Orijinalini görmek için tıklayınız : İçine Girilince Islatmayan Havuz === Tabiki Japonlardan
HondatugraL
17-10-2010, 23:24
Japonya'nın Kanazawa şehrinde bulunan Çağdaş Sanatlar Müzesi'nin bahçesini çok ilginç bir havuz süslüyor.
http://i.sabah.com.tr/sb/galeri/dunya/bu_havuza_giren_islanmiyor/swimming_pool52_d.jpg
Yukarıdan bakıldığında derinlere kadar suyla doluymuş gibi görünen havuzun içi aslında bir yaşam alanı
http://i.sabah.com.tr/sb/galeri/dunya/bu_havuza_giren_islanmiyor/swimming_pool_22_d.jpg
Havuzun içine hiç ıslanmadan girip çıkmak mümkün.
http://i.sabah.com.tr/sb/galeri/dunya/bu_havuza_giren_islanmiyor/swimming_pool_3_d.jpg
Sadece 10 santimetrelik bir alanı suyla kaplı olan havuz,ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekiyor.
http://i.sabah.com.tr/sb/galeri/dunya/bu_havuza_giren_islanmiyor/swimming_pool_32_d.jpg
http://i.sabah.com.tr/sb/galeri/dunya/bu_havuza_giren_islanmiyor/swimming_pool_12_d.jpg
http://i.sabah.com.tr/sb/galeri/dunya/bu_havuza_giren_islanmiyor/swimming_pool42_d.jpg
http://i.sabah.com.tr/sb/galeri/dunya/bu_havuza_giren_islanmiyor/swimming_pool62_d.jpg
focus musty35
17-10-2010, 23:25
japonlardan korkulur
harbiden korkulur yani ıslanmayınca aklıma direk nano teknoloji geldide bu bambaska birşey sanırım :S
TolgaEsentepe
17-10-2010, 23:27
fantezi için birebir o zaman bu :D
şaka bir yana fake olabilir mi yani hiç mantıklı gelmiyor
S.Özeren
17-10-2010, 23:28
şaşırmış bunlar ya
ne beyındır, bunlardakı cozemedım ben :soru::soru::soru::soru:
Low-Rider
17-10-2010, 23:30
güzelde ne işe yarıcak
Ertug_T.
17-10-2010, 23:32
sistemi çözemedim nası ya:S
Emir_b16a
17-10-2010, 23:32
boş oda odanın tawanı cam üstünde 5 cm su tek giriş kapısı odanın içini fayans döşe al sana içine girince ıslanmayan hawuz yemez cnm sıkıysa balıklama atla :D
yusufbatırel
17-10-2010, 23:33
vay be nası olmuskı ıncecık seffaf bısey yapmıs ustune adamlar ozaman helal valla
ya bu uzay, nano, yada alien teknolojisi falan değil arkadaşlar :D
sadece havuzun tepesine cam koyup üstüne su doldurmuşlar hepsi bu... :D korkulsa korkulsa o camın kırılmasından korkulur japonlardan değil :D
zaten farkettiyseniz çağdaş sanatlar müzesi diyor uzaylı teknolojileri müzesi değil :D
Emir_b16a
17-10-2010, 23:36
ya bu uzay, nnano, yada alien teknolojisi falan değil arkadaşlar :D
sadece havuzun tepesine cam koyup üstüne su doldurmuşlar hepsi bu... :D korkulsa korkulsa o camın kırılmasından korkulur japonlardan değil :D
ha yaşa yaa :D asıl türklerin yorumlarından korkulur :D
yok bizim türklerin o havuza balıklama dalmasından korkulur asıl :D
HondatugraL
17-10-2010, 23:39
Adamlar bunun ıcın emek vermıs belkı aylarca dusunduler bızımkıler hemen buldu :D:D:D :hahaha:
çağlarcoskun
17-10-2010, 23:39
ahahahaha işte bu yaaa :icon_tup:
Emir_b16a
17-10-2010, 23:41
Adamlar bunun ıcın emek vermıs belkı aylarca dusunduler bızımkıler hemen buldu :D:D:D :hahaha:
teraslı ewi olupta yaptırmak isteyen warsa bna ulaşsın proje ws çizdirir hallederiz uygun fiyata :D
yada bahçeye yapılabilir çalışma odası modeli ii fikir aslında :D
teraslı ewi olupta yaptırmak isteyen warsa bna ulaşsın proje ws çizdirir hallederiz uygun fiyata :D
yada bahçeye yapılabilir çalışma odası modeli ii fikir aslında :D
knka bana üstüne oturmadan s...lan tuvalet lazım yapabilirmisin? :D ahuhuahuhuahuhu
Aslinda camdan gecmeyi kesfftmisler yanisu bahane .d
İyi de bu hiç öyle harika bi fikir falan değil. Çok da boş bi iş yani . . .
Aslinda camdan gecmeyi kesfftmisler yanisu bahane .d
içine girmek için alttan kapı yapmışlardır mrk etmeyin.... :)
Emir_b16a
17-10-2010, 23:47
knka bana üstüne oturmadan s...lan tuvalet lazım yapabilirmisin? :D ahuhuahuhuahuhu
endüstriyel tasarım okuyorum kasarsam yaparım :D
hatta yapmama gerek yok kullanıma müsait alaturka war nano teknolojili aynı bu hawuz modeli ama alttan izliosun bu nası :D
HondatugraL
17-10-2010, 23:49
Merdıven gayette suyun altına gıdıyomus gıbı duruyor ama :D camı kestılerse su kaçırması gerekmıyormu onada sılıkonmu yaptılar:)
endüstriyel tasarım okuyorum kasarsam yaparım :D
hatta yapmama gerek yok kullanıma müsait alaturka war nano teknolojili aynı bu hawuz modeli ama alttan izliosun bu nası :D
ahuahuahuahu akşam akşam iyi yarıldım yaaa :D
peki ıslatmadan yıkayan duş nasıl fikir? yada içine binmeden giden araba :D
Bad-Fast
17-10-2010, 23:51
orginal bişey olmuş bence dekor olarak kullanılabilir basit ama güzel :)
Emir_b16a
17-10-2010, 23:52
ahuahuahuahu akşam akşam iyi yarıldım yaaa :D
peki ıslatmadan yıkayan duş nasıl fikir? yada içine binmeden giden araba :D
hmm akşam akşam düşündürceksn bni töbe yaa düşünücem hepsini dönücem sna da ıslanmadan duş olmaz :D
içine binmeden giden araba kolay uzaktan kumandalı yaparız sorun diik yaptılar onu
ama ıslanmadan duş olmaz :D belki buharla falan bişiler denenebilir yada tehemmüm gibi kumlama sistemi kurulur :D
Merdıven gayette suyun altına gıdıyomus gıbı duruyor ama :D camı kestılerse su kaçırması gerekmıyormu onada sılıkonmu yaptılar:)
Bencede ole
Yiğit Ş.
17-10-2010, 23:53
ya ben bunu gerçek sanıp balıklama atlasam? ne olacak :D
hmm akşam akşam düşündürceksn bni töbe yaa düşünücem hepsini dönücem sna da ıslanmadan duş olmaz :D
içine binmeden giden araba kolay uzaktan kumandalı yaparız sorun diik yaptılar onu
ama ıslanmadan duş olmaz :D belki buharla falan bişiler denenebilir yada tehemmüm gibi kumlama sistemi kurulur :D
tamam ozaman kumlama olayını ilk senin üstünde deniyoruz eğer tek parça çıkarsan içinden bende denicem :D
hangi ünidesin?
Emir_b16a
17-10-2010, 23:54
ya be bunu gerçek sanım balıklama atlasam? ne olacak :D
teomandan paramparça adlı şarkıyı armağan ederler o zmn sana :D
Emir_b16a
17-10-2010, 23:55
tamam ozaman kumlama olayını ilk senin üstünde deniyoruz eğer tek parça çıkarsan içinden bende denicem :D
hangi ünidesin?
kadir has müebbet oğrenci :D
ince kum az tazlik sorun olmaz :D sonrada hawa tabancasıyla kurulanma tmmdır :D
By_HaNNibaLL
17-10-2010, 23:57
yalandir o yalandir :)
kadir has müebbet oğrenci :D
ince kum az tazlik sorun olmaz :D sonrada hawa tabancasıyla kurulanma tmmdır :D
tamam knka bukadar tasarım yeter yoksa kafayı çizicez bu gidişle :D
ben bahçeşehir ünideyim...
HondatugraL
18-10-2010, 00:02
Girilince ıslatmayan deniz yaparsak Japonları geçebılırız:D
Emir_b16a
18-10-2010, 00:05
Girilince ıslatmayan deniz yaparsak Japonları geçebılırız:D
o yapıldı ama remini buraya koyamam :D
HondatugraL
18-10-2010, 00:12
o yapıldı ama remini buraya koyamam :D
ozaman okyanus yapmamız lazım :D
Emir_b16a
18-10-2010, 00:15
ozaman okyanus yapmamız lazım :D
illaki okyanus isminde biri bulunur :D
teomandan paramparça adlı şarkıyı armağan ederler o zmn sana :D
Haha.Bombasın ya:D:D
by serçe
18-10-2010, 10:08
şaşırmış bunlar iyice ....................
harbiden korkulur yani ıslanmayınca aklıma direk nano teknoloji geldide bu bambaska birşey sanırım :S
Aynen :beuj: :icon_wack
Şimdi mantıklı düşününce ıslanmadanda keyfi çıkmaz havuzun :)
Tamam ellerine beyinlerine saglık biz asırlarca düşünsek aklımıza gelmez ama abartmışlar yani :D
ey allahım yaa havuzdan cok bızım yorumlar ffenaaa :D
Eray Yümsel
18-10-2010, 10:25
para toplayıp tayfunun bu havuzu görmesini sağlamamız lazım haydi techturkey elele tayfunları eğitelim kampanyası başlasın. yaşasın maimi
tayfun bence bu havuzda suyun altında kalma rekoruda kırabilirsin
aynen havuzun üstünde iki cam var iki camın arasında su var , bu da dalga görünümü , havuzun dolu olduğunu gösteriyor, alttan biyerden kapıdan giriş yapıyorsun ıslanmıyorsun :D oda stayla yani, oraya yemek masası koyup yemeğini bile yiyebilirsin, ayrıca ne işe yarayacak , şu işe yarayacak , bi havuzu doldurmak ucuza malolmuyor , kaç ton su konacak o havuza ve belli sürede kirlenecek ve temizlenecek tekrardan, para mı yeter ona, havuzum olsun bahçemde , yüzmesem de görüntüsü yeter diyenlere birebir bence :) mantıklı , tebrik ediyorum adamları
Üstteki camı oturturken kenarlarına lastik conta falan takmak gerekli ki su aşagıya sızmasın.
Ya da sista marka cam silikonuyla iyi silikonlamak gerekli camın kenarlarını
Yani ben olsam öyle yapardım.Çok zor degil:D
suyun kaldırma kuvveti yokmuydu ?
nasıl 0 ' indirgemişler ?
Sercan K.
18-10-2010, 14:20
suyun kaldırma kuvveti yokmuydu ?
nasıl 0 ' indirgemişler ?
kaldırma kuvvetiyle bi ilgisi yok ki..:beuj:insanların durduğu alanda su yok orası boş oda sadece üstünde cam var ve camın üstünde de su var ...
ha yaşa ya kandıracaklar bizi :)
laaaa havle. ya biri balıklama atlarsa:soru:
HondatugraL
18-10-2010, 17:23
Asıl TT den korkulur:D Yorumlara gel :hahaha:
hddsheriff
18-10-2010, 18:52
ya bu japonlar böyle incik boncukla uğraşacağına benzin deposu boşalmayan araba yapsalar ne güzel olur :D
phantomLord
18-10-2010, 19:09
nano teknolojide bomba seyler var :)) bu teknoloji dünyanin sonu oluyo demek :D
dikkatimi çekti bazı arkadaşlar hala ilk sayfa yorumlarına bakmadan ne olduğunu anlamdan yorum yapıyor :D
biraz okuyalım lütfen....
İyi de bu hiç öyle harika bi fikir falan değil. Çok da boş bi iş yani . . .
İkinci sayfada yazmıştım. Şimdi bide böylesine dandik bişeye 3-4 sayfa yorum yaptığınız için sizi kutluyorum arkadaşlar : )
HondatugraL
18-10-2010, 19:59
İkinci sayfada yazmıştım. Şimdi bide böylesine dandik bişeye 3-4 sayfa yorum yaptığınız için sizi kutluyorum arkadaşlar : )
Kımıne saçmalık gelen kımıne enterasan gelebılır fıkır farklıları gayet normaldır. Sen saçma buldun dıye herkesınde o gozle bakmasını beklemek doğru olmaz ;)
dikkatimi çekti bazı arkadaşlar hala ilk sayfa yorumlarına bakmadan ne olduğunu anlamdan yorum yapıyor :D
biraz okuyalım lütfen....
Benim dikkatimi çeken fotoğraflara mı dikkatli bakmıyorlar. Yoksa baksalardamı anlamıyorlar. :D
Selcuk_RoL
18-10-2010, 23:20
bu japonlar kopmuş ya
Benim dikkatimi çeken fotoğraflara mı dikkatli bakmıyorlar. Yoksa baksalardamı anlamıyorlar. :D
fotolar nano teknolojili camerayla çekilmiş ondan herhalde :D
erkin006
18-10-2010, 23:39
konu başlığında japonlar olduğu için dünden beri görüyordum aslında ama girip bakmıyordum bile konuya:D:D
ulan bumuymuş yaa:D
konu başlığında japonlar olduğu için dünden beri görüyordum aslında ama girip bakmıyordum bile konuya:D:D
ulan bumuymuş yaa:D
ahahhahahah...!!!! en bomba yorum buydu bence... :D