Orijinalini görmek için tıklayınız : Bmw X5 Vs Civic 1.6 Vti
yaw hakkket son mesajlar fena saçmalanmış yok torku şöylemiş yok beygiri böyleymiş yok vti ın hiç bir artısı yokmuş amma acayip laflar yaw b16a2 bir performans motoru ve max gücü verdiği devire bakın 7600dd hacime bakın 1600cc vti da max. gücünü sizin bindiğiniz aile arabaları gibi 3500dd - 4000dd verseydi torku o zaman görürdünüz ama ne işinize yarardı onuda söyleyim yüklerdiniz köyde ne varsa şehre geçerken sorunsuz sıkıntısız torkunuzla gelirdiniz ama yolda 3500dd max. güç iş yapmıyor ne kadar devir o kadar boy oluyor 10-15 yıllık efsane bi araca boyunuz yetmiyor torku düşük diyorsunuz birçok araçtan yüksek torku var bu seferde kalkmışınız vtec ten başka ne var bilmem ne varsa 15 yıllık arabadan fazla güç üreten atmosferik 1600cc aracınız varsa konuşun yoksa kıskanmayın takdir edin.. mühim olan konforu değil burdaki konu yürümesi
ben sanmıyorum bu sitedekilerin cogunluğu aracımda konfor olsun bilmem ne olsun diye gidip araç alacağını bükemediğin bileği öpmek gerekir pok atmak değil ki atacak pokta yok ama olsun ....
ya abi harikasın ne diyim :D tork olayına gelincede o 160 tork hondaya her devirde geliyo demi ? aa yok yoksa epey bi devir dönmesimi lazımdı :hehe:
sen vti gördüğüne eminmisin : hondaların tümünde düz bir tork eğrisi vardır yani fazla kayıp olmaz her devirde en fazla 10-15nm tork oynar :)
yaw hakkket son mesajlar fena saçmalanmış yok torku şöylemiş yok beygiri böyleymiş yok vti ın hiç bir artısı yokmuş amma acayip laflar yaw b16a2 bir performans motoru ve max gücü verdiği devire bakın 7600dd hacime bakın 1600cc vti da max. gücünü sizin bindiğiniz aile arabaları gibi 3500dd - 4000dd verseydi torku o zaman görürdünüz ama ne işinize yarardı onuda söyleyim yüklerdiniz köyde ne varsa şehre geçerken sorunsuz sıkıntısız torkunuzla gelirdiniz ama yolda 3500dd max. güç iş yapmıyor ne kadar devir o kadar boy oluyor 10-15 yıllık efsane bi araca boyunuz yetmiyor torku düşük diyorsunuz birçok araçtan yüksek torku var bu seferde kalkmışınız vtec ten başka ne var bilmem ne varsa 15 yıllık arabadan fazla güç üreten atmosferik 1600cc aracınız varsa konuşun yoksa kıskanmayın takdir edin.. mühim olan konforu değil burdaki konu yürümesi
ben sanmıyorum bu sitedekilerin cogunluğu aracımda konfor olsun bilmem ne olsun diye gidip araç alacağını bükemediğin bileği öpmek gerekir pok atmak değil ki atacak pokta yok ama olsun ....
Sonuc ne olur diyosun ? vtec -x5 için ??
ben olsam kalkmam
dizelini ben öttürdüm ama konudaki x5 nokta olur günkut ;D
mertacar
17-10-2010, 11:19
+5500 hatta gelirken noteri de getirsin abi :D
daha geçen hafta gırtlağına kadar dolu 3.28 lerle boy ölçüşen bir 3.25 ile stock oğlu stock vti yürüttük
vti bmw nin arka çamurluğundan ayrılmadı.
gırtlak tabirinizi neye göre kullanıyorsunuz bilmiyorum ama dolu 3.28 leri geçen 3.25 stock dediğiniz (eğer gerçekten stocksa) vti ı elek yapar, maymuna çevirir. biraz gerçekçi olalım.
ben olsam kalkmam
dizelini ben öttürdüm ama konudaki x5 nokta olur günkut ;D
uahuhe anladım :D :D
Ludacris
17-10-2010, 11:34
gırtlak tabirinizi neye göre kullanıyorsunuz bilmiyorum ama dolu 3.28 leri geçen 3.25 stock dediğiniz (eğer gerçekten stocksa) vti ı elek yapar, maymuna çevirir. biraz gerçekçi olalım.
paynır indeş ditiem egzoz var heralde :) sanki Bmw için extra bulmak basit:rolleyes:
sıtok fityayın dikizine ayetel kürsi astığında bile yürüyüşü değişiyor, 325 miş x5 miş alayına go
gürkan18
17-10-2010, 11:50
siz hondacılar ne kadar çok hayal dünyasında yaşıyorsunuz :D tunch arkadaşımız 3.18 is le geçmiş siz X5 e kafa tutuyorsunuz şaşırdım doğrusu.yeni aldığım e46 3.30 la denemek isterim bende siz x5 le denedikten sonra :D
siz hondacılar ne kadar çok hayal dünyasında yaşıyorsunuz :D tunch arkadaşımız 3.18 is le geçmiş siz X5 e kafa tutuyorsunuz şaşırdım doğrusu.yeni aldığım e46 3.30 la denemek isterim bende siz x5 le denedikten sonra :D
Öyle bi dünya yok hayal falan diyip genelleme yapmayın 318is le geçilen vti kamerin vti'ı ise çocuk o arabayı yürütmek için neler neler yaptı açıkca yürümüyordu o araç son zamanlarını bilmiyorum ama.
Ludacris
17-10-2010, 12:19
arayamı alsak acep:rolleyes: :hahaha:
gürkan18
17-10-2010, 12:20
Öyle bi dünya yok hayal falan diyip genelleme yapmayın 318is le geçilen vti kamerin vti'ı ise çocuk o arabayı yürütmek için neler neler yaptı açıkca yürümüyordu o araç son zamanlarını bilmiyorum ama.
tamam hadi 3.18 is i geçsin ama x5 gerçekten çok mantıksız ve alakasız bi yarış olur bence ;) şansıda hiç yok
318is bencede stok bir vti ın rakibi değidir. 320i bir nebze vti yı kovalıyor tabi top speed daha ii geliyor. Ancak 323i vti dan daha iyi, gerisini ben katmıyorum. Bu söylediklerim stoka stok
Abi videoyu ben çektim Tunch da zaten o 318is in sahibi tanışıyorsunuz galiba bilmiyorum.. VTI tam anlamıyla orijinal ötesiydi sadece filtre vardı o da uyduruk ne yay ne de başka bir şey var.. İçi orijinalden deri döşemeli falan.. Tolga abi arabasına 2-3 haftada bir marş basardı.. Ne kasarak yarıştı o videoda ne de bir hırsla(ki vites atışlarını dinlerseniz geziyormuş gibi :D ).. Tunç da aynı şekilde.. 4. vitese attığında araba öne zıplamıştı çok şaşırdım nasıl stock vti böyle yürüyor 200 binde araba..Headerslı vti ile yan yana giderdi (eski KS VTI)..70 kg ın ne kadar farkedeceğini görebilirsiniz videoda.. Ki tunç un aracı da çok çok güzel gidiyordu.. eğer teke tek deneselerdi vti her türlü geçecekti belki ben tuncun arabasındaykenki farkın yarısı kadar olacaktı.. 318is in vites oranları çok güzel 5 de çok rahat uzuyor..
Abi videoyu tam izlemediniz galiba :D ben vti dayken rüzgarı aldıktan sonra ve 5. vitesin kısalığının etkisiyle çok güzel yanımızdan geçti ama belki bırakmasak tekrar yakalardık.. Ama ben 318is e geçince 1-2 direk falandı heralde fark bıraktık.. O VTI inanılmaz güzel gidiyordu stock, Tunç'un 318is i de.. İkisi de 200 binde.. teke teke deneselerdi Tunç yine geçilecekti..
X5 konusunda da hiç şansı yok zaten arkadaşın stockken.
Abi videoyu tam izlemediniz galiba :D ben vti dayken rüzgarı aldıktan sonra ve 5. vitesin kısalığının etkisiyle çok güzel yanımızdan geçti ama belki bırakmasak tekrar yakalardık.. Ama ben 318is e geçince 1-2 direk falandı heralde fark bıraktık.. O VTI inanılmaz güzel gidiyordu stock, Tunç'un 318is i de.. İkisi de 200 binde.. teke teke deneselerdi Tunç yine geçilecekti..
Doush kardeşim KS nin ilk zamanındaki halini biliyorum satılmasına az bir zaman kala tam kondisyonuna gelmişti hatta kamer bile diyordu az uğraşmadı ilk zamanlar. Videodaki araç ks ise tabi.
Doush kardeşim KS nin ilk zamanındaki halini biliyorum satılmasına az bir zaman kala tam kondisyonuna gelmişti hatta kamer bile diyordu az uğraşmadı ilk zamanlar. Videodaki araç ks ise tabi.
Yok abi onu diyorum o araç KS değil bildiğin stock vti :D TT VTI hatta.. Ama çok farklı bir stock vti daha doğrusu kondisyonu bozulmamış vti dı.. KS nin geçmediği vti yoktu adanada bu KS ile yan yana yürüyordu 5 e atınca geride kalıyordu biraz sadece filtre vardı...Kat üzerinde egzoz orijinal.. alt takım da orijinal aero da bir artısı yok yani..
vtec motorunu sökün karting aracına takın sıkı bir diyet programı uygulayın belki geçersiniz :D :D
:hahaha: bu iyimiş :D
3.18 vtı nasıl gecıyor ???
Gökanım 318 değil 318is. Birde geçmeden kasıt önce 1-1.5 boy fark yiyor sonra gelip geçiyor. Değişik bir deneme yani.
Gökanım 318 değil 318is. Birde geçmeden kasıt önce 1-1.5 boy fark yiyor sonra gelip geçiyor. Değişik bir deneme yani.
anladım:)hocam
Arkadasta vardi x5 4.6 olanlardan kardesim ole denemisler 4 boy kadar ondeymis 306 gti ile AMA uzunda degil 700 metre kadar roll yapmislar bence vti duzgun ise 180 e kadar alabilir denemk lazim
700 metre rollde 306 gti 4 boy önde
bu dahada güzelmiş :)
_muhaRRem
17-10-2010, 13:40
x5 4.6 yı vtı geçer diyen kimki ?
Eray Yümsel
17-10-2010, 13:48
moruk 318is le ben vti da geçtim gti da sikinti yok :D
gürkan18
17-10-2010, 14:19
işte bmw ci :D helal sana :D
IRONY yazıyor ya hani niye böyle bir cevap verdiniz anlamıyorum.
S2K'nın yapılış amacı belli zaten şahlanıp şahlanmaması beni ilgilendirmez..Drag yakışmıyor bile S2K'ya bırak şahlanmayı.. Avutma durumu falan da yok sözlerinize biraz daha dikkat etmenizi rica ediyorum.
Ricayi kabul ediyimde sahsiniza birsey diyen olmadi ki ???? Burda bircok kisinin bahsettigi sey dreamworld olayindan cikip welcome on board(real world) donulmesi :D ucmayin diyo yani kisacasi herkes:D hahahahahhaha
x5 4.6 yı vtı geçer diyen kimki ?
fanatikos atosportos hondacilar :D uhahuahuauh(Sen fanatik degilsin,senin kulvarin farkli:D)
sen geçmişindir abi doğrudur senden herşey beklerim:D
DaRkNeSs-
17-10-2010, 14:31
gürkan stock vti ile x5 4.6 denerse roll olsun drag olsun vti geçer diyen hondacı oldumu? yanlış okuyosun sanırım :)
nos basması lazım ki geçsin :) yada atmosferik gırtlak yapması lazım...
tarkan bu videodaki deneme de bence geçerli değil,5. viteste vti hızlanamamış gibi,kaldı ki 2 kişiye 1 kişi denemeler,bmw 2 kişi vti 1 kişi olduğu zamanki fark çok daha fazla. demek ki vti geçecekmiş,hem tunç un arabada biraz daha fazla işlem var ufak tekef de olsa,vti bi tek filtreli deniyor o da cai değil eski usul ses versin sistemi sanırım :D
geçtiğin 318is de kim bilir neler vardır senin :D
serdar_07
17-10-2010, 14:41
106 gtı olan gtı geçer der
vtı ı olan vtı geçer der
ama x5 4.6 biraz hayal vtı geçemez peki gtı geçebilir mi????
Ricayi kabul ediyimde sahsiniza birsey diyen olmadi ki ???? Burda bircok kisinin bahsettigi sey dreamworld olayindan cikip welcome on board(real world) donulmesi :D ucmayin diyo yani kisacasi herkes:D hahahahahhaha
fanatikos atosportos hondacilar :D uhahuahuauh(Sen fanatik degilsin,senin kulvarin farkli:D)
Züğürt tesellisi falan neyse.. Ki ben de geçiyor demedim stock vti ile geçerim diyenler zaten satsın arabasını daha o kadar bilmiyorsa.
redlinemst
17-10-2010, 19:20
sen vti gördüğüne eminmisin : hondaların tümünde düz bir tork eğrisi vardır yani fazla kayıp olmaz her devirde en fazla 10-15nm tork oynar :)
yerler öyle düz eğriyi onun için geliyo demi 106lar saxolar vs vs. o kadar düz eğri tabi olcak birazda alt devirlerde gitsin bi zahmet yani.gerçi bunada bi cevabınız vardır illaki onun için hiç uzatmaya gerek yok neyin ne olduğuda belli.Böyle bi konunun açılmasıda ÇOK SAÇMA.
:) eski aracim bmw-ki hala garajda durur satmaya kiyamadigimdan babam arada biner... yeni dusundum aracta honda.. bir fanatik olmadan oturup yazayim kiciyla gulumseyerek yazan bilgi fakirleride biraz okusunlar anlasinlar bisey yazmadan once;
97 model 200kusur bin kapak acilmamis aracimda kn kutu ici 60lik duz boru ve sonundaki dandik jsv son susturucumla;
97diydi sanirim yine ayni 200bin kmde tertemiz vti sedanda sadece filtre vardi arac tolga arkadasimindir konular silinmis sanirim bulamadim yoksa linkinide paylasirim..tolgayla olan denemelerimizde 2ye 1 veya 1e 2 seklinde basmak zorunda kaldik..ayirip gittigi videoda ben 2de 3binde beklerken o 1de yardirip gitti,gecme gecilme gibide bir sorunumuz olmadi :)
diger denedigim vti engin abimin eski aracidir tt vti'a oranla biraz daha yuklu duzboru-filtre-stage bilmemkac debriyajli bir vti'di su anda antalyada sanirim arac...
denedigim vteclerin saglik durumunu bilemem ama cikan sonuc ortaya su..
1-2 boy actiktan sonra 5e attigimizda vti duvara carpmis gibi olurken 318is keyifli bi sekilde hizlaniyor,hacim farki denir aerodinamik denir,vites orani denir,denirde denir ama 5te tutunamiyordu vtecler ve cogu gti-gsi tarzindaki araclar...
ben su anda acaba vtec rex mi alsam diye kafa patlatan bi adamim,tutupta fanatik muamelesi yapmayin ama lutfen vti'i ferrari zanneden arkadaslarda biraz gozlerini acsin sene 2010 :)
timucinde veya doguda videolar vardir gorurlerse atsinlar lutfen fc vti ile olan denememizi
konunun ne kadar sacma oldugunu anlayabılıyomusunuz?
bırı 4.6lıtre bırı 1.6lt saka gıbı arada bı 300c motoru var be arkadas..
bu arada 3.18 once ies gecsın..
318le tir soktum-sokuyorum ieslere dostum merak etme :heyoo:
cok tesekkur ettim douscum ama ben engin abiyle zaten boyle laflar donecegi icin denedim ruzgarina falan girmeden gaz kesmeden 2de 70de istenildigi sekilde :) o videolarida izlersen sevinirim
alpbodrum
17-10-2010, 19:47
Videoyu bende seyrettim. Bu nasıl vtec ? açma sesi falan duyamadım. Onun vti Olduğuna emin misiniz gerçekten. ?
http://www.streetfire.net/video/318i...vic_736292.htm
http://www.streetfire.net/video/b16a...s-2_736496.htm
dragon07
17-10-2010, 19:48
318le tir soktum-sokuyorum ieslere dostum merak etme :heyoo:
tunç giderini gördüm...;) vtec videolarını koy dostum.
tunç giderini gördüm...;) vtec videolarını koy dostum.
ahhh ahh dou neredesin onda vardi videolar :) koysakta soyle ufaktan bi honk otursa yeni piyasaya cikan citirlara :)
Videoyu bende seyrettim. Bu nasıl vtec ? açma sesi falan duyamadım. Onun vti Olduğuna emin misiniz gerçekten. ?
http://www.streetfire.net/video/318i...vic_736292.htm
http://www.streetfire.net/video/b16a...s-2_736496.htm
yok biz vtec janti ve arkada vti yaziyo diye vtec sandik araba 1.4is mis simdi ogrendim cok pardon dostum arabami yakmaya gidiyorum :D
Konuyu acan arkadas deneyip video koyacak mı yoksa konuyu kapatıyım artık?
Konuyu acan arkadas deneyip video koyacak mı yoksa konuyu kapatıyım artık?
318is vs. bir baska vti :)
http://www.streetfire.net/video/is-vs-vti-1_737348.htm
http://www.streetfire.net/video/is-vs-vti-2_737350.htm
http://www.streetfire.net/video/is-vti-3_737363.htm
alpbodrum
17-10-2010, 19:58
http://www.youtube.com/watch?v=GJp9JQxMv_s
323i vs 1.6Vti
Fazla söze gerek yok.
antalyada vtec yokmu bı 3.18 is le denesın gorelım sonucu merak ettım dgrusu
haydi bilmedigimiz speclerde tanimadigimiz arabalar uzerinden sidik yaristiralim :)
mclerde gercegi gorme yasi 9'a indi vtec'ciler 96dan beri ayilamadilar :)
http://www.facebook.com/tunconaran#!/video/video.php?v=147670105264753
antalyada vtec yokmu bı 3.18 is le denesın gorelım sonucu merak ettım dgrusu
denenen denendi dostum videolarida orada :) antalyada 5i bitirebilcegimiz yol yok uzunda gecebildigim icin gerek yok + arabam o speclerde degil maalesef 225 taban 17 jant-muzik sistemi ve tupumle roll'e cikmayim birakta ;)
alpbodrum
17-10-2010, 20:04
Muğla bölgesinde 3.18is varsa 1 e 20 de ben koyuyorum :)
X5 4.6is tamam dedikde. O kadarda değil artık.
cok tesekkur ettim douscum ama ben engin abiyle zaten boyle laflar donecegi icin denedim ruzgarina falan girmeden gaz kesmeden 2de 70de istenildigi sekilde :) o videolarida izlersen sevinirim
TT'nin stock ken FC'yi geçtiğini düşünürsek hmm :) Eğer ki TT aynı speclerde olsaydı ya da KS ile deneseydin hatta şöyle diyeyim KS ile FC videoları varsa gerçek farkı görebilirdin.. hani vti var vti var, 318is var 318is var :)
İki sağlıklı aracın çok güzel bir denemesi o videolar... Ben eminim ki araçlarda ben olmasam istedğiniz viteste bassan yine geçilecekti aracın ama fark çok olmayacaktı..aradaki ağırlık farkı ne bilmiyorum ama 10-15 hp fark var senin vites oranların çok güzel, vti ın 5. vitesi headers yokken pek yok *****.. e36 nın aero su çok güzel.. tolga abi vites atarken çok rahat..yani sonuç olması gerektiği gibiydi zaten oldu da.. evet vti geçtin ama fc yi geçtin ama sonuçta geçtin :D Hatta Fc'nin videoları için de şöyle bir şey yapayım.. İbiza KS'ye geçiliyordu..Özellikle 5 te.. 3 kişiyle çok rahat FC'nin yanında yarışı izlediğini görebilirsin ki dou abi basıp basıp bırakıyor.. Kimse alınmasın darılmasın yazdıklarıma beni az çok tanıyorsunuz araç sahipleri :)
Başka bir arkadaş da VTEC sesi duymadım demiş doğaldır sadece uyduruk bir filtre vardı o arabada.. çok da konforluydu içeri hiç ses almıyordu hatta normal kullanımda çalışıp çalışmadığını anlamıyordum :D
Muğla bölgesinde 3.18is varsa 1 e 20 de ben koyuyorum :)
X5 4.6is tamam dedikde. O kadarda değil artık.
vardir borbetli veya adanali janti takilmis,tuplu,acik filtreli akismetresi bozuk bi tane, her kosede var artik maalesef, dener koyarsin sapladigin videolari izleriz :)
alpbodrum
17-10-2010, 20:08
Ayrıca Koyduğum videodaki araç 3.18is değil 3.23 dikkat çekerim.
X5 4.6 gecilemeyecegi anlasıldı sanırım ;)
Deneyip video cektiginizde konu acarsınız.