Orijinalini görmek için tıklayınız : İki Egsoz Arasında kaldım Yardım Lütfen.
alpbodrum
02-11-2010, 10:14
Bir arkadaşımın 1.4 ies i için 2 egsoz arasında kaldık - 1. si Egsoz marka belli değil Krom - Bu egsoz ayarlı ağzından ses ayarı yapılabiliyor.
http://img810.imageshack.us/img810/5444/63389792.jpg
http://img201.imageshack.us/img201/4385/1ek.jpg
2. Egsoz Real Marka - Buda silencerlı
http://img51.imageshack.us/img51/3960/2ek2.jpg
http://img257.imageshack.us/img257/1909/2ege.jpg
Ilk resimdeki myracing replikasini andiriyor, reali tavsiye etmem ama bu durumda reali tavsiye edicem.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=66942
linkteki ss replika çok daha iyi olur bence :icon_tup:
alpbodrum
02-11-2010, 10:44
Araç 1.4 İes arkadaşlar - Bu egsozların fiyatları uygun olduğu için arkadaş ikisinden birini istiyor başka egsoz istemiyor.
caglarcb
02-11-2010, 11:11
1. egsozda üstünde kabartma yazı var ama tam okunmuyor. Real'i bende hiç sevmem ama bu durumda mecburen real diyorum.
1.4 ies mi ?
Araç 1.4 İes arkadaşlar - Bu egsozların fiyatları uygun olduğu için arkadaş ikisinden birini istiyor başka egsoz istemiyor.
1.4 is'tir o. :)
VteC_MaNiaC
02-11-2010, 11:17
bence ikisinide takma :) daha kaliteli düzgün bişeyler bakın derim
nitrO_Oxide
02-11-2010, 11:20
Ayarlı ağızdan ses ayarı nası oluyor ya ?
alpbodrum
02-11-2010, 11:21
1.4 is'tir o. :)
Neyse yav işte Civic 1.4 araç . Konu bu değil.
alpbodrum
02-11-2010, 11:56
Real'i seçerdim.
Real kullanan varmı çok yüksek sesli birşey istemiyor.
Cihan Çizmeci
02-11-2010, 12:07
Ayarlı ağızdan ses ayarı nası oluyor ya ?
Resimden göründüğü kadarıyla ağızda açılır kelebek yapılmış biraz çevirince açlıp ses çıkışı daha fazla olup ses artıyor.Eski sobaların altındaki aılan yerler gibi :D :D
volume81
02-11-2010, 12:13
real kullanan arkadaşlarım var kaliteli ve güzel sesleri var neden genel beğenmemiş anlamadım :)
real'in sesi üst devirlerde hafif zırıltılı alt devirlerde tok ve baslı bir sesi vardır :)
Cglrgncl
02-11-2010, 13:05
Real'i seçerdim.
++1 ,Bende olsam Real'i seçerdim..
alpbodrum
02-11-2010, 13:22
real kullanan arkadaşlarım var kaliteli ve güzel sesleri var neden genel beğenmemiş anlamadım :)
real'in sesi üst devirlerde hafif zırıltılı alt devirlerde tok ve baslı bir sesi vardır :)
Teşekkür ederim arkadaşım
Ses işi zevk meselesi aslında kimine güzel gelen başkası için kötü gelebiliyor.
Performans olarak beğenilmemiş veya malzeme kalitesi olarak kötü olabilir.
Benimde anlamadığım şey açıkçası adam komple Krom egsoz yapmış 2. eli 70 - 80 TL -Ancak remus - supersprint almaya kalksan onunda 2. eli
280 - 400 TL yani içine altınmı koymuşlar 5 katı fiyat farkı var aklım almıyor.
kardeşim elimde otto var real meal hak getire ben realden gofret almaya gidiyorum gel sana otto egzost vereyim ben 100 liraya
ikiside aynı ... laciverti otto flan alın derim :)
Real kullanan varmı çok yüksek sesli birşey istemiyor.
real eksoz kullandım...öle abartı çok çıkan bir sesi yok...ben seviyordum alt devirlerde sakin tok bir sesi vardı.üst devirlere doğru o ses birazdaha incelip hırçınlaşıyordu.fakat zırıldama fln yoktu eksozda bilginiz olsun.civic si aracımda kullandım.uzun yolda sabit 2800 devire kadar çok rahatsız olmazsınız fakat 3000 devir sabite bağlarda giderseniz rahatsız eder bu verdiğim bilgiler slincer sız kullanımda bilgilerdir.slincer varken bilmiyorum ses nasıl.dışarıdan gayet begenilen bir ses vardı.özellikle eksoz patırdayan bir eksoz (1.4 araçda patlarmı bilmiyorum ama benim si da kesiciye girince çok tatlı bir patlama yapıyordu). eger iki eksoz arasında bir tercih yapılacaksa real eksozu tavsiye ederim.
eksozum resimdekiyle aynıydı...
al abi reali en kötü oyle yap yani :D
bencede real daha mantıklı...
alpbodrum
03-11-2010, 07:50
Bunun birde yassı olanı var. Farkı bilen varmı ? Sanırım Hb için daha uygun olur.
http://img221.imageshack.us/img221/2923/23428577a99.jpg
Real'i seçerdim.
mustafa'nı arabaya taktığımız egzozun markası neydi bence ondan taksınlar ömerim.. adı aklıma gelmedi??? :soru:
alpbodrum
03-11-2010, 16:41
mustafa'nı arabaya taktığımız egzozun markası neydi bence ondan taksınlar ömerim.. adı aklıma gelmedi??? :soru:
Bende merak ettim neymiş hocam o ?
RottingChrist
03-11-2010, 17:29
typar son tavsiye ederim. polisle işin olmaz. çok ta güzel sesi var. ister cızırdat ister oem gibi kullan. japon sesini en güzel veren egsozlardan birisi bence. ben yani aldım ama keşke ilk aldığım bu olsaydı.
alpbodrum
04-11-2010, 08:02
typar son tavsiye ederim. polisle işin olmaz. çok ta güzel sesi var. ister cızırdat ister oem gibi kullan. japon sesini en güzel veren egsozlardan birisi bence. ben yani aldım ama keşke ilk aldığım bu olsaydı.
Typer derken ? Typer oem son susturucumu ?
alpbodrum
05-11-2010, 07:43
Arkadaşlar Real alıp taktık. Çok memnunuz tavsiye edilir. Silencer takılı iken tonu çok iyi değil ancak yeterli derecede ses veriyor. Fakat silencer çıkınca mükemmel tok Kalın bir tona sahip.
RottingChrist
05-11-2010, 07:59
Typer derken ? Typer oem son susturucumu ?
evet aynen öyle. ben SI da kullanıyorum inanılmaz memnunun. kullanan başka arkadaşlarım da var onlar d açok memnun. beklenti sadece kuru gürültü ise bişiy diyemem.
Peki OEM Type-R son susturucu Civic ES7'de işe yarar mı?Yani ses nasıl olur?Normalde 3 ay önce EP3'te epey dolaştım OEM egzosla ve açıkçası cızırdama ya da ses namıma birşey yoktu.Sonradan Supersprint taktık çok az ses değişti;araba ısındığı zaman ses çok hafif daha artıyordu hepsi o.OEM egzos bunları yapmıyordu EP3'te..Ama siz de SI'de kullanıyorum deyince aklıma takıldı..Kullansam faydası olur mu diye?Yani istediğim de öyle aşırı ses değil ama sessiz de dursun istemiyorum..Mesajınızı görünce söyledikleriniz mantıklı geldi..:icon_tup:
By_HaNNibaLL
07-11-2010, 15:43
Real olanini secerdim bende
RottingChrist
07-11-2010, 18:37
Peki OEM Type-R son susturucu Civic ES7'de işe yarar mı?Yani ses nasıl olur?Normalde 3 ay önce EP3'te epey dolaştım OEM egzosla ve açıkçası cızırdama ya da ses namıma birşey yoktu.Sonradan Supersprint taktık çok az ses değişti;araba ısındığı zaman ses çok hafif daha artıyordu hepsi o.OEM egzos bunları yapmıyordu EP3'te..Ama siz de SI'de kullanıyorum deyince aklıma takıldı..Kullansam faydası olur mu diye?Yani istediğim de öyle aşırı ses değil ama sessiz de dursun istemiyorum..Mesajınızı görünce söyledikleriniz mantıklı geldi..:icon_tup:
orta susturucuyu çıkartırsanız ses artar. ama performans için diyorsanız hangi son susturucuyu koyarsanız koyun sonuç almanız zor. bu biraz tarz meselesi. birisi gürültü sever birisi sessiz. deneme şansınız varsa takıp deneyin bence. ben son derece memnunum. otto, skunk2, budy club arasında benim tercihim bu oldu.
Peki;teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.