Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sports İnternational Spor Merkezi?

Saro-Ş
19-10-2010, 13:17
Sports İnternational Ataköy Hakkında Bilgisi Olan Arkadşlardan Bilgi Almak İStiyorum Abim İle Kayıt Olmak Gibi Niyetimiz Var Fakat Okadar Çok Değişik Fiyatlar Duyuyoruzki Hani KAyıt Olmaya korkuyoruz Birisine 5000 bin TL İse Birinden 2000 TL almışlar ne tutturursalar gibi Bizde kendimizce az çok fiyatı indirtmeye çalıştık siteyeden üye olup hani giden varmı acaba hangi şubesi olduğu farketmez sanırım fiyat bellidir genelde birde hangi gold diomand gibi paketleri var hangisine ne kadar üye olundu bilgilerini verirseniz çok makbule geçer

redbaron
19-10-2010, 13:32
bu sinan erdemin ordaki miydi yoksa marinanin orasi miydi?

Low-Rider
19-10-2010, 13:34
tolgalarla gitsene
sefaköy sports international a:D

STeaM
19-10-2010, 13:46
spor salonlarının hepsi aynı.
yersen luphen.

FaBeRgE
19-10-2010, 13:52
5000tl mi :eek: o ne yahu satın mı alıyorsunuz :D

ben burada Kütahya Belediyesine ait bir salona gidiyorum. Hoca eğitiminde zayıflama ve zıkılaştırma programı. O kadar temizki ter bile kokmuyor, 8-9 kişi koca salonda ayda 35tl :) Bu rakama duştur,soyunma odasıdır emanettir herşey dahil :)

Saro-Ş
19-10-2010, 13:54
bu sinan erdemin ordaki miydi yoksa marinanin orasi miydi?

Marinadaki

tolgalarla gitsene
sefaköy sports international a:D

geçen sen değilmiydin oğlum yanında adamlar kaslarım nasıl falan diye sorular soruyo diyen olmuşken düzgün biryer olsun diyorum :)

spor salonlarının hepsi aynı.
yersen luphen.

aynen hepsinin dedikleri aynı ilgi alaka yüksek bizde vs vs ama gel görki hiçbirnde öyle birşey yok :) ne kurtarırsan normal salon fiyatına kayıt olursam ki olan çok var veririm oraya 1 seferde hiç olmazsa havuzu saunası vs var

Sefa_vts
19-10-2010, 13:54
Yekta gitti saro oraya..

Saro-Ş
19-10-2010, 13:56
5000tl mi :eek: o ne yahu satın mı alıyorsunuz :D

ben burada Kütahya Belediyesine ait bir salona gidiyorum. Hoca eğitiminde zayıflama ve zıkılaştırma programı. O kadar temizki ter bile kokmuyor, 8-9 kişi koca salonda ayda 35tl :) Bu rakama duştur,soyunma odasıdır emanettir herşey dahil :)

burdada mevcut ibocum o tür yerler fakat ***** istanbul yani nasıl olur düşün :):) 5000usd fiyattan 2000 usd iniyolar :)

Saro-Ş
19-10-2010, 13:57
Yekta gitti saro oraya..

devam ediyomu acaba

Sefa_vts
19-10-2010, 13:59
devam ediyomu acaba

1000 dolar gibii bir fiyat vermişti yanlış hatırlamıyorsam görünce yazar zaten...

Şuan devam etmiyo kısmetse senelik 50 tl ye yazılıcaz okula hahah :D 50 tl çok geldi düşünüyoruz..

redbaron
19-10-2010, 14:00
sinan erdemin ordaki gecen sene aylik 200 demisti.marinadakini tam bilmiyorum ama 5000tl cok ucuk.5 yildizli otellerin havuz dahil fiyatlari bile 2000 civari.bir spor salonuna verilmez o kadar ya .napiyorlar spor sonrasi mutlu sonlu masaj varmi?:D

AHMET1907
19-10-2010, 14:00
Ben 4 sene gittim, aile indirimiyle aylik 120TL ye geliyodu

can_ank
19-10-2010, 14:01
Ben 10 yıllık üye olmuştum, Bilkent ögrencilerine cazip fiyatı vardı ve yıllık 1500TL civarı ödüyordum. Sadece tenis kortu üyeliğim yoktu onun dışında her şey dahildi. Ama bana kalırsa tesise gelenlerin kalitesi her gecen sene düşmeye başladı(Ankara için konusuyorum)
Bir de Sports'un da ne kadar para göz oldugunu gördüm ve ben dondurdum uyeliğimi. Su an okulun salonunu kullanıyorum havuz için de yazın Bilkent otelin sezonluk üyelikleri mevcut. Açıkçası Ankara'da kimseye tavsiye etmem.

Saro-Ş
19-10-2010, 14:07
1000 dolar gibii bir fiyat vermişti yanlış hatırlamıyorsam görünce yazar zaten...

Şuan devam etmiyo kısmetse senelik 50 tl ye yazılıcaz okula hahah :D 50 tl çok geldi düşünüyoruz..

orası nasıldır anlamdım zaten havuzda varmış :D:D:D

sinan erdemin ordaki gecen sene aylik 200 demisti.marinadakini tam bilmiyorum ama 5000tl cok ucuk.5 yildizli otellerin havuz dahil fiyatlari bile 2000 civari.bir spor salonuna verilmez o kadar ya .napiyorlar spor sonrasi mutlu sonlu masaj varmi?:D

biraz büyük biryer birazda lüx olarak kaldılar deniz kenarı vs gelen kısımda elit olunca fiyatı çektiler allahın sporu işte ama tavanı 2 metre basık spor salonlarında yapmaktan daha iyi işte

kaç kişydiniz peki :S

Ben 10 yıllık üye olmuştum, Bilkent ögrencilerine cazip fiyatı vardı ve yıllık 1500TL civarı ödüyordum. Sadece tenis kortu üyeliğim yoktu onun dışında her şey dahildi. Ama bana kalırsa tesise gelenlerin kalitesi her gecen sene düşmeye başladı(Ankara için konusuyorum)
Bir de Sports'un da ne kadar para göz oldugunu gördüm ve ben dondurdum uyeliğimi. Su an okulun salonunu kullanıyorum havuz için de yazın Bilkent otelin sezonluk üyelikleri mevcut. Açıkçası Ankara'da kimseye tavsiye etmem.

aslında çok kötü yorum duydum ama ben hergün 1 saat sproumu yapar havuzuma girerim çıkarım hocalar ilgilenmesin bize 3 kişiye 3300 tl gibi bir rakam vermişlerdi en son

Saro-Ş
19-10-2010, 14:07

ahmet abi bırakma sebebi neydı buarada senin memnuniyetszlik vs gibimi

çağlarcoskun
19-10-2010, 15:59
yaaaa saro ne işin var Allah aşkına orda :D gel beraber gidelim aylık 45 TL sefaköy city spor salonuna miss gibi ohh :D 2010 hondayıda çekersin kapının önüne :p boş zamanlarında arel üninin karşısındaki cafede oturur hatun kesersin. 2010 hondam var gezmek isteyen yokmu diye bağırırsın. şimdi gelmiş burda nediyosunn :D semtin hakkını ver olmm sefaköye gel :icon_tup:

Saro-Ş
19-10-2010, 15:59
akşama tekrar gidicem yokmu başka bilgisi olann :D

B.Battal
19-10-2010, 16:12
2000'in de altına inebiliyorlar kanka :D sen şimdi diyeceksin daha önce gelen arkadaşlarım var bu fiyata gelmişler falan yok hayır imkansız öyle bir fiyatımız yok bilmemne yok kralı gelse
o fiyatı alamaz falan filan yapacaklar ama yapabiliyorlar öyle söyleyeyim yeme yani :)
Birde 25 yaş altına, öğrenciye, 50 yaş üstüne falan gibi de indirimleri var..

Saro-Ş
19-10-2010, 16:14
yaaaa saro ne işin var Allah aşkına orda :D gel beraber gidelim aylık 45 TL sefaköy city spor salonuna miss gibi ohh :D 2010 hondayıda çekersin kapının önüne :p boş zamanlarında arel üninin karşısındaki cafede oturur hatun kesersin. 2010 hondam var gezmek isteyen yokmu diye bağırırsın. şimdi gelmiş burda nediyosunn :D semtin hakkını ver olmm sefaköye gel :icon_tup:

huhauauaha kankaaa cincon kaçarız oraya gömerler bizi:D

2000'in de altına inebiliyorlar kanka :D sen şimdi diyeceksin daha önce gelen arkadaşlarım var bu fiyata gelmişler falan yok hayır imkansız öyle bir fiyatımız yok bilmemne yok kralı gelse
o fiyatı alamaz falan filan yapacaklar ama yapabiliyorlar öyle söyleyeyim yeme yani :)
Birde 25 yaş altına, öğrenciye, 50 yaş üstüne falan gibi de indirimleri var..

aynen imkansız diye birşey yok ben daha önce denedim abim için ekstra 1500 veya 2500 tl istediler sildiler onu tek kalemde:) ama şimdi ennem gelmeyi düşünmüyor 2 kişi için bana dokunmucak birşeyler yaparsalarsa gidice :D çünkü 2 gün sonra sıkılıcam :D

onursumer
19-10-2010, 16:23
ben hala üyeyim gidiyorum surekli

eğer düşünüyorsan birini yonlendiriyim tam doğru fiyat versinler sana ?

B.Battal
19-10-2010, 16:23
aynen yanında en az bir arkadaşla falan gidince daha iyi oluyor en azından 2 günde bırakmıyorsun :D bir de sports int.'ın ortamı güzeldir motivasyon önemli :D

Saro-Ş
19-10-2010, 16:24
ben hala üyeyim gidiyorum surekli

eğer düşünüyorsan birini yonlendiriyim tam doğru fiyat versinler sana ?

senin müşteri temsilcin kim kardeşim ? memnunmusun ?

Saro-Ş
19-10-2010, 16:24
aynen yanında en az bir arkadaşla falan gidince daha iyi oluyor en azından 2 günde bırakmıyorsun :D bir de sports int.'ın ortamı güzeldir motivasyon önemli :D

abimle gidicez aktepe sound emre osman tanırısn belki onlarda orda ondan daha ılımlı bakıyorum oraya :) okadar kişi araya sokuyorum artık insinler :D her ne kadar arkadş olsada bi saaten sonra sıkılıyorum gitmiyorum şuana kadar ne kadar boş paralar verdik gittiD

onursumer
19-10-2010, 16:25
senin müşteri temsilcin kim kardeşim ? memnunmusun ?

p.m atıyorum

Saro-Ş
19-10-2010, 16:26
p.m atıyorum

tamam kardeşim :)

hondaa
19-10-2010, 16:59
kadıkoydekıne gıdıyorum bnde fıyat tutturabılırlerse, yap pazarlıgını ısteklıde durma fıyat cokmus dersın en sonundada kafandakı fıyatı solersın uyarsada onlarda mudurumle konısım dıcekler kesın ısteddıgın fıyata yaparlar :)

34btr1907
19-10-2010, 17:14
bakırköy titanic otelin spor salonu 5 aylık 2000$ çekmişti hahah gülmüştüm kızın suratına siz ne düşünüyorsunuz dedi bize dedim 150 tl dedım bi sanıye dedi gitti geldi size şirket indirimi yapabiliriz dedi aylık 150 tl ama 1 yılı peşin alıcaz kredi kartı geçiyo dedi düşünelim araşırız dedik haftada 2 kere arıyorlar 100 desem düşecekler sanırm havuz fitness ne varsa dahil...

onursumer
19-10-2010, 17:24
bakırköy titanic otelin spor salonu 5 aylık 2000$ çekmişti hahah gülmüştüm kızın suratına siz ne düşünüyorsunuz dedi bize dedim 150 tl dedım bi sanıye dedi gitti geldi size şirket indirimi yapabiliriz dedi aylık 150 tl ama 1 yılı peşin alıcaz kredi kartı geçiyo dedi düşünelim araşırız dedik haftada 2 kere arıyorlar 100 desem düşecekler sanırm havuz fitness ne varsa dahil...

onlar ya tutarsa yapmışlar normalde herkes aşağı yukarı oraya aylık 150tl olduyor ama çok başarılı bir salon değil bence ;) yazın pek işe yaramıyor kapalı havuz olması vs

Ufuk
19-10-2010, 17:33
Ya bende birşey sorucam world spor academy nasıldır? acıbademde isteyen varsa abi-kardeşi indirimi felan :D üç aylığı 300 liraymş :D iyi mi yada bu fiyata(daha aşağısına) acıbademde nereleri önrrisiniz ?

AHMET1907
19-10-2010, 17:54
ahmet abi bırakma sebebi neydı buarada senin memnuniyetszlik vs gibimi

Babacım ben çocuk doğunca mecburen bıraktım ama aldığın fiyat normal pahali değil

hddsheriff
19-10-2010, 18:11
Sports İnternational iyimidir kötümüdür bilmiyorum ama kayıt olduğunda senden referans için arkadaşlarının numarası isteyecekler ya verme yada sevmediğin adamların numarasını ver bıktırana kadar arıyorlar :D

hondaa
19-10-2010, 18:34
Sports İnternational iyimidir kötümüdür bilmiyorum ama kayıt olduğunda senden referans için arkadaşlarının numarası isteyecekler ya verme yada sevmediğin adamların numarasını ver bıktırana kadar arıyorlar :D
bide kufur yıyoruz arkdaslardan :D karsıyı bılmem ama kadıkoyde ki ilgi sıfır hoca yok kendın calısıyorsun kac ay gectı hala programı degıstırcekler bence deymez o kdar paraları vermek

VWci
19-10-2010, 20:28

Gittikçe düşen müşteri kalitesinde, müşteriye zorluk çıkartma da Sports üstüne yoktur herhalde.

kv661
19-10-2010, 22:41
Spor sağlığa zararlıdır arkadaşlar. Bakınız tavşan kaplumbağa örneği.

Tavşan ortalama 15 yıl yaşıyor
Kaplumbağa ortalama 50 ile türüne göre 200 yıl

seçimi siz yapın :)

Tunç
19-10-2010, 23:33
maslakta D-Gymvar orasıda harıka bıyer senelik 1500 lırahersey dahıldı

yaniss
19-10-2010, 23:42
vallh benım arkdasım gıdıyor gecen gunde benı yanında mısafır olarak soktu ole bır hakları varmıs ama cocugun uyelıgı 10 senelık yapılmıs o yuzden fıyat degısıktır tabıkı

redbaron
20-10-2010, 00:25

onlar ya tutarsa yapiyorlar biz gecen sene yeni acildiginda senelik 1100 dolar fiyat almistik pazarlik ve tanidik,bizede senelik 2000 demislerdi,birde senelik pesin aliyor oteller.bu sektor biraz boyle.

Saro-Ş
20-10-2010, 10:46

aynen vermicem numarada dün bana tanıdıksınız dediler okadar ortak arkadş var dediler 4900 TL fiyat çıktı 3 kişi için ben de 3500 TL fiyat teklifi yaptım :) yarın haber veririz dediler:D + birde taksit :D

Berk
20-10-2010, 10:57
İlk açıldığında 10.000 dolara aile üyeliği almıştık (20yıllık)600 dolarda senelik aidatı vardı şimdi düşünüyorumda yaraya bak yaraya :ofk:

olcay_bora
20-10-2010, 11:01
walla ben gidiorum salona ne kdr şu kdr . son ne olur şu olur. yok hocam bnm aklımda bu fiyat var oluo oluo olmuosa hadi bana eyw başka salona giderim ben ii hadi gel yapıoalr

Saro-Ş
20-10-2010, 11:02
]

walla ben gidiorum salona ne kdr şu kdr . son ne olur şu olur. yok hocam bnm aklımda bu fiyat var oluo oluo olmuosa hadi bana eyw başka salona giderim ben ii hadi gel yapıoalr

başka salona giderim artık pek sökmüyo ama :) sadece bütçeme uygun değil diiynce fiyat iniyo

onursumer
20-10-2010, 11:09
bide kufur yıyoruz arkdaslardan :D karsıyı bılmem ama kadıkoyde ki ilgi sıfır hoca yok kendın calısıyorsun kac ay gectı hala programı degıstırcekler bence deymez o kdar paraları vermek

atakoydekinde boyle birşey yok tam tersi ilgi fazla nezaman kaytarsam telefon açıyorlar hade spora diye ahah :D

hondaa
20-10-2010, 12:10
atakoydekinde boyle birşey yok tam tersi ilgi fazla nezaman kaytarsam telefon açıyorlar hade spora diye ahah :D
gelmeyınce arıyorlar sadece :) sadece tesıs guzel mıllet ona aldanıyor bnm gıbı :) bıde ev yakın olunca

Saro-Ş
20-10-2010, 21:04
üye oldum artık :):):) iyi yada kötü ne yapalım gider iki yüzerim en ktü :D

onursumer
20-10-2010, 21:41
üye oldum artık :):):) iyi yada kötü ne yapalım gider iki yüzerim en ktü :D

sauna keyfi yaparız iyi oluyor kışın :)

haberleşelim arada beraber gideriz :)

Saro-Ş
20-10-2010, 21:41
sauna keyfi yaparız iyi oluyor kışın :)

haberleşelim arada beraber gideriz :)

aynen kardeşim :)

Schumi
20-10-2010, 22:43
Spor sağlığa zararlıdır arkadaşlar. Bakınız tavşan kaplumbağa örneği.

Tavşan ortalama 15 yıl yaşıyor
Kaplumbağa ortalama 50 ile türüne göre 200 yıl

seçimi siz yapın :)

Konunun en güzel mesajı. :D

Saro-Ş
20-10-2010, 23:43
Konunun en güzel mesajı. :D

ozaman yapmayanlar yaşasın :) yapanlar ölsün :) spor yapmak gerçekten güzel birşey:D

Schumi
21-10-2010, 00:05
ozaman yapmayanlar yaşasın :) yapanlar ölsün :) spor yapmak gerçekten güzel birşey:D

Hayda. Ben mesaj güzel dedim. Doğru demedim ki. :D Ufacıkta olsa mutlaka spor yapmak lazım. Özellikle evlendikten sonra. :D

Saro-Ş
21-10-2010, 08:06
Hayda. Ben mesaj güzel dedim. Doğru demedim ki. :D Ufacıkta olsa mutlaka spor yapmak lazım. Özellikle evlendikten sonra. :D

ufak tefek yapmak gerek ki benim gibi en büyük hobiniz yemek yemek ise:D

Eriador
21-10-2010, 08:09
konuya biraz zıt olucak ama mekan 10 numara bi yerde :D oranın sahilinde eski halı sahaya giderken yatlarında park edildiği otopark a araç resimleri çekmek ve içmek için 10 numara mekan :) benim bi tanıdığım üyeydi ne kadar çok konuşursan o kadar çok inerler fiyatta demişti ücret olarak aklınızda olsun

Saro-Ş
21-10-2010, 08:12
konuya biraz zıt olucak ama mekan 10 numara bi yerde :D oranın sahilinde eski halı sahaya giderken yatlarında park edildiği otopark a araç resimleri çekmek ve içmek için 10 numara mekan :) benim bi tanıdığım üyeydi ne kadar çok konuşursan o kadar çok inerler fiyatta demişti ücret olarak aklınızda olsun

aynen öyle:) üst otoparkıda güzel aslında resim için :) buarada fiyat ciddi ciddi öyle ne kadar paralık okadar iniş hani imkansız bitti dedikleri yerde pazarlık yeni başlar:D