Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Final round ''cvk rs & ss rs''

hsyn_çvk
21-10-2010, 13:07
evet arkadaşlar okan (SS RS) ile gereksiz speküleler ve olması imkansız varsayımlar ortadan kalksın diye son bi kez daha basalım herşey belli olsun dedik oda ok dedi ;) okana teşekkürler :icon_tup:

CVK rs : c&b egzantrik,filtre kiti,headers,egsoz,chip,clio cup şanzuman
SS rs : custom filtre kiti,egsoz

deneme 2.vitesde 75-80 km gibi başlayıp tam 240 km'rede bırakılmıştır ;) video CVK RS'den (benim araçtan :D ) çekilmiştir

http://www.streetfire.net/video/cvk-rs-ss-rs-final-round_2075786.htm

M///maniac
21-10-2010, 13:12
çok ii gitms cvk
demekki rc ile denerken aracınıza alısmadıgınız için sonuç öle olms

ukku
21-10-2010, 13:16
boşa benzin yakılmış :D

CLIORS
21-10-2010, 13:16
aracı kım hazırlamıssa fena olmamıs :D

CLIORS
21-10-2010, 13:17
daha 2 - 3 boy hızlanma recetesı mevcut aslında ?

ukku
21-10-2010, 13:18

kendisi hoca mıymış neymiş.. başkalarıyla yarışıp video çekmedi diye söylentisi çıkmıştı, yürümüyordur yürüse yarışırdı diye..
neyse ne, olmuş :D

SifirinciMurat
alper hocam, otobanda denk geldiğimizdeki tahriklerime iyi ki aldırmamışsın diyorum :)

Cliosportve
CVK RS'i tebrik ediyorum maşallah vites atışlarıda çok iyi...
Videoda 50 saniyede durdurdum bir kamyon gözüme çarptı arabaylan beraber
Kamyon boyundan hesap edersek görüntülerden araya 4-5 kamyon rahat girmiş duruyor
SS RS ilk başısta biraz tutunur gibi olmuş ama 3. vitese atınca işler tepetaklak olmuş
Tebrikler Hüseyin Tebrikler Okan
Araba debriyaj kaçırmamış bu arada buz tedavisi falan yapılmış gibi maşallah :)

ahk
21-10-2010, 13:21
sonuç belli önceden bassın ne olucakki :D

CLIORS
Masallah dıyelım 2 araca da

hsyn_çvk
alper hocam saygı duyarım ;) eline emeğine beynine sağlık :icon_tup: senden aldığım mirası en iyi şekilde muhafaza ediom seninde dediğin gibi bu arabanın bencede daha gideri var ;)

hsyn_çvk
21-10-2010, 13:29
daha 2 - 3 boy hızlanma recetesı mevcut aslında ?
hocam bu reçeteyi almak için özel muayenehanenizde bana bir randevu verirmisiniz :D

alper abi benden bi kahve alıcağın var unutmadım bak haberin olsun ;)

seko
21-10-2010, 13:38
Her iki aracada masallah.

ahop
21-10-2010, 13:47
Her iki aracada maşallah cai egzosla gidebileceğinin en iyisini gidiyor ss fazlası abartı olur.
Ama birkaç deneme olsa dahada zevkli olurdu şüphesiz.
Şu noktada var 2. vitesten basılınca 5. vitese atılan noktada yani 200kmh civarında aradaki fark 2 boyu geçmez. Daha sonrasında 240 a kadar uzatınca aradaki 20hp güç farkı ve kısa 5. vites dişlisi öne çıkıyor. Tebrikler.

seko
21-10-2010, 13:49
Her iki aracada maşallah cai egzosla gidebileceğinin en iyisini gidiyor ss fazlası abartı olur.
Şu noktada var 2. vitesten basılınca 5. vitese atılan noktada yani 200kmh civarında aradaki fark 2 boyu geçmez. Daha sonrasında 240 a kadar uzatınca aradaki 20hp güç farkı ve kısa 5. vites dişlisi öne çıkıyor. Tebrikler.

Dogru diyorsun :icon_tup:
60-200 bakmak lazım aslında biraz :icon_tup:
4 sonu 4 boy gibi o da .

Cliosportve
21-10-2010, 13:53
Doğru 4. vitesin bitiminde 3 boy ara açıla açıla gidiyor :D

hsyn_çvk
21-10-2010, 13:54
kamera nerde,nereye el sallıcaz :hahaha:

not:bu video 2.deneme yani debriyajın gene saçmalaya başladığı şekli ilk denemeyi hakan çekememiş ne yazıkki ;)

şimdi ben boy sayamıcam isteyen istediği kadar iyimser baksın ama ünlü bir tuning düşünürü olan ''DOM'' abimiz derki ''GEÇMEK GEÇMEKTİR'' :D:D

CemVteC
21-10-2010, 13:56
yaw zaten bı gece onceden belli olan sonuc için ne gerek vardı buna :)

ahk
21-10-2010, 13:56
ilk videoda acemiliğim vardı o kadar kafa atıcağını düşünmemiştim ama ilk denemede zaten 5'e atmadan diğer araç fark çok açıldığı için bıraktı.

ahop
21-10-2010, 13:58
4 sonu 4 boy gibi

Doğru 4. vitesin bitiminde 3 boy

http://img210.imageshack.us/img210/9233/adszawv.jpg

Cliosportve
21-10-2010, 14:01
ahop inanmış davasına :D

ahop
21-10-2010, 14:02
ilk videoda acemiliğim vardı o kadar kafa atıcağını düşünmemiştim ama ilk denemede zaten 5'e atmadan diğer araç fark çok açıldığı için bıraktı.

vites kaçarsa devam etmenin alemi olmaz ;) bırakma gibi bir düşüncede olunsa bu videodada bırakılır ;)

cvk iyi gidiyor tebrikler şanzıman kısalığıda çok iyi

Erol
21-10-2010, 14:03

başka bir formdan alıntı:

http://www.streetfire.net/video/cvk-rs-ss-rs-final-round_2075786.htm

cvk rs ten dün geceki tek denememiz birdahada basmadığı için birtek bu var.
2. vitesten 240 a kadar o bırakana kadar bırakmadan bastım. cai egzosla bukadar. Şunuda belirteyim 5. vitese atılan nokta 200kmh a denk geliyor orada bıraksam aramızdaki fark sadece 2 boy ;) o noktadan sonrada aramızdaki 20hp ve kısa şanzımanı konuşuyor biraz.
Ama bazı arkadaşlara göre yarım boy önüme geçince bilerek bırakmışım hey yarabbim :) :)

nickler farklı kişiler aynımı ?yazılar birbirinin aynısı nerde ise

ahk
21-10-2010, 14:06
vites kaçarsa devam etmenin alemi olmaz ;) bırakma gibi bir düşüncede olunsa bu videodada bırakılır ;)

cvk iyi gidiyor tebrikler şanzıman kısalığıda çok iyi

kimse vites kaçırmadı ;) ama 5.vites'e atarken kaçırdı dersen eyvallah ama o sırada zaten 10 boydan kesin fazla vardı...

hsyn_çvk
21-10-2010, 14:06
erol aynen o dediğinden işte ama anlayana ;) okan neden olduğunu anlamadığım şekilde deişik şeyler peşinde hadi hayırlısı yok şöle olmuş böle olmuş fln filan ;)

ahk
21-10-2010, 14:07
ha bide diğer arabadan da çekim yapıldı ordaki ilk deneme çekimi nerde?

iynn-RS
21-10-2010, 14:08
ha bide diğer arabadan da çekim yapıldı ordaki ilk deneme çekimi nerde?

hadi bu akşam bıdaha deneyın vıdeo eksık gene:D:D:D:D

ahop
21-10-2010, 14:09
kimse vites kaçırmadı ;) ama 5.vites'e atarken kaçırdı dersen eyvallah ama o sırada zaten 10 boydan kesin fazla vardı...

videoyu koyarsan izleme şansımız olur nerede sellektör yapıldığı 5. vitesi değil 4 kaçtı 5 kaçsa bile videoda 5 e atarkenki fark ortada böle polemiklere gerek yok

ahk
21-10-2010, 14:10
videoyu koyarsan izleme şansımız olur nerede sellektör yapıldığı 5. vitesi değil 4 kaçtı 5 kaçsa bile videoda 5 e atarkenki fark ortada böle polemiklere gerek yok

sen dün gece varmıydın?

Burak İ
21-10-2010, 14:10
Bugüne kadar duyduğum en canlı rs sesi yanılıyorda olabilirim yada çok hoşuma gitti.

Cliosportve
21-10-2010, 14:11
Okanın arabadan çekilen ilk deneme nerde bende onu merak ettim :)

ahk
21-10-2010, 14:11
hadi bu akşam bıdaha deneyın vıdeo eksık gene:D:D:D:D

ben bi daha çekim mekim yapmam ben alışmışım 1,5 tondan hafif 16 airbagden aşşa olan arabaya bi daha binmem :D

ahop
21-10-2010, 14:12
bende cvk dan çekilen 2 gece önceki son 2 denemeyi merak ediyorum ?

iynn-RS
21-10-2010, 14:16
http://forum.zevzek.com/uploads/post-9-1073832706.gif

mmustu
21-10-2010, 14:17
bitmez bu kavga arkadaş yok o deneme yok bu deneme

yaw bunu uzatmanın bi anlamı varmı bi ton polemik oldu diye gitmişler son bi kez daha denemişler cvk vermiş ayarı daha neyi uzatıyosunuz o video bu video diye

Cliosportve
21-10-2010, 14:18
Neyi merak ediyorsun anlamadım ?
Adam ayrım ayrım ayırmış debriyajı kaçıyor genede geçiyor
Debriyajı kaçıran bir arabaylan yarışıyor güven had safada
SS RS te debriyaj kaçırıpta böyle bir yarışa girdiğini düşünmek bile istemem ne bahaneler çıkar :)
Hüseyin arkadaşımız onu bile bahane etmemiş hiç yazılarında

M///maniac
21-10-2010, 14:18
bitmez bu kavga arkadaş yok o deneme yok bu deneme

yaw bunu uzatmanın bi anlamı varmı bi ton polemik oldu diye gitmişler son bi kez daha denemişler cvk vermiş ayarı daha neyi uzatıyosunuz o video bu video diye

+10000000000
son nokta koyulmus cvk geçmis

ahop
21-10-2010, 14:19
Neyi merak ediyorsun anlamadım ?
Adam ayrım ayrım ayırmış debriyajı kaçıyor genede geçiyor
Debriyajı kaçıran bir arabaylan yarışıyor güven had safada
SS RS te debriyaj kaçırıpta böyle bir yarışa girdiğini düşünmek bile istemem ne bahaneler çıkar :)
Hüseyin arkadaşımız onu bile bahane etmemiş hiç yazılarında

maşallah nasılda anladın debriyaj kaçırdığını ta 600km öteden tebrikler :D
ama ne yazıkki öyle bir sorun yok araçta, kafakafaya yürüdğünde başka bir sorun varmı bilemem ama debriyaj yok bunu 50 kere söyletmeyin artık başka bir bahane türet ;)

CLIORS
21-10-2010, 14:20

Kısa 5. vites demissin ama arac 250-260 km/h cok rahat goruyor, sanzımanı tanımadan cok yorum yapmayalım. Type R nasıl uzerındekı sanzımanla super yuruyorsa bu da aynı sekılde cok uyumlu bır sanzıman. Bu sanzıman kısa demek dogru degil aslında bu sanzımanda her vıtes atısında bır sonrakı vıtesı en dogru yerde yakalayacak sekilde disliler ayarlanmıs durumda

ahk
21-10-2010, 14:21
eğer dün gece ordaysanız shell'de duruldu ve herkes kamerayı izledi olan her görüntüye bakıldı ;) yane kimse kandırmaya çalışılmıyor ;)
ama diğer arabadaki videolar yok ayrıca bana ne iki kişi denemiş eğlenmiş geçen geçilen eğer hazmedilemiyorsa bi daha denemesin.

ahop
21-10-2010, 14:22
Kısa 5. vites demissin ama arac 250-260 km/h cok rahat goruyor, sanzımanı tanımadan cok yorum yapmayalım. Type R nasıl uzerındekı sanzımanla super yuruyorsa bu da aynı sekılde cok uyumlu bır sanzıman. Bu sanzıman kısa demek dogru degil aslında bu sanzımanda her vıtes atısında bır sonrakı vıtesı en dogru yerde yakalayacak sekilde disliler ayarlanmıs durumda

o biraz yazılımlada alakalı mekaniksel birşey değil her yazılımda aracın tork hp grafiği değişiyor bu cup şanzıman orjinal yazılıma göre yapılmışsa ona göre en iyidir bu üzerindeki yazılımsa buna göre en iyidir ama dişli oranlarının orjinalden kısa olduğu açık

mmustu
21-10-2010, 14:29
o biraz yazılımlada alakalı mekaniksel birşey değil her yazılımda aracın tork hp grafiği değişiyor bu cup şanzıman orjinal yazılıma göre yapılmışsa ona göre en iyidir bu üzerindeki yazılımsa buna göre en iyidir ama dişli oranlarının orjinalden kısa olduğu açık

ya senin kafan mı güzel :D :D

şanzuman oranından dişlilerden bahsediyoruz direk top speede etki edecek bi durum bu yazılmla ne alakası var :D

ahop
21-10-2010, 14:31
ya senin kafan mı güzel :D :D

şanzuman oranından dişlilerden bahsediyoruz direk top speede etki edecek bi durum bu yazılmla ne alakası var :D

valla 6000 devirde araç fakire zengine düşerse yazılımdan dolayı o şanzıman hiç bir işe yaramaz o alakası var.

cup şanzımanı clio cup rs şanzımanı ve o araç üzerindeki yazılım stock rs yazılımı cvk da ise custom bir yazılım mevcut yani aracın hp tork grafiği egzantriğle beraber orjinal cup rs ten çok daha farklı bilmem anlatabildimmi

örneğin stock cup rs şanzımanıyla bir üst vitesi 6000 de yakalarsın ve stock yazılımla o devir en iyi yakalanan yerdir ama custom yazılımla o devir değiştiği için farklılıklar ortaya çıkabilir.

neyse ne sonuç itibariyle cvk geçti tebrikler

mmustu
21-10-2010, 14:36
neyse..

adam haklı beyler :D

by_hayali
21-10-2010, 14:37
sonuç ne ?? ben yanlışmı görüyorum CVK rs geçmiş işte daha neyi konuşuyorsunuz anlamadım?

not : her iki tarafıda tanımam etmem

Cliosportve
21-10-2010, 14:37
Finalde CVK geçti :D ahop bu yer bu gök seni unutmıycak :D

ahop
21-10-2010, 14:39
Finalde CVK geçti :D ahop bu yer bu gök seni unutmıycak :D

şişir yanmasın :)

Cliosportve
21-10-2010, 14:41
şişir yanmasın :)

Kayseriye geldiğimde bir mangal yaparız artık
Pastırma rakıda cabası :)
Burgaz rakısı olsun ama :D

hsyn_çvk
21-10-2010, 14:44
bende şunu anlamıyom bu ''ahop'' sanki dün akşam denemelerde varmışda yokmuş gibi anlamadım gitti :D yok videolar kesilmiş koyulmuş fln allah allah :hahaha: ama biz boşuan alkol ile uğraşıoz bu ''ahop'' nickli arkadaş bu kafaya neyle ulaşıyosa bizde ondan içelim :D:D

valla ben dün akşam denemelerden sonra shell benzin istasyonunda okana herkesin içinde senin araban ii olabilir ama benim kadar ii olamassın memlekette kalem var kağıt var hesap var kitap var dedim beratada ilet dedim ben beratı daha dün tanıdım zaten abi sonuçta senin beni geçmen normal dedi,arabanın sahibi ağzını açmıyo burda ''ahop'' arkadaşımız kendini paralıyo :D

DetailEF
21-10-2010, 14:45
Kayseriye geldiğimde bir mangal yaparız artık
Pastırma rakıda cabası :)
Burgaz rakısı olsun ama :D

Çok iyi bee :hehe: :D

Cliosportve
21-10-2010, 14:48
Ahopun demek istediği şöyle bir durum var bence

Hareket seri
Memleket kayseri
Bu gördüğün serseri
Hayatın eseri

:D:D:D:D

ahop
21-10-2010, 14:49
Hareket seri
Memleket kayseri
Bu gördüğün serseri
Hayatın eseri

unutmamışın bi yeremi not aldın :D

glockevo
21-10-2010, 14:51
Makina güzel olmuş diyecek hiçbir şey yok...

Cliosportve
21-10-2010, 14:51
Bende Kayseriliyim adamım :D O yüzden seni seviyimmm :)

mmustu
21-10-2010, 14:54

Hareket seri
Memleket kayseri
Bu gördüğün serseri
Hayatın eseri

:hehe::hehe::hehe::hehe:

Ek.Civic_Spoon
21-10-2010, 14:57

Hareket seri
Memleket kayseri
Bu gördüğün serseri
Hayatın eseri

harbiden adam hayatın bi eseri yaa :D:D:D SS e maşallah yaa
ss fena ss fenaaa :D:D:D

ukku
21-10-2010, 14:57
neyse..

adam haklı beyler :D

haha :D

hala avuntu hala bi yedirememe..
oraya kadar yan yana gittik, yok geri geri denesek geçerim, yok lastik havalarım 22 psi'mış vs..
tebrik et geç işte o arabanın sırf induction kiti senin arabanın yarısını alıyor.. o kadar fark olacak..

izo
21-10-2010, 14:58
alper abi emegine saglik kapak olmus millete...

ahop
21-10-2010, 15:02
haha :D

hala avuntu hala bi yedirememe..
oraya kadar yan yana gittik, yok geri geri denesek geçerim, yok lastik havalarım 22 psi'mış vs..
tebrik et geç işte o arabanın sırf induction kiti senin arabanın yarısını alıyor.. o kadar fark olacak..

tebriği ben illk mesajda yazdım zaten uzatan bu yazdığın mesaj ve diğerleri
senin gibi denemelerden sonra geçilince bu videolar konulmasın denseydi bu konuda tartışmada olmazdı zaten ;)

ukku
21-10-2010, 15:07
daha önce de söyledim, bikaç boyluk bi videon varsa koy :) ben de koyarsam üzülürsünüz, bozuk halimle geçemediğinize :)

neyse konu dağılmasın, adam haklı beyler :D

ahop
21-10-2010, 15:09
bozuk halimle geçemediğinize :)

:D 22 psi teker havanmı vardı :D yok öyle olsa geçerim yok böyle olsa geçerim ilginç birazda aynaya bakmak gerekmiş :)

ukku
21-10-2010, 15:10
:D 22 psi teker havanmı vardı :D yok öyle olsa geçerim yok böyle olsa geçerim ilginç birazda aynaya bakmak gerekmiş :)

demek çingenelik yaşa bakmıyor :)
bkz. 34 :)

gece 2 de geldiniz 1 karış suda çıktık bastık, yoldan geldiniz diye kırmadım sokağa çıkmayacağım havada arabamı çıkardım, sonra arkamdan konuştunuz sesimi çıkarmadım?
hala atar gider peşindesiniz büyümicek misiniz? adamlığınız efendiliğiniz bu mu?

ahop
21-10-2010, 15:16
demek çingenelik yaşa bakmıyor :)
bkz. 34 :)

gece 2 de geldiniz 1 karış suda çıktık bastık, yoldan geldiniz diye kırmadım sokağa çıkmayacağım havada arabamı çıkardım, sonra arkamdan konuştunuz sesimi çıkarmadım?
hala atar gider peşindesiniz büyümicek misiniz? adamlığınız efendiliğiniz bu mu?

insan kendine bir dönüp bakmalı ilk önce karşısındakine laf sokmadan.
adam olana adam gibi davranılır merak etme herşey karşılıklı gece 2 de çıktıysan amenna ama kuruya çıkıncada öyle böyle denmemesi gerek umduğunu aracında göremiyorsan karşındakine yüklenme birdaha

daha fazla yazmıcam bu üyeliğinde silinmesi için konu açtım iyi forumlar herkese

M///maniac
21-10-2010, 15:24
insan kendine bir dönüp bakmalı ilk önce karşısındakine laf sokmadan.
adam olana adam gibi davranılır merak etme herşey karşılıklı gece 2 de çıktıysan amenna ama kuruya çıkıncada öyle böyle denmemesi gerek umduğunu aracında göremiyorsan karşındakine yüklenme birdaha

daha fazla yazmıcam bu üyeliğinde silinmesi için konu açtım iyi forumlar herkese

bncede yazmamanız daha ii olucak

Alicanrs
21-10-2010, 15:26
way arkadaş :d:d:d helal olsn cvk ye maşallah hüseyin kardeşimize alper hocanında ellerine sağlık güsel araç hazırlamış

ukku
21-10-2010, 15:28
herkes herkesin ne olduğunu biliyor merak etme..
aracımda da bunu gördüm, umduğum gibi oldu. varsa net bi videonuz koyun. arkamdan laf çıkarmakla, o araba bitik o araba bilmemne demekle olmaz. ben pek çok rs kullanıcısı ile hala konuşuyorum çıkıyorum çay kahve içiyorum. ki bunların arasından beni geçenler de var. sizinle anlaşamadığımıza göre siz bi aynaya bakın.

bu da minik bi video. 15 boydan sonra gıdıklamaz ama :) dipnot: video çekildiği esnada o2 ile sıkıntılarım var, bilen bilir, daha giderim var. birazdan aktif olur.

http://www.streetfire.net/video/u-rs-vs-ss-rs_2075828.htm

M///maniac
21-10-2010, 15:29
way arkadaş :d:d:d helal olsn cvk ye maşallah hüseyin kardeşimize alper hocanında ellerine sağlık güsel araç hazırlamış

sen sattın demi ur u alican

Alicanrs
21-10-2010, 15:30
sen sattın demi ur u alican

bu gün satıodum polis meni kaldıurmayı unutmuş satamadım bu gün onu hallettim özr dilediler filan yarın öbür gün veya hafta içi gider

M///maniac
21-10-2010, 15:31
bu gün satıodum polis meni kaldıurmayı unutmuş satamadım bu gün onu hallettim özr dilediler filan yarın öbür gün veya hafta içi gider

iii hadi hayırlısı

RS609
21-10-2010, 15:32
neyin kavgasını verıosunuz onu anlamadım.cvk rs zaten ss rs'ten yüklü bir araba cvk rsin gecmesı cok normal aradakı farkta cok normal.bence olayın en yanlıs tarafı ss rs'in sahıbının cvk rsle yurumesıdır.gecılcegını zaten bılerek rollıng yaptın bu konusmaların olacagınıda bılmesı lazımdı bu sıtede cok nadırdır rollıngten sonra laf dalaşmalarının olmaması bunları bılıo olmalıydılar.ılk gun denendı cvk rsin fark attıgı cok bellı ve atmasıda gayet normal 2.gun bır daha rollıng yapmak yıne cok anlamsız sabaha kadar rollıng yapsanız cvk rs'i gecmenız ımkansız zaten bunu bılıosunuzdur arabadan anlayan adamlarsınız arabalarınız denk guclerde deıl.bu arada 2 arabanın sahıbınıde tanımam sadece objektıf olarak yazdım kımse yanlıs anlamasın.2 aracada tebrıkler kazasız belasız gunler

orcuns
21-10-2010, 15:35
neyin kavgasını verıosunuz onu anlamadım.cvk rs zaten ss rs'ten yüklü bir araba cvk rsin gecmesı cok normal aradakı farkta cok normal.bence olayın en yanlıs tarafı ss rs'in sahıbının cvk rsle yurumesıdır.gecılcegını zaten bılerek rollıng yaptın bu konusmaların olacagınıda bılmesı lazımdı bu sıtede cok nadırdır rollıngten sonra laf dalaşmalarının olmaması bunları bılıo olmalıydılar.ılk gun denendı cvk rsin fark attıgı cok bellı ve atmasıda gayet normal 2.gun bır daha rollıng yapmak yıne cok anlamsız sabaha kadar rollıng yapsanız cvk rs'i gecmenız ımkansız zaten bunu bılıosunuzdur arabadan anlayan adamlarsınız arabalarınız denk guclerde deıl.bu arada 2 arabanın sahıbınıde tanımam sadece objektıf olarak yazdım kımse yanlıs anlamasın.2 aracada tebrıkler kazasız belasız gunler

yavrum burdakı olay su ss plakalı clio rs ın sahıbı arabasnın cok cıgerlı oldugunu anlatmaya calısıyo dun ben bır kısmına sahıt oldum huseyının arabası sonuc olarak gecıyo onların denemelerı artık ınsan ıle makınanın mucadelesı oluyo mantık olarak.

RS609
21-10-2010, 15:49
yavrum burdakı olay su ss plakalı clio rs ın sahıbı arabasnın cok cıgerlı oldugunu anlatmaya calısıyo dun ben bır kısmına sahıt oldum huseyının arabası sonuc olarak gecıyo onların denemelerı artık ınsan ıle makınanın mucadelesı oluyo mantık olarak.

anladım orcunum.egerkı arabası cıgerlıyse kendıne denk aynı setup lardakı rs lerle yurumesı daha mantıklı o zaman cıgerlı oldugu ortaya cıkar ama cvk nın setupları bır kac gomlek ustun gelıo galıba.nese yınede cesaretınden dolayı kutluorum ss rsin sahıbını.

ceco
21-10-2010, 15:50
sonuc degısmemıs. bu cvk ss i geçiyor bence uzatmanın bı anlamı yok...

ıkı aracında kendıne gore gıderı guzel, ıkısınede masallah...

Juggernaut
21-10-2010, 16:46
Maşallah araçlara.

Kaç bin devir çeviriyor?

Ufuk
21-10-2010, 16:51
Maşallah araçlara.

derece43
21-10-2010, 17:25
çok ii gitms cvk
demekki rc ile denerken aracınıza alısmadıgınız için sonuç öle olms

Şu rc ile ne alıp veremediğiniz var anlamadım.. Bu kadar parçayı RC ye taksan RS i kaaale bile almaz..

mami_makinen
21-10-2010, 18:28
maasallah cvk cok ıı yuruyo

athem
21-10-2010, 18:34
Masallah iki aracada

BoraRS
21-10-2010, 18:34
Maşallah RS' lere.

seko
21-10-2010, 18:36

Orcun bir denesenize aranız nasıldır nedir bilmiyorum ama bir deneyin yaw insanlar meraktan catlayacak video olmasada olur :icon_tup:

OnurÖzden
21-10-2010, 18:36
Metin şentürk bile tebrik ederdi bu videodan sonra:D

Parçalar belli, giden belli,aradaki boy-lar belli hala ney tartışılıyor anlamadım açıkçası :)
Maşallah cvk arese.

iynn-RS
21-10-2010, 19:13
Şu rc ile ne alıp veremediğiniz var anlamadım.. Bu kadar parçayı RC ye taksan RS i kaaale bile almaz..

alıp verememe degıl kardes o zamankı denemede de bı sorun oldugu bellıydı.

o RC ıstanbuldayken nası gıttıgını bılıyoruz.cem yuruttu zaten o arabayı ızmırde de cok farklı gıtmesını saglıyecek seyler yapıldıgını sanmıyorum.

ıstanbulda devamlı denıyolardı rc ıle Js (sımdıkı VE) rs.ve ılede SS aynı gıdıyo.

bu denemelerde Rc de olsaydı SS le aynı gıderdı hanı bılemedın 1-2 boy gecerdı.

ama CVK yı gecemez normal sartlarda.

O kadar parca Rc ye taksan muhabetınede gırdımı cıkılmaz.
takan varmı rc ye o kadar parca yok?takılınca bakarız.

morgy_drag
21-10-2010, 19:21
Masallah CVK ye..
Allah kaza bela sıkıntı vermesin..

M///maniac
21-10-2010, 19:46

bnm biğ alıp vermedgm yok bizdede rc var sen nie sıkıntı ettn kendine ponu anlamadım
taksn görelim kuru lafla olmaz ayrıca bn o rcnin gdisini çok begenen biriyim sadece orda araç gitmemsti onu belirrttm rc ye lafmı attm bos konusmamk lazım bnce...

M///maniac
21-10-2010, 19:48
alıp verememe degıl kardes o zamankı denemede de bı sorun oldugu bellıydı.

O rc ıstanbuldayken nası gıttıgını bılıyoruz.cem yuruttu zaten o arabayı ızmırde de cok farklı gıtmesını saglıyecek seyler yapıldıgını sanmıyorum.

ıstanbulda devamlı denıyolardı rc ıle js (sımdıkı ve) rs.ve ılede ss aynı gıdıyo.

Bu denemelerde rc de olsaydı ss le aynı gıderdı hanı bılemedın 1-2 boy gecerdı.

Ama cvk yı gecemez normal sartlarda.

O kadar parca rc ye taksan muhabetınede gırdımı cıkılmaz.
Takan varmı rc ye o kadar parca yok?takılınca bakarız.

+1000000000000000

BARR
21-10-2010, 20:07
CVK iyi ayırmış yakışır maaşallah demek lazım..

dragon07
21-10-2010, 20:35
cvk adaletini göstermiş.

Enes-x
21-10-2010, 20:44
Maşallah cvk rs'e birde kadran videosunu izlesek güzel olur aslında :)

seko
21-10-2010, 20:58
Maşallah cvk rs'e birde kadran videosunu izlesek güzel olur aslında :)

senin hic ss ile denemen varmıydı enes cvk rs sanırım neredeyse kpro typer kadar gidiyor ss ile jap ve s2000 ler denemisti sanırım onlarda bu kadar fark acamamıstı ya ss te sıkıntı var yada cvk baya bir hızlı :icon_tup:

BoraRS
21-10-2010, 21:08
senin hic ss ile denemen varmıydı enes cvk rs sanırım neredeyse kpro typer kadar gidiyor ss ile jap ve s2000 ler denemisti sanırım onlarda bu kadar fark acamamıstı ya ss te sıkıntı var yada cvk baya bir hızlı :icon_tup:

Hiç sanmam Seko. Kprolu bir typeR direk 2 de yavaş yavaş ayırmaya başlar.

Enes-x
21-10-2010, 21:09

abi ben ss filan bilmiyorum.Cliolarla sadece filtrem varken deniyordum ss ile hiç denemedim.Cvk'nın sahibide yazmış zaten clio tek kişiyken v2 li s2k ya 3-4 boy açıyormuş.kpro typerla yakın giderler diye tahmin ediyorum.

seko
21-10-2010, 21:12
Hiç sanmam Seko. Kprolu bir typeR direk 2 de yavaş yavaş ayırmaya başlar.
Sana bu konuda katılmıyorum hocam 200 lere kadar cok yakın olabilirler SS te eger sorun yok ise denemelere gore :icon_tup:

abi ben ss filan bilmiyorum.Cliolarla sadece filtrem varken deniyordum ss ile hiç denemedim.Cvk'nın sahibide yazmış zaten clio tek kişiyken v2 li s2k ya 3-4 boy açıyormuş.kpro typerla yakın giderler diye tahmin ediyorum.

Aynen katılıyorum :icon_tup:

Selcuk_RoL
21-10-2010, 21:15
araçlara maşşallah

chiefkadir
21-10-2010, 22:31
Maşallah araçlara,
Cvk nin bu kadar geçmesi çok doğal :) Geçemediği anda sorun var demektir :)
Bu denemeyi özellikle ben istedim sağolsun ikiside kırmadı :) Netice akıllarda soru işareti bırakmayacak şekilde sonuçlanmış :)

APO
21-10-2010, 22:35
2 aracada maşallah...

Sh4rk
21-10-2010, 22:46
masallah araclara

DR808
21-10-2010, 22:51
maşallah araclara :D ayırdı tekı harbıden

hsyn_çvk
22-10-2010, 07:26
serkan geçen hafta k-pro,headers,komple egsoz,injen cai,ince conta'lı bir ep3 ile denedim,ikimizde tektik 2 de bastık ve şöle oluyor; 2'yi yan yana bitiriyoruz 3 sonunda ben arka çamurluğunda kalıyorum,4'e attığımızda ben onu yakalayıp arka tamponuma alıyorum,5'e atınca arkadan gelio yetişio 220 de tam yan yana oluyoruz :icon_tup:

seko
22-10-2010, 08:11
serkan geçen hafta k-pro,headers,komple egsoz,injen cai,ince conta'lı bir ep3 ile denedim,ikimizde tektik 2 de bastık ve şöle oluyor; 2'yi yan yana bitiriyoruz 3 sonunda ben arka çamurluğunda kalıyorum,4'e attığımızda ben onu yakalayıp arka tamponuma alıyorum,5'e atınca arkadan gelio yetişio 220 de tam yan yana oluyoruz :icon_tup:

Varmı video filan cok gercekten iyiymiş :icon_tup:
alper hocanın receteyi al 2-3 boy daha varsa şayet tadından yenmez :icon_tup:

hsyn_çvk
22-10-2010, 08:58
type-r'ın sahibi arkadaşın isteği üzerine şunu söliyim;

ep3 ile denememde kimse kimseden kopamıo 220 den sonra ep3 ün gideceği kesinde :D:D 220 ye kadar bi o çıkıo bi ben çıkıom yani arkadan geliom onu arkama alıom lafı falan yanlış anlaşılıp polemiğe neden olmasın :icon_tup::icon_tup:

BoraRS
22-10-2010, 08:59

Çok iyiymiş Hüseyin. Kprolu typeR' la o şekilde oluyorsa gerçekten araç kendini bulmuş. Bir de yazılıma ileride el atarsan bir iki boy da oradan çıkartabirlisin.

seko
22-10-2010, 09:21
type-r'ın sahibi arkadaşın isteği üzerine şunu söliyim;

ep3 ile denememde kimse kimseden kopamıo 220 den sonra ep3 ün gideceği kesinde :D:D 220 ye kadar bi o çıkıo bi ben çıkıom yani arkadan geliom onu arkama alıom lafı falan yanlış anlaşılıp polemiğe neden olmasın :icon_tup::icon_tup:

Maşallah kazasız belasız ..

CLIORS
22-10-2010, 10:16
Çok iyiymiş Hüseyin. Kprolu typeR' la o şekilde oluyorsa gerçekten araç kendini bulmuş. Bir de yazılıma ileride el atarsan bir iki boy da oradan çıkartabirlisin.

o yazılımdan daha ileri kolay kolay gidemez, üzerindeki yazılım otobanda yazıldı zaten wideband varsa logları alsın ne dedigim anlasılır.

hsyn_çvk
22-10-2010, 10:21
o yazılımdan daha ileri kolay kolay gidemez
alper abi kahve diorum,unutmadım diyorum alıcağın var diyorum :D:D:D

RECEP DİKEN
22-10-2010, 11:27
TEberikler cidden 10 boydan fazla bile olmuş bnce gereksiz bile olmuş.MAŞALLAH

orcuns
22-10-2010, 11:43
rs'in denedigi kprolu typer benım degıl bır karışıklık olmasın.

seko
22-10-2010, 11:48
rs'in denedigi kprolu typer benım degıl bır karışıklık olmasın.

Orcun senle o typer ın denemesi varmı hic ?

edo typer
22-10-2010, 12:49
masallah araclara:) huso denedıgın typer hangısı ızmırde contalı kprolu typer var mı?

orcuns
22-10-2010, 12:52
Orcun senle o typer ın denemesi varmı hic ?

http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=53818

edo typer
22-10-2010, 12:59
http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=53818

egzantrıgı yazmayı unutmus huso:)

ama kftyı baz alma huso yururu hıc ıyı deıl:(

tekrardan masallah:)

emr_
22-10-2010, 13:07
Güzel video araclara maşallah.

buyyak
22-10-2010, 17:14
huseyın koşmuş ss yurumuş:D:D:D:D maşallah huseyın laah tekerıne taş değdirmesin:D

kutsal
22-10-2010, 18:05
2 aracada maşallah okan sen bu sıtedekılere naptın herkesın yuzu guluyo :)

RS609
22-10-2010, 18:21
kft yi baz almak bıraz yanlıs olur kft nin son durumunu gercı bılmıorum arabaya kotulemekte ıstemem ama orcunla olan rollıngte kft de egzantırık olmasına karsın orcun yarım boy onde vıdeoda bellı oluo.kft nın son halını bılmıoruz ama nasıldır.bence orcunun tayyarla yurursen cok daha ıyı olur

E0041
22-10-2010, 18:36
iki aracada maşallah güzel yürümüşler

ama birşey dikkatimi çekti boş olan rs ci arkadaş bana göre en büyük hatayı yapmış sonuna kadar basmış videoda 4 ten 5 e geçerken arada neredeyse 3-4 boy fark var söylenene görede 200 civarı ben burdan öteye basmazdım egzantirik şanzuman vs vs dolu bi araç sonucta topspeed te uzayıp gideceği ***** yanlışı bu olmuş 200 görüp bırakırdım harcadığınız onca para 3 boy der giderdim :) tekrardan maşallah araçlara

ikinizide tanımam etmem polemik sevdalısı sitede bunu kimsenin yakalamaması ümidiyle :)

kutsal
22-10-2010, 18:55
specler ortada bence bu vıdeoyu buyutmeyede gerek yok bana göre yurunebılıcek en ıyı sekılde 2 aracta yurumus