Orijinalini görmek için tıklayınız : AC.106 vs. BA.TYPR vs. MAF.SK2 vs EP.SK2
Güzel denemeler oldu enes hedrs.ını değiştirdikten sonra ve ayarı tekrar elden geçtikten sonra araç evrin geçirmiş resmen :) bütün araçlara maşh.
ac106 ile sk2 denemeleride 80 km başlanmıştır (ac106 ep.sk2 80-180 arası olmuştur sk2 180de bıraklmıştr.)
ac106 ile ba typr 60 km başlanmıştır.
bende olan videoları yüklüyorum onaylandıkca koyucam. elinde
Ba typR 2 kişi vs. Maf S2000 tek kişi + hardtop
http://www.streetfire.net/video/ba-typr-maf-sk2_2074000.htm
Ac106 vs. Ba typR
http://www.streetfire.net/video/ac106-vs-ba-typr_2074001.htm
Ac 106 iki kişi Ep sk2. tek kişi 80-180km
http://www.streetfire.net/video/ac-106-ep-sk2_2074066.htm
Ba TypR vs. Maf s2000 2.
http://www.streetfire.net/video/ba-typr-vs-maf-s2000_2074068.htm
Ba typR vs. Ac 106s16 2.
http://www.streetfire.net/video/ba-typr-vs-ac-106s16-2_2074067.htm
ARAÇLARIN speclerini bilmediğim için yazmadım araç sahipleri kendileri yazarsa iyi olur.
Enes'e kocaman bir maaşallah. Ezmiş geçmiş.
mami_makinen
17-10-2010, 17:00
maasallah enes araban baya hızlanmıs...106 ıle kac km hız da denedın
maşallah araçlara enes sana ayrı bı bravo cok ıyı gıtmıssın
Ac 106 Ep sk2. 80-180
http://www.streetfire.net/video/ac-106-ep-sk2_2074066.htm
maasallah enes araban baya hızlanmıs...106 ıle kac km hız da denedın
60 civarı bastık abi hep..
Gelen arkadaşlara çok teşekkürler...çok keyifli oluyor her zaman maf s2k ve ac 106 ile denemelerimiz..Zamanında basıyoruz kimse birbirini sıkıştırıp strese sokmuyor ego tatmini yerine tatlı keyifli bi rekabet var..
maf s2k sadece cai ve test pipela böylesine yürüyor, ac desen atmosferikte tabuları yıkan bi araba.Maşallah ikisinede.
mami_makinen
17-10-2010, 17:19
60 civarı bastık abi hep..
Gelen arkadaşlara çok teşekkürler...çok keyifli oluyor her zaman maf s2k ve ac 106 ile denemelerimiz..Zamanında basıyoruz kimse birbirini sıkıştırıp strese sokmuyor ego tatmini yerine tatlı keyifli bi rekabet var..
maf s2k sadece cai ve test pipela böylesine yürüyor, ac desen atmosferikte tabuları yıkan bi araba.Maşallah ikisinede.
kanka bı yanlıslık var bana gore ac ıle job typerı 60 denedıgımde typer dırek gecmeye baslıyo ama senınle 150 kadar yan yana gıtmıs o yuzden sordum ama job typerın vtecını bıraz assa cektıgımızden dolayı vtec 5000 devırde acıyodu belkıde aradakı fark ondandır....
_muhaRRem
17-10-2010, 17:20
ohh be çok şükür Tam hakkıyla yürüyen k-prolu bi typeR var artık.
mami_makinen
17-10-2010, 17:21
ohh be çok şükür Tam hakkıyla yürüyen k-prolu bi typeR var artık.
hahaha rahatladınmı kanka:D:D
kanka bı yanlıslık var bana gore ac ıle job typerı 60 denedıgımde typer dırek gecmeye baslıyo ama senınle 150 kadar yan yana gıtmıs o yuzden sordum ama job typerın vtecını bıraz assa cektıgımızden dolayı vtec 5000 devırde acıyodu belkıde aradakı fark ondandır....
70 mm borunun handikapıdır belki :) belki ufaktan bi erken basma olabilir..Hem 150 de kafa çıkartıp ne yapıcam abi clio rs miyiz biz 50-180 deneyelim :D
ba maşallah hakkaten iyi hızlanmış
parçalarını merak ettim ba nın.
tekrar maşallah
mami_makinen
17-10-2010, 17:28
70 mm borunun handikapıdır belki :) belki ufaktan bi erken basma olabilir..Hem 150 de kafa çıkartıp ne yapıcam abi clio rs miyiz biz 50-180 deneyelim :D
evet olabılır ara borular genıs oldugundan alt devırlerı etkılemıs olabılır ama ustlerde cok guzel olmus maasallah:icon_tup::icon_tup:
ba maşallah hakkaten iyi hızlanmış
parçalarını merak ettim ba nın.
tekrar maşallah
gruppe m , kidracing header,70 mm sebo style borular,76mm buddy club son , k-pro mapped by tolga-R :)
63 lük borumu 70 lik borumu iyi tayyarda
_muhaRRem
17-10-2010, 17:32
hahaha rahatladınmı kanka:D:D
sorma abi, typeR cemiyeti başkanı olarak çok mutlu oldum :D
63 lük borumu 70 lik borumu iyi tayyarda
60 lık boru varken ac 106 ve maf s2k ile denk gidiodum hemen hemen..Gerçi headersda değişti ama ,Hesabını sen yap abi :)
gruppe m , kidracing header,70 mm sebo style borular,76mm buddy club son , k-pro mapped by tolga-R :)
saol enes.
allah kaza bela vermesin. rbc de yok demek.
ayarı tolganın yapmasına çok sevindim :D
tolga-r :D
tolga hani bana dadaşım.:)
5.vites kesici deki hızın 237 civarı giib gördüm enes.doğrumu.ne dönüosun şuanda.8800 mü
kadir jdm civic
17-10-2010, 17:43
106 yı kullanınada aracı hazırlayına tebrik ediyorum çok iyi yürüyor.
Selcuk_RoL
17-10-2010, 17:54
Enes massallah kardesim guzel denemeler olmus ayarda hedrs ta oturmus artik tamam belli:D
Serhat Y.
17-10-2010, 17:55
enesin gidişi bana muharremin skn yi hatırlattı(muharremdeki halini) gülegüle kullan enescim yeni setup ınla aracını. diğer araçlarada maşallah tabi, enes neden senin ep s2k yla denemen yok? ac denemelerinden yola çıkarsak ep sanırım daha hızlı maf tan, sizin denemeler zevkli olurmuş,
Sercan K.
17-10-2010, 18:06
helal olsun 106 ya çok güzel tutunmuş..bütün araçlara maşallahkazasız belasız çok keyifli denemeler olmuş..:icon_tup:
Ba TypR vs. Maf s2000 2.
Ba typR vs. Maf s2000 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ba-typr-vs-maf-s2000_2074068.htm)
Ba typR vs. Ac 106s16 2.
Ba typR vs. Ac 106s16 2 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ba-typr-vs-ac-106s16-2_2074067.htm)
bende olan videolar bu kdr başka çekenler varsa paylaşırsa seviniriz :)
btün araçlara maşh. güzel bi gece oldu...
saol enes.
allah kaza bela vermesin. rbc de yok demek.
ayarı tolganın yapmasına çok sevindim :D
tolga-r :D
tolga hani bana dadaşım.:)
5.vites kesici deki hızın 237 civarı giib gördüm enes.doğrumu.ne dönüosun şuanda.8800 mü
Aynen 8800 çeviriyoruz o civar bi hıza tekabül ediyor zannedersem..
enesin gidişi bana muharremin skn yi hatırlattı(muharremdeki halini) gülegüle kullan enescim yeni setup ınla aracını. diğer araçlarada maşallah tabi, enes neden senin ep s2k yla denemen yok? ac denemelerinden yola çıkarsak ep sanırım daha hızlı maf tan, sizin denemeler zevkli olurmuş,
Teşekkür serhat abi..
Ep s2k ile yanyana geldik ben teklifi sundum o denemek istemedi.Ben sahibini tanımıyorum ama denemekte istemem zaten bu saatten sonra, ya kendini öldürür ya bizi..O kadar efendi insanı çileden çıkarttı dün gece.O kadar diyeyim sen anla :) Maf hızlı ep hızlı diyemiyorum çünkü adam gibi deneyemediler.
ses skn sesi :)
birde rbc kelebek
çok yi olur.tabi herşey maddi.
AC'ye birazdaha kasap süren birisi otursaymış dahada tutunacağı varmış:) maşallah typera fenaaa:)
ba sanki ac ile denerken basmakta biraz geç kalmış.. bu sebepten sanki 2.viteste ve 3 başında ac nin burnu önde.
daha nekadar kasap kullanılıabilirki.
gittiği gidiceği bukadar ac nin. maşallah çok da iyi gidiyor.sonuçta 1.6 araç.bu bileçok iyi.
ba sanki ac ile denerken basmakta biraz geç kalmış.. bu sebepten sanki 2.viteste ve 3 başında ac nin burnu önde.
daha nekadar kasap kullanılıabilirki.
gittiği gidiceği bukadar ac nin. maşallah çok da iyi gidiyor.sonuçta 1.6 araç.bu bileçok iyi.
var var daha kozları var ac106 nın ;) bu hali bile yeterli sorunsuz dertsiz biniyo araç sahibi
maşallah araçlara , s2000 uzunda fena geliyor :)
Güzel denemeler olmuş tadında.Enes'e bi maşallah güzel yürüyor.
Up306Gti
17-10-2010, 19:38
maşallah araçlara güzel sorunnsuz atar gidersiz denmeler oldu.
Enesin ssr hedırı ile 70 lik borusunun farkını görmüş olduk emeğinin karşılığına aldı çok şükür.
mafgiller ile yine zevkine bastık maşallah herkese
bu arada araçlar 2 şer kişi maf sk2 ve ep sk2 tek kişilerdi
Enes masallahlan kocaman valla cok sevindim skntilarin bittigine,ama aklima takilan bi soru var:D lan kilibik nasil sen izin aldinda araba deniyebildin auhxuashxuahx :D:D:D
maşallah güzel egzos sesi duydum akşam akşam
maşallah araçlara hepsi birbirinden güzel yürümüş kazasız belasız...
enescim maaşşallah:) tolga abiye uğradığımda bi map ıne bakacağım:) diğer araclarında maaşşallahı var. kazasız belasız polissiz emniyetsiz cezasız bağlamasız günler dileği ile:)
mami_makinen
17-10-2010, 20:32
var var daha kozları var ac106 nın ;) bu hali bile yeterli sorunsuz dertsiz biniyo araç sahibi
kardesım su kozları cıkarında ben bı gorım ..o arabayı 2 boy dahı hızlandıracak delıkanlı varsa gormek ısterım bos muabbete gerek yok ben yapacagımı yaptım sonu bu ..hee sıkıntı deıl kprolu typer gececek 106 da yaparım ama baska bı setup la olur o ıs ac ıle olamaz
Enes maşallah kardeşim arabana... ;)
WhiteCupra
17-10-2010, 20:52
büyün araçlara MAŞŞALLAH....
kardesım su kozları cıkarında ben bı gorım ..o arabayı 2 boy dahı hızlandıracak delıkanlı varsa gormek ısterım bos muabbete gerek yok ben yapacagımı yaptım sonu bu ..hee sıkıntı deıl kprolu typer gececek 106 da yaparım ama baska bı setup la olur o ıs ac ıle olamaz
abi sen değilmiydin diyen bu araçın daha 2 boy hızlamsı var diye :confused: fiber kaput ve bagaj aklıma gelenler.
yapılmak istedikten sonra ve para+imkan olduktan sonra neler yapılmıcağını herkez biliyo abicim sen
seni seviyoruz :icon_tup:
Başkanım yogurt lazımmı sen onu söyle :)
Melih 1-2 boy daha hızlandıracak bir delikanlı yok emin ol :icon_tup:
Başkanım yogurt lazımmı sen onu söyle :)
Melih 1-2 boy daha hızlandıracak bir delikanlı yok emin ol :icon_tup:
ben anlamam abi sizler daha iyi anlarsız :icon_tup::) öyle diyosanız öyledir.
ben anlamam abi sizler daha iyi anlarsız :icon_tup::) öyle diyosanız öyledir.
Edit motor içi olarak yok :icon_tup:
dışından bahsetmedim bigin olsun :)
Up306Gti
17-10-2010, 21:11
bırak melihcim kozları filan yapan yapmış eline sağlık şimdilik en hızlısı bu:icon_tup:
Tüm araçlara maşallah.
Enes sana ayrıca koca bir maşallah :)
Çok denemek istiyodum ama ayarim yoktu, siz denemedeyken kabaca bi ayar çekip döndük ataşehire tekrardan.
Enescim tebrik ederim, giderin iğrenç spiralinden kurtulunca fark ortaya çıktı :) Ivır zıvırları halledeyim deneyelim :)
Walla Melih araban fenalarda. Boşver 2 boy da hızlanmayıversin. Bu hali bile çok çok iyi. Maşallah walla.
Enesin makinaya diyecek söz yok. Nezamandır özlemiştik walla güzel bi Kprolu tayyar sesi :) Maşallah Enes.
S2K ları da beğendim. Enes sanki S2K sen 6 ya attığında arayı kapatmaya mı başlıyor yoksa benim gece gece uykum mu geldi :D
emrah type-r
17-10-2010, 21:38
enes arac fena olmus :)
Videolar fena,araçlar ayrı zaten.
BA taypar harbi güzel yürüyor.
AC'de çok Çok iyi.Yalnız MafS2k sanırım taypar 6ya attığında fena geliyor :D
Juggernaut
17-10-2010, 21:44
Maşallah Enes güzel olmuş.
S2000 rüzgar tüneline girdiği için yakınlaşmış iki kişi olursa rüzgar tünelinede girmesse 6'da yakalayamaz bence.
Enes kardeşim tebrik ederim çok güzel gidiyor araban tüm araçlara' da maşallah.
nitrO_Oxide
17-10-2010, 22:13
masallah enes :)
Keyifli denemeler olmuş Maşallah araçlara..
VTec_king
17-10-2010, 23:23
Maşallah Enescim bayağı bir fark etmiş parçalar ve ayar
s2000 6 dada gelemez heleki teke tek olunca daha bir boy olur gibi geliyor
tabi Mafda o halde gayet iyi gidiyor
Ac ye zaten laf yok Hepinize Maşallah
typer tek kişi gibi gördüm..
typer tek kişi gibi gördüm..
Videoyu kim çekiyor? Ruhlar mı :eek::eek::eek:
LUTFU CNGNS
18-10-2010, 00:07
enes araban çok güzel olmuş maşallah
Enes masallahlan kocaman valla cok sevindim skntilarin bittigine,ama aklima takilan bi soru var:D lan kilibik nasil sen izin aldinda araba deniyebildin auhxuashxuahx :D:D:D
uzaktasın diye artis artis konuşuyorsun gel görüşürüz :D Sağol canımın ciğeri :D
Enes maşallah kardeşim arabana... ;)
Eyvallah soner abi..vazgeç şu dizel sevdasından bak gazlıyoruz canın çeker :)
Enes kardeşim tebrik ederim çok güzel gidiyor araban tüm araçlara' da maşallah.
satmamış olsaydın denerdik ezn ile beni geçtin içimde kaldı :) Teşekkürler Engin abi.
İyi kötü yorum yapan herkese teşekkürler..
Bence 106 çok iyi daha fazla ellemeye gerek yok..Emrede memnun zaten arabasından.Adam sorunsuz mis gibi biniyo gaza getirmeyin :)
ba a maşallah cok guzel gıdıyor kazasız belasız:)
s2000lerınde maşallahı var
106 heralde en ıı yuruyen 106 suan:) bende bı kpro alaydım ya :)
ayhan306gti
18-10-2010, 09:23
tüm araçlara maşallah üslerinde çok emek var.
ardacngns
18-10-2010, 09:34
cok guzel olmus araban kankacım vıdeoların dewamını beklıyoruz
Videoyu kim çekiyor? Ruhlar mı :eek::eek::eek:
gerek yok bunlara..
106 ile yürürken tek kişi gibi gördüm 2 kez izlememe ragmen ondan sordum..
masalahh, enes aracın gercekten güzel gıdıyor.
emre sen su aracı nezaman tek denıceyeeksın onu cok merak edıyorum ??? ınanılmaz fark edicek emın ol ... hem hacımlı araclarla denıyosun hem ıkı kısısın rakıpler tek :D delı cesareti :D
bu işi keyfıne yapan ınsanlardan bırısın ;)
bencede hem hacimli aracla yürüyüp hemde 2 kişi olmak daha zor..teke tek denendiğinde neler olduğunu gördük zamanında..
vtc mania
18-10-2010, 09:56
hepsınede kocamna bı masllah super denemelr olmus..
BMK TypeR
18-10-2010, 10:02
bütün araçlara Maşallah, Enesede ayrı maşallah çok güzel olmuş aracı tolgada yapmıs ayarı:)
Emre ve enes maşaallah arabalarınıza çok iyiler güle güle kullanın..
masalalh typer cok fena gıdıyor
ahmet3425
18-10-2010, 10:49
guzel denemeler olmus butun araclara masallah, demmekki ac 106 k-prolu typer gecemiyormuş ;)
Up306Gti
18-10-2010, 10:58
guzel denemeler olmus butun araclara masallah, demmekki ac 106 k-prolu typer gecemiyormuş ;)
ssr farkı bu;)
Selcuk_RoL
18-10-2010, 11:02
emre sen su aracı nezaman tek denıceyeeksın onu cok merak edıyorum ??? ınanılmaz fark edicek emın ol ... hem hacımlı araclarla denıyosun hem ıkı kısısın rakıpler tek :D delı cesareti :D
Ceco teke tekde bassallar fark degismez bence k pro 2 kisiyi sevmiyii :)
araçlara maşallah enes headers boru baya fark etmiş
emre makina yürüyo hadi hadi :D
106&vtec yakındır inş :)
Up306Gti
18-10-2010, 11:08
aynen öle cecom:) Enes ile zevkine basıyorum aramızda polemik yok gider yok, bi önceki denemede daha farklıydı, şimdi yeni hedırı ile daha iyi maşallah, boş konuşan çok millet çok hızlı yetişemiyorum;)
dragon07
18-10-2010, 11:16
maşallah tüm araclara.
ac106yı izlemeye dvm :)
Ceco teke tekde bassallar fark degismez bence k pro 2 kisiyi sevmiyii :)
pisss hondacı senııı dune kadar boyle demıyodun amaa :hahaha:
aynen öle cecom:) Enes ile zevkine basıyorum aramızda polemik yok gider yok, bi önceki denemede daha farklıydı, şimdi yeni hedırı ile daha iyi maşallah, boş konuşan çok millet çok hızlı yetişemiyorum;)
yok be kardesım enesle sorun sıkıntı olcandan deıl enes sakın bı arkadasımız teneke yuzunden atar gıder yapmaz zaten :) , amasen yınede tek dene aracınn gıderını gor ;)
Selcuk_RoL
18-10-2010, 11:23
pisss hondacı senııı dune kadar boyle demıyodun amaa :hahaha:
Dunde ayni bugunde ayni kanka AC ye lafim yok herzaman boyundan buyuk isleri basarmis sinifinda rakipsiz bir arac bana gore ama aradaki fark yarim boy 1 boy degilki teke tek kapanabilsin!
Olm biz pejocuyuz ya unutamayiz AKlari EKleri :D
ahmet3425
18-10-2010, 11:53
ssr farkı bu;)
ssr falan bilmem de ben simdiye kadar ac nin k-prolu typer gectiğini gormedim yukardaki mesajlarda mami abininde dediği gibi jop la bastıgınızda jop direk ayırıyormus ki bildiğim kadarıyla jop da DC header var...
Up306Gti
18-10-2010, 12:18
ssr falan bilmem de ben simdiye kadar ac nin k-prolu typer gectiğini gormedim yukardaki mesajlarda mami abininde dediği gibi jop la bastıgınızda jop direk ayırıyormus ki bildiğim kadarıyla jop da DC header var...
Mami diyorsa doğrudur. dc li kprolu taypr ile dener bakarız tekrardan ac nin gideri job ile denerken farklıydı şuanda daha farklı..
şu emmemide takalım tolga bizide döndürsün 9000 özendim.
kprosuz typer şaçma sapan bi araba ya.
binesim gelmiyo.
tolga kasımda bursa çok güzel oluyo :D
Selcuk_RoL
18-10-2010, 12:40
Mami diyorsa doğrudur. dc li kprolu taypr ile dener bakarız tekrardan ac nin gideri job ile denerken farklıydı şuanda daha farklı..
emre neyi farklı şuan araç içimi sökük?
106 ile yürürken tek kişi gibi gördüm 2 kez izlememe ragmen ondan sordum..
mşllh. araçlara sesleri yürüyüşleri harika..
type-r ile ac 106 nın videosunda bende sanki type-r'ı tek kişi gibi gördüm öle ise teke tekde 106 geçer gibi.. 1 kişi 3 boy :)
Up306Gti
18-10-2010, 12:48
emre neyi farklı şuan araç içimi sökük?
Debriyajım farklı evet şöför hariç sadece koltuklarım sökük he birde fren disklerim yeni:)
Up306Gti
18-10-2010, 12:50
mşllh. araçlara sesleri yürüyüşleri harika..
type-r ile ac 106 nın videosunda bende sanki type-r'ı tek kişi gibi gördüm öle ise teke tekde 106 geçer gibi.. 1 kişi 3 boy :)
Hangi videyoda gördünüz anlamadım ba ile ben 2 şer kişiydik burası kesin ve net,
Maf s2k ve maf typr tek kişiydi denemelerde ama mafta hardtop varmış.
Hangi videyoda gördünüz anlamadım ba ile ben 2 şer kişiydik burası kesin ve net,
Ht ağırlığı neymiş ?
Selcuk_RoL
18-10-2010, 12:55
Debriyajım farklı evet şöför hariç sadece koltuklarım sökük he birde fren disklerim yeni:)
siz gidin kumdan kale yapın benim yaptığım araba ile bize gider yapmayın geçen günde abi artık arabayı kullanmayı öğrendim senin dediğin gibi 9000 dönünce araba daha hızlıymış dedin geldin maslaktan tekstilkente doğru bastık 3 kere rüzgar tüneli yapmana rağmen 200 e kadar gene 3 boy yedin artık başka konularla ilgilenin o araba k-prolu type r geçemez daha başka gideride yok. bendeki hali ile birazdaha hızlıydı o araba en son motor ahmetteyken kırdığı zaman o performansı bitti. (MUAMMER)
Ac106 vs. Ba typR - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ac106-vs-ba-typr_2074001.htm)
bu videoda belki yanılıyorda olabilirim.
tum araclara massallah ozellıkle BA Type R enes massallah kardesım :)
Up306Gti
18-10-2010, 13:10
siz gidin kumdan kale yapın benim yaptığım araba ile bize gider yapmayın geçen günde abi artık arabayı kullanmayı öğrendim senin dediğin gibi 9000 dönünce araba daha hızlıymış dedin geldin maslaktan tekstilkente doğru bastık 3 kere rüzgar tüneli yapmana rağmen 200 e kadar gene 3 boy yedin artık başka konularla ilgilenin o araba k-prolu type r geçemez daha başka gideride yok. bendeki hali ile birazdaha hızlıydı o araba en son motor ahmetteyken kırdığı zaman o performansı bitti. (MUAMMER)
Muammer Abicim bizim kimseye gider yaptığımız yok ki kaldiki sen beni biliyosun gayet sakinim bu konularda.. evet sen yönlendirdin kabul ediyorum acemilik çektim arabada sayende daha iyi kullanmaya başladım bunu inkar etmiyorum sorun ney anlamadım? Ben süperim ben harikayım ben daha iyi yürütüyorum diye biyerde konuşmadım tam tersi kötü olduğumu söylüyodum biliyosun.ayrıca ahmetteyken değişen siboplar ve iticiler eminimki eskisinden daha iyi. Sana karşı saygımız sonsuz ama varsa aklına takılan birşey konuşalım telden.
Up306Gti
18-10-2010, 13:13
Ht ağırlığı neymiş ?
Bilmiyorum, Maf da bilmiyor sizde var artık tartarsın:)
ROT_vtec
18-10-2010, 14:32
Çok zevkli denemeler oldu,bütün araçlara maşallah diyorum..özellikle enes ve emre arkadaşıma teşekkür ediyorum..çünkü çok düzeyli ve kaliteli denemelerimiz oluyor sayelerinde..fakat EP S2000'nin amacının ne oldugunu çözemedim,makaslar vs. biz apaçi tayfası olmak istemiyoruz..kimsenin kimseyi tehlikeye atmaya hakkı yok ..
ahmet3425
18-10-2010, 15:10
Muammer Abicim bizim kimseye gider yaptığımız yok ki kaldiki sen beni biliyosun gayet sakinim bu konularda.. evet sen yönlendirdin kabul ediyorum acemilik çektim arabada sayende daha iyi kullanmaya başladım bunu inkar etmiyorum sorun ney anlamadım? Ben süperim ben harikayım ben daha iyi yürütüyorum diye biyerde konuşmadım tam tersi kötü olduğumu söylüyodum biliyosun.ayrıca ahmetteyken değişen siboplar ve iticiler eminimki eskisinden daha iyi. Sana karşı saygımız sonsuz ama varsa aklına takılan birşey konuşalım telden.
aslında bi sorun yokda gecenlerde bir konuda kırmızıyla isaretleyip demistin ki AC 106 yı daha bi typer gecemedi K-prolu dahil
ben o gun oraya takılmıstım ki ince detaylara takılan bi adamımdır hayatta gozumden kacmaz neyse konu uzamasın ac 106 nın gideri bukadar ama yinede muthis gidiyor.
Up306Gti
18-10-2010, 15:23
aslında bi sorun yokda gecenlerde bir konuda kırmızıyla isaretleyip demistin ki AC 106 yı daha bi typer gecemedi K-prolu dahil
ben o gun oraya takılmıstım ki ince detaylara takılan bi adamımdır hayatta gozumden kacmaz neyse konu uzamasın ac 106 nın gideri bukadar ama yinede muthis gidiyor.
Bende ona cevaben videosuz denemem var demiştim. neyse haklısın uzatmaya gerek yok yinede sağol.
Yiğidi öldür hakkını yeme = 106
Enes in arabası da hakettiği yere geldi sonunda ona da maaşallah.
;Maşallah enes cim çok güzel gitmiş araban... rbc aldınmı tamamdır.
Bilmiyorum, Maf da bilmiyor sizde var artık tartarsın:)
S2000 Hardtop net 41 kg. Bkz: wikipedia
Baya ağırmış hardtop ha, nerdeyse enes ağırlığında, maf'ın sahibi boşuna istememiş 2. kişiyi :D
uzaktasın diye artis artis konuşuyorsun gel görüşürüz :D Sağol canımın ciğeri :D
oluur geliyim h.ici goruselim,h.sonuda iceriz? kabul mu :D uhauhauh
Maşallah araçlara bu ac düne kadar cok sevilen araba idi şimdi taşlanır oldu hayret.
_muhaRRem
18-10-2010, 22:14
hard top 41 kg olması imkansız. en fazla 10-20 kg arasındadır .
Kaa scirocco
18-10-2010, 22:27
tum araclara maşallah artı olarak BA typeR ve ac 106 ayrıca tebrik ederim
çiçek gibi yurumuşler :)
Bütün Araçlara Kazasız Belasız Sürüşler.BA Fenalarda :) AC Eskisi Gibi Değil Gibime Geldi(Pilotaj Farkından'da Olabilir) Ama yinede İyi Tutunmuş.
ac 106 ya masallah.atasehirde emre ve burak en temiz rollingcidir kimseye atar gider yaptiklarini hic gormedim.burdada 106 nın yerden yere vurulmasina anlam veremedim guzel dostca denemeler olmus cekimlerde guzel bravo.
Enes maşallah kardeşim çok güzel gitmişsin yine öndesin :)
YouTube - emel sayın-elbet bir gün buluşacağız (http://www.youtube.com/watch?v=fD0nXv5PudQ)
YouTube - emel sayın-elbet bir gün buluşacağız (http://www.youtube.com/watch?v=fD0nXv5PudQ)
Ac yi içdenlikle Tebrik ediyorum Başarılıı.....
vtecburac
19-10-2010, 20:59
tüm deneyen arkadaşlara ve araçlara maşallah seviyeli çekişmeli denemeler oldu, AC yi yapan yapmış emeye saygı, helal olsun her zaman tebrik etmişizdir, aynı futbol maçına döndü takım 1 hafta yendiği zaman yerlere göklere sığdıramıyolar, yenildiği zamanda yeren yere vuruyorlarr değişen ne onu anlamadım düne kadar herkesin çok sevdiği AC geçilince yalan oldu, nese ney sınıfında bence en hızlısı AC daha ıyısını yaparlarsa artık tebrik ederiz, maşallah deriz. geçilipte geçildiği videoyu koymakta delikanlılıktır bence helal olsun emreye:)
Bir şey soracağım cahilliğime verin,videolarda bir arkadaş en sağ şeritte diğeri en sol şeritte gazlıyor yüksek süratlerde orta şeritte ilerleyen araçları saliseler içinde geçiyorsunuz orta şeritte ilerleyen şöföre nasıl güvenebiliyorsunuz ? Özellikle en sağ şeritte gazlayan arkadaş mesela ya acemi ise sağına soluna bakmadan şerit değiştirirse yada alköllü ise nasıl tereddüt etmiyorsunuz ? İyi cesaret gerçekten ama sanırım bu yaptığınız forumdaki mevcut "ölüm yarışı" adlı konuyu andırıyor (Allah göstermesin) sanırım bunu göze alıyorsunuz.
Bir şey soracağım cahilliğime verin,videolarda bir arkadaş en sağ şeritte diğeri en sol şeritte gazlıyor yüksek süratlerde orta şeritte ilerleyen araçları saliseler içinde geçiyorsunuz orta şeritte ilerleyen şöföre nasıl güvenebiliyorsunuz ? Özellikle en sağ şeritte gazlayan arkadaş mesela ya acemi ise sağına soluna bakmadan şerit değiştirirse yada alköllü ise nasıl tereddüt etmiyorsunuz ? İyi cesaret gerçekten ama sanırım bu yaptığınız forumdaki mevcut "ölüm yarışı" adlı konuyu andırıyor (Allah göstermesin) sanırım bunu göze alıyorsunuz.
sonunu düşünen kahraman olmaz :D boş ver combo oralar çok karışık...
vtecburac
19-10-2010, 22:35
sonunu düşünen kahraman olmaz :D boş ver combo oralar çok karışık...
:D:D ceco sende cabbar almışsın Allah kaza bela vermesin, Allah utandırmasın:)
:D:D ceco sende cabbar almışsın Allah kaza bela vermesin, Allah utandırmasın:)
saolasın moruk, cumlemıze ınsallah :p
bu mantıkla gidersek ben her sabah intihara çıkıyorum ewden..:D
emin ol gün içerisinde ist. trafiğinde araç kullanmak daha riskli...;)
dangerahmet
19-10-2010, 23:51
Çok Çekişmeli Denemeler Olmuş Öncelikli Ac 106 olmak üzere tüm araçlara maşallah verilen emekler konuşmuş ;)
ac başta olmak üzere tüm araclara maşallah
gurkan evrn
26-10-2010, 20:56
enes maşallah arabanın son hali çok güzel olmuş allah kazasız belasız kullandırsın :) AC ye lafım yok maşallah :) bi 2.0 rocco alamadık emre nolucak şimdi :D
Up306Gti
26-10-2010, 21:33
enes maşallah arabanın son hali çok güzel olmuş allah kazasız belasız kullandırsın :) AC ye lafım yok maşallah :) bi 2.0 rocco alamadık emre nolucak şimdi :D
kafanı siiimseelam söle::)
gurkan evrn
27-10-2010, 07:56
kafanı siiimseelam söle::)
hafta sonu görüşürüz yağmur yağmassa emre bey :D
Cimmeria
27-10-2010, 15:01
enes maşallah harika gidiyor güle güle kullan
Son günlerde izlediğim en güzel deneme videolarıydı doğrusu.BA Type-R'a da;AC 106'ya da maşallah.İkisi de çok güzel gidiyor.Ama ne yalan söyleyeyim;bi ara videoyu izlerken 106 geçecek mi yoksa diye baktığım da oldu videoda..:)
Tekrardan maşallah 2 araca da.Allah kaza bela vermesin.
tüm deneyen arkadaşlara ve araçlara maşallah seviyeli çekişmeli denemeler oldu, AC yi yapan yapmış emeye saygı, helal olsun her zaman tebrik etmişizdir, aynı futbol maçına döndü takım 1 hafta yendiği zaman yerlere göklere sığdıramıyolar, yenildiği zamanda yeren yere vuruyorlarr değişen ne onu anlamadım düne kadar herkesin çok sevdiği AC geçilince yalan oldu, nese ney sınıfında bence en hızlısı AC daha ıyısını yaparlarsa artık tebrik ederiz, maşallah deriz. geçilipte geçildiği videoyu koymakta delikanlılıktır bence helal olsun emreye:)
Abi senle ne zaman deneyecez ben seni bekliom haberin Olsun :D:D:D
Maşallah araçlara Maşallah GTİ yeee :D