PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 RC Görünüm'lü HDI Sorgusu Trabzon

ByShaGGy
24-10-2010, 19:47
Herkeze iyi forumlar 106 gti aracımın yanında birde 206 HDI düşünüorum. 1 tane araç buldum trabzonda RC görünümüne sahip cok hoşuma gitti. Yanlız aracın sağ sol camurlugu değişmiş Yerine RC camurlukları takılmış keyfe kedermi yoksa darbesi falanmı war acaba kafamı karıştırdı. Aracı bilen warmı trabzondan arkadaşlarımız yardımcı olursa cok sewinirim..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-206-rc-gorunumlu-hdi-mizi-satiyoruz-31862028/detay

:cool:

ByShaGGy
24-10-2010, 19:49
şimdiden tşk. ederimm

MRC
24-10-2010, 19:55
değişen yok yazıyor ama çamurluklar gti çamurluğu

ByShaGGy
24-10-2010, 19:59
değişen yok yazıyor ama çamurluklar gti çamurluğu

ewet benimde kafamı o karıştırıo konuyu açarken yazdım zaten camurlukları RC camurlugu die neden değişti acaba gerçekten görüntü içinmi kaza yada derbe yüzündenmi...

MRC
24-10-2010, 20:05
onları değişenden saymamış boyada yok diyor garip:)

ByShaGGy
24-10-2010, 20:07
onları değişenden saymamış boyada yok diyor garip:)

onlar sorun deil kazadan dolayı değişmediyse ama kaza yapıpda değiştiyse kötü araç tam istedigim gibi 1 kaç gün araştırıp gidip alıcam inşallah

By_HaNNibaLL
24-10-2010, 20:19
Bence yazilar düşünülmeden yazilmiş gibi geldi bana

by serçe
24-10-2010, 20:20
güzel bir araba ama boya ve değişim konusunda :beuj:

devil_berk22
24-10-2010, 20:20
bence bu kadar para verilmez değişeni mevcut sonuçta kendin alıp yapsan bile bi jant bi tampon ile ne kadar masrafı olabilirki 206 piyasada en çok parçası olan araçlardan biri

MRC
24-10-2010, 20:22
bence bu kadar para verilmez değişeni mevcut sonuçta kendin alıp yapsan bile bi jant bi tampon ile ne kadar masrafı olabilirki 206 piyasada en çok parçası olan araçlardan biri

hemde nasıl çok 100 lira dolu tampon 50şerde çamurluklar 800 jant 60 lira spoiler alsana 206RC

ByShaGGy
24-10-2010, 20:33
fiyatını çektik biraz aracı tanıyan olsaa sıkıntı olmucak. abi ben hiç uğraşmak istemiorum ya alıp biniyim akşama kadar sanayi köşelerinde soğukda camurluk al tampon al boyacıya wer boyacıdan al uğraşamam okul bi yandan iş bi yandan araba bi yandan 500 fazla weririm direk alırım kafam rahat olur ama camurluklar kafamı bozdu. sahibi istedigin yere göster dio hata boya bulamazsın dio. sadece camurluklar boyalı onlarıda değiştirdim boyattım dio. eski camurlukları sattım dedi...

ByShaGGy
24-10-2010, 20:56
güncel.... aciLL :)

CGR328
24-10-2010, 21:12
ahhh jantlar bulunsa herkez yaparda :D :D

maxpower
24-10-2010, 21:23
kaputta boya yoksa kazalı olmayabilir

Oconner
24-10-2010, 21:27
trabzonda ömer abimizin aracı arac on numara araçdır gerekli modifiye yapılmıs belli oluypr zaten :D

Xenomorph
24-10-2010, 21:52
götür bi servise baksınlar şaşelere kulelere,madem o kadar ıddalı :)

aslında guzel fıkır ha benım hıc aklıma gelmemıstı :D....1.4hdı rc gorunum

sinan-s
24-10-2010, 22:09
Güzel araç valla beendim...

34tb9544
24-10-2010, 23:26
arac daha once zoguldak mı kocaelıde mı neydı eger o aracsa plakaları kapalı ıdı hatta onunda camurlukları deısıktı sag sol orjınallerı durmuyodu on tampon da deısıktı onunda orjınalı durmuyodu bana camurluklarda ıslem war kapılarım yukarı acılıyor demıstı bende bı ara cok dusundum senın gıbı ben olsam bıraz souk bakarım bu araclara ıstersen bı lıste yapıyım hemen
1000 jant lastık
1500 komple on arka rc koltuk
on tampon rc spoıler boyasıyla 400 olsun
araclarda pıyasada 11000 lıraya boyasız van bulmustum bence cok cok yuksek bı rakam ıstıyo bana gore o paralar etmez baktrıp orjınallerı duruyorsa al arabayı yoksa uzak dur derım 206 vanlardan 50000 km altında yada o km lerde al

KorkuluRuya
25-10-2010, 01:12
bu aracı bursada gördüm bursa şampiyon oldugunda onca aracın içinden dikkatimi çekti rc die baktım ki van koltuklardan anladım :D ilanda abs yok klima yok artı 2006 model içi mavi döşemeli olandan.
tek artısı rs camurluk gtı tanpon ve jant yay jant haricinde önemi yok bu aracı gerçekde yakından gördüm inceledim.çok süper 206 RC tavsiyem 2007 2008alıp böle yapman abs şart ?

Sebring
25-10-2010, 01:15
İlla ki dizel 206 arıyorsan çok güzel arabalar var Ankara'da.Gerek yok benim fikrimce böyle şeylere.106 ile keyif,HDİ ile ekonomi yap bence.

ALPER-VNS
25-10-2010, 03:46
ben de vandan rc yapmıştım :D bu da konusu

http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=6814

buarada çamurluk deiştirmeye bence gerek yok.. çok da göze batan bişey değil jantını tak tamponnu tak ben bi de eksozla uğraşmıştım güzel olmuştu.. klima şart buarada satması güç oluyo yoksa.. ben 18750ye satmıştım gerçi ama 3 sene önce klimasızı :) daha temizi varsa kendin yap sonuç olarak ;)

caglarcb
25-10-2010, 10:49
Bu fiyatlara alırsan satmak istediğinde ciddi zararlar edersin. Tesisatıda alıyomuş içinden bide. şuda var satabilecekmisin onuda düşün. kimse kolay kolay yaklaşmaz bu araca. 11-12 liralara daha düşük kmli van alıp çamurluk değiştirmeden jant yay tampon vs kendin uğraşırsın hem daha çok keyif alırsın, hemde içine sine sine binersin. Paran cebine kalır. İlandaki aracı tanımıyorum, yorumda yapamam iyi veya kötü. Aracın çoğu fotosu psli. Umduğun gibi çıkmayabilir yanına gittiğinde. Hayırlısı olsun..

semhK
25-10-2010, 11:45
Aracın çamurlukları tamamen rc görünümü alması için değişmiştir,kesinlkle darbesi yok.. Arç emre'nin aracıdır güzl sorunsuz bir makine..

Ö.öztüRk
25-10-2010, 12:49
ArkadaşLar araç müşterimin aracı İlanı açanda benim aracı satanda benim fiyatta anlaşılıcak olanda benim . Aracı aLmak istiyeen arkadaş dün aradı giresun toplantısındaydık dönüşte aradı görüştük. Giresunlu arkadaşlarımızda aracı gördü. Aklında şüphe bulunan arkadaş gelsin sokalım servise baktırma ücretinide verelim Şasede kulede bir sorun çıkarsa araç bedavaya verilecektir dikkatinize !! Çamurluk Konusuna gelince ilanda öyle yazdım çünki orjinalleri elimdeydi pat diye takar verirdim 13.000tL'ye jantlarınla fakat kaza yapan bi arkadaşımıza verdik tamponları. İlandada öyle yazılı kaldı. Fiyatı pahalı bulan arkadaşlara yazdım zaten Rc Jant RC çamurluklarımızı taktık RC'den bi farkı yok aracımızın. Son Olarak İzmitten M.KOlaylı Kardeşimden Coil aldım taktım. Aracı Pazar günü M.kolaylı kardeşimde baktı bunun gibi duranı varsa aLalım 1 tane daha 206 GTi sattık varsa alırız yani :) Son Olarak Resimlerde Ps var diyen arkadaşlara orjinal resimleri atılır. Eğer ışıkla oynamak PS oluyorsa Sahibinden'deki bütün araçlar PS'li :) Aracı trabzonda kime sorarsanız cevabını verir. sorusu Olan arkadaş bana yazarsa seviniirm . Saygılarrr

caglarcb
25-10-2010, 13:46
ArkadaşLar araç müşterimin aracı İlanı açanda benim aracı satanda benim fiyatta anlaşılıcak olanda benim . Aracı aLmak istiyeen arkadaş dün aradı giresun toplantısındaydık dönüşte aradı görüştük. Giresunlu arkadaşlarımızda aracı gördü. Aklında şüphe bulunan arkadaş gelsin sokalım servise baktırma ücretinide verelim Şasede kulede bir sorun çıkarsa araç bedavaya verilecektir dikkatinize !! Çamurluk Konusuna gelince ilanda öyle yazdım çünki orjinalleri elimdeydi pat diye takar verirdim 13.000tL'ye jantlarınla fakat kaza yapan bi arkadaşımıza verdik tamponları. İlandada öyle yazılı kaldı. Fiyatı pahalı bulan arkadaşlara yazdım zaten Rc Jant RC çamurluklarımızı taktık RC'den bi farkı yok aracımızın. Son Olarak İzmitten M.KOlaylı Kardeşimden Coil aldım taktım. Aracı Pazar günü M.kolaylı kardeşimde baktı bunun gibi duranı varsa aLalım 1 tane daha 206 GTi sattık varsa alırız yani :) Son Olarak Resimlerde Ps var diyen arkadaşlara orjinal resimleri atılır. Eğer ışıkla oynamak PS oluyorsa Sahibinden'deki bütün araçlar PS'li :) Aracı trabzonda kime sorarsanız cevabını verir. sorusu Olan arkadaş bana yazarsa seviniirm . Saygılarrr
Öyle veya böyle ışıklada oynasan fotoda bambaşka durur kardeşim, celallenmene gerek yok. Söyledimde aracı tanımıyorum iyi veya kötü yorum yapamam diye. Ankaradan gidip bakacak düşünen arkadaş anladığım kadarı ile okadar yol gidip hayal kırıklığı yaşamasın diye belirttim. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler güzel duruyor aracın. Hayırlı satışlar.

Ö.öztüRk
25-10-2010, 14:05
anladım abicim ben senden başka yine ps konusu açanlar için dedim . Trabzon'da tuning mağazamız var boş arabayı yığıntıyı tutupda kimselere satmam çünki biz bunu alıp topladıysak herkez alır sürer :) arabamıza güveniyorum gelsin baksın yada başkası göndersin

DERAN_TUYNER
25-10-2010, 14:09
hemde nasıl çok 100 lira dolu tampon 50şerde çamurluklar 800 jant 60 lira spoiler alsana 206RC

bu fiyatları nereden aldın dostum acil camurluk ve tampon lazım bana yardımcı olursan sevınırım

Ö.öztüRk
25-10-2010, 14:16
Kendi dükkanımdan taktım kardeşim. Elimde kalmadı siparişle geliyor.

DERAN_TUYNER
25-10-2010, 14:37

bana dedıysen eger zaten trabzon ısıme yaramaz ben MeRichieRich nıcklı arkadasa soyledım yazdıgı rakamlar cok uygun geldı bana yanlıs anlamayın ama pert tampona bıle cıkmacılar 200 dıyor sısler petek ve kusaklar harıc bırde boyası montajı var camurluklar tek kapı 180 4 kapı ıcın 140 buldum en uygun jant zaten yok pıyasada olanda bır bucuktan asagı demıyor spoıler fıberı 100 bakalıt 280 en uygun benım bulduklarım o yuzden sordum arkada fıyatları nereden aldı dıye valla dedıgı gıbıyse cok makbule gecer

devil_berk22
25-10-2010, 14:40
Hayrola Deran abi kazamı yaptın çamurluk falan bakıyosun ?

DERAN_TUYNER
25-10-2010, 14:43
Hayrola Deran abi kazamı yaptın çamurluk falan bakıyosun ?

yok kardesım satmaktan vaz gectım 206 yı ev alıcaz belkı o yuzden ufak bır seyler yapıp bıneyım dıyorum gıttıgı yere kadar :)

senna
25-10-2010, 14:47

bold font kullanmazsan sevinirim

Ö.öztüRk
25-10-2010, 14:50
arac daha once zoguldak mı kocaelıde mı neydı eger o aracsa plakaları kapalı ıdı hatta onunda camurlukları deısıktı sag sol orjınallerı durmuyodu on tampon da deısıktı onunda orjınalı durmuyodu bana camurluklarda ıslem war kapılarım yukarı acılıyor demıstı bende bı ara cok dusundum senın gıbı ben olsam bıraz souk bakarım bu araclara ıstersen bı lıste yapıyım hemen
1000 jant lastık
1500 komple on arka rc koltuk
on tampon rc spoıler boyasıyla 400 olsun
araclarda pıyasada 11000 lıraya boyasız van bulmustum bence cok cok yuksek bı rakam ıstıyo bana gore o paralar etmez baktrıp orjınallerı duruyorsa al arabayı yoksa uzak dur derım 206 vanlardan 50000 km altında yada o km lerde al

Araç Ne zonguldak Ne kocaelindeydi Araç Ankara'da Memurdaydı Ve hiçbişey yapılmamış Orjinal Şekildeydi Araç O değil.
Kardeş 1000 TL jant Lastik yazmışsın Forumda böyle rahat Sallamak Herkeze KOlay geliyor. Jantlar 307 SW VEYA kapaklı Rc değil Orjinal Yapıştırmalı Rc Janttır. Sadece Jantı bana 1300'tL'den aşşağı bul bak sadace jantı bul Kamyonla alacam dükkanıma koyacam.

Orjinal çamurluklarla araç bu kadar basık olmuyor biz aracı Etiket yapmak için bu hale soktuk başka bi sıkıntısı var diye değil.

AşkınS.
25-10-2010, 15:04
Zonguldak mevzusu geçen 16 lira civarında olan LSD kapılı Hdi diyor sanırım TB 9554 nickli arkadas.zonguldakta vardı bi tane,alan almış ama yanlış tercih yapmış çünkü araç pertti :)
bu arada bu araç güzelmiş gerçekten begendm ben.

34tb9544
26-10-2010, 00:55
Araç Ne zonguldak Ne kocaelindeydi Araç Ankara'da Memurdaydı Ve hiçbişey yapılmamış Orjinal Şekildeydi Araç O değil.
Kardeş 1000 TL jant Lastik yazmışsın Forumda böyle rahat Sallamak Herkeze KOlay geliyor. Jantlar 307 SW VEYA kapaklı Rc değil Orjinal Yapıştırmalı Rc Janttır. Sadece Jantı bana 1300'tL'den aşşağı bul bak sadace jantı bul Kamyonla alacam dükkanıma koyacam.

Orjinal çamurluklarla araç bu kadar basık olmuyor biz aracı Etiket yapmak için bu hale soktuk başka bi sıkıntısı var diye değil.

aracın o arac deılse yanlıs anlasılma olmustur kusura bkama madem o deıl dıyosun sonucta sahıbı sensın sen daha ıyı bılıyosun herseyı akbas engın war trabzonda beyaz 306 sı olan ben bu rc jantından zamanında pejom warken ızmıre 1 takım bursaya 1 takım trabzona tek bır tane gonderdım ankaraya 1 takım gonderdım sattıgım jantlar 4 adet te degıldı ıstepnesıyle bırlıkte sattım kardesım suan burası techturkey deılde pejonun herhangı bı forumu olsaydı alanlar yazardı sattıllarımda 307 sw jantı deıldı sen 1300 demıssın ama ben sallamıyorum sallamamda 700 e alıp kırıksız kaynaksız 1000 lıraya satıyodum sahıbındende cok ılanım warda rrc jantı olarak keko degılım 1300 lıra rc jantına werıyım sen kamyonla deıgıl tırla alırsın o paraya

devil_berk22
26-10-2010, 01:04
yok kardesım satmaktan vaz gectım 206 yı ev alıcaz belkı o yuzden ufak bır seyler yapıp bıneyım dıyorum gıttıgı yere kadar :)

hayırlısı olsun deran abi satmadığına sevindim araçta gerçekten çok emeğin var. çin e taşınma işi ne oldu bi aralar söylüyordun

Hasan USTA
26-10-2010, 19:32
aracın camurluklarını biz değiştik en ufak bir darbesi yoktur Rc jantlarını fransadan getittirdik orjınal Rc tamponu getırtildi (Çamurluk değişme sebebi ise Standart çamurluklarınLa rahat dusmemesidir saygılar...

Schumi
26-10-2010, 20:21
1000 tl ye gerçek RC jantı var ise 1 takım kapaksız olanlardan bir link alayım. Kırık kaynak yoksa bende 1 takım almak istiyorum.