PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ebay'dan aynı satıcıdan toplu sipariş...

crused
18-10-2010, 18:48
arkadaşlar ebaydan aynı satıcıdan 5farklı parça alacağım. ama şöyle bi sorun var duyduğuma göre aynı satıcıdan 1 den fazla urun aldığınızda shipping de uygun bi rakam çıkıyor bunun hakkıında bilgşsş olan varmmı.....

Dynatech
18-10-2010, 18:53
Alacağın ürünleri tek tek yazarak, combine shipping fiyatını sorabilirsin seller a..

crused
18-10-2010, 18:54
tamma kardeşim satıcıyla irtibata geçmem gerekiyor heralde....

turbo&quattro
18-10-2010, 18:56
Saticiya mesaj atin ve alacaginiz urunlerin listesini verip uygun kargo fiyati istediginizi belirtin...Eger makul bir fiyat vermezse ki genelde verirler baska saticidan bulmaya calisin..

crused
18-10-2010, 19:00
tamam kardeşim şimdi bedne satıcıya yazıyorum :D allah vere kayserili çıkmasa :D hahah sonra fiyatta bişey yapmaz :D

ecthelion
18-10-2010, 20:51
yalnız haberin olsun, kargo ücretlerinden çok güzel kâr ediyorlar. örneğin; kargosu $3.8 tutan ürüne bile $15 kargo ücreti alanlar

Dynatech
18-10-2010, 20:55
İşte adamlarda bizde olmayan birşey var: Handling. Bizde adam malımı satayım yeterki diye alıp kargo şirketine götürüyor yada postaneye..Onlarda o kargoya verme esanasında gecen süre ve harcadıgı emeğe bile para alma olyaı var o da handling işte..Shipping&Handling yazar ya zaten hep, o mesele..

Maxiboost
18-10-2010, 21:00
İşte adamlarda bizde olmayan birşey var: Handling. Bizde adam malımı satayım yeterki diye alıp kargo şirketine götürüyor yada postaneye..Onlarda o kargoya verme esanasında gecen süre ve harcadıgı emeğe bile para alma olyaı var o da handling işte..Shipping&Handling yazar ya zaten hep, o mesele..

Bizim insanimizin maliyet hesabi mantigindan kaynaklaniyor abi :)

TAM35GNY
18-10-2010, 21:19
Arkadaslar Ebay artik cok sacma bir hal aldi, cinliler ve de babadan aileden zengin olan herkes biraz sermaye ile ebay seller oluyor ve 1-2 dolar karla bile mal satiyorlar. Ebay ve Paypale verilen komisyon da %10 u buluyor. Bu sebepten de kargodan kar eden satici sayisi cok fazla cunku kargo fiyati cok abarti olmadikca ebay karismiyor boylece adamalar ordan kar ediyor ;)

Ama dikkat edin benim 2-3 alis verisim kabus oldu . Iphone aldim kutunun icinden mouse cikti bir de ozur mektubu, dispute ettim ebay tracking number da teslim aldin gorunuyor dedi. Ve o alis veris sonunda $300 dolara kablolu mouse almis oldum :)

Dolayisiyla ebayden mal alirken saticinin eski uye olmasina, transaction volume une ve de zamanlarina iyice bakin. Cunku hali hazirda nick satanlar bile var yani benim ebay feedbackim su anda $400 ediyor oyle diyeyim, sebebi ise - feedback olmadigi icin x kisi alip burdan 10-20 tane mouse u iphone diye satsa $6000 parayi koyup cebine ortadan kaybolur ;)