Orijinalini görmek için tıklayınız : Airmass - Vti
http://www.streetfire.net/video/21102010052mp4_2077596.htm
emir-emir
25-10-2010, 22:10
sonun da koymuşsun video yu eksoz un sesi çok güzel bulunduğunuz tünelden olsa gerek yankıyla güzel birleşmiş :)
maşallah cok guzel
hedars varmı araçta?
by serçe
26-10-2010, 10:11
maşallah...........................
TEşekkürler :)
Headers yok araçta sadece cat back sistem, hava filtresi ve stage 2 :)
Stage 2 mi hele bi yaz kardeşim headers olmadan neler yaptın arabana header bulalım.
Cat back hakkındaki yorumların nelerdir. Maşallah nazar değmesin.
MAsallah Kanka Cok Guzel Oldu Egsoz :)
Stage 2 mi hele bi yaz kardeşim headers olmadan neler yaptın arabana header bulalım.
Abi ben aracı bu şekilde aldım zaten stage 2, hava filtresi var balina ç.kü dediklerinden :D
Cat back sistemden cok memnunum 60lık boruyla birlikte geliyor orta tüp susturucusu üzerinde ama stock oldugu için araç 60 lık boru büyük geliyor :) header takmadan yürütme planları içerisindeyım değişik planlar yani :)
Gokalp-M
26-10-2010, 11:48
airmass gerçekten vti da çok güzel ses veriyor.Maşallah.
hytech replicası headers istersen yardımcı olabilirim, VTİ de en fazla performans alacağın headerstır haberin olsun ;)
bu arada stage2 değil daha aracın :) aracının maşallahı var,kazasız belasız ;)
hytech replicası headers istersen yardımcı olabilirim, VTİ de en fazla performans alacağın headerstır haberin olsun ;)
bu arada stage2 değil daha aracın :) aracının maşallahı var,kazasız belasız ;)
stage 2 derken baskı balatadan söz ediyordum :confused:
ses çok güzel maşallahta.. bu egsoz sistemıyle aracın geride gelebilir bilgin olsun.
JDMazda_GTR
27-10-2010, 22:11
airmass bakalım gtr ıle nasıl olcak ah bi geleydi miamiden:))
tayfun abi benim eksoz noldu yaa :D güzel oldumu