PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rusça Bilenlerden Yardım?

mcanx
02-11-2010, 17:59
bi abimin kendi yazısı böyle bi yazı attı ama çeviremedim yardımcı olabilecek olan var mı?

мужчина должен быть умным и достаточно сильным, что бы сохранить свои силы,
но быть сильным для женщины не важно... мужчины обычно любят слябых женщин,
так как любят быть руководящими…женщина умна когда она проявляет свою слабость,
и этим она завладевает мужчину... и с этим мужчиной она приобретает силу, его силу,
и она направляет им так как хочет...думаю сила женской красоты очень опасна.
хочешь я тебе скажу хитрость некоторых мужчин?
когда они устают от своих подружек, они стараются показать себя как слабыми.
Он показывает себя как слабый мужчина и она постепенно перестает любить его в последующие дни….
Я никогда не играю в ложную игру, потому, что я по натуре не слабый… и я всегда говорю ей правду почему же мужчины помешались на том, что иметь харизму?
у кого больше шансов в отношении с девушками? у сдержанных мачо парней или у общительных приятных парней? знаешь, не все мачо парни всегда хороши... женщины нуждаются в реалистах и в надежных мужчинах. но обычно зрелые мужчины бывают надежными, но они зрелые...это означает они бытсро слабеют. но общительная и приятная черта сидит в каждой мужчине...мужчина должен быть приятным, но не для девушек всего мира, только для своей единственной... потому, что если он всегда будет серьезным и умным со своей женщиной, то он навсегда перестанет быть интересным для нее...

интересно для чего?
Скажи мне, ты не хочешь интересную женщину? Я имею в виду качество загадочности и таинственности, потом, что тогда она интересна..она достаточно умна, у нее хорошее чувство юмара,она красива, но всегда есть то, что тебе неизветно…и тогда ты хочешь знать больше... это загадка.
это нечто интересное и приятное в отношениях.
потому, что когда ты знаешь все о своей(ем) партнерше(партнере) все, что-то не правильно...и ты больше не хочеш быть вместе...потому, что загадки больше нет... и стараешься найти другую загадочную и приятною девушку...тоже самое и с парнями...девушки также любят загадки...загадка является средством отношений...эй девушки! не думайте, что я пытаюсь активировать сердца некоторых пассивных плейбоев и вернуть в жизнь... но если вы и в самом деле хотите быть привлекательными для других...то они не должны знать о вас все... и эта причина подталкивает их к вам...и тогда они постараются узнать о тебе все больше и больше нового...и тогда ты должен быть полон неожиданной новизны...ты должен быть большим сюрпризом..

Alicanrs
02-11-2010, 18:04
komple çevirirdim ama uzun be:D adam olmalı ve güçlü olmalı bu güçlerin devam edecek die başlıyor:D

Kakus
02-11-2010, 18:08
Hadi bakalım akdenizliler, egeliler göstersinler hünerlerini :D:D:D

Alicanrs
02-11-2010, 18:08
adam, ama olur tutmak güçlerini zeki yeterli ve güçlü olmalıdır fark etmez bir kadın için güçlü olmak ... kadın plaka gibi genellikle Erkekler gibi yöneten olmak sevmek için ... Bir kadının zayıflığı programında olup, akıllı zaman ve bir adam el koydu ki ... ve adam bu, bu gücü kendi alır etkisi, ve çünkü istiyor diye onları o gönderir ... Ben erkeklerin kadın güç düşünmek biraz hile güzellik söylemek istediğim ben tehlikeli kız sırada yaşadıkları yorgun olurlarsa olsunlar zayıf olarak kendini göstermeye çalışıyoruz. Bu adam zayıf bir kendini gösteriyor gibi ve kalp de soluk etmedi ben oyun, çünkü gün .... yanlış bir oynadı I've hiç gelmiyor ona aşık durdurmasını yavaş yavaş olacak ... ve ben erkekler bu saplantı neden hep karizma var, ona gerçeği söylemek....kim kız çocukları için daha fazla şansı var? maço adamlar ya adamlar güzel canlısı ile ölçülü var mı? Eğer tüm maço adamlar her zaman iyidir, biliyorum ... kadın realistler ve güvenilir bir adam olmak gerekir. ama genellikle olgun erkekler güvenilir, ancak olgunlaşma

Alicanrs
02-11-2010, 18:10
Bu onlar bytsro zayıflatmak demektir. ama canlısı ve hoş bar her erkek oturur ... bir adam eğlenceli olmalı, onun tek için dünya çapında kızlar ama değil ... çünkü eğer her zaman ciddi ve onun kadın ile zeki, sonsuza dek onun için ilginç hale gelecek olacaktır ...Söyle "ilginç için? Bana ne kadın yapamaz ilginç istediğiniz bir? Ben o kadar akıllı olduğunu .. ilginç iken, o, ama o güzel yumara bir sağduyuya sahip olduğunu neizvetno her zaman bir şey var, o zaman, mistik ve gizemli kalite anlamına ... ve daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız ... bir sır. yolları bir şey ilginç ve eğlenceli Onu (ona) ortak (partner) bütün bu şeyler hakkında her şeyi biliyorum doğru değildir çünkü ... ve artık birlikte olmak dileğiyle ... artık bulmaca vardır çünkü ... ve çocuklar ile başka bir gizemli ve tatlı bir kız ... Aynı şeyi bulmaya çalışın ... kızlar da gizem aşk ... bir sır yolu budur ilişkileri hey kız! bazı pasif Playboys ve hayata dönüş kalpleri etkinleştirmek ben çalışıyorum düşünmeyin ... ama gerçekten diğer çekici olmasını istiyorsanız ... Senin hakkında her şeyi bilmek zorunda değilsiniz ... ve bu neden sizin için onları iter ... ve sonra da yenilik beklenmedik dolu olmalıdır deneyecektir öğrenmek hakkında daha fazla ve daha sonra ... daha yeni ... sen 1 Mesaj olmalıdır büyük bir sürpriz .. Techturkey.com

mcanx
02-11-2010, 20:45
sanki biraz google translate kokuyor gibi :D

Emir_b16a
02-11-2010, 20:51
türkçesi dahada anlaşılmaz hale getirdi :D

Evrenoz
02-11-2010, 21:03
adam, ama olur tutmak güçlerini zeki yeterli ve güçlü olmalıdır fark etmez bir kadın için güçlü olmak ... kadın plaka gibi genellikle Erkekler gibi yöneten olmak sevmek için ... Bir kadının zayıflığı programında olup, akıllı zaman ve bir adam el koydu ki ... ve adam bu, bu gücü kendi alır etkisi, ve çünkü istiyor diye onları o gönderir ... Ben erkeklerin kadın güç düşünmek biraz hile güzellik söylemek istediğim ben tehlikeli kız sırada yaşadıkları yorgun olurlarsa olsunlar zayıf olarak kendini göstermeye çalışıyoruz. Bu adam zayıf bir kendini gösteriyor gibi ve kalp de soluk etmedi ben oyun, çünkü gün .... yanlış bir oynadı I've hiç gelmiyor ona aşık durdurmasını yavaş yavaş olacak ... ve ben erkekler bu saplantı neden hep karizma var, ona gerçeği söylemek....kim kız çocukları için daha fazla şansı var? maço adamlar ya adamlar güzel canlısı ile ölçülü var mı? Eğer tüm maço adamlar her zaman iyidir, biliyorum ... kadın realistler ve güvenilir bir adam olmak gerekir. ama genellikle olgun erkekler güvenilir, ancak olgunlaşma

Bu onlar bytsro zayıflatmak demektir. ama canlısı ve hoş bar her erkek oturur ... bir adam eğlenceli olmalı, onun tek için dünya çapında kızlar ama değil ... çünkü eğer her zaman ciddi ve onun kadın ile zeki, sonsuza dek onun için ilginç hale gelecek olacaktır ...Söyle "ilginç için? Bana ne kadın yapamaz ilginç istediğiniz bir? Ben o kadar akıllı olduğunu .. ilginç iken, o, ama o güzel yumara bir sağduyuya sahip olduğunu neizvetno her zaman bir şey var, o zaman, mistik ve gizemli kalite anlamına ... ve daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız ... bir sır. yolları bir şey ilginç ve eğlenceli Onu (ona) ortak (partner) bütün bu şeyler hakkında her şeyi biliyorum doğru değildir çünkü ... ve artık birlikte olmak dileğiyle ... artık bulmaca vardır çünkü ... ve çocuklar ile başka bir gizemli ve tatlı bir kız ... Aynı şeyi bulmaya çalışın ... kızlar da gizem aşk ... bir sır yolu budur ilişkileri hey kız! bazı pasif Playboys ve hayata dönüş kalpleri etkinleştirmek ben çalışıyorum düşünmeyin ... ama gerçekten diğer çekici olmasını istiyorsanız ... Senin hakkında her şeyi bilmek zorunda değilsiniz ... ve bu neden sizin için onları iter ... ve sonra da yenilik beklenmedik dolu olmalıdır deneyecektir öğrenmek hakkında daha fazla ve daha sonra ... daha yeni ... sen 1 Mesaj olmalıdır büyük bir sürpriz .. Techturkey.com

Türkçesi nedir bunun :)

TEQUILA
02-11-2010, 21:13
translate.google.com dan çevir anlamaya çalış en temizi :)

AşkınS.
02-11-2010, 21:52
http://translate.google.com.tr/?hl=tr&tab=wT#ru|tr|

tek tek çevirebilirsiniz diye düşünüyrum ben :)