Orijinalini görmek için tıklayınız : Çok Acil Yardım...
The_Doctor
04-11-2010, 11:59
Arkadaşlar İstanbul Sarıyer Oto Sanayiinden Bir Parça Alınıp Otogara Gelmesi Gerekiyor. Bugun Akşama Kdr Kesin Gelmesi Gerek. Yardım İstiyorum.
Yardım Edecek Arkadaşın Yol Masrafını Karşılıcam. Çok Acil Durum Yardım Bekliyorum.
Yol Masrafınızı Karşılıcam. Lütfen Acil Cevap Bekliyorum.
0 533 730 50 47
0 505 900 82 00
0 380 523 21 67
Lütfen Acil Ulaşınız...
chiefkadir
04-11-2010, 12:10
Herhangi bir kurye/kargo şirketini arasana bro,
Sarıyer oto sanayiye hangi kargo yakınsa aldır ordan verdir terminale madem parasını karşılıcan
Herhangi bir kurye/kargo şirketini arasana bro,
Sarıyer oto sanayiye hangi kargo yakınsa aldır ordan verdir terminale madem parasını karşılıcan
cok mantıklı.
hafta sonuna denk gelse seve seve hallederdimde hafta içi sıkıntı maalesef
The_Doctor
04-11-2010, 13:32
Kadir Abicim. Bi Araba Parçası Ve En Geç Yarın Sabah Arabaya Takılması Gerekıyor Arabanın Yürümesi İçin. Bu Aksam Alıp Gece Araba Yapılcak. Mesele Bu Kargo Yarın Öğlende Geliyor Ve İş İşten Geçmiş Oluyo.
hddsheriff
04-11-2010, 14:04
parçayı satan firma otogara bırakır aslında
Kadir Abicim. Bi Araba Parçası Ve En Geç Yarın Sabah Arabaya Takılması Gerekıyor Arabanın Yürümesi İçin. Bu Aksam Alıp Gece Araba Yapılcak. Mesele Bu Kargo Yarın Öğlende Geliyor Ve İş İşten Geçmiş Oluyo.
kadir abiyi anlamamışsın sanırım kurye şirketleri mevcut onlardan birisini ararsan kurye paketi sanayiden alıp otogara otobüse verir sende ücretini ödersin demek istemiş yol parasını karşılıycak kişi aramak yerine kurye daha mantıklı bencede
The_Doctor
04-11-2010, 14:40
Hallettik Abicim Çok Teşekkürler Yorumlarınız İçin.
Pardon KAdir Abi Vllahi yeni Anladım Aceleden. Benim Deil Bi abimizin Parçasıydı Ulaştık Birine Halletti.
Tekrar Teşekkürler Saolun...