Orijinalini görmek için tıklayınız : Hırsızların Yeni Yöntemi
İstanbul'da hırsızlık olaylarında son dönemde önemli bir artış yaşanıyor. Özellikle otomobil konusunda hırsızlar her geçen gün yeni yöntemler geliştirmeye başladı.
Arkadan yanlışlıkla çarpıp, şöforü dışarı çıkaran ve ardından başka bir yönden gelen kişiyle otomobili soyanlardan, ışıklarda kapıyı açarak veya camı kırıp kapkaç yapmaya uzanan birçok yöntem geliştirildi.
PEKİ NE YAPMAMALISINIZ?
Hırsızlar tarafından kullanılan son yöntem ise yumurta... Gece araç sürerken araç ön camına fırlatılan yumurta ile saldıraya geçen hırsızlar, bu yöntemle çok sayıda kapkaç yapmaya başladı. Çünkü aracın ön camına fırlatılan yumurta akı ve sarısı su ile karıştığında sütümsü bir renk alıyor ve görüşü yüzde 90'ın üstünde bir oranda bloke ediyor. Bu durumda aracı durdurmak zorunda kalıp, soyguncuların kurbanı olabiliyorsunuz.
Bu yüzden yumurtalar ile saldırıya uğrarsanız, sileceği kesinlikle çalıştırmayın ve cama su püskürtmeyin. Süratla oradan uzaklaşın. Bu yeni yöntemle ilgili olarak lütfen arkadaşlarınızı ve çevrenizdekileri de uyarın.
Aman herkes dikkat etsin..
Emir_b16a
18-10-2010, 21:22
yumurtamı yeni :) ön cama buji atanları naapıcaz :)
Vtec-SEDAN
18-10-2010, 21:22
güzel bilgilendirme, eyvallah. :icon_tup:
yumurtamı yeni :) ön cama buji atanları naapıcaz :)
yenimi eski mi bilememde dikkat etmek gerek. :)
ınsanın bos anına gelır durur gercekten cok vahım durumdayız.
dusunuyorumda benım basıma gelse bu yumurta olayı hıc bole kapkac flan aklıma gelmez.
tabı kapkacla yırtarsak o ıyı.ne yapacagı bellı olmaz bu serefsızlerın.
Yumurta olayı çok önceden var yav
Boost Up
18-10-2010, 21:37
Onu bunu bilmem de bu .rospuçocukları benim kredi kartımı çalmış...
onursumer
18-10-2010, 21:55
Onu bunu bilmem de bu .rospuçocukları benim kredi kartımı çalmış...
geçmiş olsun varmı bi kayıp ?
erken farketmişsindir inş ?
Boost Up
18-10-2010, 22:00
geçmiş olsun varmı bi kayıp ?
erken farketmişsindir inş ?
ya okulda karttan bişi alcaktım 10 lira falan, adama verdim yetersiz bakiye dedi, dedim abi bi daha çek daha içinde var epey, yok mok yetersiz bakyie dedi falan gittik öyle. babama dedım boyle boyle dıye tamam ararım bankayı dedı. 10 lıralık bı alısverısım vardı tekelden, hemen öncesinden 125 lira kadar para harcanmıs aynı tekelden halbukı alakası yok yarın gidip bakkalla gorusucem. elimde 125 liraya dair ne fiş var ne kart slipi...
hakotech
18-10-2010, 22:04
yumurta atan serfsiz ben ve 15+1 kardeşle tanısır :)
onursumer
18-10-2010, 22:10
ya okulda karttan bişi alcaktım 10 lira falan, adama verdim yetersiz bakiye dedi, dedim abi bi daha çek daha içinde var epey, yok mok yetersiz bakyie dedi falan gittik öyle. babama dedım boyle boyle dıye tamam ararım bankayı dedı. 10 lıralık bı alısverısım vardı tekelden, hemen öncesinden 125 lira kadar para harcanmıs aynı tekelden halbukı alakası yok yarın gidip bakkalla gorusucem. elimde 125 liraya dair ne fiş var ne kart slipi...
bu alışverişi ben yapmadım dersen zaten banka nerden alışveirş ypaıldığını çıkarıyor
onlarda imazlı veya şifreli slip orneğini saklamak zorunda ;) yoksa patlarlar
Boost Up
18-10-2010, 22:12
bu alışverişi ben yapmadım dersen zaten banka nerden alışveirş ypaıldığını çıkarıyor
onlarda imazlı veya şifreli slip orneğini saklamak zorunda ;) yoksa patlarlar
tamamda ben şifre girdiğimi hatırlamıyorum belki de girdim adam sanki dedi böyle böyle 125 liralık mal aldınız diye de o dükkanda sigaraları ve içkileri saymazsak 125 liralık mal yoktu zaten sorun orda.. yarın gidicem dicem 125 liraya ne almışım göstersene
utkuselamoglu
19-10-2010, 07:19
eskiden köprüden taş sarkıtma vardı bide. öle hatırlıyorum.
hırsızlık peşinde olanların kendi yumurtaları patlasın ...
Sercan K.
19-10-2010, 07:37
hırsızlık peşinde olanların kendi yumurtaları patlasın ...
:D:D:D çok acımasız olduuu :hahaha::hahaha:
Allah bildigi gibi yapsin bunlari ne diyim.
alpbodrum
19-10-2010, 08:35
Artık koltuk altında 14' lü ile gezme devri geldi heralde. Arabasını , Parasını geçtim kardeşinin , eşinin çocuğunun can derdi var.