PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Golden Sahibini Arıyor (ücretsiz)

Burak İ
26-10-2010, 18:24
Arkadaşlar edirnekapı metrobüs durağında terkedlimiş şekilde bulmuş arkadaşım.Bulduğunda sırılsıklam ıslanmış durumu kötüymüş arabasına alıp direk veterinere götürmüş.

Tüyleri düzensizce kırpılmış ve kısırlaştırılıp öylece bırakılmış. Dikişler yeni atılmış taze. Ayrıca arka bacakları çok önceden sebebini bilmiyoruz dogal olarak kırılmış fakat yamuk kaynayınca sorun çıkmış yürüyüşünde fazla sıkıntı yok az aksaması varmış aman aman bir şeyi yok. sorunlu olan kısımalrda ödemleri varmış alınacak onlarda bugün yarın . Şu an tedavisine başlanıldı bütün tedavi masrafları karşılanmıştır. 4 5 yaşlarında erkek ve orjinaldir.

Tedavisi bittiği an hiç bir kusuru kalmadığı an yeni sahibine verilecektir. İlgilenenler 0530 874 43 36. bu numara ile irtibata geçsinler.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs156.snc4/37138_163696843655211_100000446899511_440772_43234 75_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs021.ash2/34435_163696296988599_100000446899511_440766_74595 29_n.jpg

HondatugraL
26-10-2010, 18:32
En sevdıgım kopek. Kendıme ait evım olsa alırdım şimdi pekte tatlıymış ya :)

cabriolet
26-10-2010, 18:43
Bi disi british short hair kedim bi erkek goldenim bi disi rotweilerim bide erkek kangalim var daha hic sokaga birakmak aklimdan gecmedi onu birak biri kendi kacsa pesinden kosturuyorum geri getirmek icin ne insanlar var ya..

Arkadasinida duyarliligindan oturu tebrik ediyorum boyle insanlarin oldugunu bilmek guzel :) bakicak yerim olsa dusunmeden ben sahiplenirdim ama goldenim ciftlesti ordan gelicek bi disi bi erkek 2 yavru var bide erkek bi shar pei gelicek ciftlige donucek ortalik :)

Derman
26-10-2010, 19:04
valla benımde evım musaıt olsa hiç düşünmeden alırdım...

Utku
26-10-2010, 19:21
Çok tatlıymış maşallah :)Duyarlılığınızı kutluyorum inşallah kısa sürede iyi biri bulunur.

Burak İ
26-10-2010, 19:33
Evet tüyleride uzayınca gayet güzel olacaktır bu fotolar ıslanıp kirlendiğinden sonra çekilmiştir.

Tahmini süermiz 1 haftadır 1 hafta içierisinde hiç bir kusuru kalmayacaktır tedavisi bitmeden vermeyeceğiz.

Burak İ
27-10-2010, 20:26
GÜNCEL !!!!!

Yokmudur çevrenizde yakınınızda sahiplenecek ?

Keyfi gayet yerinde çok uslu bir köpek.Sorunlarıı da bitmek üzere.

VioLee
27-10-2010, 20:38
öncelikle sizi kutluyorum davranışınızdan dolayı ve alıpta böyle sokağa atanlarıda kınıyorum..benimde bordeux köpeğim var kangal kadar boyu var sıkıntı yaşatıyor ama bi kere sokağa atma düşüncesi geçmedi aklımdan bu insanlara diyecek laf bulamıyorum

MELİH
27-10-2010, 21:07
http://www.facebook.com/home.php?#!/haysev

konuyu birde buraya açmanızı öneririm

Burak İ
27-10-2010, 21:08
öncelikle sizi kutluyorum davranışınızdan dolayı ve alıpta böyle sokağa atanlarıda kınıyorum..benimde bordeux köpeğim var kangal kadar boyu var sıkıntı yaşatıyor ama bi kere sokağa atma düşüncesi geçmedi aklımdan bu insanlara diyecek laf bulamıyorum

Teşekkürler insanlar hayvanlardan beter durumdalar. Böyle oluncda olan zavallı hayvanlara oluyor.

YENİ SAHİBİNİ şu an itibari ile BULMUŞTUR istenirse konu kilitlenebilir teşekkürler :)

Burak İ
27-10-2010, 21:16
http://www.facebook.com/home.php?#!/haysev

konuyu birde buraya açmanızı öneririm

Ben de orayı arıyordum . Fakat kendi face ime yazdığım 2. dakikadan itibaren sahibini buldu :)

FaTiH44
27-10-2010, 21:25
burak süpersiniz kardeşim,helal olsun:icon_tup:

DR808
27-10-2010, 21:34
valla helal olsun usta maşallah cokta guzel kopek daha yenı bı rotvailer aldıgım ıcın alamam ama nasıp kısmet belkı daha cok seven bırıne gıder

G.S.İ_07
27-10-2010, 21:40
HElal olsun sna be kardeşim Allah C.C razı olsun senden duyarlılığın için.Bende elimden geldiğince sahipsiz sokak canlılarını .(hayvan diyemiyorum çünkü birçok iki ayaklı hayvan varken günümüzde meclisten dışarı)tedavi ettirip yuva buldurmaya uğraşıyorum.şimdi diyebililer o kadar aç insan var fln tabii ki herkese elimizden geldiğince yardım edeceğiz ama bu canlılarda Allah ın varlığı şimdi kara kış geliyor işleri daha da zor.Sahip çıkmasına çok sevindim .

Burak İ
27-10-2010, 23:21
burak süpersiniz kardeşim,helal olsun:icon_tup:

valla helal olsun usta maşallah cokta guzel kopek daha yenı bı rotvailer aldıgım ıcın alamam ama nasıp kısmet belkı daha cok seven bırıne gıder

HElal olsun sna be kardeşim Allah C.C razı olsun senden duyarlılığın için.Bende elimden geldiğince sahipsiz sokak canlılarını .(hayvan diyemiyorum çünkü birçok iki ayaklı hayvan varken günümüzde meclisten dışarı)tedavi ettirip yuva buldurmaya uğraşıyorum.şimdi diyebililer o kadar aç insan var fln tabii ki herkese elimizden geldiğince yardım edeceğiz ama bu canlılarda Allah ın varlığı şimdi kara kış geliyor işleri daha da zor.Sahip çıkmasına çok sevindim .

Asıl sizlere teşşekkür ederim böyle düşüncede olanları görmek yalnız olmadığımızı bilmek çok daha sevindirici :icon_tup:

arfy
28-10-2010, 02:09
maşallah çok da tatlıymış ... sokağa terkedendeki vicdanı ve ruh halini çok merak ediyorum.. resmi görünce altında sokakta şöyle böyle bulduk yazısını okuyunca bile insanın içi kötü oluyor.. yeni sahibini bulmasına çok sevindim..

duyarlılığınızdan dolayı tebrik ederim,büyük sevap bu yaptığınızda .. keşke herkes sizler gibi olabilse

NETMAR
28-10-2010, 17:29
bunlar bahçede kopek kulubesınde dayanırmı acaba yoksa evde mı beslemek gerekır

Eyüp
28-10-2010, 17:58
Bi disi british short hair kedim bi erkek goldenim bi disi rotweilerim bide erkek kangalim var daha hic sokaga birakmak aklimdan gecmedi onu birak biri kendi kacsa pesinden kosturuyorum geri getirmek icin ne insanlar var ya..

Arkadasinida duyarliligindan oturu tebrik ediyorum boyle insanlarin oldugunu bilmek guzel :) bakicak yerim olsa dusunmeden ben sahiplenirdim ama goldenim ciftlesti ordan gelicek bi disi bi erkek 2 yavru var bide erkek bi shar pei gelicek ciftlige donucek ortalik :)

Benimde kangalım kaçmıştı 6 aylıkken bulmak için neler yapmıştık ama bulmuştuk..

İnsanları anlamak gerçekten zor..:(

Burak İ
31-10-2010, 20:34
maşallah çok da tatlıymış ... sokağa terkedendeki vicdanı ve ruh halini çok merak ediyorum.. resmi görünce altında sokakta şöyle böyle bulduk yazısını okuyunca bile insanın içi kötü oluyor.. yeni sahibini bulmasına çok sevindim..

duyarlılığınızdan dolayı tebrik ederim,büyük sevap bu yaptığınızda .. keşke herkes sizler gibi olabilse

Teşekkürler :)

bunlar bahçede kopek kulubesınde dayanırmı acaba yoksa evde mı beslemek gerekır

Daha çok ev içi ortama uygunlar.

Bugün hızlandırılmış antibiyotik tedavisi bitti 1 haftalık yemek arası hap kaldı . Yeni sahibine götürdüm gayet keyifliyfi.

Öğrendik ki sokağa atılmış sokaktan alan barınağa götürmüş orada diğer köpekelr tarafından ısırlmış diş izleri var geçmek üzre. Kısırlaştırılıp tekrar sokağa bırakılmış arkadaşım gündüz görüyor yagmur altında taksıcı almıyor işine gidiyor içi rahat etmiyor ikna ettiği bi taksiciyi bulup butun ıslerını erteleyıp gerı donuyor dondugu yerde oylece sırılsıklam duruyormus alıyor tedavı vsvsvs sonra yuva buldum bende teslım ettım emin ellere :)

http://img215.imageshack.us/img215/8514/pict1233.jpg

mirafiori
31-10-2010, 20:44
neyseki artık emin ellerde iyi bakar yalçın ona :)

Burak İ
31-10-2010, 20:57
neyseki artık emin ellerde iyi bakar yalçın ona :)

Dahada kilo alır .:p

YEY®
31-10-2010, 20:59
Kardeşim fazladan Golden sahibi olmak isteyen varsa bana yönlendirebilirimisin :)

9 aylık,dişi,hiç çiftleşmedi,petshoptan alındı %100 saftır.

532-76491altmışdört

Burak İ
31-10-2010, 22:28
Kardeşim fazladan Golden sahibi olmak isteyen varsa bana yönlendirebilirimisin :)

9 aylık,dişi,hiç çiftleşmedi,petshoptan alındı %100 saftır.

532-76491altmışdört

VArdı bir arkadaşım arıyordu bir sorayım pm ile dönerim ben size. En geç 2 güne .

9 aylık zaten çiftleşemez :)

ergin
01-11-2010, 00:05

aynen bende de golden ve kangl var ama dışarı bırakmaya korkuyorum bu gun dayanamadım kangalı etraf sakınken koşssun ne de olsa gıtmez bı yere dıye dolanır burada dıye ama yınede gonlum el vermedı o nereye bende onun peşine dayanabıldıgım kadar koştum. ınsanlar bı de terk edıyorlar beslemeye calışıp da yarı yolda bırakmak cok bencılce.

YEY®
01-11-2010, 00:07
VArdı bir arkadaşım arıyordu bir sorayım pm ile dönerim ben size. En geç 2 güne .

9 aylık zaten çiftleşemez :)

Kangalım var onu bazen zor uzak tutuyorum :)))

ergin
01-11-2010, 00:09
yenı bı aıle bulması guzel olmuş ilgilenen yardımcı olan arkadaşlara da cok teşekkur ederım sokaga atan ınsanları gordukce sızın gıbılerın degerı daha ıyı anlaşılıyor helal olsun