Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : eskişehir

karsiyakaliozi
04-11-2010, 10:16
arkadaşlar bayramda eşimle 1-2 günlüğüne eskişehir yapmayı planlıyoruz nerde kalınır nerde rakı içilir nerde kahvaltı yapılır kısace eskişehirde ne yapılır yardımlarınızı bekliyorum

Ally
04-11-2010, 10:35
6 yıl eskısehırde okudum güzel oteller mevcut sehirin içerisinde ve az uzaklıkta bulunan oteller hepsıde guzel sayılır kahvaltı yapılcak yer olarak acıktım kahvaltı salonu rakı ıcılecek yer olarak da ister fidanlık diye bır yer var kutahya yolunda ıstersende sehır merkezınde bomanti diye biryer var orası güzel birayıda heryerde ıcebılırsın :)

karsiyakaliozi
04-11-2010, 10:36
6 yıl eskısehırde okudum güzel oteller mevcut sehirin içerisinde ve az uzaklıkta bulunan oteller hepsıde guzel sayılır kahvaltı yapılcak yer olarak acıktım kahvaltı salonu rakı ıcılecek yer olarak da ister fidanlık diye bır yer var kutahya yolunda ıstersende sehır merkezınde bomanti diye biryer var orası güzel birayıda heryerde ıcebılırsın :)

otellerde bıraz sıkıntı yasıyoruz gözümüze kesdirdiğimiz oteler dolu cıkıyo karasız kaldık yani

CLIORS
04-11-2010, 11:02
gıttıgınde regulator restaurantı sor, guzel yerdır seversın

Can08
04-11-2010, 11:03
bomanti ismail var rakı için kesinlikle orası

karsiyakaliozi
04-11-2010, 11:19
bomanti ismail var rakı için kesinlikle orası

listeye aldım orayı sağol

hondafit
04-11-2010, 11:42
güzel oteller var eskisehirde büyük otel bunlara örnek fiyatları o kadarda pahalı değil.
rakı için bomanti,club tarzında yer isterseniz 222-hayal-buda üçlemesinden birisi
bira derseniz barlar sokağındaki varuna espark yanında bulunan havelka yada yeni açılan leman'a gidebilirsin
kahvaltı için adalarda baya güzel yerler var
-acıktım
-park kumpir
-twenty six
-viva cafe

karsiyakaliozi
04-11-2010, 11:42
güzel oteller var eskisehirde büyük otel bunlara örnek fiyatları o kadarda pahalı değil.
rakı için bomanti,club tarzında yer isterseniz 222-hayal-buda üçlemesinden birisi
bira derseniz barlar sokağındaki varuna espark yanında bulunan havelka yada yeni açılan leman'a gidebilirsin
kahvaltı için adalarda baya güzel yerler var
-acıktım
-park kumpir
-twenty six
-viva cafe

sagol dostum

FaBeRgE
04-11-2010, 11:57
birayı havelkada nargile ile veya twenty six te içebilirsiniz, rakıyıda 222'de neslihan ile canlı müzik eşliğinde tavsiye ederim :) otel olarakta bursa yolunda anemon var. Şehir içinde de birkaç otel var ama onlar hakkında pek bilgim yok.

cenk
04-11-2010, 13:00
otellerden porsuk otel diye bir yerde kalmıştım fena değildi.
mekan olarakta 222 tavsiye ederim.

darkred
04-11-2010, 14:05
otel olarak sehir merkezinde ibis otel var tam merkezde orda kalırsanız ulaşım derdiniz olmaz yürüyerek adalar espark 222club havelka barlar sokagı hepsi dibinizde olur.gecelik konaklama fiyatını bilmiyorum ama 3-4 yıldızlı bir otel hemen yanı basında grand namlı otel var yeni acılan bir otel orasıda olur...

rakı içmek için anadolu üniversitesinin orada bomanti ismail var fasıl seviyorsanız tavsiye ederim orayı...

club yada canlı müzik için 222 club veya canlı müzik e gidilebilir.aynı zamanda 222 içerisinde oturup muhabbet edilebilcek güzel bir cafede var...tercihen havelka olabilir espark AVM nin hemen yanında...lüks ve sakin bir cafe istiyorsanızda kızılcıklıda "passage" isminde bir cafe mevcut orası olabilir...

kahvaltı için yöresel lezzetleri seviyorsanız eğer acıktım cafenin tam karsısında ufak bir kahvaltı salonu var yöresel lezzetler sunuyor ismi kelif orası olabilir yeni bir yer...yine acıktım cafe veya adalarda park kumpir kahvaltı için uygun olabilir.sehir manzarasında bir kahvaltı isterseniz eğer biraz uzak ve karısık bir yoldan selale park a cıkılabilir ancak kahvaltısı nasıldır bilemiyorum :)

karsiyakaliozi
04-11-2010, 14:08
sagol kardeş

oguzRs
04-11-2010, 14:24
Tekinoğulları Otel ve İbis oteli tavsiye ederim. Tekinoğulları yeni bir otel. 2 kişi kahvaltı dahil 75 tl sanırım. İbis ise 130 filan, ve içinde bişi yok.. ikiside tam merkezde. barlar sokağına, kızılcıklıya, doktorlar caddesine ve arkadaşların saydığı 222 park olsun bomanti ismail, havelka, leman hepsine yürüyüş mesafesinde. iyi tatiller dilerim.

darkred
04-11-2010, 14:27
sagol kardeş

rica ederim iyi tatiller dilerim

karsiyakaliozi
04-11-2010, 14:31
oguzRs teşekkür ederim tekinoğulları ufak geldi gözüme biraz kız arakadaşınla veya eşinle kalabilirmisin uygunmudur

Gokhan43
04-11-2010, 14:36
Cep telden girdigimden fazla detaylı yazamıcam ama otel olarak Uni caddesinde Namlı Otel önerebilirim .

karsiyakaliozi
04-11-2010, 14:41
Gokhan43 teşekkür ederim dostum

barutçu
04-11-2010, 14:51
İzmir'den olan bi turum var şu anda...
BEYPAZARI KONAKLAMASI FARKI VE BAĞEVİ GECE EĞLENCESİ DÂHİL!
3 AYRI YÖREDE KONAKLAMA, KAPSAMLI PROGRAM
16-19 KASIM 2010 3 GECE – 4 GÜN
359 TL kişi Başı
Ulaşım vs... herşey bize ait. mail adresi verirseniz mail atayım inceleyin isterseniz...

oguzRs
04-11-2010, 14:51
oguzRs teşekkür ederim tekinoğulları ufak geldi gözüme biraz kız arakadaşınla veya eşinle kalabilirmisin uygunmudur

Tekinoğulları arkadaşımın oteli. Hiç bi sıkıntı olmaz. Ama içine girip dolaştın mı diye sorarsan hiç girmedim. Yani odaların büyüklüğü genişliği hakkında bilgim yok.
Bide düşünürseniz aynı otelin sahiplerinin günlük ev şeklinde tesisleri var. İçinde herşeyi olan güzel lüks daireler. Günlük kiralanıyor. Belki eşinizle daha rahat edebilirsiniz. Fiyat konusunda da bişiler yaptırabilirim.

karsiyakaliozi
04-11-2010, 14:56
İzmir'den olan bi turum var şu anda...
BEYPAZARI KONAKLAMASI FARKI VE BAĞEVİ GECE EĞLENCESİ DÂHİL!
3 AYRI YÖREDE KONAKLAMA, KAPSAMLI PROGRAM
16-19 KASIM 2010 3 GECE – 4 GÜN
359 TL kişi Başı
Ulaşım vs... herşey bize ait. mail adresi verirseniz mail atayım inceleyin isterseniz...

ilgine teşekkür ederim sadece eskişehir düşünüyoruz 2 gece yeterli gördük bizimki gurme tur gibi yıyelım ıcelı gezelım seklinde kendi aracımızla gidiyoruz tatillerde olmasa gazlıyamayacaz :) otel konusunda yardımlarını beklerim selamlar

karsiyakaliozi
04-11-2010, 14:58
Tekinoğulları arkadaşımın oteli. Hiç bi sıkıntı olmaz. Ama içine girip dolaştın mı diye sorarsan hiç girmedim. Yani odaların büyüklüğü genişliği hakkında bilgim yok.
Bide düşünürseniz aynı otelin sahiplerinin günlük ev şeklinde tesisleri var. İçinde herşeyi olan güzel lüks daireler. Günlük kiralanıyor. Belki eşinizle daha rahat edebilirsiniz. Fiyat konusunda da bişiler yaptırabilirim.

otel kısmı olarak fiyat alabılırsen sevinirim bizim için temiz olsun otoparkı olsun :) yeterlidir oteli sadece yatmak için kullanıyoruz zaten

Alfetta
05-11-2010, 17:46
Otelleri sıralarsak Dedepark, Anemon, İbis, Namlı, Albatros... Diğerleri kalite düşerek gider. Heryere yürüyerek ve tramvayla kolayca ulaşayım dersen sırayla İbis, Namlı ve Albatros...
Kahvaltı için merkezde Acıktım'a gidebilirsin. Bunun dışında KentPark'taki mekanlara da bakabilirsin.
Rakı içmek için akşam üstüne kadar Şale Otelin Terasını tavsiye ederim. Eskişehir'in en güzel manzarasına sahiptir. Hizmeti de güzel. Ama gece müzik zevkinize pek uymayabilir; bana uymuyor en azından :)

gorke
05-11-2010, 17:51
posta ya kesin git bol bol kebap ye kesinlikle...

hondafit
05-11-2010, 18:57
geldiğiniz zaman herhangi bi sorununuz olursa özelden telefon numaramı verebilirim.kanatlı alışveriş merkezi dost kitabevinde çalışıyorum merkezdeyim yani yardım gerekirse elimden geldiğince yardım ederim iyi tatiller

fasterhan
05-11-2010, 22:44
otel olarak kaliteli yer tercih ise anemon olabilir....merkeze yakın olsun diyosan Şale olabilir....mekan olarakda 222 güzel club tarzında bir mekan işgörür yani....

+gitmişken mutlaka PAPAĞAN'da çigbörek yemeyi ve POSTA'da kebab yemeyi unutma :D :D

207KITCAR
06-11-2010, 00:40
otel roof garden tavsiye ederim ;)

Alfetta
06-11-2010, 02:14
otel olarak kaliteli yer tercih ise anemon olabilir....merkeze yakın olsun diyosan Şale olabilir....mekan olarakda 222 güzel club tarzında bir mekan işgörür yani....

+gitmişken mutlaka PAPAĞAN'da çigbörek yemeyi ve POSTA'da kebab yemeyi unutma :D :D

En iyisi Kırım Çiğbörek'tir ;)

karsiyakaliozi
11-11-2010, 09:59
geldiğiniz zaman herhangi bi sorununuz olursa özelden telefon numaramı verebilirim.kanatlı alışveriş merkezi dost kitabevinde çalışıyorum merkezdeyim yani yardım gerekirse elimden geldiğince yardım ederim iyi tatiller

dostum özelden tel no yollarsan sevinirim teşekkür ederim.