Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cooper S, GP, JCW hk.

Fbc
25-10-2010, 08:23
Selam arkadaşlar, cooper marka araç düşünüyorum ve sadece internet üzerinden araştırıyorum, fakat 2. elleri sıfırından yüksek fiyata bu arabaya sahip birçok arkadaş vardır bunun sebebi nedir öğrenmek istiyorum, örn; sıfırı 55bine gelen cooper s'in 2. el fiyatı 60bin lira gibi görüyorum bunun tek sebebi donanım yüzündenmidir ?.Birde kronik problemleri varmıdır araçların ?

teşekkürler.

McS_R53
25-10-2010, 09:18
kronik problemi 160 dan sonra sunroofdan gelen ses onun dışında ben yaşamadım :)

altima
25-10-2010, 10:19
al bi JCW ne işin var S le :P

Yekta duyarsa uçurur beni :D:D:D:D

Saygılar
Rıdvan.

:icon_tup:

TarikS
25-10-2010, 13:04
Cooper S siparis uzerine gelen bir araba. Donanimlar da hicbiri birbirini tutmuyor. En azindan R53'te durum boyle, yeni kasalarda belki biraz daha standartlasmistir ama sanmiyorum. Fabrikaya siparis verdiginizde 6 aya kadar bekleme sureleri oldugundan 2.el araclara cok para istiyorlar.

Sen yeni kasalardan mi dusunuyorsun? Onlarda bariz bir kronik problem bilmiyorum ben. R53 dusunuyorsan daha fazla yardimci olabilirim.

Fbc
25-10-2010, 13:13
Valla sıfır alma çabasındayım, az önce bir bayii'le görüştüm de o fiyatlar en baz modelleriymiş, getirtmiyoruz tarzında bir cümle kurdular, cam tavanlı otm. viteslisi 34bin euroları buluyor dedi, 2. el düşünüyorum bu yüzden :)

Dragger
25-10-2010, 13:16
Sasırdın mı yavrum hani s2000 bakıyordun? :D

Cooper 35k euro desen 70 milyar yapar yazık günah :)

TypeR dursun, git yanına 35 milyara R53 cooperS al daha iyi aynı paraya gelir ;)

TarikS
25-10-2010, 13:18
Valla sıfır alma çabasındayım, az önce bir bayii'le görüştüm de o fiyatlar en baz modelleriymiş, getirtmiyoruz tarzında bir cümle kurdular, cam tavanlı otm. viteslisi 34bin euroları buluyor dedi, 2. el düşünüyorum bu yüzden :)

Bos model getirmiyorlar cunku sonrasinda senin de satman zor olur.. : ) 2.el alirken de dolu bir araba al bence

Temiz bir R53 alirsan daha cok keyif alirsin, ancak butcen varsa madem direk s2k en iyisi :D sirf zevk icin tabi

Burak İ
25-10-2010, 13:18
Typerdan cooper a geçmedeki amaç nedir ? Sadece daha yeni bir şey almak mı yaş olarak yoksa ?

Fbc
25-10-2010, 13:55
Zaten sadece düşünüyorum, 3 araç var gözümde 3. de detaylı olarak araştırıyorum, typer'la aynı zevki almak değil maksat hiçbir araba birbirini tutmuyor zaten.
Yavuuz sattım :) ama şaşmadım daha araştırıyorum ya o ya bu :)

Almanci Tane-R
28-10-2010, 07:52
vti, typerdan sonra s 2000 gider sana ep3 :)

alicancalis
28-10-2010, 08:17
ben r53s den sonra s3 aldım, bence düşünebilirsin, hiçbirinide aramazsın. r53s modlu olarak cok ama cok keyifli bir araba ama uzun yollar azab oluyor. s3 quattro olduğu için bence güzel bir tecrübe, sadece 2000 tl harcayarak sağlıklı bir şekilde 330 bg'lere çıkarabilirsin. standart hali bile birçoğumuz için yeterli hatta fazla bile.

tavsiye edilir.

YEY®
28-10-2010, 08:32
55 bine sıfır cooper s yok maalesef :) Üst segment araçlarda liste fiyatına pek aldanmamak lazım.Ayrıca type-r'dan cooper s'e geçmek çok yadırganacak bir durum mu anlamadım?.İnsan kliması elle dönen bi arabayla 7-24 gazlıcak değil ya cam tavan,harman cardon,chorono,ısıtmalı koltuklar gibi honda markası altında rüya olan bir çok keyfi donanımı aynı araç altında bulabilir minide ve emin ol gündelik sürüşe çok şey katıyor.Tabi bunların yanında type-r kadar hızlı olmasada başka belini bükebilen araç tek tük.

Cem.B
28-10-2010, 09:20
55 bine sıfır cooper s yok maalesef :) Üst segment araçlarda liste fiyatına pek aldanmamak lazım.Ayrıca type-r'dan cooper s'e geçmek çok yadırganacak bir durum mu anlamadım?.İnsan kliması elle dönen bi arabayla 7-24 gazlıcak değil ya cam tavan,harman cardon,chorono,ısıtmalı koltuklar gibi honda markası altında rüya olan bir çok keyfi donanımı aynı araç altında bulabilir minide ve emin ol gündelik sürüşe çok şey katıyor.Tabi bunların yanında type-r kadar hızlı olmasada başka belini bükebilen araç tek tük.

hacı sinir yapma :)

GKS
28-10-2010, 15:11
r56 al r53ten daha az yakıyor

ekmekarası
28-10-2010, 15:54

hondanın bu boşluğu beni delirtior o kadar para ver otomatik klimayı bırak sunroof bile koyma.o yüzden avrupalılar bu işi iyi yapıor..

Selcuk_RoL
28-10-2010, 15:57
ya honda farklı bir sınıf adamlar tamamen yarış ((sınıfı type r)) araba üretiyo bunların olmaması normaldir bence

Utku
28-10-2010, 16:24
Lamborghini veya Porsche hata yapıyor o zaman dijital klima kullanmakla :)

İkisininde zevki apayrı her iki araçtada aynı zamanda çok fazla vakit geçirmiş biri olarak onjektif yorumumdur,fanatikliğin lüzumu yok.Type-R da sunroof olmasada olur o konsolada dijital klima gitmezdi zaten böyle iyi :)

doush
28-10-2010, 22:54
hondanın bu boşluğu beni delirtior o kadar para ver otomatik klimayı bırak sunroof bile koyma.o yüzden avrupalılar bu işi iyi yapıor..

Type-R ya hani Racing :D Öyle şeyler için Legend alabilrsiniz, ya da Honda'nın japonya sitesinden otomobillerin donanımlarına bakın :)

Niye Mclaren F1 de donanıma takılmıyor adamlar :D Adamlar her şeyi racing üzerine üretmiş.Ama bugatti de oo yok yok ama zevksiz çirkin otomobil pehh..

Xenomorph
28-10-2010, 22:56
sitede bi tane boyasız 2005 vardı galıba ona bı bak derım

Low-Rider
28-10-2010, 22:57
Otomatik klima olunca çıkıcak mı racing'likten?:)

hadi sroof ağırlık falan anlarımda klima kısmı komik olmuş