PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Oha ! düşen çamaşır için çocuğu balkondan sarkıttı :S

!KO
01-11-2010, 18:12
http://video.milliyet.com.tr/Bu-kadarina-da-pes_1_44957.htm

Yozgat'ta bir kadın, dördüncü kattan bir alt balkona düşen çamaşırı almak için 7-8 yaşlarındaki kızını ipin ucuna bağlayarak aşağı sarkıttı. Bir alt kata sarkıtılan çocuk düşen bez parçasını aldıktan sonra kadın tarafından geri çekildi. Kadın çocuğa bağlı olan ipi sepet çeker gibi yukarı çekti. Bez parçası için çocuğunun hayatını hiçe sayan kadının davranışı 'bu kadar olur' dedirtti.

Bu nedir ya nası bi anneliktir o çocuga bişey olsa ne hissedecekti:ofk:

orhansah
01-11-2010, 18:13
haberlerde izledim az önce şok oldum. aynen bağlayıp sarkıtacaksın balkondan salak karıyı.

Ferhat_V
01-11-2010, 18:17
bileğine kuvvet :D

ne mal insanlar var ya millet çocuk sahibi olamaz bunlarda olanını öldürme peşinde :)

kurtbil
01-11-2010, 18:19
yuh artık yuh nasıl b beyınsızlıktır bu ya

Greentiger01
01-11-2010, 18:19
Bunu çekenler neden müdahale etmiyor

ST
01-11-2010, 18:23
Şimdi izledim bende haberlerde , cep telefonu deniliyordu.
İnsanlığını yitirmiş bir varlık , anne demek zoruma gidiyor.

Time-R
01-11-2010, 18:23
rezillik ayip be kadin

tılsım
01-11-2010, 18:25
Cahillik böyle bir şey işte..Çocuğa orda birşey olsa vicdanı nasıl rahat edicek acaba?
yuh şok oldum resmen !

fsunnetci
01-11-2010, 18:30
Yengede ne bilek kuvveti var maşallah şimdiki şeher kadınları olsa bel fıtığı olurlardı:p
Çok görmeyin arkadaşlar orası Anadolu eğitim seviyesi düşük olduğundan sizler gibi düşünemiyorlar..
Valla ben bu durumu 80'li yıllarda ve 90'ların başında çok gördüm ve kimsede fazla yadırgamıyordu ama şimdi herşey çok değişti tabi eğitim seviyemiz ilkokul 4'ten ortaöğretim seviyesine çıktı:rolleyes:

SkY
01-11-2010, 18:31
Allah akıl fikir versin ya bu nasıl bir salaklıktır..

Ufuk
01-11-2010, 18:36
Alt komşunun ziline basıp pardon balkonunuza çamaşırımız düştü de verirmisiniz bir zahmet demek varken...
Beyin bedava

Oconner
01-11-2010, 18:38
az önce haberlerde izledim anneside izin veriyo ya böyle saçmalık mı olur :/

Nires
01-11-2010, 18:53
cahil insan ya

SULTANOGLU
01-11-2010, 18:56
şu çocuğu bu hastalılı zihniyetten alsınlar diyicemde aldıkları yerde daha fazla sefalet çekicek. yazıklar olsun

ozzi41
01-11-2010, 18:57
http://img258.imageshack.us/img258/2352/26090337137772555114735.jpg

bunu gördünüz mü ?

SULTANOGLU
01-11-2010, 18:58
ayrıca komşuda ilginç çocuk düşse kameraya çekicek

TolgaEsentepe
01-11-2010, 19:00
teyzem amma güçlüymüş

devil_berk22
01-11-2010, 19:04
Cahillikmi desem manyaklıkmı desem şaşırıp kaldım Allah akıl fikir ihsan eylesin

Eriador
01-11-2010, 19:28
Bu tipler yüzünden bizi yönetenler başımızda ... Bir kömür e kanıp oy verenlere bile kızmamak lazım bunu görünce kim bilir daha neler var ...

Ome_RS
01-11-2010, 19:34
millet manyak ya nasıl anneler var :S

orhansah
01-11-2010, 19:36
Bu tipler yüzünden bizi yönetenler başımızda ... Bir kömür e kanıp oy verenlere bile kızmamak lazım bunu görünce kim bilir daha neler var ...

şu olayı bile oraya bağladın ya helal olsun valla bravo :bravo:

Eriador
01-11-2010, 19:38

Bir çocuğu balkondan iple düşen çamaşırı aldırmaya sarkıtan bi insan normal zekalı değildir + aksini iddaa edende değildir !

insanlar bu kadar gerizekalı olunca bu sonuç normal !

orhansah
01-11-2010, 19:40
Bir çocuğu balkondan iple düşen çamaşırı aldırmaya sarkıtan bi insan normal zekalı değildir + aksini iddaa edende değildir !

her konuyu siyasete çekmeniz anormal ama.

zam konusu vs.vs. tamam ama bunda da pes yani.

Bulut Y.
01-11-2010, 19:41
cahil cesareti başka bişey değil.

iynn-RS
01-11-2010, 19:46

yarısından cogu bu zekada o zaman tr nın

Eriador
01-11-2010, 19:46
her konuyu siyasete çekmeniz anormal ama.

zam konusu vs.vs. tamam ama bunda da pes yani.

Zamları benim amca oğlu yapıyor o yüzden hükümeti eleştirmemeiz lazım haklısınız pardon özür dilerim hükümetin suçu ne canım zamnlardan olur mu hiç ? onlarmı yapıyor ? yok canım ... dediğim gibi benim amca oğlu yapıyor :icon_tup:

Bizim zaten işimiz gücümüz yok tuning forumda 7/24 nöbet bekliyoruz bişi olsada siyasete çekelim diye bekliyoruz

ya hiç tartışmaya girmicem , deymez.

size iyi forumlar

bora1311
01-11-2010, 19:50
allah akıl fikir versin, nası insanlar var yahu...

orhansah
01-11-2010, 19:51
Zamları benim amca oğlu yapıyor o yüzden hükümeti eleştirmemeiz lazım haklısınız pardon özür dilerim hükümetin suçu ne canım zamnlardan olur mu hiç ? onlarmı yapıyor ? yok canım ... dediğim gibi benim amca oğlu yapıyor :icon_tup:

Bizim zaten işimiz gücümüz yok tuning forumda 7/24 nöbet bekliyoruz bişi olsada siyasete çekelim diye bekliyoruz

ya hiç tartışmaya girmicem , deymez.

size iyi forumlar

ne dediğinin farkında mısın?

zam konusunda falan siyaset konuşmanı anlıyorum fakat bu konuyu neden çekiyorsun? ne alaka?
do you understand?

nöbet konuunda bişey diyemem kendi takdirin :)

ben de tartışmaya girmem zaten, hiç gerilesim yok

Eriador
01-11-2010, 19:53
ne dediğinin farkında mısın?

zam konusunda falan siyaset konuşmanı anlıyorum fakat bu konuyu neden çekiyorsun? ne alaka?
do you understand?

nöbet konuunda bişey diyemem kendi takdirin :)

ben de tartışmaya girmem zaten, hiç gerilesim yok

vay ingilizcenizde varmış :) hem türkçe hem ingilizce yazabiliyorsunuz tebrikler :icon_tup:

benim demek istediğim insanlar bu kadar boş kafalı zekasız olunca kolay kandıralabiliyor işte ama anlamak lazım ...

gerçi sizin gibi 2 dil birden yazan birine bu açıklamaya gerek yok ama kusra bakmayın

dediğim gibi size iyi forumlar :icon_tup: ama herkes sizingibi süper olmaya bilir lüfen burası türkçe bi forum türkçe yazın herkes anlasın :icon_tup:

nakayama
01-11-2010, 19:58

+5500 doğru söze ne hacet :icon_tup:

_cAgdAsH_
01-11-2010, 19:58
hay Allahımın özürlüsü ev komple alt kata düşse ne olur da o yavruyu tehlikeye atıosun öyle

Sh4rk
01-11-2010, 20:30
bılege kuvvet teyze
Allah akıl fıkır versın

V.İ.P
01-11-2010, 20:59
işte klasik türk milleti

sinan-s
01-11-2010, 21:01
Mallık tan başka bişey değil..

Kakus
01-11-2010, 21:06
Allah beyin vermemiş, kollarına kuvvet vermiş. Tabi bi de delik var, çocuk yapsın...

Bizde hergün televizyonda böyle haberler izleyelim. Yazık.

ERK_RS
01-11-2010, 21:26
yurdum insani arkadas.. ne desen boss :D

umut01
01-11-2010, 21:47
allah akıl fikir versin o anneye.

aqustic
01-11-2010, 21:58
Aşagıdan yukarı halatla helikoptere çekilen türk komandolarını örnek almış anlaşılan

turbo&quattro
01-11-2010, 21:59

Kaan dogru soylemis...Bu ve bunlar gibi kara cahil insanlar yuzunden bu halde degilmiyiz ?

ruudvan
01-11-2010, 21:59
haberlerde izledim bu kadar beyinsiz lik olamaz .kınıyorum..

Kakus
01-11-2010, 22:00
vay ingilizcenizde varmış :) hem türkçe hem ingilizce yazabiliyorsunuz tebrikler :icon_tup:

benim demek istediğim insanlar bu kadar boş kafalı zekasız olunca kolay kandıralabiliyor işte ama anlamak lazım ...

gerçi sizin gibi 2 dil birden yazan birine bu açıklamaya gerek yok ama kusra bakmayın

dediğim gibi size iyi forumlar :icon_tup: ama herkes sizingibi süper olmaya bilir lüfen burası türkçe bi forum türkçe yazın herkes anlasın :icon_tup:

Ben ap açık bişey sormak istiyorum. Ben de Orhan abinin yazdıklarına benzer bişeyler yazıcaktım ama gerek yaşım itibarıyla ile olsun, gerek de ortamı germemek için yazmamıştım -ama şimdi beni anlayışla karşılayacağınızı düşünerek yazıcam. Belirtmek isterim bu yaşıma kadar siyasetle 1 kere olsun ilgilenmedim, bu zamandan sonra da ilgilenmicem. Fakat sormadan edemicem

Bu bayanın, sizin "bizi yönetenler" die söz ettiğini partiye oy verdiğini nereden biliyorsunuz? Misal, "bu bayan" sizin tercih ettiğiniz tarafa oy kullandı, alt balkona çamaşırı düştüğünde yine aynı andavallığı yapmayacak mıydı?

Cglrgncl
01-11-2010, 22:09
Allah'ım bebek hasretile yanan tutşan birçok anne var istedikleri halde bebekleri olmayan,bi isteyipte yapamayan annelere bakıyorum bıde yapan annelere! gercekten ısteyıpte yapamayan anneler cocuklarının dahada cok kıymetını bılır! yazıklar olsun böle annelikmi olur kendisini öle kocası sarkıtsa dünyayı ayağa kaldırır ama!!!

ArMy
01-11-2010, 22:23
Bu abla galiba zamanında da aynı olayı yapmış ilk değil gibi..Gayet net çekti çocuğu yukarıya tıkır tıkır...

ömerve
01-11-2010, 23:35
ruh hastaları! ne bezmiş be arkadaş "şu araba için çocuğumu keserim"diyenlerden :D
çamaşırım için kızımdan geçerim demiş :D

MRC
01-11-2010, 23:38
yuhh ya yuhh

Serkan06
01-11-2010, 23:38
allahın malı, millet çocuk sahibi olmak için uğraşır, buda bulmuşta balkondan sarkıtıyo, allah akıl fikir versin.

Cimmeria
01-11-2010, 23:41
sunu unutmamak lazim, buyuk sehirlerin merkezi semtlerinden cikip yavas yavas varoslara ve kucuk sehirlere, koylere gidildigi zaman aslinda turkiyenin ne kadar geri kalmis bir ulke oldugu cok net olarak gozukuyor.

bu zavalli kadinda 2 gidim akliyla is yapiyor... az gelismis ulkelerde bulunan toplumda gayet normal bir davranis...

ne yazikki egitimsiz ve cahilligin cok yaygin oldugu bir ulkedeyiz...

Eriador
02-11-2010, 00:44
Ben ap açık bişey sormak istiyorum. Ben de Orhan abinin yazdıklarına benzer bişeyler yazıcaktım ama gerek yaşım itibarıyla ile olsun, gerek de ortamı germemek için yazmamıştım -ama şimdi beni anlayışla karşılayacağınızı düşünerek yazıcam. Belirtmek isterim bu yaşıma kadar siyasetle 1 kere olsun ilgilenmedim, bu zamandan sonra da ilgilenmicem. Fakat sormadan edemicem

Bu bayanın, sizin "bizi yönetenler" die söz ettiğini partiye oy verdiğini nereden biliyorsunuz? Misal, "bu bayan" sizin tercih ettiğiniz tarafa oy kullandı, alt balkona çamaşırı düştüğünde yine aynı andavallığı yapmayacak mıydı?

çok basit açıklim sana ;

bir çocuğu düşen bezi almak için iple sarkıtmak gerizekalılıktan öte değildir , bunu yapanın zekası kıttır , aşa inip istemek varken bir çocuğu öle tehlikeye atan zihniyet o çocuk ordan ters düşse ölmese bile sakat kalma ihtimali var hadi sakatta kalmadı bi kaç kemiği kırılcak 2 gram bez parçası için sen ilerde bi çocuğun olursa öyle salarmısın ???

işte bu zihniyetler 1 cuval kömürede kanar bu kadar basit.

Low-Rider
02-11-2010, 01:04
alt kata abime poşetle sigara uzattığım çok olduda bidahakine kendim sarkıiyim bakalım tepkisi nolcak:D

turbo16
02-11-2010, 01:07
alt kata abime poşetle sigara uzattığım çok olduda bidahakine kendim sarkıiyim bakalım tepkisi nolcak:D

hehehehehe:hahaha::hahaha:

turbo16
02-11-2010, 01:08
benim hatun yapacak ipsiz sarkıtırım alimallah:)

arfy
02-11-2010, 02:01

merak ettim denediğinde sonucu buraya yazda bizde görelim :D

şakası bir yana cahilliğin su yüzüne vurduğu andır .. daha acısı kameraya çekenlerin müdahale etmemesi yada edememesidir.. müdahale etmeye kalksalar belkide diğer aile fertlerinden sanane lan gibi bir tepki görücekler..

vkarayel
02-11-2010, 07:16
90'larda Reha Muhtar Showda bu görüntüde, çocuğun düştüğü versiyonunu hatırlıyorum ..

Runaway
02-11-2010, 07:38
son günlerde akıllıya hasret kaldım .

MKT
02-11-2010, 07:54
hahaha sefil kadın.sabah sabah ne güldüm yaaa.yurdum insanında ne çeşitlilikler var

pnrkc
02-11-2010, 08:09

:):):):):):):)

profesyonelce bez kurtarma eylemi olmuş ,ölen ya da yaralanan yok daha ne olsun :D:D:D

Runaway
02-11-2010, 08:10
çok basit açıklim sana ;

bir çocuğu düşen bezi almak için iple sarkıtmak gerizekalılıktan öte değildir , bunu yapanın zekası kıttır , aşa inip istemek varken bir çocuğu öle tehlikeye atan zihniyet o çocuk ordan ters düşse ölmese bile sakat kalma ihtimali var hadi sakatta kalmadı bi kaç kemiği kırılcak 2 gram bez parçası için sen ilerde bi çocuğun olursa öyle salarmısın ???

dün bi konuda bi kaç cümle yazdım diye konu ve yazdığım msj silindi.gerekce ise forumda siyaset yasakmış.bende biliyorum siyaset yasak.adamlar bu konuyu bile siyasate baglayıp yorum yapabiliyor.ama nedense bi bana yasak war gördüğüm kadarıyla .

muhtemelen bu konuda kilitlenir.ben yazdım ya...

initial-D
02-11-2010, 08:59
herkes çocuk doğurur ama herkes anne olamaz

by serçe
02-11-2010, 09:12
eğitim şart .................

0M42
02-11-2010, 09:27

Kesinlikle alkışlamamak elde değil bravo :bravo::bravo::bravo:

çok basit açıklim sana ;

Muhterem dostum adam sana bir soru sormuş ancak verdiğin cevap soru ile alakası olmayan bir cevap bak sana ne sormuş :

"Bu bayanın, sizin "bizi yönetenler" die söz ettiğiniz partiye oy verdiğini nereden biliyorsunuz? Misal, "bu bayan" sizin tercih ettiğiniz tarafa oy kullandı, alt balkona çamaşırı düştüğünde yine aynı andavallığı yapmayacak mıydı?"

Birde buna karşılık yazmış olduğun cevaba bak ? Şayet verecek bir cevabın yok ise sessiz kalmak en iyisidir güzel kardeşim kaldıki dilinde tutturmuşsun bir şey "bunu yapmak geri zekalılıktan öte bir şey değildir" haklısın bencede,ancak mademki konuyu başka taraflara çekme peşindesin sorulan sorularada mantıklı yerinde cevaplar vermen gerekir çünkü sobe deyip kaçmak ile olmuyor bu işler..

erhann
02-11-2010, 10:23
ic camasirimi dustu acep istemeye utandi :)

Eriador
02-11-2010, 11:42
@0M42
konuyu yeteri kadar dağıttık daha fazla uzatmak istemiyorum sadece çok biliyormuş gibi konuşmadan önce olanı biteni bi anlamak lazım .Bana göre bunu yapan insan kıt zekasında sorun var hal böle olunca bu şekildek kolayca kandırılır.umarım şimdi anlamışındır.

SekoLive
02-11-2010, 11:47
böyle anneleri görünce annemi dahada seviyorum

0M42
02-11-2010, 17:51
@0M42
konuyu yeteri kadar dağıttık daha fazla uzatmak istemiyorum sadece çok biliyormuş gibi konuşmadan önce olanı biteni bi anlamak lazım .Bana göre bunu yapan insan kıt zekasında sorun var hal böle olunca bu şekildek kolayca kandırılır.umarım şimdi anlamışındır.

Vay be Türkiyenin yarısından çoğunun kıt,zekası ile sorunu varmış demek üstelik hala o arkadaşın sorduğu soruya cevap veremediniz :) neyse sağlıcakla kalın saygılar hürmetler bizden kolay gelsin :heyoo:

fasterhan
02-11-2010, 18:49
çinde bile haberlerde göstermişler bu görüntüleri arkadaşım söyledi...yani yozgat meshur oldu :D

Selcuk_RoL
02-11-2010, 20:33
cahillik ve rezillik başka bişey değil

iynn-RS
02-11-2010, 21:43
@0M42

yahu adamlarda onu soruyo zaten o kıt zeka ıle senın dusundugun komurcu partıye vermemıstır oyunuda belkı kasetçi partiye vermiştir:)

akp ye veren gerızekalı chp ye veren super zekalı.bence ıkı partıye oy verende aynı zekada.cunkı ıkısıde aynı ***.al bırını vur otekıne.hıc bırı bırbırınden assa degıl.

kım gelırse gelsın başa en az 3 yıl oyalıyo gene turkıyeyı.sonra dıgerı sonra dıgerı.

oy vermek ıcın ustun zeka gerektırecek partı yok bu memlekette bunu anlayın artık.

Eriador
02-11-2010, 21:49
ya bıktım yazmaktan , ama siz anlamamaktan bıkmadınız !

Bu benim düşüncem değişmez ! o kadın gerizekalı bu tür tiplerde bi torba kömüre kanar !

bakın bu tipler bir torba kömüre kananları diyorum tüm oy verenleri demiyorum , biraz okusanız çok iyi anlıcaksınız yazmak için yazmayın biraz kafanızı vererek okuyun öle yazın şunları ..

bu kadınınki cahillikten öte bence , hiç zekası normal olan anne çocuğuna bunu yapmaz .

ygtkrmdnz
02-11-2010, 22:27
haberlerde alt komuşunun evde olmadığı , o yüzden çocuğu aşağıya sarkıttığı söyleniyordu. bu tabiki cep telefonunun çocuktan daha önemli olduğu anlamına gelmez
cahillik ile eşdeğer bir davranış çocuğu Allah korumuş.