Orijinalini görmek için tıklayınız : eskişehir
akşama shell'e gelen varmı? eğer gelenler olursa kütahyadanda bekleriz, sohbet muhabbet iyi bir akşam olur diye düşünüyorum....
evren filan görürse gelebilir belki ben ankaradayım
ben orada okiycam bende gelirim :P
eskisehir 1bucuk saatlik yol be hací atla gel nolcak :D
TolgaEsentepe
21-10-2010, 13:16
bi kısmet olmadı esk ye gelmek :) Evrenin duaları tutuyor gelmiyim diye biliyor yoksa ne olcağını ahahaha :o :D :D
devil_berk22
21-10-2010, 13:19
e.şehirde olmayı ne çok isterdim varya belki seneye öss tutarsa gelicem :)
akşama shell'e gelen varmı? eğer gelenler olursa kütahyadanda bekleriz, sohbet muhabbet iyi bir akşam olur diye düşünüyorum....
997 ile denemek istersen bayramdan onceki hafta arkadasım gelicek ankaradan deneyebiliriz.
bende gelirdim aslında ama böle ani kararlar veremiyorum ***** hatun var :D
997 ile denemek istersen bayramdan onceki hafta arkadasım gelicek ankaradan deneyebiliriz.
yok abi ben kumda oynasam daha iyi:D
saka bi yana olabilir aslinda en azindan aracimi denemis olurum, biraz egleniriz :)
bende gelirdim aslında ama böle ani kararlar veremiyorum ***** hatun var :D
abi buyur gel bi nargile ismarliyim sana bosver yengeyi :D
yada yengeyide al gel...
abi buyur gel bi nargile ismarliyim sana bosver yengeyi :D
yada yengeyide al gel...
nargile dedin mi akan sular durur :D ama dediğim gibi şöle önceden kararlaştırmak lazım, c.tesi olabilir mesela :) Teşekkür ederim bu arada düşünmen yeter ;)
tamam ozaman abi cumartesi bekliyorum :)
eee gelen yikmu?
maymun edip kafese koycan elimede muz vercen diye gelmiyorum. :icon_tup:
ayıp ediyorsun ama...
sknti yok hatirlatiyim dedim, eskisehirde olsam gelirdim :rolleyes:
sknti yok hatirlatiyim dedim, eskisehirde olsam gelirdim :rolleyes:
gel hacı gel sanada ısmarliyim nargile gölnün olsun.. ama muzlu ısmarlarım :D
knka bu arada bişi soracam senin araçta vtech varmı? varsa bana bi mail falan ver pm atılmıo sana... :)
ya bu shell ne meşhur oldu istanbulda shellde bulusmalar eskişehirde aynı shell benzın satmayı bıraksında roll//toplanma cafesi felan olsun :)
207KITCAR
21-10-2010, 18:53
ah eski günler ahh :( belki son gece turunu atarken varsa kimseler gelirimmm...
yan tarafında köfteci arkasındada cafe ve migros var zaten :D
ah eski günler ahh :( belki son gece turunu atarken varsa kimseler gelirimmm...
geçen shellden sazovaya doğru tıkayan senmiydin? 34 plaka....
arkasında yan tarafında köfteci arkasındada cafe ve migros var zaten :D
iyiymiş ozmn :cool:
iyiymiş ozmn :cool:
aynen zaten hep kofte yiyiyor millet orada karsisinda tip fakultesi var acil bir durum olursa allah korusun diye kofteden zehirlenen falan olursa diye :D
aynen zaten hep kofte yiyiyor millet orada karsisinda tip fakultesi var acil bir durum olursa allah korusun diye kofteden zehirlenen falan olursa diye :D
yada teknik yada ekin virajında patlayan olursa :D
knka hani yoksun msnde.....
Turquake
21-10-2010, 21:16
Hadee mesajı şimdi gördüm yav..geç olmasa Faberge yi de ikna eder atlar gelirdik yav..ama haftasonu olabilir tekrar;)
Hadee mesajı şimdi gördüm yav..geç olmasa Faberge yi de ikna eder atlar gelirdik yav..ama haftasonu olabilir tekrar;)
gelin abi gelin... çıktım bi tur attım ölmüş piyasa, biraz canlandıralım buraları....
207KITCAR
22-10-2010, 00:08
gelin abi gelin... çıktım bi tur attım ölmüş piyasa, biraz canlandıralım buraları....
benimdir ;) piyasa eskidendi.. şimdi yok öle gencler :)
shelden kütahya yoluna doğru gazlarken hafif hafif geliyordum arkandan farketmişsindir belki :)
Aman olmasın daha iyi; boşver ;)
bi güncel çekelim.memlekete döndüm eskisehirdeyim.