Orijinalini görmek için tıklayınız : tr'nin en hızlı N/A rs'i (CVK RS) & en hızlı stock rs (SS RS) (cam car CVK RS)
hsyn_çvk
20-10-2010, 13:01
CVK rs : c&b egzantrik,itg filtre kiti,headers,komple egsoz,chip,clio cup şanzuman
SS rs : custom filtre kiti,egsoz
okan arkadaşımız ile yaptığımız denemelerden CVK RS'in içinden benim kameram ile daha kaliteli çekilmiş olan ve debriyajımın ısınmamış şekli ile olan videolarımızıda ekleyim dedim ;) (youtube'dan izlemeyenleride düşünerek streetfire linki verdim ;) )
2.vitesde ilk denememiz;
http://www.streetfire.net/video/mvi0300aviflv_2075363.htm
2.vites 2.denememiz
http://www.streetfire.net/video/mvi0305aviflv_2075361.htm
3.vites denememiz
http://www.streetfire.net/video/mvi0306aviflv_2075364.htm
2.vitesde okanın önden bastığı video ;)
http://www.streetfire.net/video/mvi0302aviflv_2075362.htm
chiefkadir
20-10-2010, 13:13
Maşallah bro :) Akşamki sonucu bekliyorum ;)
Bu arada hata olmasın :)
En hızlı NA Rs bizde,en hızlı stock Rs de bizde siz kumda oynayın :D:D:D
hsyn_çvk
20-10-2010, 13:28
kadir abi şimdi senin araba şöle bir iki avlansın benim bi totom tırssın sonrasına bakarız ;) hem ben 2.liğede razıyım sorun yok :D
white rs ile iynn rs arasında kac fark oluyor ?
ss ile iynn denedi ss geciyor
videolardan cvk ss ı 5 boy civarı geciyor sonuc aslında basit :)
bu arada ss e istanbulda hicbir s2000 veya typer bu kadar agır fark atmadı bir sıkıntımı var ?
tencere kapak birbirini bulmuş :)
ben 220 ye kadar min 10 boy diyorum oda min.
+ baturalpin arabada stoc degilmi?
Ek.Civic_Spoon
20-10-2010, 13:40
cvk nin debriyaj kaçırdığı 2. viteste bastığı anda belli oluyor zaten.. eğer ilk bastığınızda lastikler kaçırmıyorsa debriyaj sıyırıyor demektir zaten 3 e attığınız andada belli oluyor kaçırdığı .. maşallah rslere :)
M///maniac
20-10-2010, 13:44
başlık yoruma açık:)
+10000000000
chiefkadir
20-10-2010, 13:51
kadir abi şimdi senin araba şöle bir iki avlansın benim bi totom tırssın sonrasına bakarız ;) hem ben 2.liğede razıyım sorun yok :DAvlanıyo abisi ekmeğini çıkarıyo :hahaha:
Arabaya ne verirsen karşığılını az çok alıyosun,
kimse yanılgıya kapılmasın yapıyolar ediyolar yürümüyo diye :) Ben pek sevmiyorum şöyle gidiyo böyle gidiyo demeyi zaten çok erken 1500km.de ve yazılım,cai,egsoz vs eksikleri var:)
kadir abi şimdi senin araba şöle bir iki avlansın benim bi totom tırssın sonrasına bakarız ;) hem ben 2.liğede razıyım sorun yok :D
Hüseyin araclarınıza masallah allah kaza bela vermesin ama baslık cok iddaalı tr nın en hızlısı oldugu sonucunu nerden cıkarttınız.. :beuj:
baturalp boluya gelmessen olacagı bu :D
Göreceli olmuş biraz başlık.
@Özgür imla hatası var düzeltirmisin :)
chiefkadir
20-10-2010, 13:53
videolardan cvk ss ı 5 boy civarı geciyor sonuc aslında basit :)seko ss geçiyo demek yanlış olur onlar iyi biliyolar aynı gittiklerini :)
M///maniac
20-10-2010, 13:55
seko ss geçiyo demek yanlış olur onlar iyi biliyolar aynı gittiklerini :)
sizin rsin de videolrı istiorz artk tabi eksikler bitince.:icon_tup:
Göreceli olmuş biraz başlık.
@Özgür imla hatası var düzeltirmisin :)
düzelttim saol :)
hsyn_çvk
20-10-2010, 13:56
saol özgürcüm bence tr'nin en hızlı n/a rs'i kadir abininde belirttiği eksikleri olan egsoz,yazılım gibi eksikleri bittikten sonra white rs olacaktır :icon_tup: ama kadir abi eksiklerini giderene kadar açıkcası en hızlısı benim diyorum :D:D:D
düzelttim saol :)
kaza bela kısmını demiştim :)
JapanVsGermany
20-10-2010, 14:00
Çok hızlı bir RS olduğu doğru...
Yalnız şu 3 korna olayına çalışmak lazım 3 korna eşit aralıkla çalınsa daha iyi olur :)
Birde başlığı okuduğumda chiefkadir wideo çekip koydu sandım :D
Zira şu hali ile bile en hızlısı white RS :)
Benimle yaptığı denemeyi wideoyu kaydedip yayınlasaydı inanın herkes aynı fikirde olurdu,zira ben çok rs ile denedim baturalp de dahil, en hızlısı baturalp diyordum ama white RS gittikçe gidiyor maşallah 200e kadar :D
chiefkadir
20-10-2010, 14:00
sizin rsin de videolrı istiorz artk tabi eksikler bitince.:icon_tup:Eksikler bitmedende basıyoruz,video çekmeyi düşünmeden öncelikle ne gidiyor onları görüyoruz,şuana kadar gayet memnun edici :D Ayrıca korktuğumuz avans vuruntusu vs yok :)
hsyn_çvk
20-10-2010, 14:02
kadir abi şu sitede en çok denemek istediğim adam sensin haberin olsun :icon_tup: bide senin araba tam manasıyla olsun bitsin tecrüben ile benim arabayada aynı setup'ı uygulayalaım :D:D
chiefkadir
20-10-2010, 14:04
Yalnız şu 3 korna olayına çalışmak lazım 3 korna eşit aralıkla çalınsa daha iyi olur :)
Benimle yaptığı denemeyi wideoyu kaydedip yayınlasaydı inanın herkes aynı fikirde olurdu,zira ben çok rs ile denedim baturalp de dahil, en hızlısı baturalp diyordum ama white RS gittikçe gidiyor maşallah 200e kadar :DEyvallah bro ilk denemeyi korka korka yaptık senle kırarmıyım kırmazmıyım baya tırstım tekrar sağol ayrıca acil şifalar diliyorum:icon_tup: 200 e kadar demişin:) Kaput açılıyodu gördün onuda halletti ibo :) 5.viteste nasıl gittiğini yaptığımız 5 roll anlatmıştır bişey demeyim :D
kadir abi şu sitede en çok denemek istediğim adam sensin haberin olsun :icon_tup: bide senin araba tam manasıyla olsun bitsin tecrüben ile benim arabayada aynı setup'ı uygulayalaım :D:DHüso zevkli olur tabi :) Satmassan eğer sanada yaparız bu arada sende olup bende olmayandan banada geliyo :icon_tup:
M///maniac
20-10-2010, 14:05
Eksikler bitmedende basıyoruz,video çekmeyi düşünmeden öncelikle ne gidiyor onları görüyoruz,şuana kadar gayet memnun edici :D Ayrıca korktuğumuz avans vuruntusu vs yok :)
ıtb yı n zmn takıcaksınız abi bide o sıkıstrma ilkte problem olmstu yeniden açmstn simdi yok heralde öle bi sıkıntı oem contamı koydunuz....
kaza bela kısmını demiştim :)
hauahau o kadar çok imla hatası varkı onu göremedim :D
hızlı yazmanın kotu yanları..
chiefkadir
20-10-2010, 14:08
ıtb yı n zmn takıcaksınız abi bide o sıkıstrma ilkte problem olmstu yeniden açmstn simdi yok heralde öle bi sıkıntı oem contamı koydunuz....Ya ozaman sıkıştırmadan değilde ateşlemenin zayıf olmasından avans sıkıntısı yaşadık,sonradan düzelttik ama bu seferde yağlı kasnak arıza yaptı ve sübap kesti..şimdilik yok allaha şükür ..itb için geri sayım başladı...
Hüseyinin konuyu benim speclerle meşgul etmeyelim:icon_tup:
videolardan cvk ss ı 5 boy civarı geciyor sonuc aslında basit :)
bu vıdeoya bakıp CVK 5 boy geçiyo diyosan SS inde benı gectıgını soylemen normal geldı bana:rolleyes:
White rs le aramda ne kadar fark oldugunu tam soyleyemem cunkı devamlı ara acılıyo:D ama senın deyımınle 5 boy gecıyo:)
masallah ıkı aracada epey bı fark olmus. üzerindekı mazemenın hakkı dıyelım.
helal olsun harcanan para :)
...videolardan cvk ss ı 5 boy civarı geciyor sonuc aslında basit :)
Seko bizim mahalledeki göz doktoru indirim yapmış bak istersen randevu alayım senin için :D
Seko bizim mahalledeki göz doktoru indirim yapmış bak istersen randevu alayım senin için :D
kaç boy olmus biri 5 boy yazdı bende onu yazdım koysun bari biri adını az once on line training e girdim DK ile arada yazıyorum idare edin kac boy olmus hacım ona gore cevap yazacam ?? :D
kaç boy olmus biri 5 boy yazdı bende onu yazdım koysun bari biri adını az once on line training e girdim DK ile arada yazıyorum idare edin kac boy olmus hacım ona gore cevap yazacam ?? :D
rahat 6-7 boyu var hacım :D
Danimarkaya selamlar :D
Herkeze maşallah ama türünün en hızlı araç benim aracımda olsa en hızlı benim demem. Biraz daha alçak gönüllü olun bence. ;)
Araba satış ilanı değil ki bu. Herkez aynı noktaya takılmış.
WhiteCupra
20-10-2010, 15:40
maşşallah rs lere ..:D:D
kafakafaya yürünülen videolar neden yok ?
herkes kendi işine gelen videoları koyarsa bu iş olmaz ;)
Başlığa diğer videolarda eklenirse iyi olur (cvk dan çekilen)
akşam bıdaha deneme olacak tek baslık altında koyulur vıdeolar yarına;)
dıger konuda da sen alttakı denemeyı koymamıssın.
bu işler bole:)
rahat 6-7 boyu var hacım :D
Danimarkaya selamlar :D
2 boy icinmi hersey :)
adam guzel gitmis vay anasını diyorum :icon_tup:
bu arada en hızlı rs benim matcbox clio rs aldım fena gidiyor tek rakibim majorette ler :D:D:D
akşam bıdaha deneme olacak tek baslık altında koyulur vıdeolar yarına;)
dıger konuda da sen alttakı denemeyı koymamıssın.
bu işler bole:)
ben upload etmedim videoları tek linkte verdim onlar vardı
cvk nın geçtiği videolarda var onları koymamak lazımmış yani bunumu diyorsun ?
hsyn_çvk
20-10-2010, 16:06
ya arkadaşım memlekette kalem var kağıt var fizik var kimya var,okan'nın arabası çok ii gidio olabilir ama stock rs'lere göre!!okan kendide bilio benimle nasıl olduğunu ;) ama hala bir iddaa söz konusu ise okan cumaya kadar burda her akşam onunla debriyajım izin verdiği kadar denerim :icon_tup: hergünde yeni video koyarım ;) daha mantıklı ve sağ duyulu düşünüp yazarsak daha reel şeyleri konuşuruz :icon_tup:
hüseyin bi ara benim stok gc8 le deniyek, ama video olmasın :)
hsyn_çvk
20-10-2010, 16:13
mağlubiyeti kaldırabilecek olgunlukta,kazanmanın sevincini yaşamasının sınırını bilebilen efendilikte ve bu işi zevk için yapma zihniyetinde olan herkesle denerim sorun yok kardeşim :icon_tup:
kafakafayamı :):) videoları bn ccektim sunu rahat söliyeblirim yanlıssa duzeltsin arkadaslar arabaını sahibi kim bilmiyorum ama bn mutavazi davrandım 10 boydan fazla oldugunu solememiştim neyse burda yazıyorum işte farlar kapalıydı daha fazlasını goremedim o yüzden gücten düsmesin diemiş sanırım bn anlamam bu konuları ;) yanımızda tutunduguda oldu ama arabada debriyaj sorunu var okadar ısındıktan sonra okadarda olucak bnce bununla kaafa kafaya gittik deyip avunulmamalı.....
avunma değil olay tabiki araçlar arasında güç farkı var söküklükte cabası ama videoların hepsinin konmamasının bahanesi sadece tahmin edilen bi balata kaçırması olmamalı ;) ki öyle olsa bile ss te başka bir bahane atar oda ilk videoları koymaz ;)
Serhat Y.
20-10-2010, 16:34
çok fark olmuş gerçi aradaki parça farklarını hesaba katarsak fark normal, white rs bundanda iyiyse düşünemiyorum bile, heriki aracada maşallah, istanbulda da çıksa artık şööle hızlı çok hızlı rs ler keşke.
+ baturalpin arabada stoc degilmi?
Piston krank stohh, başka neler var gelip deneyen görecek :)
Benimle yaptığı denemeyi wideoyu kaydedip yayınlasaydı inanın herkes aynı fikirde olurdu,zira ben çok rs ile denedim baturalp de dahil, en hızlısı baturalp diyordum ama white RS gittikçe gidiyor maşallah 200e kadar :D
Sağol bro, benim iddam yok en hızlısıyım diye, ama beni geçebilene hediyem var :)
Piston krank stohh, başka neler var gelip deneyen görecek :)
Sağol bro, benim iddam yok en hızlısıyım diye, ama beni geçebilene hediyem var :)
Ben de istiyorum o hediyeden kanka :D
Ben de istiyorum o hediyeden kanka :D
Sana hediyenin kralını ayırdım kanka :D
Cliosportve
20-10-2010, 17:31
CVK RS fena ayırmış
2. viteste debriyajı kaça kaçaki debriyajlan alakalı ne gibi bir problem var değiştirilmiyorda?
Bu arada SS RS ide tebrik etmek lazım oralara kadar gidilmiş güzelcene basılmış
CVK RS bu sefer affetmedi sanırım :)
maşh hüseyin araçın baya idaalı debriyajını biran önce el atsan iyi olur
beratzade
20-10-2010, 18:00
Okanla beraberdik bide benim çektiğim videolarıda ekliyim ben ozmn hani dedim diğerleride konulur ama konmamış... Artı okan bir kere bile önden basmadı eğer onden bastıya gelirse muhabbet hep önden basan siz oldunuz nasıl ya derseniz kac kere kornanın sesını alamıyorum sol tarafına gecelım dedi ole bastık ki benim cektiğim videolardada burun olarak hep diğer rs in onde basladıgı anlaşılıyor yani bolede bir durum var solemeden olmaz...Okanın araç cok ciddi iyi giden bir rs Maşallahı var o ciğere diğer rsteki parcalar takılsa deli gibi gidiceğinden eminim.Herneyse okanın araba açılmaya baslamıstı ama rolling bırakıldı açılmaya basladı derken bu ekliceğim son 3 denemenin videosu arkadasın koydugu vıdeolar ılk denemeler.
http://www.youtube.com/watch?v=14ectZhPbyo
http://www.youtube.com/watch?v=Y8Rf7zsbxXY
http://www.youtube.com/watch?v=NnqACrLNoBs
"Son videoda goruntu sonlara doğru atlama yapıyor en iyi çekişmeli video diyebilirim diğer arkadasta video mevcut bi güzellik yaparsa bozuk olmayanını ekler hep beraber izleriz."
Her 2 aracada maşallah diyorum diğer aracıda alper abiden 6 seneye yakındır biliyorum kazasız belasız inş yeni sahibine.
hsyn_çvk
20-10-2010, 18:16
debriyajımdaki sorunları düşünmeden okan kardeşimiz ile akşam bir kerelik debriyajım soğukken bir deneme yapıcam ;) final videomuzu yarın tüm arkadaşlar izleyebilir,ama anlamadığım ss rs'in cvk rs'i geçebileceğini düşünen yada yan yana gidebileceğini düşünen zihniyetler ne içioda o kafaya ulaşıyo :D:D ss rs kesinlikle ii gidio ama altını çize çize sölüyorum stock rs'lere göre ;)
beratzade
20-10-2010, 18:22
Zaten aracındaki o speclerle seni geçmesi normal değil anormal bir durum olur yani hiç denemeye baslamadan okan kendisi geçilcez ama aradaki farkı mrk ettim dyerek bastı bunuda soleyım ozman o zihniyet falan deme hiç kardeşim o videolarıda siz eklersniz diye düşündüm görüntü daha ii olr senden izleriz die ama eklenmeyince dedim ben ekleyim onlar da izlensin bu şekildede 2 araç gitti görsünlerdeyim ben baska bi amacım yok kardeşim.Muhabbetin yanlıs bir niyete çekilcek bir durumu yok.
Up306Gti
20-10-2010, 18:26
maşallah hüseyin malzemlerle baya iyi olmuş, okanada tebrikler her yerde basar çekinmez.
hsyn_çvk
20-10-2010, 18:31
Zaten aracındaki o speclerle seni geçmesi normal değil anormal bir durum olur yani hiç denemeye baslamadan okan kendisi geçilcez ama aradaki farkı mrk ettim dyerek bastı bunuda soleyım ozman o zihniyet falan deme hiç kardeşim o videolarıda siz eklersniz diye düşündüm görüntü daha ii olr senden izleriz die ama eklenmeyince dedim ben ekleyim onlar da izlensin bu şekildede 2 araç gitti görsünlerdeyim ben baska bi amacım yok kardeşim.Muhabbetin yanlıs bir niyete çekilcek bir durumu yok.
senin sölediğin tarif ettiğin okanla akşam kadir abiyi arayan ''denemedi benle,kafa atıom,yan yanayız'' dien okan aynı okanmı peki berat :soru: yapmayın arkadaşlar lütfen ;) bana kafa atan okansa benim debriyajım soğukken ne kadar geçtiğimi adlandırmıcam kimse rencide olmasın diye geçtiğim kişi farklı okanmı? ben bu akşam polemikleri bitirmek için deniyorum zaten yoksa okanında dediği gibi ''beni geçme benimle yan yana gitme'' gibi bir şansı yok :icon_tup: yarın videoya bakılır yorum yapılır :icon_tup:
2.vitesde ilk denememiz;
burada vites kacırma veya erken basmak yok ise cok fark olmus sonradan kapanması mumkun degil :icon_tup:
şakaaaaaa.... bu videoda arkada kalan arkadaş hala geçebileceği iddiasındaysa cidden bir yerlerde bir yanlışlık var...bu deneme düpedüz vti ile type r denemesi gibi bir şey olmuş....aynı speclerde bir vti 'ın bir type r ı geçmesi ne kadar mümkün değilse burdada durum aynı....bence iki araba arasında 20 beygirden fazla fark var.....iki aracada maşallah.....allah kaza bela vermesin.....
ss rs 3 boy önden bassın yine gecemez stok rsin yapacağı belli bu kdr iddalı yazılıp cizilmesine gerek yok
artı olarak bunda hayıflanacak birsey yok ss inde gideri bu kadar ss i aynı speclerde veya fazlası olupta gecemeyenler sapkayı onlerine koyup dusunsunler :)
helal olsun zaten aracı bilioruz debriyaj hakkaten bu gece biter ama :D.dun gece masallah sesler fenaydı :)
maşallah rs lere güzel yürümüşler :)
Selcuk_RoL
20-10-2010, 20:29
maşşallah araçlara harcanan paranın hakkı alınmış
chiefkadir
20-10-2010, 20:30
senin sölediğin tarif ettiğin okanla akşam kadir abiyi arayan ''denemedi benle,kafa atıom,yan yanayız'' dien okan aynı okanmı Msn de görüştük daha üç dört mesaj sonra tahmin ettim sendeki sıkıntıyı ,okanda benim araba açıldı ama sonradan deneme olmadı dedi :) Bende ikinizede bu akşam deneyin bir kez eşit basın farkı görün dedim :) Defalarca denerseniz dün geceki senaryo olur :)
çok fark olmuş gerçi aradaki parça farklarını hesaba katarsak fark normal, white rs bundanda iyiyse düşünemiyorum bile, heriki aracada maşallah, istanbulda da çıksa artık şööle hızlı çok hızlı rs ler keşke.boyların böyle muallak olduğu bir dönemde white daha iyi diyemeyiz :) Denemek lazım :) İstanbulda Rs yüklenirmi bilmem ama ben yakında gelmeyi düşnüyorum bs fn2 nin bittiği döneme denk gelirsek zevkli olur deneme diye düşünüyorum :)
Serhat Y.
20-10-2010, 20:46
Msn de görüştük daha üç dört mesaj sonra tahmin ettim sendeki sıkıntıyı ,okanda benim araba açıldı ama sonradan deneme olmadı dedi :) Bende ikinizede bu akşam deneyin bir kez eşit basın farkı görün dedim :) Defalarca denerseniz dün geceki senaryo olur :)
boyların böyle muallak olduğu bir dönemde white daha iyi diyemeyiz :) Denemek lazım :) İstanbulda Rs yüklenirmi bilmem ama ben yakında gelmeyi düşnüyorum bs fn2 nin bittiği döneme denk gelirsek zevkli olur deneme diye düşünüyorum :)
bencede zevkli olucakmış gibi gözüküyor hele bide cvk rsin gidişini white la kıstas alınca dahada heyecanlandım:rolleyes:
bs fn2 nin rodajı bitti yarın yada cuma günü yağımızı değişip ayara çıkacaz bütün değerler istediğimiz gibi olupta bikaç beygircik çıkarttıysak c.tesi aracım hazır, müsait oldugumuzda deneriz. senin geliş tarihin bellimi? umarım bayram tatiline denk gelmez,,
birde hangi hız aralıklarında denemeyi düşünüyorsun benimle aklından geçen ne?:)
chiefkadir
20-10-2010, 20:51
bencede zevkli olucakmış gibi gözüküyor hele bide cvk rsin gidişini white la kıstas alınca dahada heyecanlandım:rolleyes:
bs fn2 nin rodajı bitti yarın yada cuma günü yağımızı değişip ayara çıkacaz bütün değerler istediğimiz gibi olupta bikaç beygircik çıkarttıysak c.tesi aracım hazır, müsait oldugumuzda deneriz. senin geliş tarihin bellimi? umarım bayram tatiline denk gelmez,,
birde hangi hız aralıklarında denemeyi düşünüyorsun benimle aklından geçen ne?:)Bu konuyu baltalamış olmayalımda hız farketmez deneriz yaw maksat muhabbet :) Bora kullanacak herhalde sizle denerken bakarsınız işte :) Geliş tarihi olarak kasım diyorum o arada header ve yazılımı halletmiş olurum bende :)
Serhat Y.
20-10-2010, 20:56
Bu konuyu baltalamış olmayalımda hız farketmez deneriz yaw maksat muhabbet :) Bora kullanacak herhalde sizle denerken bakarsınız işte :) Geliş tarihi olarak kasım diyorum o arada header ve yazılımı halletmiş olurum bende :)
aynen konuyu daha fazla kirletmeyelim, sen bence okan gibi:D istanbula geliş tarihini içeren ayrıca bir konu açarsan muhabbete ordan devam ederiz artık;)
chiefkadir
20-10-2010, 20:58
aynen konuyu daha fazla kirletmeyelim, sen bence okan gibi:D istanbula geliş tarihini içeren ayrıca bir konu açarsan muhabbete ordan devam ederiz artık;)Yok yaw ne konusu o okana has adam turneye çıkıyo çadırcı gibi kasnak attırıyo,niyet çektiriyo roll yaptırıyo:hahaha: Maşallah arabasıda yürüyo hani :icon_tup:
Baslıgı bılmem ama cok hızlı oldugu kesın :) Masallah ;)
Okanla beraberdik bide benim çektiğim videolarıda ekliyim ben ozmn hani dedim diğerleride konulur ama konmamış... Artı okan bir kere bile önden basmadı eğer onden bastıya gelirse muhabbet hep önden basan siz oldunuz nasıl ya derseniz kac kere kornanın sesını alamıyorum sol tarafına gecelım dedi ole bastık ki benim cektiğim videolardada burun olarak hep diğer rs in onde basladıgı anlaşılıyor yani bolede bir durum var solemeden olmaz...Okanın araç cok ciddi iyi giden bir rs Maşallahı var o ciğere diğer rsteki parcalar takılsa deli gibi gidiceğinden eminim.Herneyse okanın araba açılmaya baslamıstı ama rolling bırakıldı açılmaya basladı derken bu ekliceğim son 3 denemenin videosu arkadasın koydugu vıdeolar ılk denemeler.
http://www.youtube.com/watch?v=14ectZhPbyo
http://www.youtube.com/watch?v=Y8Rf7zsbxXY
http://www.youtube.com/watch?v=NnqACrLNoBs
"Son videoda goruntu sonlara doğru atlama yapıyor en iyi çekişmeli video diyebilirim diğer arkadasta video mevcut bi güzellik yaparsa bozuk olmayanını ekler hep beraber izleriz."
Her 2 aracada maşallah diyorum diğer aracıda alper abiden 6 seneye yakındır biliyorum kazasız belasız inş yeni sahibine.
Arkadaşım hala sonradan açıldı diyorsunuz. Öyle bir açılma olmaz. Olsa da 10 boy fark olmaz ;)
Biz RS' lerden 3-4 boy alıcaz diye ...tümüz çıkıyordu zamanında SS RS' te ne var da arabayı birkaç roll sonrası 10 boy farkyaptırıyor?
Hala çocuk gibi kendinizi kandırıyorsunuz. Herkes SS RS'in yürürünü defalarca Maşallah' ları ile tebrik ediyorken biraz da mütevazi olun be kardeşim.
hala neden eklenmedi cvk rs ten çekilen son 2 deneme ?
chiefkadir
21-10-2010, 00:12
İlk aldığım habere göre 15 boy olmuş :D
Tabi görecez videoları yarın eklerler herhalde.... hüseyin için bu gece bereketli geçmiş m3 ve s2k yı da geçmiş :)
M///maniac
21-10-2010, 00:13
İlk aldığım habere göre 15 boy olmuş :D
Tabi görecez videoları yarın eklerler herhalde.... hüseyin için bu gece bereketli geçmiş m3 ve s2k yı da geçmiş :)
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: m3 mu?
chiefkadir
21-10-2010, 00:16
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: m3 mu?Tabi yakalamışken m3 ü , SS okanda geçmiş :D
Aklıma 7-0 lık Sigma olomuc Fb maçı geldi :) Bizim fenerli patron sinirden çatlıyo ve bağırıyodu gol atmayan kalmasın hepiniz atın aq:hahaha:
M///maniac
21-10-2010, 00:24
valla clio rs m3 ssin speclerind bi clio rs in m3 ü geçmesi imkansız:D o 3.25 olmasın:D
hsyn_çvk
21-10-2010, 01:11
evet arkadaşlar bu akşam tüm spekülasyonlar ortadan kalksın diye SS RS ile CVK RS FİNAL ROUND olarak tekrar denedi ;) okanada baştan söledim tek deneme diye,ben kimin ne kadar geçtiğini yada kimin ne kadar geçildiğini sölemicem yarın videolar topiğinden videoyu izleyenler yorumlasın ;) burdanda ''ahop'' ve ''beratzade'' nickli arkadaşlara şunu söliyim tekrar SS RS çok hızlı olabilir ama stock rs'lere göre CVK RS ile klansmanları farklı bu farkedilemiyo,bu arada benim video saklamamdan bazı videoları eklememden falan bahsediliodu okan'da bu akşam kendi çektiği videoların tümünü yarın ekler,okan arkadaşımıza teşekkürler tekrardan :heyoo:
bu arada kadir abimde sölemiş bir adet sadece v2'li s2000 ve hardtop'lu bir e46 m3 ilede denedim ama ikiside canım ciğerim kardeşim ve abim olduğu için video çekmedik :icon_tup: ama şunu diim s2000 beni 252 km'de geçtiğini söledi o sürate kadar ortalama 3-4 boy öndeyimdir diye tahmin ediyorum,m3 ilede aynı şekilde oluyor ama şunuda ekliyim onlar 2 kişi ben tek kişi bastık,ikisi ile her koşulda ve her yerde her zaman denerim,onlarada burdan çok teşekkür ederim :icon_tup::heyoo:
evet arkadaşlar bu akşam tüm spekülasyonlar ortadan kalksın diye SS RS ile CVK RS FİNAL ROUND olarak tekrar denedi ;) okanada baştan söledim tek deneme diye,ben kimin ne kadar geçtiğini yada kimin ne kadar geçildiğini sölemicem yarın videolar topiğinden videoyu izleyenler yorumlasın ;) burdanda ''ahop'' ve ''beratzade'' nickli arkadaşlara şunu söliyim tekrar SS RS çok hızlı olabilir ama stock rs'lere göre CVK RS ile klansmanları farklı bu farkedilemiyo,bu arada benim video saklamamdan bazı videoları eklememden falan bahsediliodu okan'da bu akşam kendi çektiği videoların tümünü yarın ekler,okan arkadaşımıza teşekkürler tekrardan :heyoo:
bu arada kadir abimde sölemiş bir adet sadece v2'li s2000 ve hardtop'lu bir e46 m3 ilede denedim ama ikiside canım ciğerim kardeşim ve abim olduğu için video çekmedik :icon_tup: ama şunu diim s2000 beni 252 km'de geçtiğini söledi o sürate kadar ortalama 3-4 boy öndeyimdir diye tahmin ediyorum,m3 ilede aynı şekilde oluyor ama şunuda ekliyim onlar 2 kişi ben tek kişi bastık,ikisi ile her koşulda ve her yerde her zaman denerim,onlarada burdan çok teşekkür ederim :icon_tup::heyoo:
izmirdeki RS gitmiyor diyenlere gelsin :)
bi de sevip de kavuşamayanlara :)
JumboAli
21-10-2010, 01:33
TypeR'la dene abı artık
maşallah abi :) 106 ve s2k gecesi hala aklımda gelicek yaza dahada hızlanmış görmek isteriz
beratzade
21-10-2010, 04:54
Arkadaşım hala sonradan açıldı diyorsunuz. Öyle bir açılma olmaz. Olsa da 10 boy fark olmaz ;)
Biz RS' lerden 3-4 boy alıcaz diye ...tümüz çıkıyordu zamanında SS RS' te ne var da arabayı birkaç roll sonrası 10 boy farkyaptırıyor?
Hala çocuk gibi kendinizi kandırıyorsunuz. Herkes SS RS'in yürürünü defalarca Maşallah' ları ile tebrik ediyorken biraz da mütevazi olun be kardeşim.
Açılmadaki kastım arap atı değil rs lerin her basıldıgındaki gidişi bir olmuyor bunu bilmeyen yoktur diye ümit ediyorum artık, 2 saat denersin öküz gibi gider hadi bikere daha basalım dersin yığılır kalır araba sonra neresınde sorun var diye o servis senin bu servis benim gezilir durulur ama malesef hıc bır sorunuda yoktur yani buna şişme diyen var motor ısındı artık gıtmez dıyen var varda var bende tam nedenini bilmemekle birlikte MK2 Phase1 clio rs lerin her basışındaki gidişi stabil olmadığının altını çizerek söylüyorum, kimsede aksini idda edemez diyorum.
beratzade
21-10-2010, 05:14
Arkadaşım niye bana SS in sahibi benmişim gibi cephe aldın onu anlamadım okan kardesımız kalktı luleburgazdan geldı tanıstık ettık müsaitsen aracları denıcez vıdeo cekermısın dedı geldık cektık denendi görüldü vs vs.. 2 aracın uzerındekıler bellı olması gereken güçleri belli yani 2 2 daha 4 5 etmez ben o gece sizin aractan çekilipte buraya konulmayan videoları ekledim sadece niye böle bir münakaşa veya polimik içinde olundu onu anlamadım arkadaş? artı ben alper abinin arabasını ezelden nası gittiğini biliyorum aracın uzerındeki senin bilmediğin extra parçalarıda biliyorum yani alper abinin arabasını değil kötülemek kötüleyene gitmiyo diyenede arabadan anlamıyo derim okanın arabasıda uzerındeki o speclerle diğer rslerden cok iyi gittiğini herkez farkında benimde aracım stock ama o şekilde gitmediğini bariz fark ettim.Uzun lafın kısası 2 aracada tekrar maşallah diyorum.
mşllh. araclara ama cvk rs e daha hızlı bişeyler lazım gibi fark bariz belli ve kapanmaz
Cihan Çizmeci
21-10-2010, 10:07
Maşallah Rs'lere böyle sıkı giden Rs'ler çoğalır inşallah :)
dün geceki video neden yok nerde...
Cliosportve
21-10-2010, 11:31
Son final rounn denilen videolar nerde sabırsızlıkla bekliyorum CVK :)
hsyn_çvk
21-10-2010, 11:32
arkadaşlar mesaideyim video cebimde :D bi saate ekliycem ;)
Cliosportve
21-10-2010, 11:35
arkadaşlar mesaideyim video cebimde :D bi saate ekliycem ;)
Fena kitlendim :) Tamam bugün keyifle izlerim bari
maşallah her 2 aracada çok keyifli denemeler oldu cidden ve bu denemelerin saygı çerçevesi içinde olması daha bir güzel oldu ayağınıza sağlık arkadaşlar :icon_tup:
m3 de s2k da bizim araçlarımızdır, yorumları ona göre yazalım lütfen..
Helal valla özellikle m3 ü geçtiğin için. Evet kimse şaşırmasın, bmw holiganı olabiliriz ama emeğe saygımız sonsuzdur.
Şimdi geçileceğimi bile bile bende gc8 le denemek isterim Hüseyin kardeşimle.
Helal valla özellikle m3 ü geçtiğin için. Evet kimse şaşırmasın, bmw holiganı olabiliriz ama emeğe saygımız sonsuzdur.
Şimdi geçileceğimi bile bile bende gc8 le denemek isterim Hüseyin kardeşimle.
m3 var m3 var puahaha :D
m3 daha yeni alındı smg nedir daha yeni yeni ögreniliyor esp kapanmıyor hardtop üstünde vs. vs. hüseyin'in taka iyi gidiyor ama m3'üde batırmamak gerek alışılınca değişir herşey.
m3 var m3 var puahaha :D
m3 daha yeni alındı smg nedir daha yeni yeni ögreniliyor esp kapanmıyor hardtop üstünde vs. vs. hüseyin'in taka iyi gidiyor ama m3'üde batırmamak gerek alışılınca değişir herşey.
Bunu senmi sölüon la eczacı :D
olum verdiğin ilaç beni zatüre yaptı, senin benim hayatım kastınmı var :D kap arabanı gel kapışak yolda
hsyn_çvk
21-10-2010, 13:08
FİNAL ROUND DENEMESİ VİDEOLAR TOPİĞİNE EKLENDİ ARKADAŞLAR ;) :icon_tup:
Bunu senmi sölüon la eczacı :D
olum verdiğin ilaç beni zatüre yaptı, senin benim hayatım kastınmı var :D kap arabanı gel kapışak yolda
Hala bmw düşmalığım devam ediyor ama m3 sahibini seviyorum yanlış anlama olmasın :D
totoş verdiğim ilaç ne zattüresi yapcak yavri ben sana dedim ben antibiyotik vermem git doktora allah allah :D
En iyisi güçlü ve geniş spekturumlu bi antibiyotik vercektim iki günde düzelcektin iyi eczacı olcaktık demi :D