Orijinalini görmek için tıklayınız : kaza yapmadan Kasko'dan Aracı yaptırmak.?
KorkuluRuya
23-10-2010, 01:38
ön tanpon boya dökülmesi ve aracımda ufak tefek sürmeler var sag arka ve sol arka camurlukda.
ek olarak ön sag camurlugumda ufak hasar ve arka farım çatlak sol çıtam değilmesi gerek gibi sorunlarım var kasko yeni yaptırdım 3.kaskom hiç kazam olmadı şimdiyede kadar fakat bu saydıklarımı kaskodan yaptıra bilirmiyim kaza tespit tutanak şartmı ? servise verip bunları kaskodan halledin gibi lüxsümüz var mı.arkadaşlar
tek taraflı kaza olarak site duvarına sürttüm vb. tutanaklarla kolay şekilde yaptırabilirsin bizim bikaç kişi yaptırmıştı.. servis değilde sigorta şirketi anlaşmalı kaportacılarda dahada kolay bi şekilde halledersin
devil_berk22
23-10-2010, 02:34
autoking servislerine giderek kasko hasarsızlığını bozmadan belirli bir limit sınırında yaptırabilrsin
Aynı yönde birbirine yakın hasarları alabilirsin tek olayda gerceklesmis gibi.
Ama önüydü arkasıydı sagıydı soluydu o sekilde karsılamazlar.
Ben misal arka tampon degistirdim, kaputta da göcükler vardı.
Tamponu kaskodan yaptılar, kaputu kendim cebimden yaptırdım ;)
Autokingle anlaşması varsa kaskkonun ilk oraya gitmeni tavsiye ederim hasarsızlığını bozmadan bir çoğunu yaparlar ;)
BosphorusBoys
23-10-2010, 08:08
Kaskodan halletirebilirsin dostum...
Yaptırdğın kasko servisle anla$ması var ise belli bir tutanak beyanla hallettireßilirsin..
Birçok kişi outo king demi$ ama dediğin ve yaptırmak istediğin yerlerde outo kingde yapsa hasarsızlığın bozulacak.. bence tanıdık bir kaportacın varise yada yetkili servise boya konusunda güveniyorsan bnmö tercihim ikisi olurdu
ama sene içinde kaskondan Min %20 artış bekle :)
Aynı yönde birbirine yakın hasarları alabilirsin tek olayda gerceklesmis gibi.
Ama önüydü arkasıydı sagıydı soluydu o sekilde karsılamazlar.
Ben misal arka tampon degistirdim, kaputta da göcükler vardı.
Tamponu kaskodan yaptılar, kaputu kendim cebimden yaptırdım ;)
yeni sigortacımız :)
Yavuz un yazdıkları doğru +olarak ilk önce autoking e gidip kapsam içi olabilecek hasarları orada yaptırmanı tavsiye ederim.
bir çok sigorta şirketi yıl içerisinde 3kez kaskoya başvurulan poliçeleri tek taraflı fesh ediyor,autoking de yaptıracağınız hasarlar bu kapsama girmediğinden ilk önce oraya gitmenizi öneririm tabiki poliçenizde MİNİ ONARIM teminatınız varsa..
ben 9 tane farklı beyanla lagunamı komple boyatıp çamurlaklarını şişirik + kapı çıtalarını iptal ettirmiştim sadece farklı farklı yerlerinde 9 tane göçük wardı 8 sene hiç yaptırmadım bir seferde yaptırdım.9 beyan ile iş biraz experde bitıo tabı bu dedığim 4 sene önceydi düzen deişti yada belirli kurallar getirildiyse bilemem.Exper ilk benım aracada ağız burun etti ama kanına girmiştik.1 lirada ödemedim.
erkanayasli
23-10-2010, 12:51
bi seferde bir beyandan fazla olmuyo diye biliyorum. biri tutanaklı biri beyanlı şekilde oluyo bir seferde fakat iki beyan bir seferde olmuyor. bi tarafı yaptırıp bi kaç ay sonra diğerini yaptırabilirsin.
focus musty35
23-10-2010, 13:03
kaza harıcı tek bıl bölgöde olmak sartıyla 1500 tl ye kadar fatura kestırıp kaskodan dırek paranızı alabılırsınız 1500 tl ye kadar exper gelmez dosya acılmaz ama onden arkadan sagdan soldan olmaz malesef cızık olsa tamamda hasar sorun olur yınede
kaza harıcı tek bıl bölgöde olmak sartıyla 1500 tl ye kadar fatura kestırıp kaskodan dırek paranızı alabılırsınız 1500 tl ye kadar exper gelmez dosya acılmaz ama onden arkadan sagdan soldan olmaz malesef cızık olsa tamamda hasar sorun olur yınede
Ben 5 ay önce mitsubishi cz3 un arka tamponunu değiştirtim serviste çatlak vardı 1250TL gayette exper geldi ve dosya açıldı.
onursumer
23-10-2010, 16:21
bahsetmişler gerçi poliçene gore yaptırma ihtimalin var
en kotu bir kısmını beyan yazarak şurda vurulmuş oyle surttum vs gbiisnden yaptırabilirsin ;)