Orijinalini görmek için tıklayınız : CITROEN SAXO mu V TECH hondamı ???
opeldostlar
16-10-2010, 01:30
BENCE İKİSİ Bİ ARADA ORTAYA KARIŞIK AMA NEDE GÜZEL OLMUŞ :):):)
http://www.youtube.com/watch?v=k0KVcpIrBgY&feature=related
J VTECH 220 PS HARIKA UYMUŞ...
abartılacak bişey yok vtec demek istemiş
abartılacak bişey yok vtec demek istemiş
vtec yazmak daha kolay değil mi? farklı bi teknoloji heralde.. millet inatla boyle yazıyor cunku..
Yalçın abi'yi herkes tanır bilir zaten. Zaten kendisi de cevap yazar...
opeldostlar
16-10-2010, 02:20
V TECH nedir? uzaylımı?
yok uzaylı diil japon :):) ama bi varsayıma göre japonların uzaylı olduklarıda söylenir genelde :) başlığı yanlış yazdınmı düzeltmek sorun altta düzeltilmişi vardı sen sanırım dikkat etmemişsin
J VTECH 220 PS HARIKA UYMUŞ... [ ahada burda ]
[ ben bundan sonra v tech yazıcam böyle daha hoşuma gitti ]
pardon alttaki de çok dogruymus...:)
opeldostlar
16-10-2010, 02:29
Yalçın abi'yi herkes tanır bilir zaten. Zaten kendisi de cevap yazar...
saol kardeşim o sizin teveccühünüz teşekkür ederim amma adam v tech :):) makıneyi ne güzel oturtmuş saxo ya diimi başarılı çalışma...ben çok beğendim bi ara izmit draglarda bi crx vardı 2 motorlu neoldu acaba akıbeti bundada acaba öndede cıtröen makıne varmı merak ettim şimdi neticede arka çekiyo ön de ne çekiyo muamma :):)
Çok eski ve efsane video abi bu. Bizde de işler artık yurt dışı kadar kaliteli:)
İyi de bu motor ısınmıyor mu ya? Isınınca hangi rüzgar takviyesiyle bunu soğutuyorlar anlamadım:beuj:
ahmet3425
16-10-2010, 11:08
İyi de bu motor ısınmıyor mu ya? Isınınca hangi rüzgar takviyesiyle bunu soğutuyorlar anlamadım:beuj:
+1 bende onu dicektim sogutma olayını nasıl yapıyorlar acaba ??
SifirinciMurat
16-10-2010, 11:22
radyatör isimli son derece gizli bir teknolojiyi kullanıyor olmalılar.
arka bagaj acık gıtsede ruzgar yönu elverıslı olmaz
Hey Allah' ım ya...
opeldostlar
16-10-2010, 22:26
arkadaş işin özünü yazmış arkadan motorlu araçlar nası soğuyosa buda o sistem beyler
opeldostlar
16-10-2010, 22:43
Çok eski ve efsane video abi bu. Bizde de işler artık yurt dışı kadar kaliteli:)
aynen dediğin gibi kalıte bizdede aynı seviyede ama adamların avantajı parçayı bizden ucuza maletmeleri ama bizdede böyle asortik işler çıkmalı çıkarda şu kriz olayı frene bastırıyo adamı işte
çamurlukları ne güzel şişirmişler beee
Harika ya ne güzelde makarası olur bunun :D