Orijinalini görmek için tıklayınız : plaka değişimi bilgi?
brkkksln
20-10-2010, 23:48
arkadaşlar haftaya kısmetse bi aracımız daha olacak.bi arkadaşımdan alıyorum ama ankara dışından geliyo.
şimdi bildiğim kadarıyla ruhsat vs işlerinin hepsi noterden yapılıyo.peki plaka değişimi nasıl yapıyoruz?plakayı noterden mi beğeniyoruz?emniyetten ayırtıp noteremi gidiyoruz ne oluyor?
şimdiden teşekkür ediyorum...
arkadaşlar haftaya kısmetse bi aracımız daha olacak.bi arkadaşımdan alıyorum ama ankara dışından geliyo.
şimdi bildiğim kadarıyla ruhsat vs işlerinin hepsi noterden yapılıyo.peki plaka değişimi nasıl yapıyoruz?plakayı noterden mi beğeniyoruz?emniyetten ayırtıp noteremi gidiyoruz ne oluyor?
şimdiden teşekkür ediyorum...
noterden aldığın belge ile bulunduğun ilin trf.şb.md.gidip yeni plakanı alabilirsin
hayırlı olsun kazasız günler.
VTec_king
21-10-2010, 10:13
ankaradan aldık bizde arabayı
ruhsatı üzerimize alıcaz fakat plakanın atık değişmesine gerek kalmadığını belirtti
ankara plakası kalabilirmiş
peki arabayi satinca plakasini vermemek gibi bir durum varmi askiya almak yani yeni alicagimiz arabaya takmak istiyoruz
RottingChrist
21-10-2010, 10:36
peki arabayi satinca plakasini vermemek gibi bir durum varmi askiya almak yani yeni alicagimiz arabaya takmak istiyoruz
o senin dediğin henüz olmadı diye biliyorum. eski sistem plaka değiştirebiliyorsun.
Eğer noterde satış yapılırken arabanın plakasının değişmesini istiyorum dediysen plaka değişiyor. Aksi halde eskisi ile devam..