Orijinalini görmek için tıklayınız : NEFES Birazdan FOX Tv'de
Birazdan, izlemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler için..İyi seyirler..:)
fastchild
23-10-2010, 21:28
şu an izliyorum kendilerini
sinemada kartal cep sinamasında 11 seansında izlemiştim en son o gün okul var sabah 6 da kalkmışım tabi o yorgunluk ile 2. yarıda hammmm pişşşşşşş
sımdı actım 15 dk gecmıs ama : ( ızlıcek bısey yoktu sagol gokı : )
Askere gitmeden önce sinemada izleyip o gazla 6 ayı geçirmiştim. :)
Bu arada bilen var mı bot bağlarını neden kesiyor?
By_HaNNibaLL
23-10-2010, 22:03
güzel Film ama sonu daha iyi olabilirdi garip bi bitişi olmuş bana göre.
erkin006
23-10-2010, 22:25
kaç kere izledim bilmiyorum ama o sondaki götür beni gittiğin yere şarkısını söyledikleri kısım beni mahvediyor...
Güzel filmdi çok hoşuma gitmişti..hele hep beraber ''sensiz ben NEFES alamam''söylemeleri çok güzeldi :)
redbaron
23-10-2010, 23:05
yarim yamalak izlemistim gercekten cok etkileyici
gıtmek bır turlu kısmet olmamıstı .. su ana kadar harıka ve cok duygusal olmus : ( cekımler fılan harıka
güzel Film ama sonu daha iyi olabilirdi garip bi bitişi olmuş bana göre.
bence gayet olağan gerçekçi bir bitiş oldu, açık arazide hangi akla ve mantığa göre yapılandırılmış korunmasız pek çok karakol halen var, halen bütün gece sürebilen gece baskınları olabiliyor, ne uçak kaldırabiliyoruz ne helikopter, hiçbir hükümet tokiye binlerde ev yaptıracaklarına oradaki karakolları kale gibi yaptırmadı, ülkemizde ne yazık ki cana verilen değer fazla değil, amerikan askerlerinin ırak savaşında üzerlerinde taşıdıkları donanımı herkes gördü, hükümetler öncelikli harcamaları artık vatandaşın çocuklarının askerde emniyetine harcamalı diye düşünüyorum, paralı askerlik çıkaracaklar, parası olan ölmeyecek, parası olmayan ölecek....bunu işi onaylamıyorum, eğer bu iş gerçekleşirse hiç değilse paralı askerlik yapanların ödediği paralarla karakollar durumu iyileştirilir, orada yaşanan savunma rezillikleri ortadan kalkar, genel kurmayın son baskın sırasındaki helikopter göndermeme savunması her karakol kendi başına savaşacak donanıma sahiptir olmuştu, eğer kayıp veriliyorsa birşeyler eksik demektir, örgüt 200 kişi geliyorsa karşısında 400 kişi bulmalı ...
o sonda dr gelıyo asker onu vururken komutanıdamı oldurdu anlayamadım orayı evde uyuyan var sesı kısık ızlıyodum?
-HAKTAN-
24-10-2010, 00:24
o sonda dr gelıyo asker onu vururken komutanıdamı oldurdu anlayamadım orayı evde uyuyan var sesı kısık ızlıyodum?
önce dr komutanı vuruyor sonra asker dr.vuruyor.
erkin006
24-10-2010, 00:49
komutan, sırf yanındaki asker doktoru vursun diye daha doktor kapıda belirir belirmez ates etmeye başlıyor...komutanın kursunu bitti diye içeri rahat giren doktor komutanı vuruyor...sonrada diğer asker dr puştunu vuruyor...
yani komutan kendini feda ediyor...
orası sacma olmus ya asker dırek neden ındırmıyo ya
ama harıka yapmıslar acayıp duygulandum gece gece etkılendım ruyalarıma gırer bu gece
erkin006
24-10-2010, 00:53
orası sacma olmus ya asker dırek neden ındırmıyo ya
ama harıka yapmıslar acayıp duygulandum gece gece etkılendım ruyalarıma gırer bu gece
moruk film yani o kadar olsun...
9 erkek fln gitmiştik ilk geldiği gün bütün salon boşalmadan çıkamamıştıl...salya sümük modeli...
İzlediğim en güzel yerli yapımlardan birisiydi.
kanka bende fena duygulandım yemın ederım..
ya cekımler cok kalıtelıydı valla