Orijinalini görmek için tıklayınız : Ofsetli Teneke Jant
Daha önce böyle bi konu vardı sanırım , İlgisini çeken arkadaşlarımız için belki almak isteyen olur :) Yapıldığı yerler vs. konusunda bilgisi olan arkadaşlarımızda paylaşabilirler ;)
İlan Linki (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ofsetli-teneke-cant-31261872/detay?)
onurdestan
30-10-2010, 18:26
maslakta bu işi yapan 2 yer biliyorum bitanesi yarış arabalarını falanda yapıyo 150 tl ye aşa yukarı yapıyolar
Kadett_gsi
30-10-2010, 19:04
Maslaktaki yerlerin telefon numaralari var mi acaba ?
facebook da Turgay Baygara diye bi abi yapıyo resimleri flan var
eet turgayın yaptıgı jantlar guzel olıor ama cok ucuk fıatlar ıstıyor 1.400 gıbı felan
maslakda kım yapıyor ?
dukkan usta ısmı varmı acaba ?
Ne kadar sağlıklı oluyo bunu bilen var mı?
Bunları araştırmak ıcındı bu konumuz :) bılgı paylaştıkça çoğalır
forumda yaptıran bi arkadaş vardı.. 306 gti dı araba galiba.. görürse cevap yazar heralde.
onurdestan
30-10-2010, 23:44
biri jantçı çetin abi oktaykanın dükkanının arka cephesinin tam karşısındaki dükkan diğeride iskender abinin karşısına denk geliyo gibi görürsünüz zaten off road arabaları falan oluyo hep yanında ufak bi lokanta var çetin abi çiftine 100 demişti diğer bahsettiğim yerde 150 demişti
biri jantçı çetin abi oktaykanın dükkanının arka cephesinin tam karşısındaki dükkan diğeride iskender abinin karşısına denk geliyo gibi görürsünüz zaten off road arabaları falan oluyo hep yanında ufak bi lokanta var çetin abi çiftine 100 demişti diğer bahsettiğim yerde 150 demişti
tesekkurlerr
bana 4 sac jant getır 160 a yaptırayım.. istedigin ofsetı verdırırım. yada jantıda sen bul dersen total de 350 TL.
bana 4 sac jant getır 160 a yaptırayım.. istedigin ofsetı verdırırım. yada jantıda sen bul dersen total de 350 TL.
tamamdır coskun abı noktayı koydu :D
olcay_bora
01-11-2010, 10:21
Erel yaptırmıştı bana da önermişti bahçeşehir esenkent tarafında adını unuttum yapan yerin bi lastikçinin yan dükkanıydı
SekoLive
01-11-2010, 10:30
esenyurt sanayide çarpışantürk var o yapıyor bu işi ve bayağa iyi referansları vardı
ckn 160 a ciddiysen düşünüyuorum yaptırmayı :)
coşkun peki balans sorunu falan oluyormu denediniz mi ?
sağlıklı değil arkadaşlar yaptırmayın
senelerce denedık arkadaslar.. balans sorunu yok.. fıyat 200 olmadan yaptırın :D
0535 370 03 03
hahahhaa kanka sende bide ats cup mı vardı yanlış mı hatırlıyorum :)
evet var onlarda posetlı duruyo kenarda.. daha yenı 1 takım cevırttım.. önler 6,5 arkalar 9. corsa c ye taktım. cok cıcı oldu.
neyse arabayı alakta sonra çökerik mala :D
SekoLive
01-11-2010, 15:24
foto varmı? :)
foto varmı? :)
araba corluda hafta sonu gelır..
350 400 lıraya 10.5 jantınız oluyor daha ne :D
cembozbey
01-11-2010, 15:26
reanult escape de cıkıyoyodu galiba 17 varsa elinizde yapın alayım :)
reanult escape de cıkıyoyodu galiba 17 varsa elinizde yapın alayım :)
cıkmazsada snn için jantıda imal ettiririz kardes sorun degıl :D
SekoLive
01-11-2010, 15:28
araba corluda hafta sonu gelır..
350 400 lıraya 10.5 jantınız oluyor daha ne :D
şahine yaptırmayı düşünüyorum :D önlere gerek varmı? sırf arkamı olsa karar veremedim
160 lira 4 adet fiyatı dimi jant bizden olursa
olcay_bora
01-11-2010, 15:29
balans sorunu yapan ustaya göre değişio genelleme yapılmaz o yuzden sorunlu sorunsuz die
cembozbey
01-11-2010, 15:29
cıkmazsada snn için jantıda imal ettiririz kardes sorun degıl :D
ozaman 5x120 en hafif şekilde minimum 17 uretin :))))
olcay_bora
01-11-2010, 15:30
CKN nerde yaptırcan senin yer nerde 2 tane 14 inç var bende 80 lira biraz daa bişey olur belki ufak jant ya :)
şahine yaptırmayı düşünüyorum :D önlere gerek varmı? sırf arkamı olsa karar veremedim
160 lira 4 adet fiyatı dimi jant bizden olursa
yaptır tabı.. 4 nde..
hepsı 160 :D
CKN nerde yaptırcan senin yer nerde 2 tane 14 inç var bende 80 lira biraz daa bişey olur belki ufak jant ya :)
kardesım ben kaar almıyorum kı. memleketin genclerı mutlu olsun :D
ozaman 5x120 en hafif şekilde minimum 17 uretin :))))
ılgılenıcem.. aksama msg atarım sıze..
SekoLive
01-11-2010, 15:34
yaptır tabı.. 4 nde..
hepsı 160 :D
ılgılenıcem.. aksama msg atarım sıze..
arkadaşlar CKN'yi mod yapsınlar yıllardır aranan işi hallediceği için araştırın rahat 10 tane konu vardır bu sac ofseti için :D
ben haber bekliyorum
olcay_bora
01-11-2010, 15:34
tmm snn yer nere jantı sana ulaştırmak için
tmm snn yer nere jantı sana ulaştırmak için
Demirkapı Eyüp İstanbul
(Şehitliğin arkası)
0535 370 03 03
izmirde varmı bunu yapan yer?
Çetindemir
01-11-2010, 17:13
evet var onlarda posetlı duruyo kenarda.. daha yenı 1 takım cevırttım.. önler 6,5 arkalar 9. corsa c ye taktım. cok cıcı oldu.
Valla resimleri varsa çok merak ettim görebilmemiz mümkünmüdür bende düşünüyorum corsa c var ama sürter gibime geliyor
aliergun
01-11-2010, 17:33
merakla bekliyorum fotoğrafları :)
corsa c nin arkalar 8,5 önler 6,5.. sürtüyor.. camurlukları actırıyoruz bu hafta.. arklara 10.5 takıcam :D
5x108 jant bizden olmazsa kaça yapıyorsunuz?Ama sürtecek kadar olmasın :D
5x108 jant bizden olmazsa kaça yapıyorsunuz?Ama sürtecek kadar olmasın :D
350 400 gibi bisey..
orhansah
01-11-2010, 19:38
anti ofsetçiler :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-aksesuar-ekipman-ince-stepne-kucuk-yedek-lastik-mini-istepne-bu-ilana-dikkat/detay?source=promotion_hpva
anti ofsetçiler :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-aksesuar-ekipman-ince-stepne-kucuk-yedek-lastik-mini-istepne-bu-ilana-dikkat/detay?source=promotion_hpva
Ahahaha çok iyi:D
Cycling Squad :cool:
Eğer Bir örnek foto olursa bende yaptırabilirim
bu jantları istediğimiz ölçülerde oluyomu? 215 taban istesek 4 ünüde önler 7 arkalar 9 istesek mesela?
bu jantları istediğimiz ölçülerde oluyomu? 215 taban istesek 4 ünüde önler 7 arkalar 9 istesek mesela?
verdigim fıyat 14 ınch org jant ebatının ters cevrılmesı.. tabanın genısletılmesını ıstıyorsnız fıyat degısır..
http://img839.imageshack.us/img839/6092/312618726x5.jpg
fotograf temsılıdır =) şekil bu arkadaslar.. ben bunu 10.5 de yaptırırım 6.5 de 7.5 8.5 9.5 de ölcude sıkıntı yok..
7.5 de nasıl olur ? 10.5 de nasıl olur? derrsenız.. altta kı lınkte kı ATS ler gıbı durur..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ats-cup-10j-genis-ofset-jantlar-32372144/detay?
Fatih Kavak
01-11-2010, 22:16
15' Tenekeleri böyle yaptırdığımız zaman dar lastik taktığımızda kavun oluyor mu?Yoksa jantın tabanınıda mı büyükmek gerekiyor.
15' Tenekeleri böyle yaptırdığımız zaman dar lastik taktığımızda kavun oluyor mu?Yoksa jantın tabanınıda mı büyükmek gerekiyor.
kavun olması ıcın tabanın genıslemesı gerekır.
Fatih Kavak
01-11-2010, 22:24
kavun olması ıcın tabanın genıslemesı gerekır.
Üstad ofset ve tabanı genişletilmiş jantlar benden fiyat konusunda aşağı yukarı fiyat pm'ler misin?
focus musty35
01-11-2010, 22:51
bu işlem sonucu lastık genıs gostermez ve jant her turlu dısarı en az 2 3 cm cıkar en az basık arabalarda yapılcak ıs deıi bu bende cok arastırdım kendı ısım jant lastık ıken 5 tane tornacı gezdım hepsı sen yabancı deılsın bosver yaptırma dedı bunu okuyupta yaptırmak ısteyenlerın allah yardımcısı olsun
dogru soyluyosun.. tornacı adam 2 yere kaynak yapmaya usenıyor bunlamı ugrassın =)
senelerdır kullanıyoruz sorun yok.. bazı araclarda camurlukların acılması şart.. hangı ofsetlı jantta iart degıl kı.. hangısını takarsan camurlukla oynamak gerekır..
focus musty35
01-11-2010, 23:49
sende haklısın dostum ama benımde az bıraz jant konusunda bılgım var o yuzden bende kendı gorusumu yazdım
sonuc olarak yapılan ıslem göbek kesılerek ıcerı alınıyor jantın normal ebadı yıne aynı kalıyor
ve gobek daha cok ıcerıye yaklastıgı ıcın jant kendını dısarı atıyor sadece bu ?
bu durumdada 7.5 9.5 yada 10.5 olmuyorkı ?
sonuc olarak yapılan ıslem göbek kesılerek ıcerı alınıyor jantın normal ebadı yıne aynı kalıyor
ve gobek daha cok ıcerıye yaklastıgı ıcın jant kendını dısarı atıyor sadece bu ?
bu durumdada 7.5 9.5 yada 10.5 olmuyorkı ?
ters cevirdiginde ayarlıyosun onu işte.. kaynagı ona gore ıcten yada dıstan yapıyorsun..
ters cevirdiginde ayarlıyosun onu işte.. kaynagı ona gore ıcten yada dıstan yapıyorsun..
lastıge kavun goruntusunu verebılmek ıcın o halde ıkı jant kaynatılarak yapılıyor?
lastıge kavun goruntusunu verebılmek ıcın o halde ıkı jant kaynatılarak yapılıyor?
evet 4 jant daha heba oluyor.. ıscılıgı daha agır..
http://img255.imageshack.us/img255/8721/golf11bp4.jpg
2 ats ust uste ve 3 sac jant ut uste koyup yanyana durdugunda aynı boyda oluyorlar.. bu goruntu ıcın taban genıslemesı gerek.. bence gerek yok..
coskun abı senı sevıyoruz hurmetler :D evet sıparıslerı alalım :D
Lastik gerilip kavun görüntüsü olmadıktan sonra offsetli jantın esprisi ne oluyor?
Offsetli jant takıyorsanız lastigi de gerin güzel görünsün.
arkadaşlar biraz geç oldu ama ikitelli org.san. dolapdere san.sit binbircesit bijon jant kerim usta yan komşumuzdur oda iseginize göre jant yapmaktadır. esenyurt çarpışanturk'ün şubesidir.
benim corsa c'yede yaptıralım hocam 1 takım
kaç zamandır arıyorum ne varsa TT'de var yine (: Pm'le dönmenizi bekliyorum.
senelerce denedık arkadaslar.. balans sorunu yok.. fıyat 200 olmadan yaptırın :D
0535 370 03 03
Afyonlu adam belli oluyor :)
RottingChrist
02-06-2011, 09:48
yok mu janttan takmış foto paylaşacak birileri.
istanbulda bu jantları nerde yaptırabiliriz ?
yok mu janttan takmış foto paylaşacak birileri.
Araca bağlanmış yok :( Jantlar boşta şimdilik. Ben araba alırsam deneyeceğim :)
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/303622_10150290788137991_623887990_7668927_1425446 155_n.jpg
350 400 gibi bisey..
yeriniz nerde acaba ?
CinAli_06
13-09-2011, 22:12
offf buna bide krom woswoslardaki gibi göbek bulacan varya anam anamm =)
konuyu hortlatim :D şuan yapan birileri varmı bu işi sağlıklı bi şekilde ? ve ne kadar sağlam olur acaba ?
driftboy
02-09-2012, 21:40
konuyu hortlatim :D şuan yapan birileri varmı bu işi sağlıklı bi şekilde ? ve ne kadar sağlam olur acaba ?
131mirafiori'ye ulaş
erhanarici18
02-09-2012, 22:44
eskiden modaydı bunlar
Bu konuyu bulana kadar aradığın jantı bulmuştun. :) Sanayi'deki jantçılar bu işlemleri yapıyor ama ne kadar sağlıklıdır orası tartışılır.
131mirafiori'ye ulaş
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/388903_10150429397822248_804059043_n.jpg
131mirafiori
02-09-2012, 23:38
hay maşallah harbi hortlamış :D Kardeşim ben yaptırdım ofsetli teneke jant on numara oluyor sağlıksız falanda değil balans ta tutuyor. Aklında soru işareti kalmasın ;)
google a yazdım cıktı zor olmadı :D
nerde yaptırdın ne kadar maliyeti oldu abi ?
matthardy
03-09-2012, 00:39
Bi adi vardi bunun tiggy jantmi ne?
Sercanius
03-09-2012, 03:18
maliyet? firma adees varmı? birde ofset ksımları krom kaplansa daha güzel olur.
http://i47.tinypic.com/2cmlx1s.jpg
http://i50.tinypic.com/14u7rz9.jpg
bu jant ofsetli tenekeye çok benziyor.
jantın markasını bilen varmı ?
nasıl bulabiliriz?
AtmoSpheriC
10-09-2012, 11:31
tek janttan yapılınca balansta pek sıkıntı çıkmıyo .. 2 janttan 1 jant çıkarmada balans sıkıntı oluyo sağlam bği usta sağlam bi işçilik lazım ..
Bende akşama bir kaç foto koyayım :)
http://b1209.hizliresim.com/11/b/cw05b.jpg
http://f1209.hizliresim.com/11/b/cw06k.jpg
http://f1209.hizliresim.com/11/b/cw0bc.jpg
http://f1209.hizliresim.com/11/b/cw0ct.jpg
Benim bulduğum resimler. Bence çok hoş duruyor araçlarda :)
şu konuyu bi netleştiremedim :) bu işi sağlık işin ehli olarak yapan kim var.? iletişim bilgisini yazabilicek arkadas varmı?
berkayGLRN
10-09-2012, 22:09
http://img688.imageshack.us/img688/7016/img3581z.jpg
Topkapi sanayi 400 milyon balans dahil 15 ofset on numara :D
e36cagatay
03-08-2013, 12:52
Konuyu hortlattım ama Golf Mk1 aracıma yapmak istiyorum Elimde 4 tane 15" var kaça mal olur?
Bi üstte 400tl yazılmış sizin jant ebatınız için ..
cem_subasi
05-08-2013, 12:41
bende yaptırmak istiyorum ama ofset olayı nasıl olucak benim çamurluklar için bilmiyorum :( Fikir verebilcek birisi varmı acaba ?
camurlukları kurtaracak sekilde yapılabilir oda max 1,5 2 cm acılır
10 güne kadar 4 adet 13'' saç jantdan 2 drag jantı yapacagız izlenimleri vs.. paylaşırım.
lastik ebadım 24.5*8.5*13
bakalım nasıl bişey ortaya çıkacak bende merak ediyorum :)
Topkapı akınsal sanayı sitesinde Azim jant. Birçok araca yapıyoruz zaten yaptıranlarda vardır belki forumdan. Balans sıkıntısı yok istediğiniz süratı yapmakta özgürsünüz :) Jantlarınızı getirirseniz ve boyasını kendiniz yaparsanız jant başı 50 liradan yapıyoruz. Ofset konusunda araç ile uğrayarak Babam (Vedat usta) ile görüşmeniz gerekiyor. Araç üzerinde ölçü alarak ofset verdiği için çamurlukla oynanmasına gerek kalmıyor zaten.
fatihtemizer
05-08-2013, 20:28
Jantları sizden olursa kaca mal olur bir takım
Abi saç jant bulundurmuyoruz pek yer kapladığından dolayı. Gidip başka yerden aldığımızdada fiyatları biz bile beğenmiyoruz ki müşteriye alıp yapalım. Elimizde varsa 120-160 aralığında 4 jantı veriyoruz.
fatihtemizer
05-08-2013, 20:50
Eyvallah kardesım geldiğimde ugrarım yanınıza mutlaka
MPower's
05-08-2013, 20:59
Abi saç jant bulundurmuyoruz pek yer kapladığından dolayı. Gidip başka yerden aldığımızdada fiyatları biz bile beğenmiyoruz ki müşteriye alıp yapalım. Elimizde varsa 120-160 aralığında 4 jantı veriyoruz.
Bi takım ofsetli teneke için 2 takım jant mı getirmemiz gerekiyor?
Bi takım ofsetli teneke için 2 takım jant mı getirmemiz gerekiyor?
1 takım ofsetlı jant yapılması için 1 takım jant olması yeterli.
cem_subasi
06-08-2013, 12:28
Yaptılarınızdan örnek foto koyma şansınız var mı?
Örnek fotğraf alabilir miyiz ? Boyaları ne tutar ?
ChtArdARSL
06-08-2013, 21:14
13 jant yaptırmak ıstıyorum ef cıvıc orjınal jantlarına yardımcı olurmusun?
Yaptılarınızdan örnek foto koyma şansınız var mı?
Foto koymayı bi bilsem aracımın konusuna koyucam zaten ilk başta :D:D:D Örnek fotolar var detaylı şekilde çekmiştim geçen gün. Bayram üzeri biraz yoğunuz hatta simdi iş yerine gidip kaça kadar çalışıcam belli değil. İlk fırsatta foto koyucam.
Örnek fotğraf alabilir miyiz ? Boyaları ne tutar ?
Boya konusunda fiyat veremiyorum. Kaliteli istiyorum dersiniz çift renk (göbek ayrı kasnak ayrı) istiyorum dersiniz ona göre malzeme ile çalışırız. Renk olsun yeter dersiniz ona göre malzeme ile çalışırız. Yüzyüze görüşülmesi daha sağlıklı olur.
13 jant yaptırmak ıstıyorum ef cıvıc orjınal jantlarına yardımcı olurmusun?
Jantlarınız varsa aracınızla gelırsenız yaparız. Elimde suan 13 ef yok maalesef.
mehmetRS
06-08-2013, 22:07
17 saç jant bulsam 4*108, direk yaptıracağım citroen'e bende.. cok hosuma gidiyor o ofsetli sac jantlar, sağlamlığı konusunda tecrübeleri okudum gerçi ama, negatif birşey yaşayan yok galiba..
ChtArdARSL
06-08-2013, 22:44
Foto koymayı bi bilsem aracımın konusuna koyucam zaten ilk başta :D:D:D Örnek fotolar var detaylı şekilde çekmiştim geçen gün. Bayram üzeri biraz yoğunuz hatta simdi iş yerine gidip kaça kadar çalışıcam belli değil. İlk fırsatta foto koyucam.
Boya konusunda fiyat veremiyorum. Kaliteli istiyorum dersiniz çift renk (göbek ayrı kasnak ayrı) istiyorum dersiniz ona göre malzeme ile çalışırız. Renk olsun yeter dersiniz ona göre malzeme ile çalışırız. Yüzyüze görüşülmesi daha sağlıklı olur.
Jantlarınız varsa aracınızla gelırsenız yaparız. Elimde suan 13 ef yok maalesef.
Kac saat lik bir işlem?
fotoğraf alabılrısek iyi olur teşekkürler
Topkapıda ki arkadaş fotoğraf atsa güzel olucak.
BATUHANGOKDAG
09-10-2013, 12:58
merhaba;
arkadaşlar hb civic için en ideal işlem nedir bilgisi olan varmı elimde teneke jant var bu işlemi yaptırmayı düşünüyorum
Sinan'S2k
11-10-2013, 14:13
Konuyla alakalı ancak bu işi yapanlara başka bir sorum olacak. Alüminyum alaşımlı jantların sadece genişlikleriyle oynanabiliyor mu? Amaç jant göbeğini gömmek değil, göbek aynı kalacak şekilde 8.5'' jantı 10.5'' yapmak ve güvenlik sıkıntısı yaratmayacak tabii ki? Böyle birşey yapan var mı?
Konuyla alakalı ancak bu işi yapanlara başka bir sorum olacak. Alüminyum alaşımlı jantların sadece genişlikleriyle oynanabiliyor mu? Amaç jant göbeğini gömmek değil, göbek aynı kalacak şekilde 8.5'' jantı 10.5'' yapmak ve güvenlik sıkıntısı yaratmayacak tabii ki? Böyle birşey yapan var mı?
genişlikten kastınız boyutu mu ? yani 15'' jantı 16'' yapmak mı ?
Sinan'S2k
11-10-2013, 14:22
genişlikten kastınız boyutu mu ? yani 15'' jantı 16'' yapmak mı ?
Hayır 17'' aynen kalacak ben lastik tabanını genişletmek istiyorum o yüzden jantı içerden genişletmek amacım. Şu an 8.5''. Ben 10.5'' yapmak istiyorum. İstediğim ET değerine sahip bir jant yok piyasada ne yazıkki
Hayır 17'' aynen kalacak ben lastik tabanını genişletmek istiyorum o yüzden jantı içerden genişletmek amacım. Şu an 8.5''. Ben 10.5'' yapmak istiyorum. İstediğim ET değerine sahip bir jant yok piyasada ne yazıkki
bana imkansız gibi geldi:o
Dediğiniz yapabilirler janta çember kaynatırlar istediğiniz ET değerine gelecek şekilde ama ne derece sağlıklı olur, değer mi orasını bilemem.
istediginiz jant ı ancak 2 takım bozarak yaptırabilirsin. kesilip kaynatılacak istedigin gibi ayarlayabilirsin güvenlik açısından hiç bir sıkıntı olmaz hatta orjinal janttan daha saglam olur.
istediginiz jant ı ancak 2 takım bozarak yaptırabilirsin. kesilip kaynatılacak istedigin gibi ayarlayabilirsin güvenlik açısından hiç bir sıkıntı olmaz hatta orjinal janttan daha saglam olur.
lastiğin tabanın oturan kısmı genişleyecek orada hem fikiriz.
iki takım jantı bozdun. ikisininde orta kısmından ek yaptın. peki nasıl sıfır hata ile kaynatılacak ?
oda ustanın işi jet taşıyla keserse tabiki düzgün olmaz tornada kesilmesi lazım ayrıca bu işle ugraşacak usta bulmak zor olacak senin için. ikitelli sanayide arkadaşım var jant işiyle ugrasan istersen numarasını vereyim ara görüş.
hort :)
konuda merak ettigim butun sorulara cevap aldım ama
17'' 5x120 jant nasıl nerden bulurum, fikri olan var mı?
berkercakmak
07-12-2013, 18:57
şimdi kim yapıyor nerde yapıyor :D
ofsetlı jant yapımını bır arkadasım yapıyor yaptırmak ısteyen arkadaslar ozelden bana ulasabılırler yapılan jantlarda balans sorunu vs. yoktur garantılı ıscılık..
Arkadaşlar merhaba. İzmirde yapan yer var mı ?