Orijinalini görmek için tıklayınız : Ruhsatsız araç kullanma ?
aracamı 3 gün önce sattım şuan arabasızım araba almamın nedenide babamdı kendi arabasını vermediği için .. benim sorum şu arabayla çıkmak istiyorum fakat ruhsat ı babam yanında taşıyor sürekli ruhsatsız bi şekilde çıkarsam araç babamın ismine kayıtlı soyadlarımız a bakıp tuttugunu görüpte yinede aracı bağlarmı ?
sonunu dusunen kahraman olamaz kım cevırıcek sneı al cık :D
otuzdört
29-10-2010, 21:32
yok, Ben hep öyle ckıyorum ama kısa mesafe tabi, 2 kez cevirdiler babamın araci diyip devam ehliyette daha cepte değil bide benim :) Rahat ol sapla gitsin :D
RottingChrist
29-10-2010, 21:35
baban ruhsatı yanında taşıyor çünkü arabayı alıp kullanmanı istemior. sana araba vermemesinin haklı bir sebebi varsa bence hiç bulaşma. :D yoksa neden bir baba arabasını vermesin ki?
baban ruhsatı yanında taşıyor çünkü arabayı alıp kullanmanı istemior. sana araba vermemesinin haklı bir sebebi varsa bence hiç bulaşma. :D yoksa neden bir baba arabasını vermesin ki?
ben baba olayim bende vermem, yasi 18 alti yada 25 - 18 yas arasindaysa :D
RottingChrist
29-10-2010, 21:38
yok, Ben hep öyle ckıyorum ama kısa mesafe tabi, 2 kez cevirdiler babamın araci diyip devam ehliyette daha cepte değil bide benim :) Rahat ol sapla gitsin :D
bukadar kolay mı saplayıp geçmek. ehliyet te yok. dikkat edin kendinize.
Ben 22 yaşındayım ya 4 yıllık ehliyette var ama peder iste vermiyor napalim :D
RottingChrist
29-10-2010, 21:41
ben baba olayim bende vermem, yasi 18 alti yada 25 - 18 yas arasindaysa :D
sen baba olunca zaten kimse senden araba istemeyecek. moruk ver anahtarları iki makast atıp gelcem diycek sen de bakacaksın öyle arkasından. vidyo çekersin arkasından. muhhaaha. imza yap len bunu :D
34ER2890
29-10-2010, 22:04
Bence sakat iş gerek yok he ayda yılda bir olur acil bi durum olur ayrı sonra bağlatırsan bu sefer anahtarı götürür ;)
ruhsat bulundurmamaktan ceza yedim jandarmadan.Tam hatırlamıyorum 60-80 arası birşeydi.