Orijinalini görmek için tıklayınız : Ünlü paylaşım programı kapatıldı
Popüler paylaşım programı LimeWire, telif haklarını çiğnediği gerekçesiyle hakkında açılan sayısız davalardan birini kaybetti, kepenkleri indirdi.
Ünlü p2p (peer-to-peer) paylaşım programı LimeWire ile kullanıcılar aradıkları hemen her içeriğe kolayca ulaşabiliyordu. Filmlerden müziklere, fotoğraflardan telif hakkı olan diğer videolara kadar birçok içerik, milyonlarca kişi tarafından indirilebiliyordu. Ancak RIAA (Recording Industry Association of America) tarafından New York mahkemesine açılan davayı kaybeden LimeWire, tamamen kapatıldı.
Şirketlerin ve müzik üreticilerilerinin haklarını korumak amacıyla kurulan ve Amerikan müzik endüstrisini temsil eden RIAA'in açtığı davayı kaybeden LimeWire'in sitesine girmeye çalışan kullanıcılar artık programı indiremediği gibi, site içine de girebilmeleri mümkün olmuyor.
LimeWire'in davayı kaybetmesiyle birlikte, benzer durumun diğer paylaşım platformlarının (uTorrent, BitTorrent gibi) başına gelip gelmeyeceği ise merak konusu...
Hep başka bir yol vardır :)
poseidon
28-10-2010, 12:20
Zaten gereksiz bir virüs deposuydu. İyi olmuş.
ygtkrmdnz
28-10-2010, 12:30
bunda dns işlemiyor değilmi :D
Zaten gereksiz bir virüs deposuydu. İyi olmuş.
bence şarkı indirmek için en güzel yollardan biri virüs olup olmadığını da çok basit yöntemlerle anlayabiliyoruz zaten..artık programı açınca güncelleme şeyi çıkıyo onu tıklamazsan programı kullanamıyorsun tıklayıncada program kapanıyo :) ben sadece indirimi ve siteye girişi engellendi sanmıştım :D
edit:limewire ye en iyi alternatif olarak neyi önerirsiniz?
Hep başka bir yol vardır :)
olmalı :hahaha:
nakayama
28-10-2010, 12:33
Bi ara recep ivedik 2 indirdim içinden p..no çıkmıştı :D
bence şarkı indirmek için en güzel yollardan biri virüs olup olmadığını da çok basit yöntemlerle anlayabiliyoruz zaten..artık programı açınca güncelleme şeyi çıkıyo onu tıklamazsan programı kullanamıyorsun tıklayıncada program kapanıyo :) ben sadece indirimi ve siteye girişi engellendi sanmıştım :D
edit:limewire ye en iyi alternatif olarak neyi önerirsiniz?
http://beemp3.com/
www.4shared.com
Selcuk_RoL
28-10-2010, 12:38
hobaaa bune arkadaş ya batıyomu bunlara
By_HaNNibaLL
28-10-2010, 12:43
haha aklima gelmişti valla bu
doğru demişler ahmet gider mehmet gelir
çok değildi ama arada işime yarıyordu
bende lime wire war şu an şarkı indirdim :D
bende lime wire war şu an şarkı indirdim :D
ben oto güncellemeyi kapatmadım belki kapatsaydım otomatik güncellemeyi eğer varsa öyle bi seçenek yapsaydım bende şuanda kullanıyo olabilirdim.çünkü ekrana güncelleme şeyi çıktığı için kullanamıyorum.kaldırıyorum zaten şuanda.sizin ekrana gelmiyo mu güncelleme penceresi falan?çok eski sürümse gelmiyo olabilir.
ben hiç bir paylaşım programı kullanmıyorum.
google amca sağolsun hepsine yetiyor.
limewire kullanırken ayda bir virüs belasıyla uğraşıyorduk.
Ayrıca kullanmayı tam bilmeyen belli dosyalarını paylaşıma açıyor.
Download , upload ve internet hızınızı yavaşlatıyor.
:)
lethaldoze
28-10-2010, 15:23
Bearshareden devam ozman ...
ahmet3425
28-10-2010, 16:13
emule kullanıyorum cok memnunum hiç boyle muhabbetlere girmiyor YILLARDIR istikrarlı sekilde devam herkese tavsiye ederim :)
HondatugraL
28-10-2010, 16:18
allah ARES e zevval vermesin :D:D
ne yazıkki dün fark ettim :D
Low-Rider
28-10-2010, 20:15
limewire kullanan varmıydı hala:)
::ZaFeR::
28-10-2010, 20:17
katır vardı limon geldi bakalım sırada ne var : )
StyleALP
28-10-2010, 20:34
FrostWire kullanıyorum oldukça memnunum. LimeWire ile neredeyse tıpatıp aynı arayüze sahip. LimeWire hayranları FrostWire 'ı denemelerini öneriyorum...
kötü oldu çok kullanışlıydı lime bilen virüslere bulaşmadan amacına hızlı bir şekilde ulaşırdı yazık oldu kazaa dan sonra benim için 2. ci kayıp oldu :)
4shared akar
aynen içeriği oldukca buyuk.indirme sınırı yok.
süper bi site.
ares var bende LimeWire den daha saglıklı vırus deposu gıbıydı zaten
Muharrem C.80
29-10-2010, 02:53
o deilde İmesh vardı zmanında duruyormu bari hala.
by serçe
29-10-2010, 09:51
işe yarar bir programdı aslında ....
FrostWire kullanıyorum oldukça memnunum. LimeWire ile neredeyse tıpatıp aynı arayüze sahip. LimeWire hayranları FrostWire 'ı denemelerini öneriyorum...
Frostwire zaten limewire idi. Limewire'ın linux ve mac üstünde kullanılabilen versiyonuydu. Aynı firmaya ait olduğunu düşünüyorum. Limewire'a bu kadar dava açıldıktan sonra ortaya frostwire adında çıkarmaya başlamışlardı.
Ben attentıon yazısı çıkmasına rağmen 2 tane müzik dosyası indirebildim nasıl oldu bu?
otuzdört
14-11-2010, 00:11
warezde Limewire PRO, indirirseniz hayla indirme imkanımız var, Ama ne yalan söyliyim kapatıldıgına sevindim :D virüs ambarı gibi biyerdi :D
FrostWire Tavsitye edebilirim Güncel ve Güvenilir..
S.Özeren
14-11-2010, 00:18
2 yıldır kullanmıyodum zaten yokluğunu aramıcam :D
Aradığım tüm müzikleri burdan indiriyordum, hala da çalışıyor?
Limewire pirate diye bi sürüm cıktı bile :D
onursumer
14-11-2010, 09:12
kullanmak kısmet olmadan kapandı ya :D
Daha dün akşam şarkı indirdim Limewireden :D
gencpower
14-11-2010, 15:11
Ares devam. Limewireye hiç ısınamamıştım zaten. virüs bankasıydı. beemp3 te hatırı sayılır iyilikte.
bugun bi girdim ve baktımki kapanmış ya sınır oldum :S
herkes frostwire ı öneriyor ona bir bakalm :D