Orijinalini görmek için tıklayınız : mantzel box emme hakında bilgi
Ef Driver
03-11-2010, 13:19
arkdaşlar mantzel emme almayı düşünüyorum motor kodum x16xe corsa gsi 96 model + mantzel aldıktan sonra ne gibi işlemler yapmam gerekiyor uyum saglaması için tam anlamıyla bu konu hakkında bilgiye sahip degilim daha önce yapanlar bilgi verirse memnun olurum orjinalin emme monifoltun alt parçası uyumlumu x16xe için lütven bilginizi esirgemeyiniz teşekürler:)
Ef Driver
03-11-2010, 13:34
güncell bilgiii yokmu bilgi sahibi techteee
bekle hacı 15 dakıkada gelmez ole her bılgı:)
sağlam bılgılı opelcıler var forumda yazarlar aksama
Ef Driver
03-11-2010, 13:38
bekle hacı 15 dakıkada gelmez ole her bılgı:)
sağlam bılgılı opelcıler var forumda yazarlar aksama
dogru diyosun peki bakalım bekleyek :D
chiefkadir
03-11-2010, 14:13
Ankarada bizim usta mevcut manifoltu revize ederek 15hp aldı ..Mantzel'in replikası oldu.. Kendi sitesinde 22hp diyoki hakkatende verir :)
Corsa gsi için ilaç gibi bir parça chip vs hiçbişey yapmasanda güç alırsın,mevcut manifolt sanki kasti yapılmış :)
Ef Driver
03-11-2010, 21:34
Ankarada bizim usta mevcut manifoltu revize ederek 15hp aldı ..Mantzel'in replikası oldu.. Kendi sitesinde 22hp diyoki hakkatende verir :)
Corsa gsi için ilaç gibi bir parça chip vs hiçbişey yapmasanda güç alırsın,mevcut manifolt sanki kasti yapılmış :)
kadir abi biliyorum cook iyi bi malzeme gsi ye cook lazım kesin 15 hp veriyor ama ben daha cook uyum saglama konusunda meraklarım var bazı araçlara işlem yapmak gerekiyor sadece mantzel 300 350 tl arası ama gaz kelebegi alt parça araçtan araca göre almak gerekiyor flans tornacıya yapılan işlemler ws ama bazı araçlara çuk diye sadece işlemsiz oluyormuş benim arabama ne gibi işlem gerektigini merak ettim ve bunun bi ustanın takmak için işçiligi ws bu gibi şeyler abi:)
Orjınalını bulursan kesınlıkle al. Bız arkadasımın aracına taktık, araç resmen kuduruyor :D
Ef Driver
03-11-2010, 21:51
Orjınalını bulursan kesınlıkle al. Bız arkadasımın aracına taktık, araç resmen kuduruyor :D
ya dökme ile orjinal arasında fark yok diyorlar ama bilmiyorum tam net tabi
Biz astra bertoneye taktık. Takarken gsi manıfoltu kullanıldı birde kelebeğe flanş yapıldı + kablolar uzatıldı. Astra corsa tarzı bır aracım olursa kesınlıkle alıp takıcagım bır urun
Kelebek boğazının gövdesine mantzele takılabilsin diye tornacıda delik açılacak+yeni ve daha uzun gaz teli lazım.Eğer bulabilirseniz EGR kanalı olmayan 94 gsi lara ait alt manifold temin edip EGR yide iptal edin.Dahada mutlu olursunuz:)
Kelebek boğazının gövdesine mantzele takılabilsin diye tornacıda delik açılacak+yeni ve daha uzun gaz teli lazım.Eğer bulabilirseniz EGR kanalı olmayan 94 gsi lara ait alt manifold temin edip EGR yide iptal edin.Dahada mutlu olursunuz:)
94 gsi ın alt parcasının portları küçüktür o yuzden takarsanız arac gucten duser.. bilgi verirken daha dikkatli olalım..
Portun dar olması demek aracın daha az hava alacağı anlamına gelmiyor.Standart piston ile çekebileceği max hava debisini o çaptaki portta karşılıyor.Sizin dediğin olayın olabilmesi için araçta hacim artışı olmuş olması gerekir.EGR iptalinin kazanç getireceğide zaten aşikar.
Ef Driver
03-11-2010, 22:08
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-mantzel-box-komple-emme-manifoldu-33145698/detay ben bu linktekini almaya karar verdim işimi görürmü acaba
Ef Driver
03-11-2010, 22:08
Portun dar olması demek aracın daha az hava alacağı anlamına gelmiyor.Standart piston ile çekebileceği max hava debisini o çaptaki portta karşılıyor.Sizin dediğin olayın olabilmesi için araçta hacim artışı olmuş olması gerekir.EGR iptalinin kazanç getireceğide zaten aşikar.
evt bende okumuştum egr iptali cook iyi kazanç getiriyormuş mantzelde
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-mantzel-box-komple-emme-manifoldu-33145698/detay ben bu linktekini almaya karar verdim işimi görürmü acaba
Tigrakaan nickli arkadaşı bul.İzmir'den.O kendi custom mantzelvari birşey yapıyor.Elinde yazılımda mevcut.Fiyattada uçmaz kaçmaz yardımcı olur.
Ef Driver
03-11-2010, 22:14
Tigrakaan nickli arkadaşı bul.İzmir'den.O kendi custom mantzelvari birşey yapıyor.Elinde yazılımda mevcut.Fiyattada uçmaz kaçmaz yardımcı olur.
warmı msn ws face yakalayım onu :D eren
volume81
03-11-2010, 22:15
x motora emme manifoldu alt parçası gerekmiyor sadece mantzel'i z motora kullanacaksanız corsa gsi alt manifold parçası almanız gerekiyor
96' modeller bildiğim kadarı ile ecotech motor %90 ihtimallede elektronik gaz kelebeği var eğer yoksa vectra b gaz teli uyuyor diye duymuştum
gaz kelebeği elektronik ise yaklaşık 10-15 tane kablo var ve her biri ayrı renk değil kabloları uzatırken kestiğiniz her kabloyu bitirdikden sonra diğer kabloya geçin ( buda pratikden bir bilgi olsun :) )
ayrıca sadece emme manifoldu ile 15-20 hp'leri görmeniz pek mümkün değil vectra c'ye yapan birisi vardı sadece mantzel ile 10 hp almıştı yazılımsız fazla bişey beklemeyin :) ama yazılımdan sonra ... ;)
ses olarak köpek gibi bağırır yıkar parçalar atar patlatır bildiğin hayvani parçadır :)
yazılımsız aracın fakire düşeceğinden yazılımı bir an önce yaptırmanı tavsiye ederim :)
bende orjinal mantzel emme manifoldu ve corsa gsi manifold alt parçası aldım ama daha vakit bulamadan taktıramadım :)
son olarak düzce'de güvendiğim iyi bir ustadan 50 lira fiyat aldım montaj için ( torna masrafı haric )
sormak istediğin birşey olursa burdayım :)
bahsedilen aracla 6 yıl önce ugrasıp yapılabilecek herseyi herkesten önce yapmıstım.. rahat ol 94 manifodlu olan herkes söker 97 manifoldu takar cunku daha geniş port, daha fazla flow demektir. dedigin gibi olsaydı kimse kapak işlemezdi ;) hatta deigin gibi olsaydı orjinal manifoldu da degiştirmeye gerek duyulmazdı ;)
Bi ara teli vardı ama silmişim:S Bulunur gene illaki
x motora emme manifoldu alt parçası gerekmiyor sadece mantzel'i z motora kullanacaksanız corsa gsi alt manifold parçası almanız gerekiyor
96' modeller bildiğim kadarı ile ecotech motor %90 ihtimallede elektronik gaz kelebeği var eğer yoksa vectra b gaz teli uyuyor diye duymuştum
gaz kelebeği elektronik ise yaklaşık 10-15 tane kablo var ve her biri ayrı renk değil kabloları uzatırken kestiğiniz her kabloyu bitirdikden sonra diğer kabloya geçin ( buda pratikden bir bilgi olsun :) )
ayrıca sadece emme manifoldu ile 15-20 hp'leri görmeniz pek mümkün değil vectra c'ye yapan birisi vardı sadece mantzel ile 10 hp almıştı yazılımsız fazla bişey beklemeyin :) ama yazılımdan sonra ... ;)
ses olarak köpek gibi bağırır yıkar parçalar atar patlatır bildiğin hayvani parçadır :)
yazılımsız aracın fakire düşeceğinden yazılımı bir an önce yaptırmanı tavsiye ederim :)
bende orjinal mantzel emme manifoldu ve corsa gsi manifold alt parçası aldım ama daha vakit bulamadan taktıramadım :)
son olarak düzce'de güvendiğim iyi bir ustadan 50 lira fiyat aldım montaj için ( torna masrafı haric )
Gsı'da gaz kelebeği telli.Eco yada doch fark etmez;)
volume81
03-11-2010, 22:20
ek olarak corsa gsi alt manifold parçası alıcaklar için bloga oturan kısım oval değil ilandaki gibi üçgen vari bir yapıda olması gerekiyor ( her gsi'ın manifold parçası uymuyor yani :) )
ilandaki üst mesajda bahsettiğim vectra C'de uygulayan arkadaş :)
yazılım olarak bende yazılım var ama flash programlamak ve beyin açılma işlemi vs gerektiğinden riskli olduğu için elimdeki yazılımı ben bile kullanmıyorum şuan ama gün gelir güvendiğim kişi olursa flash dosyasını atabilirim :) direk OBD ve OBD2'den atılmıyor meriva için en azından :)
volume81
03-11-2010, 22:22
Gsı'da gaz kelebeği telli.Eco yada doch fark etmez;)
eco motorlu GSI'ları elektronik diye biliyodum iyi oldu :) teşekkürler :)
Ef Driver
03-11-2010, 22:23
corsa gsi alt parçası almama gerek yok sanıyorum benim bi mantzel bi gaz kelebegi yeterli oluyor heralde dimi ynalış anlamadım
volume81
03-11-2010, 22:24
gaz kelebeğin telli imiş zaten sadece vectra b gaz teli alıp gaz telini uzatıcaksın sonra mantzelini takıcaksın gaz kelebeği felan değiştirmene gerek yok yani :)
eco motorlu GSI'ları elektronik diye biliyodum iyi oldu :) teşekkürler :)
:) Yanlış anımsamıyorsam z ile başlayan Opel ler elektronik X yada C ler telli kelebek.
Bu arada chip için araçtır chip sökülüp yerine soket takılıp elle sök tak hale getirilebiliyor chip olayı.Forum ismi vermeyeyim Opel forumlarını gez denk gelirsin;)
volume81
03-11-2010, 22:29
:) Yanlış anımsamıyorsam z ile başlayan Opel ler elektronik X yada C ler telli kelebek.
Bu arada chip için araçtır chip sökülüp yerine soket takılıp elle sök tak hale getirilebiliyor chip olayı.Forum ismi vermeyeyim Opel forumlarını gez denk gelirsin;)
walla yalan yok chip için o kadar araştırma yapmadım sadece başel chip tuning' ODB ve ODB2'den yüklenmiyor demişti :) eğer öyle oluyorsa çok iyi olur map ayarlarını felan arabayı götürmeden yapılır çok sağlam olur :)
Ef Driver
03-11-2010, 22:31
okey ama cook karışık bi mevzu kafam karıştı simdi ben bi mantzel alıcam ve benim gsi mdeki alt parça olurmu yoksa ayrı bi alt parçamı almam lazım oval olmayan üçgen gibi ve vectra b gaz teli alsam yeterli oluyormu takıp kullanmam için bunların toplam maliyeti parçalar tahmini ve ustaya takması için verecegim ücret bilgin varmı eren
walla yalan yok chip için o kadar araştırma yapmadım sadece başel chip tuning' ODB ve ODB2'den yüklenmiyor demişti :) eğer öyle oluyorsa çok iyi olur map ayarlarını felan arabayı götürmeden yapılır çok sağlam olur :)
Araba olmadan map ayarı olmaz:) Bu arada Başel'e yaptıracaksan Can ile birde ben konuşurum yaptıracağın zaman;) extra pm attım sana şimdi
okey ama cook karışık bi mevzu kafam karıştı simdi ben bi mantzel alıcam ve benim gsi mdeki alt parça olurmu yoksa ayrı bi alt parçamı almam lazım oval olmayan üçgen gibi ve vectra b gaz teli alsam yeterli oluyormu takıp kullanmam için bunların toplam maliyeti parçalar tahmini ve ustaya takması için verecegim ücret bilgin varmı eren
Kendi alt manifold'un olur.
Benim tecrübelerim egr iptalli alt manifold'un dahada iyi olduğu
Başka bir arkadaşında tecrübe ettiği tam tersiymiş.
Madem kafa karıştı ilk etapta alt işine girme mantzel ile yazılım olayını hallet derim
Ef Driver
03-11-2010, 22:36
Kendi alt manifold'un olur.
Benim tecrübelerim egr iptalli alt manifold'un dahada iyi olduğu
Başka bir arkadaşında tecrübe ettiği tam tersiymiş.
Madem kafa karıştı ilk etapta alt işine girme mantzel ile yazılım olayını hallet derim
okey abi bana almam gereken parçaları söylersen ona göre gider para verip alırım eren bedava para vermeyelim simdilik sadece bi mantzel bide yazılımı aslında yazılmı cook araştırdım cook zararlı diyorlar gsi sahipleri sadece mantzel yapsam verim alamazmıyım
ek olarak corsa gsi alt manifold parçası alıcaklar için bloga oturan kısım oval değil ilandaki gibi üçgen vari bir yapıda olması gerekiyor ( her gsi'ın manifold parçası uymuyor yani :) )
ilandaki üst mesajda bahsettiğim vectra C'de uygulayan arkadaş :)
yazılım olarak bende yazılım var ama flash programlamak ve beyin açılma işlemi vs gerektiğinden riskli olduğu için elimdeki yazılımı ben bile kullanmıyorum şuan ama gün gelir güvendiğim kişi olursa flash dosyasını atabilirim :) direk OBD ve OBD2'den atılmıyor meriva için en azından :)
arkadasım sen hiç bu işlemleri yaptın mı yada yapılırken gordun mu yoksa internette okduuklarını mı yazıyorsun?? söylediklerinin hepsi yanlıs cunku..
okey abi bana almam gereken parçaları söylersen ona göre gider para verip alırım eren bedava para vermeyelim simdilik sadece bi mantzel bide yazılımı aslında yazılmı cook araştırdım cook zararlı diyorlar gsi sahipleri sadece mantzel yapsam verim alamazmıyım
Çoku azı yok yazlımında zararın.Kullanmasını bilirsen sıkıntı yaşamazsın.Bİlmezsen her arabada max zararı görürsün.Ecotec motora gti gibi 8200 çevirtmeye kalkarsan sıkıntı yaşarsın.Olay zaten devir çevirmekte değil devri dolu çevirmekte biliyorsun;) Chip takılır ayarı vs yapılır ondan sonra dyno'da max. değerleri gördüğün devirlerine bakıp ona göre mantıklı bir redline seviyesi ayarlatırsın
İlk etapta mantzel+kaliteli bir filtre+egzoz sistemine el at derim.Uzun süre tatmin eder seni alacağın performans.İlerleyen zamanlarda yazılım dahada cesaret varsa kasnak+egzantrik olayına girebilirsin
Ef Driver
03-11-2010, 22:43
Çoku azı yok yazlımında zararın.Kullanmasını bilirsen sıkıntı yaşamazsın.Bİlmezsen her arabada max zararı görürsün.Ecotec motora gti gibi 8200 çevirtmeye kalkarsan sıkıntı yaşarsın.Olay zaten devir çevirmekte değil devri dolu çevirmekte biliyorsun;) Chip takılır ayarı vs yapılır ondan sonra dyno'da max. değerleri gördüğün devirlerine bakıp ona göre mantıklı bir redline seviyesi ayarlatırsın
İlk etapta mantzel+kaliteli bir filtre+egzoz sistemine el at derim.Uzun süre tatmin eder seni alacağın performans.İlerleyen zamanlarda yazılım dahada cesaret varsa kasnak+egzantrik olayına girebilirsin
okey aga sagol beni aydınlatıgın için
chiefkadir
03-11-2010, 22:43
arkadasım sen hiç bu işlemleri yaptın mı yada yapılırken gordun mu yoksa internette okduuklarını mı yazıyorsun?? söylediklerinin hepsi yanlıs cunku..Arkadaşım sen hiç kuduz gibi giden corsa gsi gördünmü:beuj::D:hahaha:
Arkadaşım sen hiç kuduz gibi giden corsa gsi gördünmü:beuj::D:hahaha:
arkadaşım bi zamanlar beyazımız vardı ama :D :D :D :D :) :)
okey aga sagol beni aydınlatıgın için
Gazan mübarek olsun :)
volume81
03-11-2010, 22:50
+1 diyorum bence filtre+chip+egzost+emme ile şahane olur :)
chiefkadir
03-11-2010, 22:54
arkadaşım bi zamanlar beyazımız vardı ama :D :D :D :D :) :)vti'ları tokat manyaa yapıyodu diyolar:hahaha:
vti'ları tokat manyaa yapıyodu diyolar:hahaha:
hehehe öle oluyodu :)) mesa gecelerinin iddialı arabalarındandı :)) bi foto koyalım o zaman hatrına :) yandaki araba bi yerden tanıdık geliyor mu ? :))
http://www.boosterperformance.com/galeri/eye/1.jpg
chiefkadir
03-11-2010, 23:10
Hatırladım güzel arabaydı :)
http://img204.imageshack.us/img204/219/18518015.png
Arkadaşın konuya dönecek olursak , Mantzel veya replikası düşünülmeden yapılması gerekir bence iyi bir yazılım ile desteklemek istersen erh ile görüş yok ben yazılım yapmıcam diyosan farketmez yine gazla gitsin :)
Ef Driver
03-11-2010, 23:31
Hatırladım güzel arabaydı :)
http://img204.imageshack.us/img204/219/18518015.png
Arkadaşın konuya dönecek olursak , Mantzel veya replikası düşünülmeden yapılması gerekir bence iyi bir yazılım ile desteklemek istersen erh ile görüş yok ben yazılım yapmıcam diyosan farketmez yine gazla gitsin :)
eyw kadir abi honda dünyasını özlemiyorsun belliki :D
chiefkadir
03-11-2010, 23:42
Honda ile hep iç içeyiz :) ies'im var it gibi gider :D
Ef Driver
04-11-2010, 00:06
Honda ile hep iç içeyiz :) ies'im var it gibi gider :D
allah bagışlasın :D
mantzel, opele yapılan en büyük güzelliktir.
astra g ye 3 yıl önce yaptık.sonrasında arkadaşlarımın 2 arabasına yaptık.sonuç süper.
orjinal dökme farketmez.
ayrıca astra g ye mantzel yapıp chipleyenlerde ilklerdenim.
kesinlikle yaptır derim.
arkadasım gaz telı gerekmez sadece gazın bıraz sert olur alt manıfolda gerek kalmıyor yazılımsız oyle super bır verım alamazsın haberın olsun yanı oyle torna ısı v.s cok degıl buyultulecek bişeyde degıl bı sorunun olursa hallederız daha detaylı yardımcı olurum o.m atabılırsın
Ef Driver
04-11-2010, 20:45
arkadasım gaz telı gerekmez sadece gazın bıraz sert olur alt manıfolda gerek kalmıyor yazılımsız oyle super bır verım alamazsın haberın olsun yanı oyle torna ısı v.s cok degıl buyultulecek bişeyde degıl bı sorunun olursa hallederız daha detaylı yardımcı olurum o.m atabılırsın
teşekürle şuan bakınıyorum alıcam 1 aya kadar bakalım bu iş için 300-350 gibi bi para ayırdım umarım yeterli olur
christine
13-11-2010, 14:11
94 gsi ın alt parcasının portları küçüktür o yuzden takarsanız arac gucten duser.. bilgi verirken daha dikkatli olalım..
bendede x16xe var aracıma şuan lazer kesimini yaptırıyorum
arkadasmda 94 corsa gsi var oda lazer kesim hiçbi sıkıntısı yok hatta isteyene dyno sonuçlarını gönderebiliriz arac bekledigimizden de fazla oldu
christine
13-11-2010, 14:19
buna bi bak istersen hem bu sitede corsagsi nickli arkadasta aracında kullanıyo bnde dedigim gibi yaptırıyorum şuan
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-opel-tigra-ve-corsa-icin-emme-manifoldu-powerbox/detay?
2000 model tigraya takmıştık, alt taraf güp diye olur. dynoda 14 hp almıştık. mantzel replikası ams idi.
@erhan: jantlar iiymiş corsadaki =)
@erhan: jantlar iiymiş corsadaki =)
hehehe :) sorma 5 parca :D araba cok yabancı dimi sana :)
opelin 16V 1.6 ve 1.4 lerine yapilabilecek en iyi islem. chip ile desteklendiginde tadindan yenmez.
hehehe :) sorma 5 parca :D araba cok yabancı dimi sana :)
anaa arabayıda ben satmıştım dimi la =) unutmuşum harbiden. çok süper jant :icon_tup:
christine
17-11-2010, 15:07
kaan damla kara facesi ilgili arkadasın
gönülden yardımcı olur kendisi yazılımı falanda mevcut
teoman_rpm
17-11-2010, 17:24
mantzeli takınca alt devirde sorun yasıyıcaksın benzin yetişmediginden 2000 devirlerde bastıgında araba tekleme yapıcaktır orjinal enjektorlerinle ya enjektorlerini degiştir yada benzin regulatorunu degiştir ben degiştirmemiştim alt devirlerde basamıyodum 3500-4000 devirlerden sonra basabiliyordum ama regulatorunu degiştirince arabanın gidişi ciddi derecede degişicektir emin ol ...
hort yapalım .
corsa c 1.4 ecotec makineye bu emmeyi yapabilirmiyiz yaparsak verimli olur mu?
hocam merhaba istanbul'da nerede ikamet ediyorsunuz yardımcı olabilirim :)
UmutBuran
06-06-2015, 08:29
hocam merhaba istanbul'da nerede ikamet ediyorsunuz yardımcı olabilirim :)
başakşehir ikamet ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
başakşehir ikamet ediyorum yardımcı olursanız sevinirim
pm'den yazdım
AliGizda
22-12-2015, 13:51
Arkadaşlar hortlatıyorum konuyu ama Corsa B GSİ' a Mantzel takmak istiyorum, aracıma ne kadar yararı olur? Orjinal parçasını 500 TL gibi bir rakama buldum sıfır alınırmı? Fazla yolunmak istemiyorum. Bu ay biraz bakımına masraf yaptım ama bir dahaki ay elime geçenle küçükten yükleme işine başlamak istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır?
ufuksaracci
22-12-2015, 17:48
Eskiden baya ilgilendiğim bir parçaydı, gsi motoru için çok verimli bir parça. Replikaları var bildiğim kadarıyla dikkatli olmakta fayda var.
AliGizda
23-12-2015, 09:26
Eskiden baya ilgilendiğim bir parçaydı, gsi motoru için çok verimli bir parça. Replikaları var bildiğim kadarıyla dikkatli olmakta fayda var.
Orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
mantzel sadece hava yolunu kısaltan basit bir kutudan ve bir kaç ufak tefek parçadan ibarettir. orjinal parçayı aramanıza gerek yok. ancak kutu içinin pürüzsüz ya da polişli olmasında hava akışı açısından fayda var. mantzel + komple egzos + hava filtresi ile 101 hp gelen tigram 132 hp gelmişti
AliGizda
06-01-2016, 12:08
mantzel sadece hava yolunu kısaltan basit bir kutudan ve bir kaç ufak tefek parçadan ibarettir. orjinal parçayı aramanıza gerek yok. ancak kutu içinin pürüzsüz ya da polişli olmasında hava akışı açısından fayda var. mantzel + komple egzos + hava filtresi ile 101 hp gelen tigram 132 hp gelmişti
Anlıyorum o halde sıkıntı yok orjinal olmasında falan. Araştırdımda piyasada orjinali kalmamış nerdeyse ikinci el olarak bulunuyormuş, MTEC marka bulunuyormuş ve takanlar memnun. Benimde istediğim yazdıklarınız sadece, belki ilerleyen zamanda Headers koymayı planlıyorum. Yaza kadar tamamiyle tamamlamayı düşünüyorum.
Yigityusuf06
12-09-2020, 21:48
Kusura bakmayın konuyu hortlatıyorum
97 corsa aldım 2 hafta önce gazlamak için
Daha sonradan gsi lar için vazgeçilmez olan mantzel i duydum ama bulamadım custom olarak İzmir’den getirttim
Ama Ankara’da taktıracak ve chip attıracak yer bulamadım tavsiyeniz varmıdır?
Redfish16V
13-09-2020, 11:31
Okan gündoğdu'ya ulaş emmeyi o takar.Yazılım içinde us performance utkuya gideceksin.
Yigityusuf06
13-09-2020, 11:44
Eyvallah
Okan gündoğdu ya nasıl ulaşabilirim?
Selamlar elinde mantzel ya da mtec olan var mı, custom yapanlar var ama pek güvenemedim açıkcası.
huseyindk
30-06-2021, 08:43
Izmir'de Kaan Kara var, Ismail Portakal var. Guvenebilirsin, ikisi de senelerdir Corsa B'ye gonul vermis.