Orijinalini görmek için tıklayınız : MAFIA 2 Hakkında
Buğra A.
01-11-2010, 16:36
Oyunla ilgili bir problemim var.
Oyun sırasında devamlı kalp atışı duyuyorum ve etraf hep siyah-beyaz.Bunun sebebi nedir?
Ayrıca,oyundan çıktığım zaman ekranım sönük renk duruyor,sanki tasarruflu çalışıyor gibi.
Bilgisi olan arkadaşlar var mı?
Googlea bi yazsaydın ya :D
http://oyuncehennemi.com/mafia-ii-chapter-2-kalp-atisi-sesi-ve-ekran-bulanmasi-kesin-cozum-extraslan-t708736.html
ramiz_21
01-11-2010, 16:39
benimde basta öyle oldu sonradan düzeldi bara falan gidince içeçek iç düzeliyo :D
benimde basta öyle oldu sonradan düzeldi bara falan gidince içeçek iç düzeliyo :D
Yok sendeki canı az diye öyle oluyor.
Onda crack sorunu var gibi :)
Buğra A.
01-11-2010, 16:42
Evet Yavuz abi,crack sorunu :) Bakıyorum hemen siteye.
Oyun anlamsız sekilde beklenmedik bi anda bitiyor, o yüzden tadını cıkara cıkara oyna :D
alpbodrum
01-11-2010, 16:46
Ee 3. sünü çıkaracaklar bitirmek lazım :)
Yeni nesil oyunlarda oyun crack inde problem olursa ekran yavaş yavaş kararmaya başlıyor arkadaşlar bilginiz olsun.
Ne zaman cıkacakmıs 3?
1 ile 2 arasında 8 sene var, sanki 2 ay sonra cıkacak gibi yazmıssın.
ramiz_21
01-11-2010, 16:52
Yok sendeki canı az diye öyle oluyor.
Onda crack sorunu var gibi :)
suanda bi sorun yok görüntüde ama 14. bölüme geldim limandaki adamları bi türlü öldüremedim bunalıma girdim resmen :D:D
Oyun bitti bitmesine bu oyunda free play yokmu ya GTA gibi bilginiz varmin?
Malesef yok, keske GTA4 gibi olsaydı.
cagri-35
01-11-2010, 20:14
pekı benım sorunumu cozebılecek bırısı warmı?
bende oyunu acmak ıcın tıkladıgımda ya out of range dıyor yada acsa bıle sıyah ekran ve sadece oyunun sesını alıyorum menu vs. bende onun onune gecemedım :(
emir_hks
01-11-2010, 20:23
Free modu mevcut sonradan eklenebiliyor.
http://forum.donanimhaber.com/m_42763191/tm.htm
Oyun gerçekten çok kısa fakat 5 tane ek paket çıkmış durumda Steam'den 3 dolara filan alınabiliyor.
http://store.steampowered.com/search/?term=mafia+2
Jimmys Vendetta
Vegas
War Hero
Renegade
Graeser
Google'dan aratılarak bulanabilir :)
ulasoztas1
01-11-2010, 21:22
sorunun oyunda canının azalması değilse crak'te sorun wardır tekrar yap yada başka crack dene. Bunca yıl bekledikten snra oynanırlık olarak çok iyi ama süre olarak oyunun bu kadar kısa sürmesi hayal kırıklığı yarattı çıkarılan ek paketler bunu telafi etmedi bence 3.sü için gene 8 yıl bekletmezler umarım
bndede otel adam locadan molotof attı sora oldurdum tam baska bolume gecıcekken loadıng dedı kaldı ole ondan sorada gecmedı bılgınız varmı acaba ?
pekı benım sorunumu cozebılecek bırısı warmı?
bende oyunu acmak ıcın tıkladıgımda ya out of range dıyor yada acsa bıle sıyah ekran ve sadece oyunun sesını alıyorum menu vs. bende onun onune gecemedım :(
Sıkıntın ekran çözünürlüğün ya da ekran yenileme hızın ile alakalı.
aynen oyun çok çabuk bitiyor ve bittiği sahnede aaaaa diye kalıyorsuunuz hiç biticeğini tahmin etmiyorsunuz çünkü.. ayrıca ek paketler için internetten araştırıp ücretsiz indirebilirsiniz.. gerçi ben kaldırdım oyunu bitirdikten sonra
Buğra A.
02-11-2010, 04:07
Hot Rod'lar efsaneydi :)
cagri-35
02-11-2010, 06:19
Sıkıntın ekran çözünürlüğün ya da ekran yenileme hızın ile alakalı.
ya eşşek gibi sistem topladık :) o çok enteresan ya. Yani sistemin çalıştırmama gibi bir sorunu olamaz . Acaba driver vs onlarlamı alakalı problem.