PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fuarda Otomobil Kalmadı

Frid
31-10-2010, 15:18
http://medya.zaman.com.tr/2010/10/31/oto.jpg

Oto satışlarındaki patlama fuara da yansıdı
Sene başında belirlediği 2010 satış hedefini 500 binden 700 bine çıkaran otomotiv sektörünü Autoshow Fuarı'ndaki talep de şaşırttı. Fuarda başta lüks araçlar olmak üzere birçok markaya sipariş geldi. Rolls Royce Ghost ve Bentley Mulsanne'dan birer, Ferrari 458 Italia ve Ferrari California'dan ikişer adet satıldı

İstanbul'da CNR Fuar Merkezi'nde geçen cuma günü ziyaretçilere kapılarını açan Autoshow Uluslararası Otomobil Fuarı'nda bu yıl 640 bin Euro'ya satılan Bentley Mulsanne hariç hiçbir otomobilin üzerine 'satıldı' ibaresi konmadı. Ancak bu durum, fuarda satış olmadığı anlamına gelmiyor. Aksine bir süredir tam gaz giden otomobil satışları fuara da yansıdı.

Hem süper lüks otomobiller hem de pazara yeni giren modellere yönelik müşteri ilgisi fuarda da devam ediyor. İşte ilk üç gün yapılan satışlardan bazıları: Birer adet Rolls Royce Ghost, Bentley Mulsanne (ikisi 2,3 milyon lira), fiyatı 378 bin Euro'dan başlayan Ferrari 458 Italia'dan iki adet, 336 bin Euro'dan başlayan Ferrari California'dan iki adet satılırken, Porsche stanttaki araçların birçoğu için müşterilerden kaparo aldı. Audi, BMW, Volvo, Land Rover ve Mercedes gibi lüks markalar sayıları 10'u bulan siparişlere imza attı. Toyota'dan Citroen'e her sınıfta otomobilden alınan siparişler dikkat çekiyor.

Fuara yeni modeli Juke, yeni Micra, yeni X-Trail ile katılan Nissan, kısa sürede Juke modeli için 20 bin kişilik fan kulübü oluşturdu. İstanbul'a gelen Nissan Motor Başkan Yardımcısı Gilles Normand, mevcut ürün yelpazesinin Türkiye pazarı için kısıtlı kaldığını, bu sebeple yüzde 1,3 düzeyinde kalan pazar payını, bu yıldan itibaren yeni modellerle yukarı taşıyacaklarını söyledi. Normand, "Nissan Juke ile sektörün ilk küçük crossover otomobilini piyasaya sunuyor. Juke, Nissan'ın ileriye dönük tasarımının, sürüş zevkinin, yenilikçiliğinin ve kalitesinin meydana getirdiği göz alıcı bileşimle yeni nesil müşterileri kendisine çekecek." dedi. Nissan Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı İlkim Sancaktaroğlu ise, "Qashqai ile bu alanda lider olduk. Şimdi Juke da aynı başarıyı gösterecek." şeklinde konuştu. Ford Otosan, Autoshow'da yeni teknolojilerle donatılan yeni C-MAX, yeni Grand C-MAX, yeni Mondeo, yeni S-MAX, yeni Galaxy, yeni Focus'u ve 17 yeni teknoloji ile 8 yeni motor seçeneğini Türkiye'de ilk kez otomobil tutkunlarının beğenisine sundu. Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay, fuarın Ford'un 'One Ford' stratejisindeki global vizyonunun en iyi göstergesi olduğunu söyledi. Otay, 6 yeni modelle piyasaya sunulacak olan yeni EcoBoost motor teknolojisi hakkında ise "Yeni benzinli motor ailesi EcoBoost motorlar, büyük motorlarla aynı performansı veren ancak boyutu, ağırlığı ve yakıt ekonomisi ile çok daha küçük bir motor olmasıyla dikkat çekiyor." dedi.

7. salonda ürünlerini sergileyen Çinli Chery. 11 yeni modeliyle fuara en çok model getiren markalar arasında. İstanbul Autoshow 2010'da Tiggo 5, Tiggo 1, Riich, Niche Lux, Niche, Niche Hybrid, Tiggo XL, Chance, Fulwin ve Boss gibi en yeni modellerin tanıtıldığını kaydeden Mermerler Otomotiv Genel Müdürü Murat Mermer, 'üretimi hedefleyen bir marka olarak en büyük amaçlarının Türk tüketicisinin gelecekte tanışacağı Chery modelleriyle ilgili nabzını tutmak ve yatırımlarını bu doğrultuda yönlendirmek olduğunu' ifade etti.

Bayraktar Grubu bünyesinde geçen yıl Türkiye'ye adım atan lüks Japon markası İnfiniti, fuara yeni M serisi ile katıldı. Ünlü tasarımcı Shiro Nakamura'nın imzasını taşıyan yeni model markanın lüks SUV EX, FX ve G serisi ile birlikte Türkiye'deki satış hedefini yukarı taşıyacak. İnfitini'nin yanı sıra Subaru markasını da temsil eden şirket, fuarda Subaru'nun yeni WRX STI sedanı ve Legacy'nin station wagon modelini de ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

Land Rover, Türkiye'de yüzde 48 büyüdü

Land Rover ve Range Rover'ın Paris Motor Show'un bitiminden yalnızca 11 gün sonra dünyada ilk olarak Autoshow'da sergilediği Range Rover Evoque ilgi odağı oldu. En ucuz Range Rover olması beklenen model önümüzdeki yaz aylarından itibaren satışa sunulacak. Land Rover Avrupa operasyonları direktörü Andy Gawthorpe, zorlu ekonomik şartlara rağmen şirket olarak 2010 yılı başından eylül sonuna kadar global satışlarda yüzde 32'lik bir artış yakaladıklarını söyledi. Gawthorpe, "Aynı dönemde Avrupa otomobil pazarı yüzde 4 küçülme yaşamasına rağmen Avrupa'da eylül sonu itibarıyla Land Rover'ın satışları yüzde 28 arttı. Türkiye'de de ekonomide yaşanan iyileşmenin somut sonucu olarak Türkiye otomobil pazarı yüzde 11'lik bir büyüme gerçekleştirirken Land Rover satışları geçtiğimiz seneye oranla yüzde 48 artarak yeni bir rekora biraz daha yaklaştı." dedi.

Yeni modelin ilk satışını fuarda gerçekleştirdi

Koreli Ssangyong, fuarda sergilemek üzere getirdiği 5 yeni Korando modeline sipariş aldı. Markanın distribütörü Şahsuvaroğlu'nun yöneticilerinden Yunus Şahsuvaroğlu, aracın Türkiye tanıtımının Autoshow'da yapıldığını, kasım ortalarından itibaren bayilerde bu aracın yer almaya başlayacağını söyledi. Geçmişi 1974 yılına dayanan Korando, yeni nesliyle kompakt sınıfta 55 bin lira giriş fiyatıyla rekabet edecek.

Avrupa'da satışa çıktığı ilk ülke Türkiye oldu

Hyundai'nin arkadan itişli spor otomobili Genesis Coupe ve yeni akıcı tasarım anlayışı doğrultusunda hazırlanan ikinci modeli ix20, Autoshow'da gün yüzüne çıktı. Genesis Coupe'yi Avrupa'da ilk kez Türk tüketicisi kullanma imkanına sahip oluyor. Tam 213 beygir gücündeki 2.0 litre hacmindeki motorla satışa sunulan araç, belirli ülkelerde sınırlı sayıda satışa sunulacak. Genesis Coupe, Türkiye'de satışa sunulmadan 3 sipariş aldı. Bugüne kadar Martix modeliyle temsil edilen küçük MPV sınıfının yeni oyuncusu ix20 de fuarla birlikte satışa sunulan modeller arasında.

Ralli ikincisi Anadol ile fuarda eğitime destek

İlki 1907 yılında gerçekleştirilen, dünyanın en eski klasik otomobil rallisine Ülker'in desteği ile katılan Otosan'ın 1967'de ürettiği 371 şasi numaralı Anadol A1, Autoshow'da eğitime destek amacıyla sergileniyor. Pekin-Paris 2010 Rallisi'nde 2. olan Anadol A1, 3. salonda bulunuyor. 17-25 yaş arası 250 üniversite öğrencisi gence burs geliri elde etmenin hedeflendiği 'Eğitime Yol Ver' kampanyası kapsamında sergilenen Anadol A1, otomobil meraklılarından destek istiyor. Kampanyaya destek vermek isteyenler 'BURS' yazıp '4555'e göndererek 10 lira bağışta bulunabiliyor.
ZAMAN

http://www.haberoku.net/upload/resimler/haber/31102010015715076338118.jpg

Standda Satılık Oto Kalmadı

13. Uluslararası Otomobil Fuarı’nın basın tanıtımıyla birlikte 3. gününde otomobil satışları da hızla gerçekleşiyor. Fuarda adeta satılacak oto kalmadı. Auto Show’da markaların satışları şöyle:

• FORD: Fuar alanında sergilenen 15 otomobilin hepsini satarken diğer araçlarını da renk opsiyonlarına göre 1 hafta içinde teslim ediyor.

• BMV Yetkililer, günde ortalama 40 araç sattılarını söyledi. 3.20 dizel, 5.20 dizel ve X3 modelleri için aralık ayına gün veriyor.

• AUDİ: Audi A4 için mart ayına sıra veriliyor.

• SKODA: Octavia ve Roomster için 8 hafta sonrası için görüşüyor

• LAND ROVER: RangeRover Sport ve Discovery için ocak-şubat aylarını öngörüyor.

• TOYOTA: Dizel otomatik Auris’te sıra var. Teslimat için aralık ayını beklemek gerekiyor.

• MAZDA: Mazda 3’e 1 ay sonraya gün veriliyor.

• NISSAN: Qashqai ve Juke için yıl sonunu görmek gerekiyor.

• FIAT: Doblo ve Fiorino talebe yetişmek için gün bazında sarkmalar yaşıyor. Yerli üretim olduğu için araç sıkıntısı yok, ancak donanıma bağlı olarak hafif sarma oluyor.

• ALFA ROMEO: 1 hafta sonra teslimat.

• OPEL: Opsiyonla bağlı 20 güne kadar uzuyor.

• MITSUBISHI: ASX Crossover ve Pajero da ileri tarihlerden gün veriyor,

• INFINITY: Çok özel donanımlar istenirse bunun için ekstra zamana ihtiyaç duyuluyor.

• SSANGYONG: Fuarda 20 dakikada kredi onayı verip araç satıyor.

• KİA: Sportage cipine 2011 yılının başına gün veriyor.

Kaynak : Star Gazete

ceskin
31-10-2010, 15:21
vay anasını bea

Ome_RS
31-10-2010, 15:22
para yok diyorlar birde :D

Selcuk_RoL
31-10-2010, 15:28
para yok derler araba almaktan kaçınmaz bizim milletimiz

crazydog
31-10-2010, 15:32
heyttt bea para yok diye ağlıyo bide millet

Dragger
31-10-2010, 15:36
Bazısı fuara gidebilecek para bulamaz, bazısı fuardaki otomobilleri bitirir :)

Low-Rider
31-10-2010, 15:39
heyttt bea para yok diye ağlıyo bide millet

eşitlik yok ki

zengin çok zengin
fakir çok fakr

Ome_RS
31-10-2010, 15:43
eşitlik yok ki

zengin çok zengin
fakir çok fakr

bu doğru işte..

ömerve
31-10-2010, 15:45
hepsi kredi ile satıldı..ultra lüx araçlar için ayrı tabi onların alıcıları ayrı..ama herkes 2-3 yıl bağlandı,iyi cesaret.
bi arkadaşımda fuardan polo aldı,sadece standda aracı inceliyordum diyo;45 dak içinde satmışlar arabayı :)
çocuğun 40.000tl'ye yakın banka borcu var nasıl oluyorsa hemen oradanda kredi onayını almışlar evraklar,imzalar bitmiş iş :)

fuarlarda bayi fiyatının ne kadar altında satılıyor araçlar bilen varmı?

crazydog
31-10-2010, 15:52
eşitlik yok ki

zengin çok zengin
fakir çok fakr

doğru söylüyorsun :icon_tup:

efe_
31-10-2010, 16:02
ohhhh maşallah diyelim :):):)

Runaway
31-10-2010, 16:05
Allah daha çok versin.

sinan-s
31-10-2010, 16:06
Yuhh diyorum yaa..Maşallah türk Halkına :)

onurdestan
31-10-2010, 16:11
zengin çok zengin fakir çok fakir diyosunuzda hangimiz çok zengin hangimiz çok fakir burda acaba? ben açlıktan kırılmıyorum ama para içindede yüzmüyorum gayet orta seviyedeyim etrafımdaki yüzlerce insanda bu şekilde

VTİ1035
31-10-2010, 16:14
vay beeeeeeeee tr baya iyi haa bide ağlıo millet falanlar filanlar diye ...

Low-Rider
31-10-2010, 16:17
zengin çok zengin fakir çok fakir diyosunuzda hangimiz çok zengin hangimiz çok fakir burda acaba? ben açlıktan kırılmıyorum ama para içindede yüzmüyorum gayet orta seviyedeyim etrafımdaki yüzlerce insanda bu şekilde

Söylediğim yanlış mı?

Ben gelir dağılımında ki adaletsizlikten bahsettim , orta kesime birşey demedim zaten.

Oconner
31-10-2010, 16:21
vay be ne diyelim maşallah Allah daha çok versin

bilalMW
31-10-2010, 16:26
Fuardaki fiyatlarla galerideki fiyatlar arasında ne kadar fark var?

italia denilen melet 800 bin tl falandı galiba :( Vay be..

SErhat.
31-10-2010, 17:05
eşitlik yok ki

zengin çok zengin
fakir çok fakr

+1

Ama satılması da iyi bir bakıma.Para akışı sağlanıyor.

Ayrıca F458;737 bin kusür TL'den satışa çıkmıştı;demek ki ona da zam gelmiş eğer 800 olduysa..:D

FaBeRgE
31-10-2010, 17:15
fuardaki araçların yarısını zaten Ali Ağaoğlu almış :D

SErhat.
31-10-2010, 17:16
fuardaki araçların yarısını zaten Ali Ağaoğlu almış :D

Yalnız adama helal olsun.Geçen tv'de haberlerde gördüm;resmen zevkine yaşıyor..Dizmiş sıra sıra arabaları..:icon_tup:

caglarcb
31-10-2010, 17:17
Zenginin parası, züğürdün çenesini yorarmış. :) Allah daha çok kazanç versin.

Ufuk
31-10-2010, 17:18
Fuardaki araçlarda indrim var heralde..

V.İ.P
31-10-2010, 17:45
yurdum ınsanında para var krizi bahane etmesınler

FaBeRgE
31-10-2010, 17:52
Fuardaki araçlarda indrim var heralde..

kesinlikle var :) Leon 2,0 tdi FR'a 58 diyorlardı 55'e hemen verecekler :) 2.eli 55 isteyenler var :D

SErhat.
31-10-2010, 18:15
kesinlikle var :) Leon 2,0 tdi FR'a 58 diyorlardı 55'e hemen verecekler :) 2.eli 55 isteyenler var :D

En basitinden Fiat;sırf fuar var diye fuar tarihleri arasında tüm araçların fiyatlarında %16 indirime gitti..:)

deniz
31-10-2010, 18:17
paranın gozu kor olsun :D

TaGo
31-10-2010, 18:37
Eskiden parası olan ev araba alırdı, şimdi bankanın vaadinle herkes almaya çalışıyor. Bu halka herbirşey mustahak, biz bizim olmayan parayı harcadığımız için bu dünya krizine yakalandık. Bugün artık 2 sene sonra yeni yeni kriz aşılıyor, bir bakıyorsun millet gene krediyle araba alıyor.

Alma kardeşim alma, hadi alıyorsun bir kısmınla kredi kullan. Sonra işten çıkarılıyorsun döt gibi kalıyorsun.

Daha bugün kardeşimle konuşuyorum; benim araçlarımın tamamı keş para ile alındı. Hepsi bir defada ödendi bitti. Varsa binerim yoksa iç çekerim olur biter. Kardeşimdede bir palio multijet bir xt600 black noise var. Hepsi ödenmiş bitmiş. Arkadaşı geldi 63.000tl ye passat almış hava atıyor. Adamın evine 1500+1500 tl para giriyor anca hemde. Çoluğu çocuğuda var ama gidiyor aylık 1200tl ye araç alıyor. Sonra kriz var diye bağrılıyor.

gsi_club
31-10-2010, 18:53
benim merak ettigim bir konu var.fuarda araçlar ne kadar indirimle satiliyor tahmini olarak :soru:

Eskiden parası olan ev araba alırdı, şimdi bankanın vaadinle herkes almaya çalışıyor. Bu halka herbirşey mustahak, biz bizim olmayan parayı harcadığımız için bu dünya krizine yakalandık. Bugün artık 2 sene sonra yeni yeni kriz aşılıyor, bir bakıyorsun millet gene krediyle araba alıyor.

Alma kardeşim alma, hadi alıyorsun bir kısmınla kredi kullan. Sonra işten çıkarılıyorsun döt gibi kalıyorsun.

Daha bugün kardeşimle konuşuyorum; benim araçlarımın tamamı keş para ile alındı. Hepsi bir defada ödendi bitti. Varsa binerim yoksa iç çekerim olur biter. Kardeşimdede bir palio multijet bir xt600 black noise var. Hepsi ödenmiş bitmiş. Arkadaşı geldi 63.000tl ye passat almış hava atıyor. Adamın evine 1500+1500 tl para giriyor anca hemde. Çoluğu çocuğuda var ama gidiyor aylık 1200tl ye araç alıyor. Sonra kriz var diye bağrılıyor.

dedigine katilmamak elde degil.açiz diye aglar ertesi hafta sifir araba alirlar.birde yilbasindan sonraki indirimleri merak ediyorum bi ötv daha çikarirlar

by serçe
31-10-2010, 18:56
millette para yok birde

Ferhat_V
31-10-2010, 19:26
bankaların suçu var vermesinler herkeze kredi 700 lira maaşı olan adama kredi veriyolar adam varını yoğunu veriyo o krediyi ödemek için..aldığıda araba..benzin desen onuda koyduğu yok araba kapıda yatıyo sahibi işe gidip geliyo servisle ama araba sahibi :D

gökan
31-10-2010, 19:33
para *** yapcak bişi yok mıllet ac

_FrKn_
31-10-2010, 19:37

+1905:icon_tup:

emir91
31-10-2010, 19:58
İyi güzelde arkadaşlar bide şu yönü var adam ben 2000 kazanıyorum masrafım 1000 der girer krediye çeker arabasını allahın izniyle kredisinide öder diyelim 36 ay biter. normalde kim elindeki nakit paradan her ay 1000 lira ayırabiliyor borç olmasa o mutlaka eldeki para biyerlere gidiyor he her ay ayırırım dokunmam 36 ay yada arabamın parası nekadarsa okadar zaman biriktiririm diyen varsa helal olsun...

Derman
31-10-2010, 20:03
para var huzur var

DogukanB
31-10-2010, 20:10

katılıyorum buna. gotlerıne gıymeye don alamazken gıdıp 50 mılyarlık araba alıyorlar sonra vay efendım kredı borcum var

can_gnr
31-10-2010, 21:11
[QUOTE=Low-Rider;1796543]eşitlik yok ki

zengin çok zengin
fakir çok fakr[

mılletımızın açlığından kaynaklanıyor

Sh4rk
31-10-2010, 21:22
adamlar parayı ağaçta topluyor

nitrO_Oxide
31-10-2010, 21:26
millette para yok birde

:icon_tup:

merruse
31-10-2010, 23:30
Şahsen ben fuardan araba almazdım... 3- 5 günde arabanın içine dışına girip çıkanın haddi hesabı yok. Madem para verip sıfır araba alıyorum, koltuğuna ilk ben osurmalıyım.. :)

kurpat
01-11-2010, 10:23
AUDİ: Audi A4 için mart ayına sıra veriliyor.

herşeyi anlıyorum bunu anlamıyorum :) bi araba için 6 ay beklemek ....

ya şu saçma sapan otomobil ve yakıttaki ötv, kdv'yi düzenleseler, Türkiye otomotivde uçar kanatlanır... günü simit yiyerek geçirdiğimi çok bilirim ama arabama benzin koyamadığım gün olmamıştır :)

Eriador
01-11-2010, 13:54
Bide kriz olmasa neler olucak çok merak ediyorum ...

VTec_king
01-11-2010, 15:55
cumartesi günü hondada 17 araba satıldı..

onurdestan
01-11-2010, 20:31
ben kalabalıktan yarısını görmedim arabaların zaten kapıda metroya kadar kuyruk araba kuyruğuda yeşilköye kadar gidicekti nerdeyse saçma sapandı herşey
ali ağaoğluda 4 kapılı rolls royce unu daha hiç görmemiş katalogtan beğenip almış 1.1 milyon lira

bilalMW
01-11-2010, 20:44
Aslında ülkemizde premium araç üretmek varmış iyi satıyor. :)

Berkerr
01-11-2010, 20:57
Markalar fuarlarda ürünlerini tanıtırken büyük indirimlerle satıyorlar ama her halükarda millet olarak Silah & At & Avrat 3'lüsü Telefon & Araba & Hatun olarak değişmiş olsa da bizi mest ediyor.

Varlık yokluk meselesi değilde biraz hesap yapmama olayına da dayanıyor. "Tüplü, az yakar! alalım gitsin..." Bu muhabbetten binlerce kişinin eski kasa BMW, Mercedeslerinin vergi yüzünden bağlandığına emin olabilirsiniz.

Frid
01-11-2010, 20:59
ulaştırma bakanı olsam hükümete baskı yapar kafalar ülkeye kesinlikle baz model araç sokturmam ürettirmem :D

Berkerr
01-11-2010, 21:01
ulaştırma bakanı olsam hükümete baskı yapar kafalar ülkeye kesinlikle baz model araç sokturmam ürettirmem :D

Türkiye'de yakında 0.99 TL'ye araba diye reklam yapıcaklar :D Yakında şase ile motoru da opsiyona koyarlarsa şaşırmam. :D Burada Focusun en boş hali Ghia...

Frid
01-11-2010, 21:07
Türkiye'de yakında 0.99 TL'ye araba diye reklam yapıcaklar :D Yakında şase ile motoru da opsiyona koyarlarsa şaşırmam. :D Burada Focusun en boş hali Ghia...

hahaa kesinlikle katılıyorum :D

bilalMW
01-11-2010, 21:07
Audi Standında Borusan'ı eleştriyor stand görevlileri :D BMW Standanda Doğuşu eleştiriyorlardı potansiyel müşterilere karşı :D onu beğendim.

''Yeni Cayenne varya görünüm olarak bitmiş eskisi daha oturaklı bi araçtı şimdi hiç yani. Arkası japon suv'ları gibi olmuş.''
Bide fiyat eleştrileri fenaydı. :)

ST
01-11-2010, 21:08
Bazısı fuara gidebilecek para bulamaz, bazısı fuardaki otomobilleri bitirir :)

Fuara gitmeyi planlamadım bile , öyle bir vasat yani.
Olsun varsın böyle geçecek hayatımız ama , şu duruma bakılırsa
Özgür'ünde dediği gibi
Zengin aşırı zengin , fakir aşırı fakir ..

Ufuk
07-11-2010, 21:03
Şahsen ben fuardan araba almazdım... 3- 5 günde arabanın içine dışına girip çıkanın haddi hesabı yok. Madem para verip sıfır araba alıyorum, koltuğuna ilk ben osurmalıyım.. :)

Süpersin mertol abi :)

hddsheriff
07-11-2010, 22:45

rica edersin arabanın kapılarını kilitli tutarlar, böylece kimse girmez arabana :)

Low-Rider
07-11-2010, 22:45
rica edersin arabanın kapılarını kilitli tutarlar, böylece kimse girmez arabana :)

elliyenler yaslananlar sürtünenler nolucak:)

onursumer
07-11-2010, 22:46
valla o polo gti ucuza geliyordu alırdım ben 2-3 çizikten bişe olmaz kitletir kapılarını bıraktırırdım oraya :D

hddsheriff
07-11-2010, 22:48
elliyenler yaslananlar sürtünenler nolucak:)

ona göre indirim alırsın sonuçta teşhir ürünü :D

Low-Rider
07-11-2010, 22:49
O zaman fuarın son günü almak lazım:D

joker
07-11-2010, 22:50
http://medya.zaman.com.tr/2010/10/31/oto.jpg

Avrupa'da satışa çıktığı ilk ülke Türkiye oldu

Hyundai'nin arkadan itişli spor otomobili Genesis Coupe ve yeni akıcı tasarım anlayışı doğrultusunda hazırlanan ikinci modeli ix20, Autoshow'da gün yüzüne çıktı. Genesis Coupe'yi Avrupa'da ilk kez Türk tüketicisi kullanma imkanına sahip oluyor. Tam 213 beygir gücündeki 2.0 litre hacmindeki motorla satışa sunulan araç, belirli ülkelerde sınırlı sayıda satışa sunulacak. Genesis Coupe, Türkiye'de satışa sunulmadan 3 sipariş aldı. Bugüne kadar Martix modeliyle temsil edilen küçük MPV sınıfının yeni oyuncusu ix20 de fuarla birlikte satışa sunulan modeller arasında.

aracı aceleye getirmişler sanırım arka stopları aralık kalmıştı sağ tarafta neredeyse 5 mm boşluk kalmıştı yakışmadı bence

onursumer
07-11-2010, 22:51
O zaman fuarın son günü almak lazım:D

aynen ozgur vip te bile çok iyi rakam vermişlerdi o polo gti da aklım kaldı

nakitim olsaydı pazarlığa oturucaktım :D

umutckr
08-11-2010, 00:07
eşitlik yok ki

zengin çok zengin
fakir çok fakraynen katılıyorumm

mert_leon
08-11-2010, 13:04
toyota 300 civarı araç siparişi almış. millette deli gibi para var olmayanda da hiç yok orta sınıf diye birşey kalmadı artık..

Runaway
08-11-2010, 13:08
ben kendimi orta sınıf olarak görüyorum.çok şükür.