleki burnoutların.
Vts_Power
25-10-2010, 09:43
Bir izmir Belgeseli adında nacizane videomu hazırlayacağım.
Aşk/Ihtiras/Sürat/Adrenalin/Burnout ve Muştu İçerikli :P
Fena eğlenceli bir haftasonu geçirdik yıkıldı resmen ortalık, Başta Erdem olmak üzere İzmirdeki tüm kardeşlerime selam.
Ahmet abi çok güzel videoların var dün geç geldik eve hazırlayamadım ama fena heleki burnoutların.
tamam tayfun bekliorum videolarını :)
Vts_Power
25-10-2010, 10:19
abim yarıştan sonra bende cem abilerle çıktım mustafalarla görüşemedim :(
bak sağlam iş yapan arabası sağlam olan belli oluyo abi :D adamların arabası kofti bahanesi ben oluyorum :D
bide eraya çok güldüm :D adam sanayide çok rahattı artık kabak olan arka lastikleri bile değiştirmedi 40 kere en azından ön arka yapalım diye :D ama piste gelip rakipleri görünce oda şaşırdı :D
corvete elendi sonrada Allahtan buna elendik eleseydik Ahmet abiyle kalkacaktık bütün foruma madara ederdi diyo :D
eke yabancımı yaa bi 2-1 yapardım ona canı sıkılmazdı :)
bide her yarışta pistin sonunda değilde ortasında frene basman güzeldi abii :D
Vts_Power
25-10-2010, 10:27
bide her yarışta pistin sonunda değilde ortasında frene basman güzeldi abii :D
yaw pistin sonu karanlık viraj var , sako 750kg :D durmuoki napiim hahhahaha
evet piste ufak tefek dokunuşlarla bundan sonra gece yarışları forever diyorum çok güzel oluyor yaw :D
Vts_Power
25-10-2010, 10:36
evet piste ufak tefek dokunuşlarla bundan sonra gece yarışları forever diyorum çok güzel oluyor yaw :D
akşam serinliğinde bi makina daha vardı ayağımın altında sanki, sıcakda eziyet ediomuşuz caanım motorlarımıza
Mustafa Birsesli
25-10-2010, 10:42
valla begenilirse gece yaparız abı hertürlü kullanıcı dostuyuz ;)
mertacar
25-10-2010, 10:47
valla begenilirse gece yaparız abı hertürlü kullanıcı dostuyuz ;)
emeğinize sağlık mustafa abi, çok güzel oldu. Gece olması daha iyi, farklı bi atmosfer oldu.
chiefkadir
25-10-2010, 10:57
akşam serinliğinde bi makina daha vardı ayağımın altında sanki, sıcakda eziyet ediomuşuz caanım motorlarımızaArayıp tebrik ettim ama burdanda edeyim,çok sevindik valla helal ...:icon_tup:
DaRkNeSs-
25-10-2010, 10:57
apaçi tayfası yoktu iyi oldu
kendi kendine dönen kuş grubu araçlar bmw ler falan :D
bence de izmir sıcağında tüm yarışları gece yapın hem izleyiciye sorun olmaz hem yarışçıya
Muştu seni kutsasın erkut :D
Vts_Power
25-10-2010, 11:07
Muştu seni kutsasın erkut :D
aameeennn :)
Mustafa Birsesli
25-10-2010, 11:07
ahaha yazık oldu erkuta
bertan yarış bittiğine göre senin laneti çözüyorum :D
Mustafa Birsesli
25-10-2010, 11:10
allah razı olsun muştu baba :)
Mustafa Birsesli
25-10-2010, 11:11
bu arada ekenin ön böbrekleri bizde hatıra olarak aldık
bide bu ara biraz daha yoga falan yapıp yoğunlaşmam lazım dağılmışım biraz Ahmet abiyi kutsayamadım :hehe:
Vts_Power
25-10-2010, 11:12
ulan muştu ben seni temize çıkarmaya çalışıorum ama sanırım gayet iyi yönetilebilen bi lanet var üzerinde hahahahah
ama b.ku yedik şimdi beni de çöz nolur muştu :eek::Deli::hahaha: o kadar emek verdik olm yazıktır
Mustafa Birsesli
25-10-2010, 11:12
lanet1 v3.57
bu arada ekenin ön böbrekleri bizde hatıra olarak aldık
evet göğüslükde duruyo hondanın göğüslüğe koydum :D:D
olum mansur nasıl bi insan :D yürüyen arabanın ön camından sarkıp yandaki aracın kaputuna asılıp ön böbreği nasıl söker insan :D
Mustafa Birsesli
25-10-2010, 11:16
adam apaci yapacak bişey yok kafaya taktımı yapar
Mansur abi herşeyi yapar :D
Vts_Power
25-10-2010, 11:47
güzel bir yarış oldu araclar gerçekden hızlıydı eski yarışlara nazaran..
ama en çok ahmet hocanın saxo su hoşuma gitti o nasıl bir gidiş mşllh. merak ettigim porhce ile kalkarken nos bastımı muştu ile çok düşündük işin içinden çıkamadık:)
teşekkürler, nos hiç bir kalkışda basmadım.zaten arabanın içinede dikkatli bakanlar görmüşler tüpün olmadığını :icon_tup:
tarantino
25-10-2010, 13:22
izmir de ki bütün arkadaşlarıma ve özellikle E21 TURBO mustafaya sabah ilk görüştüğümüzden akşam yolcu ettiği saate kadar bizimle ilgilenmesinden ve yanlız bırakmamasın dan mustafa ve diğer izmirli adını söyleyemediğim arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim o kadar ilgilendiniz ağırladınız bize yabancılık çektirmediniz
evet çok aksilikler oldu e21 in yarışa girememesi erkutun hıdırn çatlaması opelin aks ve karter delmesi hepsi giderildi yarış esnasın da erkutun sohc vtec bijonlar su koymasaydı daha iyi bi derece çıkartacağına emindim ama biz 3.lükle yetindik tekeri kopacak diye yarış boyunca sayıkladım
daha sonra yarış bittikten sonra gecenin ilerleyen saatlerine kadar saplamaları yenilemekle uğraştım mustafanın verdiği yanlış hatırlamıyorsam bmw saplamalarını hondaya uyarladın cıncık gibide oldu :))) yorgunluk ve uykusuzluğun üstüne birde açlık vurdu saolsun mustafa bizi uzu bi rolling gecesinden sonra kumrucuya götürdü herşey çok güzeldi hepinize çok teşekkür ederimm
bu arada eke forever hakkını yememek lasım seni seviyoruz erayyy:)
DaRkNeSs-
25-10-2010, 18:44
olum mansur nasıl bi insan :D yürüyen arabanın ön camından sarkıp yandaki aracın kaputuna asılıp ön böbreği nasıl söker insan :D
söyledielr de ben onu şaka sandım ya :confused:
oha mansur :hahaha::hahaha:
güzel bi gece oldu, mustafa abicim böle gece yarışlarına devam :D aydınlatmada güzel
Mustafa Birsesli
26-10-2010, 08:54
güzel bi gece oldu, mustafa abicim böle gece yarışlarına devam :D aydınlatmada güzel
bunlar daha ısınma turları ;)
teşekkürler, nos hiç bir kalkışda basmadım.zaten arabanın içinede dikkatli bakanlar görmüşler tüpün olmadığını :icon_tup:
vallahi tekrar tebrikler.. harika bir drag aracı yapmışınız..yabancı ların kalkışı gibi aracınız harttt:) diye gidiyor..
Vts_Power
26-10-2010, 09:34
vallahi tekrar tebrikler.. harika bir drag aracı yapmışınız..yabancı ların kalkışı gibi aracınız harttt:) diye gidiyor..
teşekkürlerr :) traction bar(S) rulezz dostum :icon_tup:
teşekkürlerr :) traction bar(S) rulezz dostum :icon_tup:
ahmet abii bana drag arabası yapsana:) pejonun canı sıkılmış drag arabası olmak istiyormuş:)
Vts_Power
26-10-2010, 09:48
ahmet abii bana drag arabası yapsana:) pejonun canı sıkılmış drag arabası olmak istiyormuş:)
seninkinden olmas o ne lan öle aile arabası gibi ağır o ağırr :) gel bi citroen ax yapalım ama
http://www.kustompcs.co.uk/graeme/side.jpg
sökecez abi işte.
900kg ye iner bence
ax alsak komple yürüyen motor ax'e oturur mu acaba:D
Vts_Power
26-10-2010, 10:01
sökecez abi işte.
900kg ye iner bence
ax alsak komple yürüyen motor ax'e oturur mu acaba:D
niden oturmasınki :) 700kg ruhsat ağırlığı var ax in :D
Vts_Power
26-10-2010, 21:39
video geldi bi kaç tane :D
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=67174
Böyle bişey mümkün mü!? Gerçek mi yani? : D
Böyle bişey mümkün mü!? Gerçek mi yani? : D
hahha eraya sor :D böbrekleri izmirde kaldı :D
Eray Yümsel
27-10-2010, 17:38
ilginççç ::D:D:D
Mustafa Birsesli
27-10-2010, 17:53
böbrek mafyasıyız olm alırız adamın böbreginiiiii
Eray Yümsel
28-10-2010, 08:34
böbrek mafyasıyız olm alırız adamın böbreginiiiii