Orijinalini görmek için tıklayınız : Avatarım silinmiş...
Avatarımda bulunan arabamın resmi silinmiş,ben silmediğime göre bu nasıl oldu arkadaşlar bilen varmı???
hddsheriff
18-10-2010, 10:57
resmi yüklediğin yerden silinmiştir
Eray Yümsel
18-10-2010, 10:58
sizi müşteri temsilcimize bağlıyoruz lütfen bekleyiniz
Dün akşam duruyodu,sabah gitmiş :(
:hahaha::hahaha::hahaha:
Arkadşım bir daha yüklesene :D
Admin abilerimmi sildiler acep,+18 resimde değildi ama....
+18 değilse silmezler herhalde sen geri yükle resim okadar önemli bir konu değil :D
Ahmet_28
18-10-2010, 11:05
kesin muştu silmiştir.fazla irdeleme fatih bu konuyu çok kızarsa banlar seni
SekoLive
18-10-2010, 11:06
faili mechul imza ve avatarlar olyor ara ara arkadaşın dediği gibi tekrardan yükle hem bizde merakta kaldık neydi silinen avtar diye :)
hahah :D
Yeniden upload edip 2sn içinde tekrar koyabilirsin :D
Mikrop_Ali
18-10-2010, 11:07
seninkide dert mi :D
sitede gncelleme oldu herhalde benimde avatar gitmiş. zor mu avatar yüklemek.. avatar kurallarına göre yüklersen olur..
B.Aktepe
18-10-2010, 11:08
benimde avatar yok mesela :) yeni yükleyince de yüklenmiyor biraz sabredin arkadaşlar :)
Eray Yümsel
18-10-2010, 11:13
müşteri temsilcimizde geldi.
aranızda yapıcağınız yazışmalar sizin güvenliğiniz için bizler tarafından okunup gülünecektir.
faili mechul imza ve avatarlar olyor ara ara arkadaşın dediği gibi tekrardan yükle hem bizde merakta kaldık neydi silinen avtar diye :)
:D resim arabamın üstten çekilmiş fotosuydu,corsa d ,aslında konuyu açmamdaki amaç;R8 yapmış adamın teki ford dan altına yorum yaptım benim altımada bi arkadaş çaprazdaki resim çakma ama emek var yazmış;ama r8 in resimleri başta çaprazda değil.Bu lafı üstünde olduğum için yorumda üzerime alındım,resimiminde silinmesiyle arasında bi ilişki varmı die düşünmeye başladım....
B.Aktepe
18-10-2010, 11:15
aha avatar çıktı benim :D
bnmde gitti kaldırdım dahada koymam :)
çok pis kokular geliyor burnuma :hehe:
ergenekon 3169. dalgasıyla bağlantısı olabilir bence :D
Ahmet_28
18-10-2010, 11:17
:D resim arabamın üstten çekilmiş fotosuydu,corsa d ,aslında konuyu açmamdaki amaç;R8 yapmış adamın teki ford dan altına yorum yaptım benim altımada bi arkadaş çaprazdaki resim çakma ama emek var yazmış;ama r8 in resimleri başta çaprazda değil.Bu lafı üstünde olduğum için yorumda üzerime alındım,resimiminde silinmesiyle arasında bi ilişki varmı die düşünmeye başladım....
bunu türkçeye çevirecek arkadaş varmı aramızda
Eray Yümsel
18-10-2010, 11:18
aynen recep ivediğin palyaço hikayesi gibi bişey oldu :hehe:
B.Aktepe
18-10-2010, 11:19
arkadaşlar nickinde noktalama işareti olan üyelerde avatar problemi var ama çözülücek biraz sabır. B.Aktepe iken benimde gözükmüyordu avatarım şimdi noktayı kaldırınca gözüküyor. biraz sabır.
Low-Rider
18-10-2010, 11:19
niki içinde nokta olan niklerde bir sıkıntı oluştu gözükmüyor avatarlar, akşama düzelicek sorun
aynen recep ivediğin palyaço hikayesi gibi bişey oldu :hehe:
:D :D işte o palyaço benim :D
:D:D:D:hahaha:
ergenekon hikayesi oldu harbiden bağlantılar temanslar çıkıyo
müşteri temsilcimizde geldi.
aranızda yapıcağınız yazışmalar sizin güvenliğiniz için bizler tarafından okunup gülünecektir.
:D:D:D:D:D:D:D:D:
niki içinde nokta olan niklerde bir sıkıntı oluştu gözükmüyor avatarlar, akşama düzelicek sorun
varmı olayla bağlantın özgürüm :D
O zman ergenekonla bi bağlantısı yoktur arkadaşlar,boşuna şüphelenmişim :) ,bi an benim avatara çakma dedi sandım,sorun sistemdeyse problem yok.Güldük eğlendik.Sağolun,varolun :)
bunu türkçeye çevirecek arkadaş varmı aramızda
yanı demek ıstıyor kı ahmetın CZT cok hızlı :D
ondertopcu
18-10-2010, 11:50
benim avatarda değişmiş :D
tam dicektim,hep orda dur dur sıkılmıştır avatarlar,akşama gelir die,akşama gelcekmş :D
olcay_bora
18-10-2010, 12:01
tipini begenmemişlerdir :D şaka bi yana pc den mi yukledin herhangi bi linkten mi