Orijinalini görmek için tıklayınız : .:::: COMPETITION CLUTCH STAGE2 DEBRİYAJ kodu
1990 crx için uyumlu COMPETITION CLUTCH STAGE2 DEBRİYAJ kodu nedir arkadaşlar
teşekkürler
gürsel abi senin araca uyacak kod 8012-2100 zannedersem.
http://www.competitionclutch.com/store/dsp_part_detail.php?vinvid=2249
gokhan035
03-11-2010, 11:30
sen hala debriyajla mı uğraşıyosun be abi ya :D ülkeyi altına üstüne getirdin bulamadın hala :)
yok aga ben satacağım debriyajıda uyar mı diye soruyo :D
aslında sanada lazım olur turboda aklında olsun.
yok aga ben satacağım debriyajıda uyar mı diye soruyo :D
aslında sanada lazım olur turboda aklında olsun.dragta turbo vtec2 nın stage2 debrıyajla aks kesmişliğini bilmem hatırlatmama gerek varmı :D
dragta turbo vtec2 nın stage2 debrıyajla aks kesmişliğini bilmem hatırlatmama gerek varmı :D
okadar iyi bir debriyaj işte. ben akhisarda okadar ard arda kalktım bi ısında kaçır yaw :)
okadar iyi bir debriyaj işte. ben akhisarda okadar ard arda kalktım bi ısında kaçır yaw :)
senın araban turbo da benım mı haberım yok laa birçet :D :D
gökhan sen bı turbola bakalımda duruma göre bana emsal teşkil edersin :D
gokhan035
03-11-2010, 12:19
emsali 4 sene önce istanbul da çok sevdiğim bi arkadaşım yapmıştı bindim gazladık vs o günden beri aklımda zaten :)
Emre sende ki debriyaj crx e birebir uyar.
cembozbey
03-11-2010, 12:22
neden bmwye yabmazlarki
emsali 4 sene önce istanbul da çok sevdiğim bi arkadaşım yapmıştı bindim gazladık vs o günden beri aklımda zaten :)
Emre sende ki debriyaj crx e birebir uyar.
valla aga uyarsa gürsel abiye vereceğim zaten. maksat birinin işine yarasın, benim işime yaramayacak artık. yoksa ben üzerine koyup orj debriyaj alıp taktırıcam.
gürsel abi senin araca uyacak kod 8012-2100 zannedersem.
http://www.competitionclutch.com/store/dsp_part_detail.php?vinvid=2249
seninkinin kodu neydi ?
1989-1989 8011-2-2100 1.6L PERFORMANCE CLUTCH KIT - SCC Stage 2 - Steelback Brass Plus 4
bunlardan hangisi ?
1990-1991 8012-2100 1.5L PERFORMANCE CLUTCH KIT - SCC Stage 2 - Steelback Brass Plus
seninkinin kodu neydi ?
yaw abicim ben söktüğüm zaman deneriz seninkine. uyarsa alırsın uymazsa başkasına gider artık dert etme :D
yaw abicim ben söktüğüm zaman deneriz seninkine. uyarsa alırsın uymazsa başkasına gider artık dert etme :D
ama uyduralıımm :D