Orijinalini görmek için tıklayınız : honda jdm sweet
JDMmaster
27-10-2010, 09:36
arkadaşlar bu üründen sipariş eden var mı nasıl kaliteli mi sipariş etmek istiyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-giyim-sweatshirt-honda-jdm-sweet-ilk-ve-tek-hediyeli-bitiyor-35tl/detay/
güzel bişey gibi duruyor. burdan mı aldı bilmiyorum ama bi arkadaşımda aynısından vardı. kaliteliydi
utkuselamoglu
27-10-2010, 09:41
ii görünüyor.
ben gecen sene aldım.
sahibinden ilanını bilmiyorum bir forum sitesi vardı adını hatırlıyamadım şimdi izmirli bir arkadaştan almıştım bir sene öncede fiyat 50TLdi. ürün gayet kaliteli kumaşı falan
yanlız koldaki yazılar bir kaç yıkama sonrasında soldu ters cevirip yıkamak gerekiyor.onun dışında tavsiye ederim güzel ürün
JDMmaster
27-10-2010, 09:56
benimde hoşuma gitti tasarımı güzel
fsunnetci
27-10-2010, 09:57
Fiyatına göre çok başarılı bir ürüne benziyor ekstradan yanında eşantiyonda veriyormuş:p
OzanCELENK
27-10-2010, 09:59
bende geçen sene almıştım gayet kaliteli koldaki ve öndeki yazılar bi kac yıkama sonrası solma yapsada değer :)
JDMmaster
27-10-2010, 10:00
walla çok hoşuma gitti yıkamam kuru temizlemeye veririm :)
Evet bende aldım geçen sene. Yazıları soldu biraz ama genel anlamda kaliteli. Hem kalında kışın iyi oluyor:)
honda35 deki batu mu arkadaşlar ? swit güzelmiş bende alıcam
honda35 deki batu mu arkadaşlar ? swit güzelmiş bende alıcam
doğru honda35deki batudan almıştım
StyleALP
27-10-2010, 10:34
Bende almayı düşünüyorum. Edindiğim bigilerlerde kaliteli olması yönünde...
Eşantiyonda geliyor yanında...
Arka Honda yazısı dışında gayet güzel duruyor :)
koldaki yazının anlamıne ?
koldaki yazının anlamıne ?
ben yazıda bi 106 filan gördüm ama neyse
ben yazıda bi 106 filan gördüm ama neyse
bunun pejosunu yapsak satılırmı adamım ?
Arka Honda yazısı dışında gayet güzel duruyor :)
aynen. Arkadaki honda yazısı çok kötü bir fontla yazılmış. Daha güzel olabilirmiş.
beyler kuması çok kalın mı bu urunün terletırmı gunluk kulanımda ?
geçen sene bende aldım:) gayet kaliteli içi pamuklu.tavsiye ederim
By_HaNNibaLL
27-10-2010, 13:13
Cok güzel 2 3 gündür inceliyorum renkde sevdiğim renklerden.
Bunun Fiat yada abarth olani yok mu yaw :S
caglarcb
27-10-2010, 14:11
Mağaza olarak nerden bulabiliriz bu tarz şeyler satan? İzmirden olursa iyi olur? :)
bı cok arkdas kullanıo honda 35 ten batu dıe bı arkdas kendı yaptrıo satıo gayet kalıtelı bı kuması war tawsye derım...
By_HaNNibaLL
27-10-2010, 15:03
bı cok arkdas kullanıo honda 35 ten batu dıe bı arkdas kendı yaptrıo satıo gayet kalıtelı bı kuması war tawsye derım...
Nasil ulaşabiliriz o arkadaşa
RottingChrist
27-10-2010, 15:20
tamamen kırmızı üzerine beyaz renk seçeneği olsa çok daha güzel olur.
bunun pejosunu yapsak satılırmı adamım ?
ben hondacıyım ben bilmem:P
satılır tabi niye satılmasın, pejocu olarak sayımız az değil sonuçta
guzelmıs yanında + larıda var alsakmı
arkadaşlar fiyat ona fazla bizde aldık fakat memnun kalmadık bi kaç giymeden sonra bollaştı ayrıca koldaki yazılar filan gitti ayrıca öyle kaliteli bişeyde değil kendiniz sweet alıp yaptırabilirsiniz daha uyguna gelir ve istediğiniz şekilde olur istanbul eminönünde şapka,sweet vs.. baskısı yapan yerler var
Emir_b16a
27-10-2010, 20:34
herkezde warmış bn waz geçtim :D
tamponumda devaas bir honda yazısı taşımam vaLLa o ne öyLe..
koLLarda ki de kaLabaLık.. arka Logo ve önde ki JDM Logo Ları çok güzeL ama..
Soichiro
27-10-2010, 20:44
İzmir' de MTK Sitesinde PTT'nin yanında CHB tekstil varmış satan oradan almayı planlıyorum ben..
StyleALP
27-10-2010, 20:46
İzmir' de MTK Sitesinde PTT'nin yanında CHB tekstil varmış satan oradan almayı planlıyorum ben..
Fiyat ve kalite daha iyiyse ö.m almak istiyorum...
Fiyat ve kalite daha iyiyse ö.m almak istiyorum...
sahibinden deki ilandan alıntı ;
arkadaşlar getle metle uğraşamam... yerimiz mtk sitesi chb tekstil çamdibi izmir 5745sk no62 ptt yanı... bilmeyenler bilenlere alanlara sorsun... böle bir ürün bidaha yapılmaz denk gelmez...
aynı adres zaten..
StyleALP
27-10-2010, 20:53
sahibinden deki ilandan alıntı ;
arkadaşlar getle metle uğraşamam... yerimiz mtk sitesi chb tekstil çamdibi izmir 5745sk no62 ptt yanı... bilmeyenler bilenlere alanlara sorsun... böle bir ürün bidaha yapılmaz denk gelmez...
aynı adres zaten..
Tamam. :) 10krktr
Çok sade yapılmıs yakında bende kendım yaptırıcam :D istediğim desenden yapıskanlı deyıl ama dıkışlı bı sekılde :D satışına bıle gırebılırım :D
By_HaNNibaLL
27-10-2010, 22:52
yok mu içimizde uğraşan bu işlerle ya bi abarth sweet yapsin bize ya:(
yok mu içimizde uğraşan bu işlerle ya bi abarth sweet yapsin bize ya:(
Usta yakında ben ugrasmayı dusunuyorum Hemde Yesimdeki Kaliteli Nike polarların ustune Bı sımdılık kendımıze bastırıcaz bı kac tane eger guzel olursa sanada sunarım nede olsa bursadasın herhalde
By_HaNNibaLL
28-10-2010, 13:05
Usta yakında ben ugrasmayı dusunuyorum Hemde Yesimdeki Kaliteli Nike polarların ustune Bı sımdılık kendımıze bastırıcaz bı kac tane eger guzel olursa sanada sunarım nede olsa bursadasın herhalde
evet bursaliyim ama üni okumak nedeni ile akhisardayim sen yeter ki uygulamaya başla olursa güzel bi abarth sweet yapalim ben ulaşirim sana :D
Pm atarsan özelden konusruuz
ürün okadar basit değil bende aldım bilmiyodum öyle olduğunu ama üzerinde gerçekten önemli detaylar düşünülmüş en ufak etiketine kadar jdm ve honda yazıları kullanılmış bi arkadaş yıkayınca bollaştığını falan söylemiş gidipte 100 derecede yıkatırsan dağılır bile.almak isteyenlere tavsiye ederim kaliteli bir ürün.
modify34
28-10-2010, 13:25
bende geçen sene aldım çok kaliteli tavsiye ederim