Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.8 Turbo Stock Leon vs UE 444 Tpye R Yer Kayseri
Emre İlbi
29-10-2010, 18:27
http://www.facebook.com/pages/Garaj38com/112466492143169?v=app_2392950137#!/video/video.php?v=137236992995969
http://www.streetfire.net/video/38-ku-010-18-turbo-stock-leon-vs-38-ue-444-type-r_2079563.htm
M///maniac
29-10-2010, 18:31
nasıl stock leon bu 180 hp sport up nasıl gider böyle eminmisiniz stock olduguna???
Emre İlbi
29-10-2010, 18:32
nasıl stock leon bu 180 hp sport up nasıl gider böyle eminmisiniz stock olduguna???
valla araç sahibi stock dedi.onun yalancısıyım :)
M///maniac
29-10-2010, 18:33
baya bi sıkmıs:D 180 hp stock leon asla bu sekil gidemez:D
Emre İlbi
29-10-2010, 18:44
baya bi sıkmıs:D 180 hp stock leon asla bu sekil gidemez:D
kardeş tekrar sordum,stock leondan tek farkı cupra ön tampon ve krom ekzos'muş ;)
M///maniac
29-10-2010, 18:47
arkadasım sen ianıomusun 1.8t 180hp bi leonun o type-ri öle geçicegine nese yorum yapmıyım arac sahiplerini tanımıorm ama senelerdir denenen araçlar bunlar ama sonuc garip
yavuz364
29-10-2010, 19:19
bu videoya göre konuşmak çok anlamsız :) 1.8t iyi de olsa, stock olarak typeR geçer bence de..
Emre İlbi
29-10-2010, 19:20
arkadasım sen ianıomusun 1.8t 180hp bi leonun o type-ri öle geçicegine nese yorum yapmıyım arac sahiplerini tanımıorm ama senelerdir denenen araçlar bunlar ama sonuc garip
valla ne diyim kardeş.aracı yakından görmedim,incelemedim,sahibini tanıyorum sadece.mustafa abi yada halit abi konuyu görürlerse onlar daha sağlıklı cevap verirler :)
capcapca
29-10-2010, 19:20
Sonuc saçma bence
ya taypar hiç gitmiyo yada leonda en azından yazılım egzoz falan var.. biz burda leon cuprayla aynı şekilde yarıştırıyoruz tayparı cuprada revo chip pompa ve egzoz var sanırım.. ancak bu kadar fark olabiliyor.. leoncu arkadaş inanmış :D
araç 225 lik cupra olmasın?
ahahahahha stok mu !!!!! sana o 1.8t olanları sayım mı....ıntercoller k04 yazılım down pipe ayrıca deneme 200 de bıtmıs bence net sonuc bu degıl :) dıger vıdeolar da gelıcektır yakın zamanda UE444 de koyar sanırsam
maşallah araçlara ama 18t ise sanmıyorum bu sonuc boyle olsun...
orjinal 1.8t agırlıgından dolayı filtre egzoz headerslı vti ı anca bu kadar geçer ;)
BlackStone
29-10-2010, 23:57
ahahahahha stok mu !!!!! sana o 1.8t olanları sayım mı....ıntercoller k04 yazılım down pipe ayrıca deneme 200 de bıtmıs bence net sonuc bu degıl :) dıger vıdeolar da gelıcektır yakın zamanda UE444 de koyar sanırsam
Eğer bu yazdıklarınız varsa daha iyi gitmesi gerekmez mi? Bence biraz fazla oldu specler
BlackStone
29-10-2010, 23:58
orjinal 1.8t agırlıgından dolayı filtre egzoz headerslı vti ı anca bu kadar geçer ;)
1.8 derken, A3'ler 1140 kg'dır. Çok aşırı bir ağırlık söz konusu değil.
videodaki araç leon.. leonlarda tam rakam kesin olmayabilir ama 1396 kg olmalı..
Eğer bu yazdıklarınız varsa daha iyi gitmesi gerekmez mi? Bence biraz fazla oldu specler
bence cok gercekcı oldu aracta olanlar bunlarmıs 200 de bıttıgıne gore deneme ve ceken kameraya geldıklerınde ıse 120-130 kmlere cıktıklarını dusunursek bence bu deneme de degıl:) ki typerda tesısat stepne cart curt oldugunuda hesaba katmak gereklı
Leon top-sportlar iyi bi yazılım ve egzozla 225 hp falan oluyolar bu arada..
Bu araç yazılım egzost olmadan bu şekilde tayyarla yürüyosa 1k dan az ağğırlıktadır.
eğer kayseride başka leon top-sport yoksa satılık ilanındada aracın üstünde neler oldugu yazılmış bu arada :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-seat-leon-hatasiz-136000-de-32154037/detay
eğer kayseride başka leon top-sport yoksa satılık ilanındada aracın üstünde neler oldugu yazılmış bu arada :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-seat-leon-hatasiz-136000-de-32154037/detay
aklınla bın yasa topragım :):):) stock ya bu araba :icon13:
kesin sonuç olmamış bence
200 yerine 300 e kadar basın
kesin sonuç olmamış bence
200 yerine 300 e kadar basın
sence bu tıp arabaların 200 de bıtırmesı net sonucu ortaya koyar mı :soru:
Alperen-B
30-10-2010, 00:10
hiç inandırıcı gelmedi leon un stock oldugu :S
ortaya çok ciddi iddalar koyulabilir bu lafımın üzerine ama eminim bundan.. leon harika bi araç evet ama fazla agır.. eger leon stocksa karşısındaki araç bi taypar deil de filtre egzoz ve headerslı temiz bi vti olsa bile bu kadar fark acamaz ;)
yasindamar
30-10-2010, 00:14
kayseride aynı plakalı başka bi top sport yoksa :D bu o araba :D:D 251-275 hp arası vermiş ilanda :icon_wack
typer a 10 sene yag koymasan bıle stock 1.8t boyle gecemez BENCE :)
Kaa scirocco
30-10-2010, 00:16
videoda birde yuklu typeR denmıs yuklu olan leon cıktı :)
videoda birde yuklu typeR denmıs yuklu olan leon cıktı :)
olur mu !!!!! DC headers 60lık boru otto son susturucu ve cai lı agzına kadar cok yuklu bır type R :icon_wack
bu kadar honda uzmanının oldugu bi ortamda böyle orjinal falan diyince sonuçların ne olacagını tahmin etmek lazımdı aslında :D aracın speclerini dogru düzgün yazsanız herkes derdiki maşallah güzel gidiyo.. şimdi herkes diyoki yalan söylüyosun.. gerek yok böyle şeylere ;)
M///maniac
30-10-2010, 00:21
bu kadar honda uzmanının oldugu bi ortamda böyle orjinal falan diyince sonuçların ne olacagını tahmin etmek lazımdı aslında :D aracın speclerini dogru düzgün yazsanız herkes derdiki maşallah güzel gidiyo.. şimdi herkes diyoki yalan söylüyosun.. gerek yok böyle şeylere ;)
+100000000000000000
en bastada yazmıstım ztn stock olması imkanszzzzzzzzzzzzzzzz
ılk vıdeoda leon soldaydı,2. vıdeoda bırde burdan bakalım dedıgınde saga gecmıs bende bunu cozemedım:D:D:D
yavuz364
30-10-2010, 00:36
evet bende orda takıldım :D sanırım farklı videolar, kestiler yapıştırdılar...
ılk vıdeoda leon soldaydı,2. vıdeoda bırde burdan bakalım dedıgınde saga gecmıs bende bunu cozemedım:D:D:D
bu leon benim arkadaşın eski aracı, draglarda kevinin araba ile eşleşen cupra r, zaten TR'de 1 tane sarı cupra r var. Kısa farları ve sisleri sarı zenon olması lazım. Araç tahmini 350hp civarında. Komple egzoz,kutu içi filtre,büyütülmüş turbo,enjektörler,forge dump valve bunlar aklıma gelenler :)
bu leon benim arkadaşın eski aracı, draglarda kevinin araba ile eşleşen cupra r, zaten TR'de 1 tane sarı cupra r var. Kısa farları ve sisleri sarı zenon olması lazım. Araç tahmini 350hp civarında. Komple egzoz,kutu içi filtre,büyütülmüş turbo,enjektörler,forge dump valve bunlar aklıma gelenler :)
TR de bi tane sarı cupra R varsa ve o bizim pert olan R sa sahibine acıyorum :)
ben bu arabayı bızım okuldan hatırlıyorum eskıden ama hıc gazlamadık ,zaten bırkac kere denk geldım oyle sureklı degıl.vıdeoya gore aracın stock olması ımkansız ,ctr stock bıle olsa yınede leon gecemez bu kadar.aracta en azından chıp ve egzoz var ,buda duzgun yapılmıssa 220hplerı gorur demek.bu araclardan k03s cıktıgı ıcın normal 150hp lık 1.8t ye gore bıraz daha fazla hp almak mumkun yazılımla.ctr de fıltre egzoz ve headers varsa ,leondada chıp egzoz varsa sonuc bu sekılde olabılır.kafa kafaya yuruselerdı bence daha guzel bı sonuc olurdu tabı orası ayrı :)
not ; yukardakı yazdıklarım FR ıcın gecerlı ,cupra ıse ısler degısır tabı.
%100 emınmısın o arac olduguna vıdeodakının ?
Onur typer
30-10-2010, 01:36
garaj 38 emre bılmıorum kımsen burda yenı uyesın sanırım arac senınmı onuda bılmıoruz speclerını bılmedıgın aracı neden sahıplerınden hbrsız yukluosun burda sen tıulkıysen herkesde kuyrugu sen ıstedıgın kadar stock de leona kısa ve net stock 1,8 turbo typerı gecemez yazılım egsoz ıntercoler vs var demekkı burda kımse bosa konusmaz cok oncelerı bu araclar denenedı onlarca kardesım
%100 emınmısın o arac olduguna vıdeodakının ?
Kısa farları sarı yanıyor sanki sisleri de sarı zenon ise eminim, orjinal cupra jantları ve sarı konileri vardı :) ama sahibinden ilanı olan araç değil kesinlikle.
Benim bahsettiğim araç bu,
http://i55.tinypic.com/2cn8evk.jpg
Onur typer
30-10-2010, 01:52
ewer pert olan vıdeodakı
hayıorda sadece solemek ıstedıgım bu iş zevkse nıe yalan solenıo stock dıe al işte ceteresı hemen cıktı
gecmek gecıllmek degıl sadece yalan solemek üzücü
ama gurur verıo cunkı typer neymiş bee bı egsoz fıltreyle herkese bılenıo
halıtım masallah
sahıbınden lınkı verılen arac 1,8t topsport 2002 modellerde cupra-r yok turkıyede kı cupra-rlar 2004 modeller cupra-rların gosterge zemınlerı beyaz renk 2002 topsport 1,8t 180 hp 1350 kusur agırlıgı var bos bır arac gıbı durmuyor
videonun başında zaten plakda yazıyor .. aynen bu araç.. videoda stock ilanda gırtlak spec
evet vıdeodakıyle ılandakı aynı arac plakalarına gore.o zaman onceden yazdıgım gıbı egzoz ve yazılımlı bır fr bu 1.8t leon.3000tl lık egzoz headers ve turbo demısler ılanda ama o buyuk ıhtımal komple egzozdur + yazılım ve fıltre falan oldugunu tahmın edıyorum.ctr de cıtır modlu ıse eger sonuc bu sekılde olabılır.ama bıraz daha yakın gıtseler daha normal bır sonuc olurdu bence.
vtc mania
30-10-2010, 07:58
arkadaslar bu gıbı seylerı yıllarca gorduk bılıoruz..stok deyıp gırtlak olan aracalarıı..oglelye dogru yuklucem bende vıdeoları bakalım bıde ordan ızleyelım..
vtc mania
30-10-2010, 07:59
ne oldugunu bılmedıgımız bı arac stok dedıler cıktık bızde stok olmasa yıne cıkcaktım zaten ama ısın ıcıne yalan dolan gırınce zıvanadan cıkıorum..
Emre İlbi
30-10-2010, 09:04
garaj 38 emre bılmıorum kımsen burda yenı uyesın sanırım arac senınmı onuda bılmıoruz speclerını bılmedıgın aracı neden sahıplerınden hbrsız yukluosun burda sen tıulkıysen herkesde kuyrugu sen ıstedıgın kadar stock de leona kısa ve net stock 1,8 turbo typerı gecemez yazılım egsoz ıntercoler vs var demekkı burda kımse bosa konusmaz cok oncelerı bu araclar denenedı onlarca kardesım
Sevgili onur abi siteye daha önceden başka bir nickle üyeydim.kendi sitemi kurduğum için bu nickle tekrar üye oldum.araç benim değil konunun başındada söylediğim gibi sadece araç sahibini tanıyorum aracı yakından hiç görmedim incelemedim zaten arkadaşlar itiraz edince mustafa ve halit abi gelince gerekli açıklamayı yaparlar dedim.çünkü araç sahibine vede bağlı olduğu garaj sahibinede videoyuyu burada paylaşmadan önce sordum yani haberleri var.ikiside aracın stock olduğunu söyledi.ancak buradaki itirazlardan sonra tekrar sordum.cupra ön tampon ve krom ekzos dışında stock dediler.burada benim bir suçum var mı abi,yada ben mi yalan söylemiş oluyorum sence.neyse saygılar abi
ne oldugunu bılmedıgımız bı arac stok dedıler cıktık bızde stok olmasa yıne cıkcaktım zaten ama ısın ıcıne yalan dolan gırınce zıvanadan cıkıorum..
İşte halit abi banada aynısını söylediler şok oldum.abi stock olamaz eminmisiniz dedim stock dediler.tamam dedim.burada yayınladım videoyu.itirazlar olunca tekrar sordum cupra ön tampon ve krom ekzos dışında stock dediler.ne diyebilirimki abi ben dediklerini yazdım buraya kendim bişeyler uydurupta yazmış değilim :(
Emre İlbi
30-10-2010, 09:17
Arkadaşlar araç cupra değil.araç sahibini biraz sıkıştırdım ve turbonun basıncıyla oynanmış,headers ve krom ekzos varmış.bunlar birlikte 220-225 hp civarı olmuş.zaten dün bana aracı tanıyan bi arkadaşımda O araç stock değil 210-220 hp civarı diye mesaj atmış.yani araç 220 hp civarı sanırsam
Son olarakta bana ne dediyse araç sahibi ve bağlı olduğu garaj sahibi buraya onu yazdım.kendim bişeyler uydurupta yazmış değilim.önce zır stock dediler,sonra sadece krom ekzos ve cupra ön tampon var dediler,bugünde headers,ekzos ve turbonun basıncını açtık dediler.bunları ben kafamdan uydurmadım onlar söyledi ben yazdım.ben onlara güvendim,inandım geldim buraya yazdım.yoksa bende stock denildiğinde çok şaşırdım eminmisiniz dedim evet dediler.arkadaşlar durum budur.bende yalan dolan olmaz.zaten konunun başındada demiştim
valla araç sahibi stock dedi.onun yalancısıyım :)
Valla daha ne diyim arkadaşlar.bunları yazdıktan sonrada yalan yazdın sen dersenizde saygı duyarım :)
Emre İlbi
30-10-2010, 09:25
Abi bide bana tilki demişin önce orayı anlayamamıştım.zanedersem konuyu baştan sona okumadan yazmışın tilki lafını.bana ne dedilerse ben onları yazdım abi.bende yalan dolan dalavere olmaz.saygılar abi
komple egzos fıltre yazılım 1.8t
benım vtı da headers sadece son ss ve fıltre
http://www.streetfire.net/video/civic-vti-vs-leon-18t-part-3_197711.htm
kısaca vıdeodakı stock dıel gercektende:D ne zevk alıyorlar bole davranıp araba gecmekten anlamıyorum
BMK TypeR
30-10-2010, 09:47
cupra r turbosu vardır k04, sahıblerı herhalde cupra r oem turbosu dıye stok dıyolardır mıllete,
Beyler bu araba ne cupra ne de stock Topsport.Onceden ıstanbul bakırkoydeydı bu araba ve o zamanlar ustunde t04 turbo mu ne takmıslardı ama stock enjektorlerle bınıyorlardı,b kac seat forumundada baslıklar acmıstı eskı sahibi araba kesıyo edıyo napalım dıye,daha sonrasında maslakta b kasko sırketının garajında duryodu sel mı ne almıs araba,hatta ustundekı enkeiler de ukku nun sattıgı jantlar olması lazım daha ıstanbuldayken araba.Cok da yadırganmasın typeR gectı dıye
ya taypar hiç gitmiyo yada leonda en azından yazılım egzoz falan var.. biz burda leon cuprayla aynı şekilde yarıştırıyoruz tayparı cuprada revo chip pompa ve egzoz var sanırım.. ancak bu kadar fark olabiliyor.. leoncu arkadaş inanmış :D
seat cupra revo yazılım+pompa+egzoz la headers-fılıtre-egzoz lu type-r vıdeodakı gıbımı yuruyor demek ıstedın benmı yanlıs anladım?
seat cupra revo yazılım+pompa+egzoz la headers-fılıtre-egzoz lu type-r vıdeodakı gıbımı yuruyor demek ıstedın benmı yanlıs anladım?
type r benım type r arkadasım hayırdır ıtırazınmı var :D:D
vtc mania
30-10-2010, 10:14
Arkadaşlar araç cupra değil.araç sahibini biraz sıkıştırdım ve turbonun basıncıyla oynanmış,headers ve krom ekzos varmış.bunlar birlikte 220-225 hp civarı olmuş.zaten dün bana aracı tanıyan bi arkadaşımda O araç stock değil 210-220 hp civarı diye mesaj atmış.yani araç 220 hp civarı sanırsam
Son olarakta bana ne dediyse araç sahibi ve bağlı olduğu garaj sahibi buraya onu yazdım.kendim bişeyler uydurupta yazmış değilim.önce zır stock dediler,sonra sadece krom ekzos ve cupra ön tampon var dediler,bugünde headers,ekzos ve turbonun basıncını açtık dediler.bunları ben kafamdan uydurmadım onlar söyledi ben yazdım.ben onlara güvendim,inandım geldim buraya yazdım.yoksa bende stock denildiğinde çok şaşırdım eminmisiniz dedim evet dediler.arkadaşlar durum budur.bende yalan dolan olmaz.zaten konunun başındada demiştim
Valla daha ne diyim arkadaşlar.bunları yazdıktan sonrada yalan yazdın sen dersenizde saygı duyarım :)
kımmıs bu arkadsın baglı oldugu garaj yaa
Herzaman Yine Bizim Yarış Modu Hep Aynı Video Yayımlamalar Bu Hiç Bitmeyecek Herhalde... Hep Birileri Çıkıyor Bi Video Vaar Oluyor Ortalığa :) Cupracı Aakadaşları Tanımıyorum Rolling'de Gorustuk Ama Leon Stock Sadece Intercooler Var Die Söylediler Ve Rolling'i Yaptık, Benim Anlamadığım Araba Stock Olmayıp Stock Deyince Değişen Ne Oluyor Anlamıyorum..., Denemenin Videosunu Şimdi Upload Ettim Roll'de Uzun Hızları Deneyemedik Yoldan Dolayı Bence Video Bu Video Biraz Daha Açıklayıcı Olur, Die Tahmin Ediyorum....
http://www.streetfire.net/video/ep3-typer-vs-leon-sport-18-t_2079847.htm
Birazdan Aktive Olur
AHMET1907
30-10-2010, 10:48
Bu araç kesinlikle CupraR değil, zaten TR deki tek Sarı CupraR pert oldu diye biliyorum sonradan topladılarsa haberim yok
vtc mania
30-10-2010, 10:59
buyrun arkadslar vıdeo aktıfffii seyıler
http://video.streetfire.net/video/ep3-typer-vs-leon-sport-18-t_2079847.htm
Herzaman Yine Bizim Yarış Modu Hep Aynı Video Yayımlamalar Bu Hiç Bitmeyecek Herhalde... Hep Birileri Çıkıyor Bi Video Vaar Oluyor Ortalığa :)
http://video.streetfire.net/video/ep3-typer-vs-leon-sport-18-t_2079847.htm
Birazdan Aktive Olur
Ha Bide Sölemeden Geçemicem O Ilk Video'daki Insanlar Gibi Zannediyorlar Kayseride'ki Bizim Modifiye Camia'sındaki Kişileri Aman Karıştırmayın Arkadaşlar Bak Biz MMPower Takımıyız.
type r benım type r arkadasım hayırdır ıtırazınmı var :D:D
dogru anlamısım asıl şimdi var itirazım:D:D
ciddi şimdi sen revo yazılım+pompa+egzozlu 2.0 tfsi leon cupraya sadece 1-2 boy mu geçiliyosun.
senın type-r da headers fılıtre egzozdan baska ne var?
ciddi şimdi sen revo yazılım+pompa+egzozlu 2.0 tfsi leon cupraya sadece 1-2 boy mu geçiliyosun.
mk1 cuprayı kastetmıstır sen yanlıs anlamıssın :)
Bu araç kesinlikle CupraR değil, zaten TR deki tek Sarı CupraR pert oldu diye biliyorum sonradan topladılarsa haberim yok
o araba toplanmıs ıstanbuldan bırı kullanyo yıne abi,gecenlerde sct de yazıp cızıyodu sahibi benım arabam kazasız temız flan dıye :)
KAYSERİDE RAKIM KAÇ bu konuları gozden kacırmayalım:D
kayserı benım bıldıgım ankaradan da beter rakım konusunda.
kardeş mk1 mı 2 mı bılmıom ama vıdeodakınden işte :) 225lık
1 2 boy deıl yaw benım kadran 250di aramızda bı 5 boy fln vardı.
bende baska bısı yok valla.
mk1 cuprayı kastetmıstır sen yanlıs anlamıssın :)
kardeş mk1 mı 2 mı bılmıom ama vıdeodakınden işte :) 225lık
1 2 boy deıl yaw benım kadran 250di aramızda bı 5 boy fln vardı.
bende baska bısı yok valla.
tamam sımdı oldu:D valla mk1 nası gıdıyo bılmıyorum aslında mk2 nınde tam nası gıttıgını bılmıyorum ama kulaktan dolma revo+pompa+egzozla saglam yurudugnu bılıyorum f-h-e tayyara gore.
kamer senın denedıgın leonda saglam yurumus ama (denız sevıyesınde denedıgınız varsayarak tabi:))
ne diyelimki:) hersey ortada ...
tamam sımdı oldu:D valla mk1 nası gıdıyo bılmıyorum aslında mk2 nınde tam nası gıttıgını bılmıyorum ama kulaktan dolma revo+pompa+egzozla saglam yurudugnu bılıyorum f-h-e tayyara gore.
kamer senın denedıgın leonda saglam yurumus ama (denız sevıyesınde denedıgınız varsayarak tabi:))
valla oyle sağlam gıdıor kardeş :)
Emre İlbi
30-10-2010, 12:34
kımmıs bu arkadsın baglı oldugu garaj yaa
Halit abi ERT TUNİNG GARAGE.ayrıca mustafa abi eklediğin video için daha net demişin valla çok haklısın abi LEON hep geriden basmış ama hep ayırmış gitmiş.dediğin gibi çok net görmemizi sağladı bu video,çok saol :icon_tup:
videoya ve yorumalra ben açıklık getirebilirim sanırım iki arabanın yürümesi umrumda değil araç 2007-2008 yılında bendeydi tamamen stocktu aldığımda gt2871 kit getirttim bi kaç parça daha vardı. niye sattığımı sölemek istemiyorum ama istanbuldan bi arkadaş aldı.oda sanıırım satmış tamponu ben takmıştım dikkat edin sis farı dahi yok çünki ben takmamıştım.saygılar 2002 1.8t araç 180 lik
edit sis takmışlar :D
Emre İlbi
30-10-2010, 12:59
videoya ve yorumalra ben açıklık getirebilirim sanırım iki arabanın yürümesi umrumda değil araç 2007-2008 yılında bendeydi tamamen stocktu aldığımda gt2871 kit getirttim bi kaç parça daha vardı. niye sattığımı sölemek istemiyorum ama istanbuldan bi arkadaş aldı.oda sanıırım satmış tamponu ben takmıştım dikkat edin sis farı dahi yok çünki ben takmamıştım.saygılar 2002 1.8t araç 180 lik
edit sis takmışlar :D
Abi Bilgi İçin Saol.Zaten Araç Şuan 220hp Civarı.Ekstra Olarak Headers,Catback Ekzos var Chip Bile Yok.Aracın Şuanki Sahibi Abim; Bana Göre Ekzosla,Headersla araba dolu denilmez dedi çünkü chip bile yok dedi.onun için stock olduğunu söylemiş.haksızda sayılmaz bencede sadece ekzosla,headersla araba modlu olmuyor
Abi Bilgi İçin Saol.Zaten Araç Şuan 220hp Civarı.Ekstra Olarak Headers,Catback Ekzos var Chip Bile Yok.Aracın Şuanki Sahibi Abim; Bana Göre Ekzosla,Headersla araba dolu denilmez dedi çünkü chip bile yok dedi.onun için stock olduğunu söylemiş.haksızda sayılmaz bencede sadece ekzosla,headersla araba modlu olmuyor
dostum headers dediğin olay gt2871 için getirtilmiş bir headers ve araçta standart veya cupra turbosu yok daha büyüğü ve komple egsozuda ben yaptırmıştım :D ama araç maşallah iyi gidiyo hala formunda
kerem_euk34
30-10-2010, 13:38
http://www.facebook.com/video/video.php?v=137236992995969#!/ aynı vidyo sanırım bide burdan bakmak lazım. walla tayyarda vites geçişleri muazzam deil düşüncem ondan geride kalıyo.... ayrıcada leon 220hp civarı diyolar?
aaa benim enkeilerimin gittiği araba mı bu :)
maşallah :)
leon 250 beygir altı degil 3 boy arkadan gelecek 3 boy one cıkacak yok artık :)
ciğer meselesi bilader :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
stock 1.8t ile bi cacık olmaz yaşayan bilir :D
sadece beygır demı olay:) tork mork hava cıva:)
denız sevıyesınde cok farklı olur bence sonuç.
ciğer meselesi bilader :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
stock 1.8t ile bi cacık olmaz yaşayan bilir :D
yok anladım ben senin jantlardan dolayı boyle oldu :):):)
okunmus jant :)
sadece beygır demı olay:) tork mork hava cıva:)
denız sevıyesınde cok farklı olur bence sonuç.
tork mu o da ne :) ne işe yarar bir anlat bakalımda ogrenelim :)
rakım kac bilmiyorumda stock 1.8t 180 lik boyle gidemez :)
tork mu o da ne :) ne işe yarar bir anlat bakalımda ogrenelim :)
rakım kac bilmiyorumda stock 1.8t 180 lik boyle gidemez :)
torkmu tork ne arar la bazarda:hahaha:
hacı google dan rakım 1500 gozukuyo:D
leonda stock degıl zatı onda hemfıkırız.
torkmu tork ne arar la bazarda:hahaha:
hacı google dan rakım 1500 gozukuyo:D
leonda stock degıl zatı onda hemfıkırız.
he anladımda leon fena geliyor arkadan rakım 1500 ise ankara spec gider en kotu sizin oradada sanmıyorum stock leon gecsin tayyarı :)
CeM öZeR
30-10-2010, 14:28
KAYSERİDE RAKIM KAÇ bu konuları gozden kacırmayalım:D
kayserı benım bıldıgım ankaradan da beter rakım konusunda.
Kayseride rakım=1054 metre :)
Halit abi ERT TUNİNG GARAGE.ayrıca mustafa abi eklediğin video için daha net demişin valla çok haklısın abi LEON hep geriden basmış ama hep ayırmış gitmiş.dediğin gibi çok net görmemizi sağladı bu video,çok saol :icon_tup:
Siz Videoları Nasıl Izliosunuz Anlamıyorum, Denemede Dikkat Edersen Yanımıza Gelmeden Yani Yan Yana Olmadan Saymıyorum, Hangi Geç Başlama Hangi Ayırma, Arabalar Super Yuruyor Enteresan Hal Aldırmaya Gerek Yok, Bundan Sonra Roll'leri Takımdaki Kişilerin Dışında Yapmıycam Yine Eskisi Gibi, Herkes Kendine Bi Malzeme Bulamıcak..
chıplı 106 yı gecemıyordu bunumu gececek leon
kesınlıkle stock degıl
ahmet3425
30-10-2010, 15:15
yine biri typer mı gecti :beuj: :D:D
Emre İlbi
30-10-2010, 18:12
herkess kendi yerini bilmesi gerekiyo vede tayyar resmen dalgamı geciyo neee?
Nasıl Bir Dalga Geçmek Kardeş,Doğrusu Anlayamadım.Bence Leon Dalga Geçiyor Type R'la.Mustafa Abinin Eklediği Videoyuyu İzle Ve Bak Bakalım Kim Hep Arkadan Basmış...
Abi Araba 250 Filan Değil 220 Civarı Tamam Elimizde Dyno Verisi Yok Ama Tahmini Öyle.Ayrıca 3 Boy Arkadan Değil Yaklaşık 1-2 Boy Arkadan Basıyor.Saygılar
Emre İlbi
30-10-2010, 18:14
chıplı 106 yı gecemıyordu bunumu gececek leon
kesınlıkle stock degıl
Arkadaşım Bu Leon Ne zaman 106 İle Denemiş Benim Niye Haberim Yok :beuj:
_cAgdAsH_
30-10-2010, 18:30
ist.deyken 17binliraya satıyolardı hasat ötesıydı
Emre İlbi
30-10-2010, 18:34
ist.deyken 17binliraya satıyolardı hasat ötesıydı
Birader Arabanın Ne Kazası Nede Belası Var.Ne Haşatından Bahsediyosun Sen.Biri Cupra R Diyor Öbürü Başka Bişey.Araba Leon 1.8 Turbo Sport Kazası Filanda Yok;)
_cAgdAsH_
30-10-2010, 18:37
Birader Arabanın Ne Kazası Nede Belası Var.Ne Haşatından Bahsediyosun Sen.Biri Cupra R Diyor Öbürü Başka Bişey.Araba Leon 1.8 Turbo Sport Kazası Filanda Yok;)
1 ben senin biraderin fln değilim eline mukayyet ol
2 İstanbul bakırköyde bu arabanın sahipleri ne kdr arabacı varsa haber salıp satmaya calıstılar 17bin liraya ne wg vardı uzerıne ne manifold ne orjınal turbosu calısırken 40 kere düşünüodu stop etsemmi etmesemmi diye
3 araba hasat değildi pardon HASAT ÖTESİYDİ ben kazası var demedim iyi oku
4 yalan dolanla bi yere varamazsınız ha araba senin değilse hasat lafına da alınmayıp cvp vermeyecektin
Emre İlbi
30-10-2010, 18:43
1 ben senin biraderin fln değilim eline mukayyet ol
2 İstanbul bakırköyde bu arabanın sahipleri ne kdr arabacı varsa haber salıp satmaya calıstılar 17bin liraya ne wg vardı uzerıne ne manifold ne orjınal turbosu calısırken 40 kere düşünüodu stop etsemmi etmesemmi diye
3 araba hasat değildi pardon HASAT ÖTESİYDİ ben kazası var demedim iyi oku
4 yalan dolanla bi yere varamazsınız ha araba senin değilse hasat lafına da alınmayıp cvp vermeyecektin
Arkadaşımın Arabası Olduğu İçin Cevap Verdim ;)
Araba Haşatmıymış Değilmiymiş Gelde Bir Bak Bakalım;)
Ayrıca Neye Dayanarak Bahsettiğin Aracın Bu Araç Olduğunu İdda Ediyosun:beuj:
_cAgdAsH_
30-10-2010, 18:48
2 sayfa önce de yazılmış zaten istanbulda ki hikayesi
kardes sen gıt aracın sahıbı gelsın elit bır ortamda oldugunu unutma!!!! seviye sınırlarını asma avukatlık yapma ....
Emre İlbi
30-10-2010, 18:56
kardes sen gıt aracın sahıbı gelsın elit bır ortamda oldugunu unutma!!!! seviye sınırlarını asma avukatlık yapma ....
Buradaki Yorumumdan Nasıl Bir Seviyesizlik Çıkardın Onu Anlayamadım:beuj:
Emre İlbi
30-10-2010, 19:02
Bana Seviyeden Bahsetmişinde,Sen Çok Seviyeli Konuşmuşun Maşallah.Seviye Anlayışını Fazlasıyla Ortaya Koymuşun :icon_tup:
biladerrrrrrrrrrr sence usluplu bır yorum mu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Emre İlbi
30-10-2010, 19:04
biladerrrrrrrrrrr sence usluplu bır yorum mu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sen Kendi Yorumlarına Bir Bak Sonra Bana Akıl Vermeye Çalış :icon_tup:
Sen Kendi Yorumlarına Bir Bak Sonra Bana Akıl Vermeye Çalış :icon_tup:
:heyoo::heyoo::heyoo::heyoo: GARAJ 38
Kaa scirocco
30-10-2010, 19:15
Sonuc olarak bu leon stok flan dill anladıgım kadaryla tek tek okumadım yazılanları konuyla
lakasız yazılar war eee bu arabann sahipleri nerde böle videoları nie
paylaşıosunz hiç bişi anlamadım ben
Emre İlbi
30-10-2010, 19:23
Sonuc olarak bu leon stok flan dill anladıgım kadaryla tek tek okumadım yazılanları konuyla
lakasız yazılar war eee bu arabann sahipleri nerde böle videoları nie
paylaşıosunz hiç bişi anlamadım ben
Beyfendi Farzedinki Araba Benim.Çünkü Bizde Araba Senin Benim Diye Bir Ayrım Yok.Benim Arabam Arkadaşlarımın,Arkadaşlarımın Arabasıda Benimdir.Ayrıca Leon'da Ekstra Headers,Krom Ekzos Ve Cupra Ön Tampon Varmış.Artık Stock Mu Değil Mi Siz Karar Verin.Arabanın Sahibi Arkadaşım; Bana Göre Stock Bu Haliyle Onun İçin Stock Dedim Sanada Dedi :)
Stock denilen üzerinde hiçbirşey olmayandır.En basitinden "headers" var yazmışsınız..
Emre İlbi
30-10-2010, 19:41
Stock denilen üzerinde hiçbirşey olmayandır.En basitinden "headers" var yazmışsınız..
Haklısın Ben Yorumu Sizlere Bırakıyorum.Zaten Bu Videoyu Burada Yayınlama Amacımızda Başkalarının Görüşlerini Öğrenmekti.Ancak Başta Araç Sahibi Arkadaşımla Ufak Bi Anlaşmazlık Yaşadık,Ama Sonradan Düzelettik Durumu,Arabada Ne Var Ne Yoksa Söyledi Bende Buraya Yazdım.Neden Stock Dediğinide Yazdım
Hiç Kimseye Kırıcı Yada Argo Kelime İçeren Bir Yorum Yapmadığım Halde,Çıktı Arkadaşın Biri Atar Yaptı.Onada Olumlu Yorumlar Yaptım.Daha Ne Yapıyım...
yavuz364
30-10-2010, 20:08
bu arabanın sahibi kayseri modifiye tayfası mı yani ? :)
burgaz aracı muhabbetine dönmüş olay... (kimse alınmasın, örnek verdim)
Emre İlbi
30-10-2010, 20:11
bu arabanın sahibi kayseri modifiye tayfası mı yani ? :)
burgaz aracı muhabbetine dönmüş olay... (kimse alınmasın, örnek verdim)
Dediğimi Yanlış Anlamışın Bizim Ortamımızda Ayrı Gayrı Yoktur.Çünkü Bizde Arkadaşlık Dostluk Herşeyden Önce Gelir ;)
biz ne stokları gördük gül güle öldük :):):)stok olan typr kaliba:)
Onur typer
30-10-2010, 21:59
garaj 38 neyse anlamadımda emre herkes yanlıs sen dogrusun ok rahat ol.. hadı sana dogrularınla kolay gelsın
Emre İlbi
30-10-2010, 22:26
garaj 38 neyse anlamadımda emre herkes yanlıs sen dogrusun ok rahat ol.. hadı sana dogrularınla kolay gelsın
Onur Abi Etrafta,Özelliklede Kayseride Neler Olup Bittiğini Görmüyorsunuz Malesef.Ayrıca Ben Kimseye Yanlış Yada Doğru Demedim.Sadece Sen Beni Tilki Olmakla Suçlamışın Ona Cevap Vermem Gerekliydi.Çünkü Gene Tekrarlıyorum Artık Kaç Defa Aynı Şeyleri Yazdığımı Ben Bile Unuttum.Ben Araba Stock Diye Kafamdan Bişeyler Uydurmadım.Ufak Bi Anlaşmazlık Oldu Araç Sahibi Arkadaşımla.Daha Sonra Düzeltme Yaptım Ve Neden Aracına Stock Dediğinide Yazdım.
Garaj38 Benim Sitemdir.Allah'a Şükürler Olsunki Bizi Bilen Ve Yanımızda Olan Çok Dostumuz Var.Saygılar
yine biri typer mı gecti :beuj: :D:D
işte bu super olmus:D:D
Arkadaşım Bu Leon Ne zaman 106 İle Denemiş Benim Niye Haberim Yok :beuj:
nerden arkadas olduk anlamadımda
senın arabana dememıstım genelleme yaparak arabanın gıdısınden bahsettım ama sen farklı algılayıp atlamıssın
Emre İlbi
30-10-2010, 22:45
nerden arkadas olduk anlamadımda
senın arabana dememıstım genelleme yaparak arabanın gıdısınden bahsettım ama sen farklı algılayıp atlamıssın
Biz Tanıdığımız,Bildiğimiz Araçlarla İlgili Yorumlar Yaparız.Çünkü Tanımadığın Bir Arabanın Nasıl Yürdüğünüde Bilemezsin.Bu Sebeple Böyle Bir Genelleme Yapmakta Doğru Olmaz:heyoo:
Biz Tanıdığımız,Bildiğimiz Araçlarla İlgili Yorumlar Yaparız.Çünkü Tanımadığın Bir Arabanın Nasıl Yürdüğünüde Bilemezsin.Bu Sebeple Böyle Bir Genelleme Yapmakta Doğru Olmaz:heyoo:
stock 1.8 sport o kıloyla 106 la zor bas eder
k20 yı oyle gerıden gelıp gececek 1.8 sport stock degıldır
tanımama gerek yok hersey ortada arac stock degıl
yorum konusuda tercıhınız kıme ne yaptıgınız sızın keyfıyetınızdır bızımkıde bızımdır
ayrıca sen nıye bu kadar agresıfsın herkesle tartısıyorsun
Emre İlbi
30-10-2010, 22:55
stock 1.8 sport o kıloyla 106 la zor bas eder
k20 yı oyle gerıden gelıp gececek 1.8 sport stock degıldır
tanımama gerek yok hersey ortada arac stock degıl
yorum konusuda sızın tercıhınız kıme ne yaptıgınız bızım tercıhlerımız baska
bırda nıye bu kadar agresıfsın
Arkadaşım Dedim Diye Çok Bi Tepki Gösterdin Benimde Verdiğim Cevap Biraz Değişti Haliyle.Çünkü Bir Arkadaşta Birader Dedim Diye Patladı Bana.Nasıl Hitap Etmemiz Gerekiyor İsimleriniz Yazmıyorki Nicklerinizde:)
Birde Konuyu Tam Olarak Okumadın Galiba,Başta Araç Sahibi Arkadaşım Stock Dediği İçin Stock Yazmıştım.Sonradan Headers,Ekzos Olduğunu Ve 220 hp Civarı Olduğunu Söyledi.Ve Neden Stock Dediğinide Söyledi Onuda Yazdım:)
arac stok adam inanmıs beyler :D
chiefkadir
30-10-2010, 23:00
Başlık değışsın stock vs değıl herhalde :)
Emre İlbi
30-10-2010, 23:01
arac stok adam inanmıs beyler :D
konuyu okumadığınız 2km öteden belli oluyor beyfendi.artık aracın stock olup olmadığıyla ilgili cevap vermeyeceğim.merak eden konuyu okusun.çünkü O kadar çok kişiye aynı cevabı verdimki,sıkıldım artık....
Arkadaşım Dedim Diye Çok Bi Tepki Gösterdin Benimde Verdiğim Cevap Biraz Değişti Haliyle.Çünkü Bir Arkadaşta Birader Dedim Diye Patladı Bana.Nasıl Hitap Etmemiz Gerekiyor İsimleriniz Yazmıyorki Nicklerinizde:)
Birde Konuyu Tam Olarak Okumadın Galiba,Başta Araç Sahibi Arkadaşım Stock Dediği İçin Stock Yazmıştım.Sonradan Headers,Ekzos Olduğunu Ve 220 hp Civarı Olduğunu Söyledi.Ve Neden Stock Dediğinide Söyledi Onuda Yazdım:)
bence sevıyenın yuksek oldugu bır yer oldugu ıcın boyle tepkı goruyor olabılırsın...
uzatmaya gerek yok
konuyu okumadığınız 2km öteden belli oluyor beyfendi.artık aracın stock olup olmadığıyla ilgili cevap vermeyeceğim.merak eden konuyu okusun.çünkü O kadar çok kişiye aynı cevabı verdimki,sıkıldım artık....
o zaman bi zahmet baslıgı degistir:heyoo:
Emre İlbi
30-10-2010, 23:10
Başlık değışsın stock vs değıl herhalde :)
Değiştirdim Kadir Abi.Uyarı İçin Teşekkürler Abi.Sen Yazana Kadar Aklıma Gelmemişti:)
Emre İlbi
30-10-2010, 23:12
Videolar Bölümünün Başındaki Başlık Değişmemiş Onu Değiştiremiyoruz Galiba:beuj:
Onur typer
30-10-2010, 23:28
kıtlensın bu konu yaaa emre sen dogrusun burda bu kadar bu ısden anlayanlar yanlıs ok sen gıt sıtende tartış konu cok dagıldı zaten ınanmıs stock arac :DDD
Araçlara maşallah.Playboy onur bırak bu işleri ne zaman sc liyorsuz ??
yusufcan_1982
31-10-2010, 01:21
ewer pert olan vıdeodakı
hayıorda sadece solemek ıstedıgım bu iş zevkse nıe yalan solenıo stock dıe al işte ceteresı hemen cıktı
gecmek gecıllmek degıl sadece yalan solemek üzücü
ama gurur verıo cunkı typer neymiş bee bı egsoz fıltreyle herkese bılenıo
halıtım masallah
maşşalah :)
turbo arabaya ne marka headers takmış araç sahibi ? DC mi ? :D Ayrıca bi headers bi egzozla 180 hpden 220 hpye mi cıkmış araç ? arkadaşlar bakın burda yıllarını vermiş abilerimiz ustalarımız var.. arabadan anlayan yüzlerce adam var.. 40 beygiri headers ve egzozla mı almış o araç ? neden sahibindendeki ilanında özel turbo var yazıyor ? araç sahibi cipi ne sanıyor acaba ? görebilecegi gibi bişey mi ? ayrıca aracın kazası belası yok ama benim duyumunu aldıgım başka bi olayı var.. bu bizi ilgilendiren bi konu deil yalnız.. bizi kandırmaya calışılması bizi ilgilendiren konu.. bak arkadaşım hiçbir araç turbo da olsa egzozla 40 beygir alamaz.. o araç 220 beygir olsa da tayparı bu kadar geçemez çünkü videodaki tayparda o güçlerdedir.. leondan hafif ve şanzımanı cok daha iyi olan bi araç bu kadar geride kalmaz yani.. o leon en az 250 beygir civarlarında.. yazılım kesin olarak var ve ben idda ediyorum ki turbo da var.. kimse size niye kendinden güçsüz arabayla bastın demez burda.. herkes maşallah der.. çünkü meseledir bu tarz araçları yürütmek..
LegenD-R
31-10-2010, 02:52
oncelikle butun konuyu okudum dersime calıstım diyeyim de emre isimli uyemiz bana da cıkısmasın oku da gel diye...filtre headers egzozlu typer la yeni 240lik cupraların ancak yurudugunu dusunerek soyluyorum bu leona cok inanılmıs iman gucuyle yuruyor :Deli: typer gecildi diye olay oldu denilmis de stock denilip de kaputunu gunısıgından saklamak bence olay yaratan...vites mukkemmel degismiyor demek bir yana 180lik top-sporta fazla bile bu vites degisimi ki mmpowerin diger videolarını izledigimizde bu aracın hakkıyla yurudugu kanısındayım..olsun olsun 220hp olsun leon bence japona bu videoyu gosterseler :hahaha: guler...
arac sahibini biraz daha sıkıstırsak kac bar basacak merak ediyorum
180-210-220-225 bunların ortalamasını almalı mıyız aracın gucunu anlamak icin biraz degiskenlik sozkonusu sanırım motor gucunde...arada tayyar gorunce 250-260 beygire yukseliyor da olabilir halit abinin aracı gorunce kişnemeye baslamıstır ben saydım en az bir 250 beygir kosuyor onde
:icon_tup::icon_tup:
egerki bu arac istten gitme selden pert olan aracsa http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-seat-leon-hatasiz-136000-de-32154037/detay ;
komple manifolt+76 egzoz,sonda hks replica
buuk cooler var
turbosu en son revize edilmisti bzdeyken alan kisi herlde yazilim,pompa yapti...
Emre İlbi
31-10-2010, 07:32
Arkadaşlar Sizlerle Bir Konuda Anlaşalım Öncelikle.Başta Araba Stock Dedik Doğru.Sonra Düzeltme Yaptık.Nedenlerinide Açıkladık.Onur Abi Hala Araba Stock,Sen Doğrusun,Herkes Yanlış,Diyor Artık Sana Diyecek Bişeyim Kalmadı.Geçildiniz Diye Bu Kılıfı Buldunuz Kendinize.Geçildiğiniz Her Arabaya Bir Kılıf Buluyorsunuz Zaten.Burada Daha Önceden Yayınlanan Videolardan Bunu Herkes Biliyor:icon_tup:
Aracın Eski Sahibi Olduğunu İdda Eden Biri Garrett GT 2871 Var Üzerinde Demiş.Aracın Turbosu OEM Sadece Kelebeği Değişik Ve Basıncı Artırılmış Durumda.(İlandaki Turbo Olayı Bu).Headers'ı Merak Edenler İçin Sölüyorum Özel Yapım,Ekzos'da Catback.Oda Özel Yapım.Eğer Bu Leon Sizin İdda Ettiğiniz Gibi 250hp Civarı İse Bu Saydığım Modifikasyonlarla Nasıl 250 Oluyor Anlayabilmiş Değilim:rolleyes:
İntercooler'la İlgili Hiç Bir Fikrim Yok.Arabada Kesinlikle Yazılım Yok,Üstüne Basa Basa Söylüyorum Chip Yok Arabada.Arkadaşın Biri Araç Sahibi Chip'i Ne Zannediyor,Gözle Görülür Bişey Mi Zannediyor Gibi Bişeyler Söylemiş.Sen Rahat Ol Biz Altımızdaki Arabaların A'dan Z'ye Herşeyini Bilerek İner Bineriz;)
Son Olarak Aracı Merak Eden,Söylediklerimize İnanmayan Gelsin Baksın.Zaten Rolling Yapacak Kişiler Arıyoruz Bizde:)
Onur typer
31-10-2010, 09:42
hayırdır kıme ne kılıf uydurulmus burda benı cok ıyı bılırler rahat ol bende burdakı arkadaslar gıbı vıdeoları ızledım o gun orda bıle degıldım olay halen gecmek gecılmek dıosun cok komık mıllete dıosun ya bastan oku dıe sen bastan oku bı bakalım kım sana gectı gecıldı dıo gercek rengını zaten bellı etmeye basladın burda sahtekarlıktan bahsedıoruz bız bı ara deneyelım roll ıstıomusun ya adam 3e kadar koymuş 5 de yurucek onunde yol bıtıo hanı senın dılınden konusalım bırazda burda bu kadar adama halen laf yetıstırmek derdın daha cok ekmek yemen lazım hadı garaj 38e :DDDDD
Yok Yok Bu Tayfaya Ne Yaptıysam Bişeler Öğretemedik Diodumki Aldıkları Tek Şey Forumlara Bak Böyle Baş Harfleri Buyuk Benim Gibi Yazabilmekmiş.. Guzel Supersiniz Devam Edin Bu Yolda Onu Iyi Beceriosun Hadi Bakalım..
180 hp araba header egsozla 220 hp mi oluyo_? vaheyy:) biz boşa para harcıyoz lan:))))
yavuz364
31-10-2010, 10:58
yaa ben bütün komuyu anladım, orjinal turbosunu kullanmışsınız ama oynamışsınız falan falan.. neyse yapılanlar zaten oldukça stock üstü ** bunları tartışmaya gerek yok, kim ne derse desin, önemli olan yapılanlardır...
benim sormak istediğim şey, yazılım olup olmadığını nereden biliyorsunuz ???
belki önceki sahibi GT28 yazılımı yaptırdı ancak siz hala öyle kullanıyorsunuz ??
orjinal yazılımını mı yüklediniz araca yoksa ?
Arkadaşlar Sizlerle Bir Konuda Anlaşalım Öncelikle.Başta Araba Stock Dedik Doğru.Sonra Düzeltme Yaptık.Nedenlerinide Açıkladık.Onur Abi Hala Araba Stock,Sen Doğrusun,Herkes Yanlış,Diyor Artık Sana Diyecek Bişeyim Kalmadı.Geçildiniz Diye Bu Kılıfı Buldunuz Kendinize.Geçildiğiniz Her Arabaya Bir Kılıf Buluyorsunuz Zaten.Burada Daha Önceden Yayınlanan Videolardan Bunu Herkes Biliyor:icon_tup:
Aracın Eski Sahibi Olduğunu İdda Eden Biri Garrett GT 2871 Var Üzerinde Demiş.Aracın Turbosu OEM Sadece Kelebeği Değişik Ve Basıncı Artırılmış Durumda.(İlandaki Turbo Olayı Bu).Headers'ı Merak Edenler İçin Sölüyorum Özel Yapım,Ekzos'da Catback.Oda Özel Yapım.Eğer Bu Leon Sizin İdda Ettiğiniz Gibi 250hp Civarı İse Bu Saydığım Modifikasyonlarla Nasıl 250 Oluyor Anlayabilmiş Değilim:rolleyes:
İntercooler'la İlgili Hiç Bir Fikrim Yok.Arabada Kesinlikle Yazılım Yok,Üstüne Basa Basa Söylüyorum Chip Yok Arabada.Arkadaşın Biri Araç Sahibi Chip'i Ne Zannediyor,Gözle Görülür Bişey Mi Zannediyor Gibi Bişeyler Söylemiş.Sen Rahat Ol Biz Altımızdaki Arabaların A'dan Z'ye Herşeyini Bilerek İner Bineriz;)
Son Olarak Aracı Merak Eden,Söylediklerimize İnanmayan Gelsin Baksın.Zaten Rolling Yapacak Kişiler Arıyoruz Bizde:)
Emre İlbi
31-10-2010, 11:54
yaa ben bütün komuyu anladım, orjinal turbosunu kullanmışsınız ama oynamışsınız falan falan.. neyse yapılanlar zaten oldukça stock üstü ** bunları tartışmaya gerek yok, kim ne derse desin, önemli olan yapılanlardır...
benim sormak istediğim şey, yazılım olup olmadığını nereden biliyorsunuz ???
belki önceki sahibi GT28 yazılımı yaptırdı ancak siz hala öyle kullanıyorsunuz ??
orjinal yazılımını mı yüklediniz araca yoksa ?
Evet.Aracın Önceki Haliyle Şuanki Hali Arasında Bayağı Bir Fark Var.Boş Yere Konuşmuyoruz Chip Yok Diye
Onur Abi Deneme Konusuna Hiç Girmeyelim.Çünkü Olayın Başlangıcı Ve Sizin İstedikleriniz Bize Uymayan Şeylerdi.Onun İçin Hiç Girmeyelim Niyet,Kısmet İşlerine...
yavuz364
31-10-2010, 11:57
tamam çok büyük fark var ama orjinal yazılımımı yazıldı gördüğüm kadarı ile bilen yok... muhtemelen de yazılmamıştır :) genelde kimse onunla uğraşmıyor çünkü....
Ayrıca GT28 yazılımı ile bu halde de keyfe keder yürüyebilirsiniz o yüzden size çip yokmuş gibi düşündürebilir....
10ur_K videodaki araç aynen de o ;)
Onur typer
31-10-2010, 18:31
neye gırmıosun anlamadım bana dolaylı yollardan hbr gondermıssın benım komsum garajdan cıkarmaz parasına kalkıo dedıler bumu yanı benımlemı yarıstın anlamadım halen şunu kabullenmek ıstemıosun burda arcdakı modlar degıl solemek ıstenılen yalan konusmanız yapmayın bole seyler dıoruz benı gecsen ne gecmesen ne bız senın gıbı bı takım seylerle vıdeo koyma yaslarını gectık sen benım yarı yasımdasındır bızım ıcın bu ısler artık tarz zevk yoksa burdakı herkesde ne vıdeolar var arsıvınde herkes buraya sen gıbı yalan yanlıs konusmuo artık kabul et burda gecmek gecılmek degıl senın tavırların NOKTA
10ur_K videodaki araç aynen de o ;)
sel hasarli ve oncesndede kazasi ,pert kaydi bulunn araci kazasz die satmk dusundurucu:D ...
pert kaydi ve sel hasarli olduguda biliosunuz o zmn???
turbo upgrade olan araçta orjinal yazılımı kullanmakta harika bi duygu olsa gerek :D
yusufcan_1982
01-11-2010, 10:25
neye gırmıosun anlamadım bana dolaylı yollardan hbr gondermıssın benım komsum garajdan cıkarmaz parasına kalkıo dedıler bumu yanı benımlemı yarıstın anlamadım halen şunu kabullenmek ıstemıosun burda arcdakı modlar degıl solemek ıstenılen yalan konusmanız yapmayın bole seyler dıoruz benı gecsen ne gecmesen ne bız senın gıbı bı takım seylerle vıdeo koyma yaslarını gectık sen benım yarı yasımdasındır bızım ıcın bu ısler artık tarz zevk yoksa burdakı herkesde ne vıdeolar var arsıvınde herkes buraya sen gıbı yalan yanlıs konusmuo artık kabul et burda gecmek gecılmek degıl senın tavırların NOKTA
NOKTA yı koymuşsun vallaha :)
gurlekyasin
01-11-2010, 11:12
ancak okadarmı fark yıyosunuz dou benden... :D onların arasında 2 boy var ,bızım aramızda 7-8 boy vardı... :D
gurlekyasin
01-11-2010, 11:36
beyler bu type r önceden adanadaydı arkadaşımız yusufta,bendede cupra r dan once topsport vardı normal bi yazılım+76 egsoz vardı bende onda ne vardı bılmıyorum ama benım araç 200 hp cıvarıydı sonuna kadar hemen hemen burun buruna gıdıyorduk..
ancak okadarmı fark yıyosunuz dou benden... :D onların arasında 2 boy var ,bızım aramızda 7-8 boy vardı... :D
2direk fln vardı yaw
gurlekyasin
01-11-2010, 12:01
2direk fln vardı yaw
eyvallah kardeş... +olarak 250 lere kadar denemedık 220 kmh fılan denendı o son denemede,bız sonrasına ruhı abıyle devam ettık,senın aks arızalı ölum tehliken vardı...:D:D
eyvallah kardeş... +olarak 250 lere kadar denemedık 220 kmh fılan denendı o son denemede,bız sonrasına ruhı abıyle devam ettık,senın aks arızalı ölum tehliken vardı...:D:D
harbıden orda patlasam ölüp gitsem gene gülerdiniz böle emnım:)
gurlekyasin
01-11-2010, 12:18
kamerciğim sorbakım huseyın dedeoğluna o akşam yarıştan önce ne demışım?
bırbırımıze rakıp olabılırız ama aynı zamanda duşmanda değiliz benı gördüğünde
selam vermıcenmı yada ben sana vermıcemmı.allah esırgesın öyle bı durumda
kimse kimseye gulmez emın ol sen.
Emre İlbi
01-11-2010, 16:08
Haklısın Abi Senin Dediğin Doğru:)
Yaşımda 23:)Yarı Yaşımsın Demişin Ya Sende 46 Yaşındasın Galiba:)
Neden düzgün yazmıyorsun, büyük harfle yazma.
pert kaydi ve sel hasarli olduguda biliosunuz o zmn???
Ahahaha ilhanın araba mı bu? :D
Emre İlbi
01-11-2010, 16:15
el alışkanlığı abi.sorun oluyorsa yazmam:)
Göz yoruyor, bak böylesi daha güzel ;)
Ahahaha ilhanın araba mı bu? :D
eet:D:D:D:D:D:D:D:D:D
MMPower Garage Mustafa İLHAN'a ve Araç Sahibi Halit IŞIK'a bizi kırmayıp yarışa geldikleri için çok teşekkür ederiz. Gönül isterdiki hemen cevap yazmak ama üyeligimizin onaylanması uzun sürdüğü için olayların bu hale gelmesini sadece izlemekle yetinebildik. Garj38emre kardeşimizde bizi savunmak için elinden geleni yapmıştır. Onada ayrıca teşekkür ederiz. Rolling'den önce araçlar hakkında konuşma şansımız olmadı. Araç hakkında bilgi vermedik UE 444 hakkında da birinci agızdan bilgi almadık.Hemen araçlara bindik yarışa koyulduk. Bizim araç UK 010'un motorunu görmek isteyen arkadaşlar sanayide yerimizde inceleme şansına sahiplerdir. Mustafa İLHAN bi yazısında ilk videodaki insanlar demiş. Orda bizden bir kişi vardı onunda telefonu bendeydi. ben çekim yapıyordum. O videoyu çeken arkadaşları sadece orda gördüm. Onun için o yazıyı üstümüze almıyoruz. Mustafa İLHAN başka bi yazısında da artık takımdan başka kimseyle yarışmayacağım demiş. Bu kararı bizim yarıştan sonra alması bizim için çok üzüntü verici bir durum olmuştur. MMPower'a Projelerinde başarılarının devamını dileriz. Saygılarımızla. Onur ELMAS :heyoo:
yusufcan_1982
02-11-2010, 22:15
ancak okadarmı fark yıyosunuz dou benden... :d onların arasında 2 boy var ,bızım aramızda 7-8 boy vardı... :d
benim typer daha cigerli idi :)
Onur typer
03-11-2010, 09:40
len dovusmeden oynayın hee:DD
Kısa farları sarı yanıyor sanki sisleri de sarı zenon ise eminim, orjinal cupra jantları ve sarı konileri vardı :) ama sahibinden ilanı olan araç değil kesinlikle.
Benim bahsettiğim araç bu,
http://i55.tinypic.com/2cn8evk.jpg
ya arkadaşım ayıptır be, bu resimde araç benim. kayseride bahsedilen araçla bunun ne alakası var. o top sport bu cupra r. sen neden bu konu altına benim arabamın resmini koyuyorsun. Konu uzamışta uzamış yok 300 hp yok o var bu var bilmeden yorumlar.
o araba toplanmıs ıstanbuldan bırı kullanyo yıne abi,gecenlerde sct de yazıp cızıyodu sahibi benım arabam kazasız temız flan dıye :)
dostum, sende yazıp çizmişşin saol. sct deki benim zaten siteden de tanışıyoruz. aracı aldığımda herşeyi ile birlikte tramerine de baktırdım, hiç bir sorum yoktu zaten tüm bunların üstüne o yorumları yaptım. aracı aldıktan 1 buçuk yıl sonra pert kaydı çıktı. ak sigorta bu kadar zaman kaydı girmemiş. şimdi araç mahkemelik ve %100 ben haklıyım. ya sahibi 10 lira verir yada aracı geri alır. arabamdan çok memnunum 0-100 5.1 - dıjıtal klımadan da 280 ı kusursuz gören bir araç daha ne olacak ki benim için sıkıntı yok.
dostum, sende yazıp çizmişşin saol. sct deki benim zaten siteden de tanışıyoruz. aracı aldığımda herşeyi ile birlikte tramerine de baktırdım, hiç bir sorum yoktu zaten tüm bunların üstüne o yorumları yaptım. aracı aldıktan 1 buçuk yıl sonra pert kaydı çıktı. ak sigorta bu kadar zaman kaydı girmemiş. şimdi araç mahkemelik ve %100 ben haklıyım. ya sahibi 10 lira verir yada aracı geri alır. arabamdan çok memnunum 0-100 5.1 - dıjıtal klımadan da 280 ı kusursuz gören bir araç daha ne olacak ki benim için sıkıntı yok.
0-100 5.1 ? ölçümü nasıl yaptınız acaba ? aracınızda neler var bide son olarak 100-200 ölçtünüz mü hiç .. maşallah tabi unutmadan
flexamin
16-01-2011, 22:14
videodaki araç
2002 Seat Leon 1.8T Sport 28.500 TL Galeriden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-seat-leon-karizma-otomotiv-den-seat-leon-1-8t-sport-37908240/detay#)
geçen aramıştım almak için :) yazılım filtre komple egzoz vs vs bayağı bir şey sarmıştı. bende fazla oynanmış diye ve nasıl ve kimlerin yaptığını bilmediğim için eyw bilader diyip kapamıştım.. ben kayseride okurken de görüordum arada bir şampiyon halı sağanın arkasındaki yolda sıkıyordu araç