Orijinalini görmek için tıklayınız : İngiltereden paket ..bilgi ?
chiefkadir
22-10-2010, 00:16
Bizim Rs için headers aldık ebay.co.uk dan ..Hıdırı bizim ÖmeRS e yollattık kendiside ingilterede... Yarın bize kargolayacak ,sorun şu mal öküz gibi :)
Nasıl yaparızda gümrüğe takılmadan alırız ?
Hediye vs. nasıl ve hangi yolla göndermesi mantıklı olur,biz ups ile getirdiğimiz mallrda pek takılmadı bu mal ikinci el ama ticari gönderim olmuyacak ,fikir verecek arkadaşlardan yardım istiyoruz :)
http://i.ebayimg.com/20/!B5YuUzgEWk~$(KGrHqJ,!i!EycMkOgoDBMtc99cKhw~~_35.J PG
bunun kadar bir paket geldi geçenlerde arkadaşıma ve gayet evinin kapısına kadar geldi. içinde sıfır ayarında farlar vardı. zaten el yapımı bir ambalaj olması direk geçme nedeni olur. ticariden şüphelenmeleri için şık ve düzgün bir kutu içinde olması yatabilir. hani direk imallatan halka arz gibi :) zaten tozlu mozlu halde gelecek diyelim takıldı zaten benimdi bu parça ingilterede talyum kaynağı yaptırdım türkiyede ne olduğunu bile bilen yok dersin abi. anlayamayacakları için haa derler geçer. son çare alican zaten :)
Tr ye giden tırcılardan birine verin onlar 10 günde falan getiriyorlar.
Tr ye giden tırcılardan birine verin onlar 10 günde falan getiriyorlar.
:icon_tup:
chiefkadir
22-10-2010, 10:56
Uğraşacaz bakalım :)
Kibris uzerinden halledebilirm .. ama sorun 2 kez kargo odiyceksizinz..
0542 862 1333
Eyup Duygun
22-10-2010, 11:00
Emre-G'de headersını ingiltereden almıstı onunla irtibata gecin derim.
deeperblack
22-10-2010, 11:04
Olay dediğiniz kada kolay olmuyor ben toda headers ı geçirene kadar geberdim. Adam model numarasına kadar girip ebay den eşdeğer ürünlerin fiyatlarıyla kıyasladı.
Ama dendiği gibi paket görseli önemli kesinlikle.
nicomedia
22-10-2010, 11:06
şefim ben ek9 kanadı geçirdim ötesi varmı :)
maxpower
22-10-2010, 11:07
ayarlayabilirseniz en güzeli tırcılar kadir abi
Bizim Rs için headers aldık ebay.co.uk dan ..Hıdırı bizim ÖmeRS e yollattık kendiside ingilterede... Yarın bize kargolayacak ,sorun şu mal öküz gibi :)
Nasıl yaparızda gümrüğe takılmadan alırız ?
Hediye vs. nasıl ve hangi yolla göndermesi mantıklı olur,biz ups ile getirdiğimiz mallrda pek takılmadı bu mal ikinci el ama ticari gönderim olmuyacak ,fikir verecek arkadaşlardan yardım istiyoruz :)
http://i.ebayimg.com/20/!B5YuUzgEWk~$(KGrHqJ,!i!EycMkOgoDBMtc99cKhw~~_35.J PG
Ems ile yollat malın gümrüğe takılsın :D Sonra gel yenimahalleye gümrüğe açsın baksınlar belki geçer yada derki geçmez sende isyan çıkar onlarda seni müdüre yönlendirir sende durumu anlatır 2lira 5 kuruş öder alırsın. Müdür insaflı bir adam.
*Araç parçalarında ikinci el gelen eşyaya dtm den izin alınması gerekir normalde.
+ Yurt dışına tamir amaçlı çıkışlarda ekspertiz raporu almak lazım yani çaatin dediğin olay sıkıntılı
+Bayram yaklaşıyor hediye olarakda giriş olabilir.
şefim ben ek9 kanadı geçirdim ötesi varmı :)
Bende aracımın bady kiti getirttim almanyadan :)